World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Oda asszem a Wotos nevedet kell írni!
Eagle16
Melyik VK? A Vk4502 Ausf. B-nek elöl van a motorja meg a váltója is.

Itt tudod megnézni belülrõl az összes tankot:

LINK

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Persze hogy nem hiszem el, én a hivatalos infót mondtam róla. Többször rákérdeztek Overlordnál, én is, és ez hivatalosan egy bug, ami a 7.0 új rendszere miatt keletkezett. Igyekeznek 7.2-re javítani.

Számomra is nyilvánvaló, hogy csak pénzgyûjtési akcióról van szó.

darki81
vegyél rá cyclone filtert 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Akkor ezzel tolatva kell harcolni, vagy mi a pék? 😊
Hol lehet megnézni, hogy melyiknek hol a motorja?

Nem, ott van a motorja.
Fõleg a 3001H-nál volt ez tegnap szinte minden esetben.

Megkérdezem itt, mert itt mégiscsak tapasztalt mogyorószakértõk vannak. A VK-knak miért a motorja megy tönkre/gyullad ki szinte minden egyes találatnál szembõl? Ez valami bug?

Ugye ezt te sem hiszed el? hogy ez bug??? akkor kiadnának egy hotfixet kb fél órával miután kiderült... ez meg benne van 1 hónapja😄DDD és ez szerinted bug meg kijavítják😄D komolynan mondom a pofám leszakad..

darki81
te jó isten, ez deszar...
még jó hogy nem vettem meg, gondoltam majd csak akkor ha meglesz a 9-es tank és utána 😄
jó hogy szóltatok, köszi 😄

kár hogy nem lehet a motor erejét növelni hogy jobban gyorsuljon -.-

Metwork
A játékbeli nicked kell odaírni.

I will use google before asking stupid questions.

pointer4
Most játszom a T34-el, a napi csillagozókkal, és kb 150 csata alatt (még van hátra legalább 100) összefarmolt nekem 5 millát, pedig Tier 9. (prémiummal)
Nem kizárólag azzal, nem is azt írtam. Hanem az a leg-idegesítõbb számomra. Ha visszaolvasol párat, látni fogod az elõzményt is. Egyébként "bug", mi? Meg kijavítják.....
Azzal ugyan nem fogsz jobban repeszteni. Csak az életereje lesz nagyobb a motornak, vagyis tovább ellenáll a lövéseknek és késõbb gyullad ki.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Te mirõl beszélsz? A 7.0 patchnek köszönhetõen bejött egy bug a játékba, ami miatt MINDEN tank 30-40%al kevesebb pénzt hoz. Azt ígérik, a 7.2es patchben ezt javítják majd.

Honnan jött le neked az hogy itt kizárólag a Löwével toltak ki?

Az sajnos nem a motor erejét növeli meg, hanem csak nehezebben lehet kilõni, megrongálni. Gyakorlatilag ugyanaz mint a Wet Ammo rack a lõszertárolónál, vagy a 'Fill tanks with CO2' az üzemanyagtartálynál.

kerla
Nem tudom min múlik, de pl tegnapelõtt 2-3 óra játék és plussz 2-300.000 ezer credit, rengeteg gyõztes csata, még a pálya túlvégére is eltaláltam. Tegnap 2 óra játék kb 80.000 credit plussz, kb minden 7-8. csata gyõztes, lista alján, szánalom a köbön, mindenkirõl lepattógós...

Lehet belépéskor van vmi random szorzó, hogy szopóág vagy siker :-))))

darki81
a KV az az egyik legélvezhetõbb tank a játékban, az utóbbi kommentemben van egy visszajátszás nézd meg mire képes, ha gondolod.
kicsit gyenge a motorja, de én venni fogok bele cyclone filtert, az 50%-ot ad a motor erejéhez, és úgy már elég jól fog menni!

