World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+1 Virusírtó, Firewall beállítás izgatása megfelelõ fokra.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Több oka lehet.
1. Szar a gép.
2. Szar a progi, amit leszedtél. A EU wot oldalról szedjed.
3. Szar a rendszered. Szarrá ment Windows csinál ilyenek akármilyen progival.
4. Szar a WOT. Néha csinál ilyet, le kell szedni újra, újrarakni drivert, gépet ilyesmi.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

mér van az hogy elindítom a telepítõt és lefagy a gép?
darki81
fészbúkról mi? <#beka2>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

pointer4
Akkor csak neked, azt hiszem még nem volt 😄
252 ezüsttallér xD

nem vagyok egy különösen jó játékos szóval sosem vettem fel a köreimet nem is nagyon érdekelt soha milyen baromságokat csinálok xD úgyhogy nincs 😊 szerintem nem is volt egy túl kiemelkedõ teljesítmény..egyszerûen bénák voltak és enyhén OP a kv-3 t6-tól lefelé 😄 na meg mákos helyzet 😊
A legnagyobb ágyújának 200mm felett van a páncélátütése szembõl.Ez egy 6-os tank,de nem ellenfél a 8-as tigris 2 sem.A múltkor elértem azt,hogy a kis 2-es tigris meghátráljon,lõttem orrba-szájba,minden lövésem talált és át is ment a kis páncélján.😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Végre még egy.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ebben az a vicc, hogy teszt szerveren még be is jött. De élesben valahogy nem akar kézreállni. Olyan semmilyen, nem kiemelkedõ semmiben még a saját szintjén sem, az MM meg a hab a tortán.

sanya01
+1 rajongó😊

köszönöm
Pales27
Grat! Replay nincs róla?

sanya01
Nekem nagyon bejön a BDR, bár az elsõ pár meccsen azt hittem agyvérzést kapok tõle.
Ha top tank akkor nagy aprítást lehet vele rendezni de nagyobb tierekben is megállja a helyét.
Megtartottam...😊

darki81
a d10t-be mennyi 1 skuló?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Komolyan, csak én szeretem a BDR-t? Igaz, vagy négy napja nem rakott a saját tier-jébe, csak tier 8-9-be.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Motiváljon az,hogy ami ezután jön arl-44,azt szerintem imádni fogod.😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

én a D10T-t favorizálom 😊 122-est még ki sem fejlesztettem..de majd csak az IS-re pakolom fel, ide nem kell az úgyis gyûjteni kell a pénzt rendesen 😊
Igen, ezt megnyerted nekik 😊

Jó kis menet lehetett. 😊

Na ezzel maximálisan egyetértek 😊
Kevesebb hp, mint a KV-nak, rosszabb páncél, alacsonyabb sebesség, rosszabb átütés, kisebb sebzés, és mindezt kompenzálja azzal, hogy a ROF is csak ugyanannyi. Valamelyik nap pár tier8-9 csata után betett top tanknak, szembejött a KV trollgunnal... Azóta inkább már elõ sem veszem. Az ARL-t becsületbõl még kifejlesztem idõvel, de tovább nem fogok menni a franci heavy ágon egyelõre.

szep! melyik agyut hasznaltad rajta? mert ez orok vitatema a kv3nal😊
ennyi kellett hozzá 😊
..nem lenne igazabol baj vele..
az a ketto jo lesz haromnak inkabb.. amugy izles kerdese. en sem szeretem. es igazabol eleg keves embertol hallani, h fekszik neki. lehet, mert nehez megszokni picit. bennem legalabbis az van h massziv, meg nagy akkor birja a loveseket. hat nem 😊 amugy az agyuja tenyleg nem lenne rossz, mert meglepoen pontos tud lenni. de pont zavaroan lassu nekem legalabbis a reload, meg rammerral is. es ahova bekerulok, ott mar a 130as pen eleg karcsucska..a sajat tierjeben nem lenne vele gaz igazabol.
Ez tényleg durva! Ahhoz képest, hogy mit kell csinálni már 2k környéki xp-ért is... ez meg már majdnem 3k... Ehhez csak gratulálni lehet 😊

nem 😊 igaz csak t7-es csata volt 😊
az elsõ 5 percben sikerült belefutni az ellen t29-ébe azt legyûrtük közösen a tigrisünk meg valahol elhullott és onnantól voltam top tank 😄 ellen jagdpanthere nem volt épp csúcsformában + csikicsuki roncsok mögött 😊
de több ilyen se lesz szerintem a pályafutásom alatt 😄
f24sg
OFFFFFF:

Eagle16 tankos srácnak egy kis videó:

...catches wolf
úgy 0:30-tól. egyrészt LoL, de sokkal inkább: <#wow1>
Na ez a nem semmi, gratula!
Top tank voltál?

