World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem ugyanarról beszéltek. A Tigris I az, amit nehéz túlélni. Te pedig a Tiger P-re mész, ami a legjobb Tier7 nehéztank, sõt, a játék egyik legjobb tankja. Cserébe az utána következõ tankokról a Mausig beszélni sem érdemes, míg a Tiger I után jó tankok következnek, TigerII és E-75.

bardocz
AMX12t-vel be lehet kerülni tier5-ös csatába, vagy ne is álmodjak errõl?
Koszonom. Mar ertem, miert keres kevesebbet a Lowe 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

A: For a while, we ourselves were convinced that the bonus exists.

Turns out, during the balancing of the in-game economy, the bonus was removed. It just slipped our minds.

So damaging a higher-tier tank does not earn more credits.
1-2 szoban nem lehetne, mi ez?
Le van tiltva melobol 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

De igen nem annyira jó mint hiszed nálam a Tigris II. ki van fejlesztve és alig várom,hogy az ezüst össze jöjjön. Az Is-t is eladtam mérgemben. Az Is3 is ki van fejlesztve.
a pantherrel en sem mentem rossz koroket, de medhez kepest otvar lomha. a kollega igenyeihez meg szerintem abszolut nem illik:

"Olyan tankokat szeretnék kifejleszteni amikkel viszonylag fürgén lehet harcolni, tehát nem bujkálósan szeretném jáccani a játékot hanem menni elõre és osztani az észt!"

sot, szerintem t50ig egyik nem medhez sem igazan passzol igazan high tierben. az utolso kergetozos nemet talan meg a vk3001h. utana messzirol supporte s sniperkedes.
Mondjuk bújkálni ígyis-úgyis kell majd, a medekkel. A pz4 pl kifejezetten a hátulról mesterlövészkedem tipusú tank.

na véégre sikerült átülnöm KV3-ba jó kis tank alig várom az IS-t habár az még odébb van.
a P-t nem írtam bele, de amúgy sztem nem volt annyira rossz a p, a panther meg egyértelmûen legjobb tier7 med csak tudni kell, hogy kell használni, jó most már azt mondom, hogy a amx13-90 jobb a francia ágon de az light igazából meg OP és vissza fogják venni. A p-vel nem kell mennie amúgy, csak ha maust akar.
Nézd, a lényeg az, hogy 90-es ágyú a BDR-en bõven elég egy KV ellen.

Ha nem elég, akkor vagy az van, hogy a random istenség bekavart. Ez ellen nincs mit tenni. Vagy az van ,hogy az illetõ nem jól csinálta. Én is szívtam már meg KV ellen BDR-el, általában az én hülyeségem volt, de maga a tank és a lényegi kérdés! simán üti a KV-t csak tudni kell használni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Doc Hooliday
Köszi srácok, megfogadom a jó tanácsokat!<#wink>

..a hirnel olvastam most egy eleg frappans rovid de lenyegretoro hozzaszolast:

"So in other words: go big or go home. "
re

visszanézek egy picit, valaki említette, hogy belekerült a játékba a leghasznosabb addon, ami kijelzi a winratet. Tudna adni valaki egy linket?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

De ott hiányzik az ütõképes fegyverzet.
Szerintem nem a "rohangálok mint a mérgezett egér" taktikát keresi.
Mivel már "nincs" HE ezért sztem minden low tier sucks.

..ehhez azzert elegge elfogodott nemetpartinak kell lenni, h ezt leird 😊 te a vk3001p-ben nem csalodtal?? 😄 vagy a pantherben? 😊
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy minimum három, extrém esetben kettõ vagy ha nem full hp-n van.

Hát remélem a Tigrist nem kell túlélni mivel Tier VII.
Ne vedd el az utolsó reményem, mert most VK3001(P)-vel szenvedek.

