World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. február 1. 18:35:13
Jármû: E-100
Szerzett tapasztalat: 740 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 30)
Szerzett kredit: 6 884 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 15 640)

Na most kurvára elegem lett. Kiszedek két IS4-et és hat ezer creditet kapok mindössze?!
Mi van?
Megõrült ez a szar? Ilyen nincs. Ezt a nyomorék hülye csaló szart. Most jött el az ideje hogy letöröljem a faszba.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

saslaca
Üdv Mindenkinek!
A Tiger II frontján van valami gyenge pont amit át tudok Lõni az IS 122-esével?

bardocz
Az egész egy ammorack kb, ha találsz róla félbevágott képet. Torony is körbe van pakolva asszem.
te yo isten.... xD görgõs egérrel fogok gamelni 😄😄😄
lehet yobban fog vele menni a game XD XD
szabii98
beszarok, kajak van a tigrisnek ammoja a lánctalp mellett...én meg nézek h wtf miért kaptam ammot

I met God. She's black

Master91
Á meg van, rá kattintok tankra akkor be villan, de jön a szöveg hogy a böngészõm nem támogatja a WebGL-t....letöltöm akkor hátha jobb.
Master91
Esküszöm nem látom....
Random work
ott a bal oldalon a jelmagyarázat...

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ettõl még mindig hihetetlen fosnak tartom...

Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. február 1. 18:03:47
Jármû: T30
Szerzett tapasztalat: 1 423
Szerzett kredit: 61 174
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Pusztító

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Master91
És melyik szín mit jelent? Kurva jó amúgy!
Muszy20
Már marhára unalmas volt a gyerek 😄 no meg fel is idegelt, hogy senki sem lövi le... darkit meg pincsi módjára követi és seggbe lövi...

L4D2

Ó 😞
Olyat ráb***am az egeremre, hogy most nem mûködik a jobb gombja xD

Yot tesz az idegrendszernek ez a game... xD
Buci
megvan a hiba:

The site is temporarily unavailable during upgrade process.
We apologise for unconvinience.
Please, wait until upgrade stage will be completed and all functions will be available.

Most írták ki, eddig csak szarolt, h nem kezdett letölteni, na majd ha megjavítják leszedem 😊

carpe diem

f24sg
Én letöltöttem és ûberfasza - tényleg magam alá élvezek, miközben tanulmányozom a tankokat, de van 1-2 érdekesség:

Pl. IS-4 modell: a "híres" (szembõl) jobb-alsó frontpáncél mögött semmilyen ammo rack nincs, miközben azt hallottam sok helyrõl, hogy ott lehet one-shotolni emiatt.

Vagy a 0.7.1-ben lettek modul-áthelyezések? (most nem a spced armorra gondolok)

amúgy jól látszik, hogy pl. szegÍny Pantherek tényleg egy guruló ammorack-ként foghatók fel, de pl.jó kis E-50 modelléjén értehtõ, miért ritka a modul sérülés, hatalmas üres helyek vannak benne (jól is jön nekem csatában).

Amúgy a link fasza, kösz sasnak érte!
Buci
Másnak se engedi letölteni a cuccot ez a turbobit.net? Mindig azt írja h várjak 600 mp-t. 5let?

carpe diem

Solten
😄 Tiszta szivas ezzel jatszani, ritka hogy nem rak tier9-ek koze. Na mindegy, meg kicsit szivatom magam hamarosan kifarmolodik a JagdPanther <#finom>

Saor Alba

miért nem lõtted ki?
a platon társad is megéri a pénzét

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

darki81
ha még nem láttatok igazi retardált hülye gyereket, aki a csapattársait lövöldözi egész körön át, akkor nézzétek meg ezt a visszajátszást

csak azt nem értem hogy miért nem lesz kék, hogy szabadon le lehessen tkzni...