Gottfried
Tier7-ben nekem a JP jött be nagyon,azzal bõven pluszos voltam és a 88L71 az egyik legjobb ágyú a játékban.(szerintem)
Élmény vele a játék és a lõszer még itt is olcsó.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

.. ha szara csapat akkor kv5el, sem fogsz nagyot kaszalni.. ha nem sebzel, marpedig kicsi az agyu atutese, akkor avval sem fogsz 20-30ezernel tobbet kaszanlni.. sot! minap mentem vele egy olyan kort ahol 4-4 kilences volt mindket oldalon. vegeredmeny: -3000 kredit 😊
Azért "kicsit" idegesítõ, hogy a Löwe a leg-drágább prém tank, és pont annak tekerik vissza a kreditszorzóját. Bár az utóbbi idõben az is feltûnt, hogy vannak napok, amikor egyszerûen mindenrõl lepattog, vagy el sem talál semmit.
Gottfried
Német ágon a PZIV és a stugIII is elég jól keres még mindig de tier5-ben szerintem a su85 és a KV a legjobb a 107-es ágyú miatt amivel elég szépen lehet sebezni a negyokat is és ugye a kreditet fõleg az hozza ha magadnál nagyobb tierû tankokat sebzel.A lõszer ár és a javítás pedig elhanyagolható ezen a szinten.

Szóval, errõl lenne szó:

kerla
A KT már rég maxos, már csak az E-75-t kell elérnem, a legénység 100%-os és az elsõdleges skillje is 90% fölött van már, de ha én vagyok alulról a harmadik a csapatban, ráadásul béna csapatban és az 5. percben darabokra szednek anélkül, hogy bárkibe belesebezhettem volna említésre méltót...háát, jobban megéri az iylen körbõl kilépni vagy csak gubbasztani, mert a lõszer drága... Mínusz tizenezres körök is elõfordulnak.
Természetesen ha az élboylban vagyok, konstriktív a csapat rengeteg xp-t lehet szerezni, de hiába ad 40-50ezer creditet, még ennek jelentõs része is elmegy lõszerre...

Tehát azt mondjátok gyúrjam el magam orosz ágon a KV-ig? Vagy ha veszek egy KV-5-ös szörnyet?

Lehet.

Én most T25AT-vel, Löwe-vel, BDR-el, és E100-al megyek csak. Prémium nélkül, de lazán nullszaldós, sõt lassan de jön a credit.

Ami érdekes, hogy T25-el sokszor vagyok pluszban (pedig tier 7) és E100-al is, még vereség esetén is.

Ellenben a Löwe alig hoz. Ok, hogy nincs prém, de akkor is, 20-30 ezer és gyõztes csata?
E100-al több mint 40 ezer és vesztes csata?

Valamit állítgatnak ezek

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Igen csak csavargatták, de nem csak a KT-t. KT-vel, ha nincs prémed, használsz fogyócikket, nálam a gyõztes, kb. 5-600xp-s kör is tud rendesen (10-15k) mínuszos lenni. De egyébként úgy veszem észre mindennek ismét lejjebb vették a szorzóját. Még a prém tankokét is.
Én a KT-val buktam kb 450k creditet mire ki tudtam fejleszteni az E-75-t... Rengetegszer volt +os, 0szalldós köröm, de a KT hosszú távon csak koptatja a kreditet...

Régen megvolt a T-54 elitre húzva.Gondolkodtam a visszavételén.Mostanában milyen?

Gottfried
Szinte mindennek levették a keresetét,gondolom azért hogy több prém tank fogyjon. :-S

Még szép hogy megéri.

WoT: Nishizumi77

Gottfried
Farmolni meg a su85-öt használom randomban és a KV3-at században.Ha jó csapatot fogsz ki vele,dõl a lé... :-)

Rég játszottam KT-vel. Lehet azóta csavargattak hogy mennyi kerditet hoz?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Gottfried
KT nekem már rég maxon van de prém nélkül csúnyán veszteséges.Sokszor még a több killes gyõztes csaták is mínuszosak a magas lõszer árak miatt.

Tier8-ban az ISU152-vel tudok gazdaságos köröket futni mert a BL10 akkorákat sebez hogy bõven megéri az 1600 kreditet a lõszere.Ráadásul szinte mindent átlõ,így nagyon kevés a feleslegesen ellõtt gránát,ellentétben a KT hosszú 105-ösével,ami pattog rendesen.
A rövid 105-rõl meg jobb nem is beszélni,az csak arra jó hogy egye a kreditet.Míg nincs meg a hosszú,használd inkább a 88-al.

Maxra húzott KT-val , majd lehet simán nyereséges, de legalább nullszaldós köröket futni. Prémium nélkül.

Én anno csak VK45-el (igaz tier 9, de még drágább a fenn tartása) prém acc-al simán kifarmoltam több mint 6 millió creditet .

Szerintem lehet KT-vel is, persze kellenek a jó gyõztes csaták hozzá.

b2 nem rossz, bar az uj franciak ellen neha kuzdelmes. 20-30k-s koroket lehet vele menni.

kv, pz4, t-34 - tier otben jol hoz meg mindig.
e8 sherman, su100 - tier6ban hoz jol a tapasztalatom szerint.

ha nem huzol orosz tankot, csak magaddal szursz ki.
Eagle16
T32 xp rekord, prémiummal.

Victory!
Battle: Redshire 2012. február 1. 11:13:32
Vehicle: T32
Experience received: 2 502
Credits received: 81 255
Battle Achievements: Steel Wall

replay

Metwork
KV

I will use google before asking stupid questions.

kerla
Azaz csak prémes tankban gondolkozom, ami nem német. Erre van a T-25, de újabban nem hozza a megkívánt mennyiségû creditet, itt egy B2-esen agyalok, valaki nagyon dícsérte nemrég. Az ajándék amcsi Sherman is tejel, de az sem elég ezen a szinten (E-75-re gyúrok)

kerla
Nincsenek ruszki cuccaim, csak prémben gondlkozom. Mi ez a T34 csere dolog?

várd meg a t34 cserét, kv-3 elég jól hoz tier6os companyban ha jó a csapat
Master91
haver király tigrisének 10,5 cm KwK 45 L/52 ágyúja van. meg éri kifejleszteni 46 ezer xp-ért a 10,5 cm KwK 45 L/52 ágyút?
kerla
a credit az 100k azaz 100.000, csak a k lemaradt. bocs.

kerla
Tegnap 2 óra játék után nem volt 100 credit plusszom... Gyakorlatilag a KT-val kb 100 mínuszt csináltam, amit arty-val, Shermannal és T-25 prémes körökkel kompenzáltam, de így nagyon lassan csorog a credit. Tudtok vmi igazán jó farm gépet? KV-5 hogy szuperál? Löwét nem veszek, annyit nem szánnék rá...

Gottfried
és íme a hõs kacsa...:-)

Gottfried
Na ezzel nem gondoltam ghogy ilyet is lehet :-)

Srácok,

Amikor ilyen meghirdetett eventre jelentkeznék, mindig beszól az esl oldala, hogy valami sorozatszámot adjak meg (regisztráció után, vagy bármikor). Ezt a számot honnan szopjam ki? Ez egy free játék, nem?

Na ma a random nagyon ellene van szegény IS-4-emnek. Amíg én 2 lövésbõl sebezni se tudok egy T29-cet, addig ha összefutok egy Objecttel, tuti belémver 1k-s sebzést. Inkább pihentetem kicsit.

Brutal
Rendben köszönöm

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Eagle16
Nem. Ugyanaz az ágyú mint ami az IS-en van, csak kicsit jobb adatokkal, mivel TD-re megy fel.

Brutal
A SU-100 122es ágyúja milyen hosszú? Arra lennék kíváncsi,hogy nem tarack meg ilyenek ugye?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.