Írtam, hogy kettõ max három. A mondat ezt a részét is tessék elolvasni. A három a KV2 ellen is biztosan elég.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

kezd el a heavyt és a medet egyszerre németen, nem fogsz csalódni, panzer4, vk36, panther,panther2, e-50, tiger2, e-75, e-100, mind mind nagyon jó tankok, csak a tigrist kell túlélned, meg az elsõ 4 tiert.
Alap tornyos KV 560 hp, KV-2 toronnyal 660, nem tudod két lövésbõl kiszedni, mivel a 90mm-es ágyúkból az összes csak 300-at tud max sebezni, tehát ha a random kegyes veled és beadja a maxot, akkor is csak az alap KV lehet meg két lövésbõl, kivéve ha kigyújtod vagy ammo racket lõsz neki.

Csak én vagyok béna,de nem gyengültek a német tankok mostanában? Csak a francia és amerikai tankokkal tudok mit kezdeni. A leótól a tigricsig semmi,az oroszokat is eladtam mérgemben....
Doc Hooliday
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólásokat!

Akkor ha jól értem nekem ha németekkel akarok lenni akkor jobb ha az E-50-felé kezdek lefelé fejlesztgetni a tankokat mert ott viszonylag fürgék, és ütõképesek a tankok!?! Jól gondolom?

Ha a könnyû gépek szóba kerültek. Érdemes a Leo-t leváltani a 2801-re?

.. hat ez tenyleg csodas.. elobb kinyirjak a he-t amivel a kisebb tankok a csatban meg tudtak valamit csipegetni es keresni, utana a nagyobb tank sebzest is kikapcsoltak. hmm.. ennyire nem kellenek mar a jatekban az alacsonyabb szintu tankok? most ezt csak en erzem uyg, h kinyirjak az utanpotlast?
Az átlag sebzése 240, a KV 500-600 között van, nem tudom fejbõl. Attól függõen, hogy a random mennyi sebzést ad be, és persze hová találok , kettõ max három lövés.

high tierben lehet, de kozepes es alacsonyban biztos nem.
Hát ez a nem akarok bújkálni miatt szerintem minden ág a lájt tankok kivételével ki van zárva. És a lájtból is felejtõsek a cseh remekek pölö. Ha száguldozni kell, akkor csakis az orosz. Vagy a luchs ága, de ott még épp pöcsölök a pénzgyûjtésen a leopopóra, szal nem tudom.

.. en inkabb az alaccsony es kozepes kategoriakra gondoltam. high tier az mas teszta. de ez egyenlore annyira nem erinti, mivel kezdo jatekos.
hát pont az amcsi med ágat nem ajánlanám senkinek talán az a legszarabb, a német meg a legerõsebb a franciával karöltve
Van egy erõs megérzésem, hogy többek között emiatt keres minden tank szarabbul: http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/89371-serb-tanks-do-not-earn-bonus-credits-for-damaging-higher-tier-vehicles/

milyen 90esrõl beszélünk ami a lorrainen van abból is inkább 3 kell belõle
De amiket leírt a német med ág nem megfelelõ ?
E-50-rõl sok jót írtak.

alacsony tierben az orosz tankok a szaladgalosak: bt2 vagy az amerikai m2-m3-m5 ag.

nemetek kozul nekem a luch jott meg be, de ez mar scout ag. a leopard sem volt rossz, de avval mar esszel kell jatszani. sokszor inkabb rejtozkodni erdemes vele. de igazabol a scoutok kozul az oroszoka kiralyok.

t50, t50-2 - ezekhez csak az amerikai chaffe merheto.

ami meg ehhez a stilushoz menne, talan a med tankok.. ott sem a nemetek szerintem a favoritok. inkabb az amerikai m4 szeria. abbol is talan a legjobb az m4e8

mondjuk attol is fugg miylen szintre akarsz eljutni.

azt azert tudni kell, h elore mesz es osztod az eszt dolognal figyelembe kell venni, h a gyorsasagnak ara van. megpediga pancel. nagyon vekony pancel.

Marhaság. 90-es ágyúval két lövés a KV. Max három ha szerencsétlenül találom el. Tudni kéne célozni már nem azért.