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

bardocz
Én azt eladtam viszonylag hamar, inkább szenvedek olyannal, amit legalább picit élvezek😄
Solten
A JagdPz **** hulladek 88-as agyujatol agyf*szt kapok... <#falbav> Pontatlan sz*r, fel ev mire betolt, az se vigasztal az otodik T-50-2-t szedem le vele 200-300 meterrol (rohannak mint a nyul)... <#alien>

Saor Alba

Szabad használni a hitzone_7.1.-t ?
Mert nem akarnám hogy kitiltsanak.

Mighty
Lehetõleg 😊

Egyetértek veled, van nem is kevés olyan pálya, ami nem kedvez a US heavy-knek. Ott próbálok második vonalból támadni. Meglepõ módon a T32-vel nagyon jó az egyéni statisztikám (shot/hit, shot/damage, átlag XP).

Közhely, de minden tankkal a neki megfelelõ stílusban kell játszani 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

megérdemeltet volna a TG-t :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nem kell hülyeségeket beszélni. Ezt írja a töltõképernyõ, ezért hiszik sokan ezt, ennyi.

Mighty
A spot-olás igen is kifizetõdõ. Bokorban ücsörögve, folyamatosan világítva az ellenfél tankjait, miközben lövik öket a társak rahedli XP-t és creditet eredményez.

Ez remek elmélet, csak a pályák mintegy felén nem lehet megcsinálni. És ahol meg is lehet, ott is szituációfüggû. A játék pedig amúgy sem úgy megy, hogy beállok egy hulldown helyre, és ott maradok az idõk végezetéig. Hanem mész A pontból B-be, lövöldözgetsz, foglalsz. És közben a tankod testét lazán szétlövik akár a Tier6os járgányok is. Hát ez az amcsi heavy vonal.

Azt sem értettem soha, hogy sokan rengeteg idejüket és enegriájukat áldozták rá, hogy megszerezzék a T34-et mielõtt még Tier8 premium lesz. Miért, talán akkor majd kevésbé lesz szar tank? 😄

bardocz
Egy ARL44-nek rálõttem a tornyára, eltaláltam, és leesett a lánctalpa...
Jah, és általában kb 5-6 tank foglal, aztán jönnek az olyan fél perces gyõztes meccsek, hogy 8-as szinten a körben állva 200 xp meg 5k kredit a jutalom. Ha meg nem lövök semmit és kinyír mindenkit a csapat akkor meg 12k és 500 xp... értem én. De a loading képernyõn ott van, tehát az az igaz és nem pedig a tapasztalatok, nyilván akkor a spotting system is jó mert arra is azt írják a fejlesztõk, meg a loading screen😛

Mighty
Ezért kell az amcsi heavy-kkel lehetõleg hulldownban maradni vagy második vonalban, hátulról bontani az ellent.

Nem. Az onnan szivárgott be, hogy ki van írva a játékban a töltõképernyõn néha, hogy foglalásért több XP jár, mégpedig mindenkinek, mint az ellen teljes megsemmisítéséért.

Ugyanmár. T32õt kivéve az összes magas tierû amerikai nahéztank ugyanazt a vérgagyi tanktestet használja, ami ugye elöl 100, oldalt 70mm. Ez már a T29-esen se elég semmire, nemhogy a T9 és T10 amcsi nehéztankon. (És a T32 is csak egy lehelletnyivel jobb, és az is csak a tanktest elülsõ részén) Gykorlatilag olyan mintha egy Tiger I tanktestét használnák.

A magas tierû nehéztankoktól általában kirázza az embert a hideg. Nem így az amcsi nehéztankoktól. Csak annyi a dolga az embernek, hogy a tanktestet lövi BÁRHOL, lehetõleg úgy hogy az nincs beforgatva. Döbbenetesen gyorsan lehet kivégezni bármelyik magas tierû amerikai nehéztankot, mindig elképedek, hogy milyen sebességgel hullanak. Próbálná meg ugyanezt az ember egy E-75el vagy IS-3/4el.

szerintem a foglalásért neked egyénként ha foglalsz több xp-t ad mintha valaki más kilõtte volna az utolsó tankot, ennyibõl lehet igaza a foglalósnak 😄
Mighty
Én ezt használom melóhelyen: html to pdf

Megnéztem wot infon a leírást és hát akkora ellentmondás ez az egész:
- Nincs olyan, hogy a csapat több bónuszt kap ha minden tankot megsemmisít. Gyakran hisztiznek miatta a cseten, de nincs így. Gyakorlatilag mindegy hogy gyõztök. Persze az egyéni szerepvállalás adja a legtöbb XP-t azt ne felejtsd el.

Kicsivel felette:
- A csapat minél több sebzést visz be a másiknak, annál több XPt kapnak a játékosok – viszont ennél az összetevõnél csak a megsemmisített ellenséges tankokat veszik figyelembe. Ennek a tételnek kicsi a hatása, de azért számít valamit.

Már értem, szóval akkor innen szivárgott be a köztudatba az a buta hozzáállás, hogy foglalni kell, mert az a jó...

Master91
Akkor szólok havernak hogy fejlesztheti.
Master91
 Kifejlesztve:
A következõ tank kifejlesztve: IS-3. Elköltött XP: 70,090. Elköltött szabad XP: 10,485.
 Megvásárolva:
IS-3' vettél. Elköltöttél kredit: 2,568,500.
Naná, hogy megéri!

WoT: Nishizumi77

Master91
Király tigrisnek meg éri ki fejleszteni a KwK 46 L/68 ( 46 ezer xp - ért ) ?Most a KwK 45 L/52 van fent.
bardocz
Köszi, megnézem.
a 13mas széria már jó, régebben jó volt a t30, de azért jó tank az, jó csõ van azon, meg a t34 se rossz
Ne is álmodj róla.😊 Én 16 csata után 1-2x kerültem t9-es csatába, am legtöbbször t7-ben vagyok.

Nem mintha ott többet tudnék csinálni ezzel az orbitális fossal, de legalább néha sebzek valamit.😊 Már emlékszem mért hagytam abba a teszt szerveren t5-nél a francia med ágat, csak azt a 22k free xp-t sajnálom, amit elnyomtam rá. Párhuzamosan tolom most a t30-al (a másik gigamega fos), hát gondolhatjátok milyen lelki állapotban vagyok...😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Itt van többféle:
WoTInfo

Ahamm. Én is pislogtam a Pz38-al, hogy miért jönnek olyan marha nagy dögök velem szembe. Mikor én se gyors, se erõs nem vagyok vele.

bardocz
Köszi.
Stoppos: akkor ezért van az, hogy folyton magasabb szintû csatákba kerülök vele, mint a T6-ös t-34-85-el.

Van olyan mod, ami kiírja valahova, hogy az ágyúmnak éppen mennyi az átütése, illetve az ellenséges tankok páncélzatának vastagságát is kiírja valahova?
Jobb lenne a Maus...csak valamiért könnyebben szétcseszik az arty-k mint az E100-at, valamint kevesebbet hoz. Így nincs semmi értelme.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Én is azt tervezem hogy
Tiger (P) -> Tiger->Tiger II-> E75-> E100
Csak mire eljutok oda akkor biztos megint balancolnak valamit és a MAUS lesz a jobb.

hát mondj egy medet amivel elõre lehet menni büntetlenül rambózni egyedül, nem nagyon van, e-50 elég jól alkalmazkodik minden körülményhez, hát ha nagyon ilyen elõre menõs rambós stílust akar, akkor már e-75, ha top tier és nem jelentõs az artyk létszáma.
A Tiger P, azért jó, mert megyek ellene valamivel, látom hogy egy egy Tigris, a messzi távolban, már lövöm is a frontját és csak ekkor tudatosul benne, hogy van ott egy P betû is, és ennek bizony keményebb a frontja és nem oda kellet volna lõni. Csak ekkor már késõ bánat.

Hogy hányszor jártam így...

Nehezen:

https://worldoftanks.com/dcont/fb/media/7_1mm.png

Nyolcas szintû csatába, és épp nincs szabad 6-os és 7-es gép. 😊

Ne álmodozz. Light tank, oda kerül, ahova a dagadt leó.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka