World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Masu meg igen szar mert az meg csak 778,8

Hm... ezen az elven a D1 a legjobb mert annak meg 8152.9 nálam 😄

BDR-el 1806 az eff. rating. Mondom én hogy fasza tank ez.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Buci
Ha egyszer elindítom, és megvagyunk elegen, akkor mindig lezárom a századot. PM-et írtál volna akkor bevettelek volna valsz, mert sokan jöttek-mentek. Amúgy fél 1-ig toltuk a srácokkal, kb mki Voice chatelt, jól elvoltunk és 11-6os aránnyal zártuk a meccseket. Úgyhogy mindent összevetve eredményes volt 😊

carpe diem

A Dossier Tool-os oldal írja tankokra lebontva, a Performance fülnél.

http://wot-dossier.appspot.com/
van itt még olyan . aki olcsón venne goldot? =) (még 5keyem van)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

fel kell tölteni azt a fájlt amit ott ír elérési útnak
Az egyes tankjaidra külön-külön az efficiencyt hogyan lehet kicsikarni ebbõl az oldalból? Nyomogatom egy ideje, de bármit meg tudok nézni, csak ezt nem.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Ezt én, mint retard kikérem magamnak. A helyes megnevezés panzerileg visszamaradott. 😊

Thx. 😉
Ehhez a játékhoz kell a humor.

elfelejtettem artyzni, így sose lesz meg a lánctalp :-)

Defeat
Battle: Malinovka 2012. február 3. 11:21:09
Vehicle: GW Typ E
Experience received: 141 (fine for causing damage to allies: 102)
Credits received: 0

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Köszi! Én próbáltam már mindkettõt, de semmi változás.
Talán akkor a tûzfal kutyul be, mert korábban nem engedte a scriptet futtatni.
Nekem nem a nevek hanem a rating színes és csak azt mutatja alapból, ami idegesítõ mert így a neveket nem látom, ha teljesbe rakom akkor minden van csak a pályát nem látom. 😄

@mini azt a flash részt szedtem le ami modolthoz van mert án egy icon modot használok ha neked nincs berakva ilyen akkor a standard flasht szedd le.

Random work
Egyszerûen újra élvezem a játékot mióta visszavásároltam a Panzer IV-et. 😊 Lehet a Hetzert is visszaveszem. 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

õõõõõ😊 nálam csak nevek vannak semmi nem változott, ha megnyomom a TAB-ot akkor látom a cuccost, vagyis változott hogy színesek a nevek😊 annak függvényében hogy ki mekkora retard😊 de most nem tudom ezeket a színeket egyébként hogy most az efff ratingra vonatkozik vagy a win rat-re?? mert a win rat az semmit nem ér😊
Ja és én a flasht hagytam eredetin!

Megosztanád velem mit ügyködtél rajta? Nekem is ez a gondom, mint Neked volt.
Elõre is köszi!
Nekem is volt hasonló, csak ott direkt csinálta és nem azért, mert balf*sz. Prokhorovkán mennék át a vasúti töltésen, kapaszkodok fel a lejtõn, a csapattársam keresztben áll a sínen és mindig arra megy/tolat, amerrõl ki akarom kerülni. Direkt. Az ötödik ilyen manõvere után telibe lõttem és otthagytam a francba szenvedni. Szerencsére õ döglött meg elsõnek.
Hiába no, rohadt alacsony a kerítés.

Nem semmi humorod van, most csak azert jelentkeztem be hogy meltassalak. Melohelyen vagyok es mikozben olvastalak, kitort belolem a kacagas, most magyarazkodok a kollegaknak ...
Beírom még egyszer, szóval sikerült megoldanom, hogy mutassa az értékeket így viszont a neveket nem látom, csak ha minden adatot beállítok úgy meg fele képernyõ a nevekkel van tele ami zavar, hogyan lehetne megcsinálni, hogy ne az értéket mutassa hanem a neveket?

Nyugodtan lõj!!
Aki útban van útban van! 😊
A költségeket pedig fogd fel adományként a hülyék istenének/szentjének.

A KV3-nak tegnap rossz napja volt. Bementünk ketten, oszt xart se tudtunk csinálni. Vagy nem láttunk rá, vagy lepattant, vagy egyszerûen el se találta az ellent 10 méterrõl. Le is raktuk gyorsan.

Gottfried
5 tier IX 1 ellen....
Ezt nevezik ezek balancenak ??? Mocskos ruuszki banda!
Nem csoda ha ez lett a vége pár perc alatt....

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

darki81
hányszor át éltem már ezt te jó isten 😄
és így szokjak le a cigirõl 😄

TKzd le a picsába õket, és közben vicsoríts 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Nekem a SU-85 vált be a legjobban pénztermelõnek.

Megnézem, köszi.

Tono34
Miért nem az ilyen körök lesznek a duplák (T29):

Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. február 3. 9:27:19
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 1 738
Szerzett kredit: 49 899

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

FRAPS? Én azt szeretem, jó minõségû.
Halihó,
Tudtok valami jó screen capture progit?
Felraktam a CamStudiot, hogy át tudjam alakítani a meccset, de az csak egy fehér téglalapot vesz.

így kell ezt :-)

nem is értem, hogy nem nerfelték még, messze a legerõsebb tank a játékban

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ez tényleg nagyon jó, köszi! 😊

[HUN]Kami*, kiskami*

Egyszer egyszer nekem is van ilyen, volt már hogy ezért lõttem agyon sajátot. Leszarom a pénzt, jobb megbüntetni a hülyét mint kárt tenni a saját egeremben/billentyûzetemben.

Tono34
Úgy terveztem, hogy a héten meglesz a T32, de sok elfoglaltságom összejött úgy néz ki csak kb kedd vagy szerda lesz belõle.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ez az egyetlen hibája a 12t-nek... jön egy kis bukkanó, aztán vagy az égbe tudsz csak lõni, vagy a metróba.

Meg lehet szokni, az ember egy idõ múlva rutinosan helyezkedik a kis bukkanókra (elejére, hátuljára attól függõen hogy fel vagy lefele kell lõni), hogy be tudja célozni a célpontokat.

Az utána következõ már kicsit jobb, felfelé még nem nagyon téríthetõ ki az se, de lefelé már jobb egy fokkal.

De ezt bõvn kárpótoljaa tény, hogy kilõsz hat skulót míg az ellenfél egyet. Nagyon szeretem ezeket a kis troll szemeteket, és ha sikerül kettõnek összeállítani, nagyon lehet velük szivózni.

Tegnap mentem KV-3-al és úgy felidegesítettem magam hogy majdnem szétvertem a gépet. Lelõttem egy Tigris láncát és pont úgy álltam hogy tudtam volna az oldalát lõni õ viszont engem nem. Lõném a következõt erre elém ugrik egy Pz38NA és elõttem ugrál. Lövi a Tigert persze nem sebzi mire elmegy elõlem tüzelek persze elém ugrik egy AMX és tarkón lövöm. A végére olyan ideges lettem hogy ezek a kis szarok miért szívatnak engem hogy már csak káromkodtam meg könyörögtem hogy lõjjön már ki valaki. A tigris lánca háromszor lett lelõve de én egyszer sem tudtam rálõni közben de a mieink meg nem tudták sebezni. A vége 0 credit lett a levonásokkal.
Szvsz bele fog férni mivel még a tesztnek sincs idõpontja és ugye az szokott legalább két hét lenni.
Na húzzál bele 😄

Üdv Mindenkinek!
Azt meg tudja mondani valaki hogy melyik tanknak vagy Td-nek
a legnagyobb a kreditfaktora mert az online tech-tree
nem mindegyiknél írja sajnos.
Tono34
Számomra jó lenne, ha még 2-3 hét beleférne mire jön a 7.2 meg is szerezném a T34-et.

Solten
De, 10 fokot... Ja, amugy lepattant a kis csigaevorol a T-28 TD egyik lovese... Wow. Biztos 2 kilometerrol celzott be.

Saor Alba

hali.érdemes a 152 est lecserélni a 107 mm es re KV n?
Solten
Az agyuja nem emelkedik fuggolegesen losz@rt se? WTF? 😄D

Saor Alba

Solten
Ez az AMX 12t mennyire mokany kis tank... 😄 siman levadasztam vele a T-50-et.

Saor Alba

puffancs reklám

Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2012. február 3. 2:42:24
Jármû: PzKpfw B2 740 (f)
Szerzett tapasztalat: 1 126
Szerzett kredit: 24 781
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Védõ
M37 el nekem 13752.7-t ír efficiencyre. <#zavart1> Az mégis hogy lehet? Akkor én vagyok Wittmann és Xena közös titkolt gyereke? 😄

Amúgy a statok ami alapján számolja:
M37 shots 8 hits 2 hitrate 25% def points 90
ja és 1 csatát mentem csak vele, utána ment a levesbe. <#hehe>

A dead world, a dark path, not even crossroads to choose from...

pointer4
Ne viccelj, Reanult Ft vel akkor terminátor vagyok, 4438 eff. pont 😄
Kár hogy nem ilyenre sikerült a játék tényleges megvalósítása....

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ennyit az effirõl..meglátnak 880as ratinggel (pl hetzerrel 0, összvissz 1 meccset toltam...) és elszaladnak tõlem mert nooob vagyok... de ha jobban megnézem amivel szoktam játszani mostanában, t29 =1397 wolverine =1200 tiger = 1150, akkor már nem is fest rosszul. amúgy viszonylag jól mutatja a teljesítményt, tényleg pocsékul játszottam azokkal a tankokkal ahol alacsony az effem. de a legtöbb tank max 40 mecs és low tier, mégis az teszi ki a csaták felét. kiváló visonyítási alap lenne ez, ha tankokra, vagy tanktípusra írná😊
Nagyon tré tud lenni a program amikor én vagyok a legerõsebb tank a csapatban.

Valamiért a kisebb tankok mindig kilövik az embereimet vagy a lövegemet/tornyomat. 😊 Milyen érdekes. 😞
Vereség
Csata: Redshire 2012. február 2. 22:11:45
Jármû: SU-76
Szerzett tapasztalat: 343
Szerzett kredit: 6 950
na ez igy jobb ? 3 kill ha így haladok utól érem tuvok rekordját
saslaca
Valamelyik idióta behozta:

De egy Tigris elkente a száját 😄