Batyafaka: A krumpli egyszerûen fos. 90es ágyúval 100-akat sebez KV-ba, az meg másfél lövéssel végez velem. Ugyanez a helyzet a Pz IV-el, igaz az 3 lövést rám ereszt. Röviden, tömören: SZAR!

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Doc Hooliday
Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem hogy én még nemrég jáccogatom a játékot és ti biztosan tudtok segíteni,sokkal több a tapasztalatotok! Na szóval azt kérdezném hogy melyik ágat válasszam a tank típusoknál mert nem tiszta a dolog teljesen. Olyan tankokat szeretnék kifejleszteni amikkel viszonylag fürgén lehet harcolni, tehát nem bujkálósan szeretném jáccani a játékot hanem menni elõre és osztani az észt!<#nevetes1> Az volna a legjobb ha gyors is lenne az adott tank típus, de lehetõleg ütõképes fegyverzettel!
Mit ajánlotok??? (Lehetõleg a németekkel szeretnék lenni, ha ott is lennének ilyen tankok!)

Köszi!

bgabor, az nem bug, hanem feature...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Nekem is csak ctrl-el müxik, sima prntscr nem elég, ki érti ezt?
Lehet azért van, mert az alap kliens ezer éves, még a bétás verziót peccselgetem fel mindig? Mert régen, még bétában mindenkinek csak ctrl-el mûködött, a help is így írta.

Nekem sima Printscreen-re ne csinál semmit (a zöld felirat sem jelenik meg), Ctrl+PrintScreen-re a játék könyvtárában lévõ screenshots mappába menti a képet.

Tono34
Ok, elhiszem, ki fogom próbálni. Köszönöm.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mighty
Ahogy a többiek is írták. Print Scrn gomb lenyomásával a játék könyvtárába csinálja a képeket. Nem kell Ctrl.

Bár tény, hogy emiatt nem kellett volna lefagynia a játéknak 😞

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

bardocz
Sima prtsc is ezt csinálja...
nálam alapból a prtscreenre is a screenshots mappába dobja még jelzi is zöld felirattal úgyhogy fura dolgok vannak 😊
Tono34
Mert úgy a program saját magától csinálja és helyezi el a könyvtárában.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mert nem írják ugyan, de kell a Ctrl is. Nálam sima PrintScreen-re nem csinál képet.

Egy kis õrjöngés a B2-vel.

Mighty
Ha csak egyszerûen megnyomod a Print Scrn gombot, akkor csinál képet. Minek kell hozzá a Ctrl?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Tono34
Volt egy nagyon jó köröm, még mindig remegek pedig pár csata is volt azóta..
T29-el egyedül maradtam a végére 2 is3, 1 JP, 1 Grile, 1 KV3.
A JP és a Grille 100%-on volt a többi 1 lövéses, nekem 443 HP-m volt.
A Grillenek szerintem elfogyott a golyója mert sikerült mellém állnia, de nem lõtt.
Elsõ is3 simán megvolt a 2. rám rontott kilõtte az ágyúmat így nem tudtam visszalõni rá nekem jött és kipukkant 😊, Kv3-nak sikerült oldalba lõnie 44 HP maradt a kv3 ment a levesbe. JP eközben azért kapott egy kicsit úgy 65%on kezdett el foglalni, de befejezni már tudta 😊
Összesen 9 kill lett, az kellett hozzá, hogy T29-nek elõnyös pozicíban voltam 😊
Képet szerettem volna csinálni, ennyi mindenre, de a ctrl+prtsc kombinációra kilépett a játékból.
Wittman, Kolobanov, Kamikaze, Top Gun biztosan megvolt, mennyi credit, XP volt azt nem tudom 😞

Sajnos ezt a képkészítést utána eljátszotta még egyszer, az sima Top Gun ~2400XP-s kör volt (ISU, KV, 2 Tiger, AMX valamelyik).

valakinek van még olyan kódja ami friss accra jó?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben