World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
carpe diem
http://wot-dossier.appspot.com/
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Ehhez a játékhoz kell a humor.
Defeat
Battle: Malinovka 2012. február 3. 11:21:09
Vehicle: GW Typ E
Experience received: 141 (fine for causing damage to allies: 102)
Credits received: 0
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Talán akkor a tûzfal kutyul be, mert korábban nem engedte a scriptet futtatni.
@mini azt a flash részt szedtem le ami modolthoz van mert án egy icon modot használok ha neked nincs berakva ilyen akkor a standard flasht szedd le.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ja és én a flasht hagytam eredetin!
Elõre is köszi!
Hiába no, rohadt alacsony a kerítés.
Aki útban van útban van! 😊
A költségeket pedig fogd fel adományként a hülyék istenének/szentjének.
és így szokjak le a cigirõl 😄
TKzd le a picsába õket, és közben vicsoríts 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. február 3. 9:27:19
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 1 738
Szerzett kredit: 49 899
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Tudtok valami jó screen capture progit?
Felraktam a CamStudiot, hogy át tudjam alakítani a meccset, de az csak egy fehér téglalapot vesz.
nem is értem, hogy nem nerfelték még, messze a legerõsebb tank a játékban
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
[HUN]Kami*, kiskami*
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Meg lehet szokni, az ember egy idõ múlva rutinosan helyezkedik a kis bukkanókra (elejére, hátuljára attól függõen hogy fel vagy lefele kell lõni), hogy be tudja célozni a célpontokat.
Az utána következõ már kicsit jobb, felfelé még nem nagyon téríthetõ ki az se, de lefelé már jobb egy fokkal.
De ezt bõvn kárpótoljaa tény, hogy kilõsz hat skulót míg az ellenfél egyet. Nagyon szeretem ezeket a kis troll szemeteket, és ha sikerül kettõnek összeállítani, nagyon lehet velük szivózni.
Na húzzál bele 😄
Azt meg tudja mondani valaki hogy melyik tanknak vagy Td-nek
a legnagyobb a kreditfaktora mert az online tech-tree
nem mindegyiknél írja sajnos.
Saor Alba
Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2012. február 3. 2:42:24
Jármû: PzKpfw B2 740 (f)
Szerzett tapasztalat: 1 126
Szerzett kredit: 24 781
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Védõ
Amúgy a statok ami alapján számolja:
M37 shots 8 hits 2 hitrate 25% def points 90
ja és 1 csatát mentem csak vele, utána ment a levesbe. <#hehe>#hehe>
A dead world, a dark path, not even crossroads to choose from...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Valamiért a kisebb tankok mindig kilövik az embereimet vagy a lövegemet/tornyomat. 😊 Milyen érdekes. 😞
Csata: Redshire 2012. február 2. 22:11:45
Jármû: SU-76
Szerzett tapasztalat: 343
Szerzett kredit: 6 950
na ez igy jobb ? 3 kill ha így haladok utól érem tuvok rekordját