A maxos ágyúja elég szépen át üt. Fõleg távolra, és szépen is sebez. Tiger P-t persze tornyán is viszi. KV-t is átküldi két lövésbõl.

Na majd felteszek én is vissza játszást BDR-el....úgyis mindenkinek ez a mániája. (vissza játszás feltöltés mekkora überkiályfaszagyerek vagyok, e-pánisz növelés...) De hátha mutat valamit a tankból.

Na ez már szép!!😊

Megnéztem, de nem lettem okosabb. A PZ4 is hasonló kialakítású, mint a VK3001, mégsem akar állandóan leégni. Még mindig inkább valami bugra gyanakszom.

megvan az új rekordom ehehe 😄 rég volt ilyen szórakoztató köröm 😄 10 kill 😄
Nekem a pzIV kegyetlenül bejött, azzal farmolok most pénzt (meg M4A3E2). Pershing/T32/M12-vel alig jön valami.

Akkor megnyugodtam😊))

Köszi, a nicket kellett odaírni!
Kipróbálok egy 1on1 csatát, hátha tele leszek arannyal. 😊

pointer4
Ötvözi a KV-pz4-sherman negatívumait. Lassú, kurva lassú, bazi lassú, nagyon gyenge páncél, pontatlan, sokáig tölt, rossz átütés.
Amúgy szép tank 😄
Ha KV jön szembe menekülj, és ásd el magad, ha pz4 van messze meghaltál 😄
Köszönöm.A régebbi hozzászólásokat nem olvastam,de akkor pótolom.
Hát szopni fogsz a 90 mm-ig. Én is most azt farmolgatom.

Betyár lassú stockként, cserébe viszont nem is jó az ágyú rajta. Én a med ágon kifejlesztettem a jobb a 75-öst, ezért mindjárt azzal kezdtem, de sajnos tier ötnél már megáll a tudomány vele. Alig-alig megy a sebzés és kill.

Többen mondták, hogy fullosan már jó és lehet olyan jó meccseket menni vele, mint egy KV-val. Meglássuk.

Hát ezt már párszor megbeszéltük itt. De újra. Szerintem jó tank. (persze maxra húzva) Csak az a baj vele, állandóan tier 8-9-be rak be, ahol teljesen használhatatlan.

Ellenben kissebb tierekben, de még akár tier 7-ben is szerintem jól használható.
Ha a saját tier-jében megyek vele, 4-5 kill.

I.C.ram
tier 10-esek ellen soha nem rakja be...
Üdv! Túladtam a B1-en és a BDR G1 csoda áll most a garázsban. A kérésem az lenne,hogy aki szintén ezt a gépet birtokolja/birtokolta, ossza meg velem tapasztalatait. Köszönöm szépen.
tegnap vettem kv5öt prémel 30-60kt hoz. persze lehet linkelgetni itt 120ks köröket de az elég ritka. sokszor tesz be 9-10tieresekhez.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

kerla
Szerintem nem bug, így állították be, hogy több prém tank és prémium elõfizetés fogyjon, jobban jöjjön a zsé és kicsit lassuljon a fejlõdés, majd visszaállítják ha érzik, hogy fogy a nép miatta...

Végülis elérték amit akartak, mert pl. én is prém tankokat veszek és új ágon gondlkodok...

Most hogy van ez az egy hét prémem, nagyon jól látszik a különbség a pénzhozam között. Korábban nem volt ekkora különbség.

Meg! Nem rég vettem meg rá, és megéri, mert pontosabb és nagyobb az átütése, plussz az E-75-ön nem az alap vízipisztollyal kell majd lövöldözni, ami abban a Tierben egy vicc.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Én sem hiszem, hogy bug, szépen lassan le lett tekerve hónapról-hónapra.. A kis reggeli szerver leállások idejében. De ha mégis bug, annak mindenki örülne. 😊

Köszi. A VK3001H- gyulladt ki és ment tönkre állandóan, de a 3601H-val is többször elõfordult.

aktívan nem, de passzívan igen. Nézd majd meg reptor is-7esét, neki is ez van benne, így be tudja tenni az olajat és a fordulatszám szabályzó kikapcsolót, és könnyebb is jóval mint stabilizátor vagy a töltésgyorsító. 1000-500kg míg ez a filter 10kg, szóval gyorsabb lesz ilyen összeállításban, még talán meg is éri meggondolni egy is-7esre, na a kv-ra semmiképpen.
Master91
Na de király tigrisre meg éri a 46 ezer XP a 46 L/68 -as ágyúra ?