World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pontosabban 1304 csata volt.
Az oroszlán is macska, /csak kicsit nagyobbacska/
A KV a kedvencem több mint 1100 csatát mentem vele , minden nagy tankomat azzal farmoltam ki.Az igaz, hogy kell idõ míg megszokja az ember , de nagyon jó meccseket lehet vele menni.
Az oroszlán is macska, /csak kicsit nagyobbacska/
Szerintem kevés olyan játékos van akinek nem a kedvence a kv az eggyetlen olyan tank ami át vészelte a pach-eket és nem sokat változott.
Pontosan,csak a lassúságával van bajom.Nem véletlenün nem adtam el.Pedig van jobb tankom is de a kv a szivemhez nõtt.😊
A kv egy remek tank csak meg kell szokni a lassúságát.Ha azt meg szoktad akkor bárhová rak is helyt tudsz állni vele.
Uram,igenis Uram!
Megyek is és a véremet a bázisért!
Van mégegy érdekes történetem de nem nyavajgok. 😊
Megyek is és a véremet a bázisért!
Van mégegy érdekes történetem de nem nyavajgok. 😊
Álltalában csak kill-ek sebzés alig vagy kevés hozzá kell tennem hogy alap su-76 57mm ágyúval azzal nem lehet nagyot sebezni
Nincs már század? Nem is lesz?!
nemá... 103 XP... ott vmi fennforgás van. Biztos mind 1hps 😊
Nevetni fogsz ezek mind 2-3-4 killes meccsek és én érem el a legtöbb killt ezért bosszant a dolog hogy ennyi noob játszik velem 1 csapatba
Sztem elég sok, aki ennyi meccs alatt nem ismer ki egy tankot, az inkáb menjen tetriszezni.
De látod: a KVban az a szép, tényleg el tud küldeni 2-3 tierrel nagyobb tankokat küldeni a méh telepre.
Kevés tankról lehet ezt elmondani, ezért nem szeretnék több jajgatást olvasni KVsoktól.
Katona, tessék harcolni, a KV107-es minden ellen jó.
De látod: a KVban az a szép, tényleg el tud küldeni 2-3 tierrel nagyobb tankokat küldeni a méh telepre.
Kevés tankról lehet ezt elmondani, ezért nem szeretnék több jajgatást olvasni KVsoktól.
Katona, tessék harcolni, a KV107-es minden ellen jó.
Soknak számít az 550?
Már mindent megvettem amit a kv2-vel lehet.
Ami tetszik benne hogy jó summát hoz a konyhára,fõleg mikor 7-8 tankot küldök a méhtelepre.
Már mindent megvettem amit a kv2-vel lehet.
Ami tetszik benne hogy jó summát hoz a konyhára,fõleg mikor 7-8 tankot küldök a méhtelepre.
Figyumár... te nekiállsz lõni a frontját valami monstrumnak hogy ennyit lõsz és ennyi XP lesz belõle?
Mert ez kb úgy néz ki, mintha úgy játszanál, hogy lövöd az áttörhetetlen frontját az ellenfél top tankjának, 0 sebzésért 😊
Mert ez kb úgy néz ki, mintha úgy játszanál, hogy lövöd az áttörhetetlen frontját az ellenfél top tankjának, 0 sebzésért 😊
Vereség
Csata: Ruinberg 2012. február 2. 21:09:39
Jármû: SU-76
Szerzett tapasztalat: 103
Szerzett kredit: 2 966
Csatában elért Achievement: Elit lövész
És megint
Csata: Ruinberg 2012. február 2. 21:09:39
Szerzett tapasztalat: 103
Szerzett kredit: 2 966
Csatában elért Achievement: Elit lövész
És megint
Írtad volna hogy 550 meccsed van bele, nem gépeltem volna egy betût se 😊
Arról inkább ne is beszéljünk hogy mennyi xp kapok<#nevetes1>#nevetes1>
Hali, nem tudom, hogy csak nekem volt ma ilyen, de egész nap játszottam. A délelõtt tök tuti volt, a délután pedig rendre 14-15.-voltam a párduccal, és a tigrissel. Más is tapasztalt már ilyet?
Igazad van csak azért a kv2 nem az a fajta tank amivel az utca egyik sarkáról hopp gyorsan átgurulok a másik sarokra hogy "fogást" találjak a jagdtigeren.😊
Amúgy ezzel a tankkal lenyomtam 550 csatát,kezdem kiismerni a képességeit. 😊
Annyira nem rossz de ha már 6-an ülnek benne,lehetne egy picit szaporább. Fõleg a lövegtorony fordulási sebessége.... ahhh.
Amúgy ezzel a tankkal lenyomtam 550 csatát,kezdem kiismerni a képességeit. 😊
Annyira nem rossz de ha már 6-an ülnek benne,lehetne egy picit szaporább. Fõleg a lövegtorony fordulási sebessége.... ahhh.
Azért ennyi XP-vel én nem reklamálnék hogy a csapattársak noobok 😊
Vereség
Csata: Himmelsdorf 2012. február 2. 21:02:27
Szerzett tapasztalat: 62
Szerzett kredit: 2 205
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész
Zsinorba ez a 4. ilyen csatám hiába lövök többet mint a társaim.
Csata: Himmelsdorf 2012. február 2. 21:02:27
Szerzett tapasztalat: 62
Szerzett kredit: 2 205
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész
Zsinorba ez a 4. ilyen csatám hiába lövök többet mint a társaim.
Sajnálattal látom hogy elég sok NOOB játszik ma megint!
költõi kérdések nyilván.
Azért hogy van 1-2 meccs ilyen, nem kell kiakadni. Helyébe van sok meccs ahol meg nem vagy ilyen szar helyzetben.
Másfelöl: a KV viszi a JTt oldalról mint a vajat. Kis ügyességgel és kis szerencsével pl megvárod amíg a saját tankjaid lekötik a JT figyelmét, és megpróbálsz akkor helyezkedni és ütni egyet. Nyilván nem neked kell 1VS1-ben kiállni egy JT vagy egy IS7 ellen.
KVvel pedig még nem is olyan szar a helyzte, mintha ugyanebbe a meccsbe berakott volna T1HT-val 😊
Azért hogy van 1-2 meccs ilyen, nem kell kiakadni. Helyébe van sok meccs ahol meg nem vagy ilyen szar helyzetben.
Másfelöl: a KV viszi a JTt oldalról mint a vajat. Kis ügyességgel és kis szerencsével pl megvárod amíg a saját tankjaid lekötik a JT figyelmét, és megpróbálsz akkor helyezkedni és ütni egyet. Nyilván nem neked kell 1VS1-ben kiállni egy JT vagy egy IS7 ellen.
KVvel pedig még nem is olyan szar a helyzte, mintha ugyanebbe a meccsbe berakott volna T1HT-val 😊
A tankkal egyébként nincs bajom, látok benne fantáziát 😊 csak hát az MM...
Nekem egy P2 lett meg "majdnem", de inkább 5-ször lepattantam az oldaláról aztán egy Ferdi végetvetett a szenvedéseimnek 😄
Nekem egy P2 lett meg "majdnem", de inkább 5-ször lepattantam az oldaláról aztán egy Ferdi végetvetett a szenvedéseimnek 😄
Üdv Urak!
Én is beállok a "morgók" sorába.
A minap a himmelsdorf-i pályán kv2-es orosz csodával indultam. A problémám mindössze csak annyi hogy az ellenfél csapatában volt 1db is7 és 7db (igen 7db!) jagdtiger. :X
Nyílván nálunk is voltak erõs tankok de ennek így mi értelme számomra? Ilyenkor mi lenne a szerepem egy csatában? Még scout-olni sem tudok mert dög lassú a kv2.
Hiába lövöm õket de ezt mondanom sem kell.
Én is beállok a "morgók" sorába.
A minap a himmelsdorf-i pályán kv2-es orosz csodával indultam. A problémám mindössze csak annyi hogy az ellenfél csapatában volt 1db is7 és 7db (igen 7db!) jagdtiger. :X
Nyílván nálunk is voltak erõs tankok de ennek így mi értelme számomra? Ilyenkor mi lenne a szerepem egy csatában? Még scout-olni sem tudok mert dög lassú a kv2.
Hiába lövöm õket de ezt mondanom sem kell.
Hát jó, stockkal szar. De nem stockkal egész jó. tegnap minket is bevágott vele Tier9 csatába, de oldalról viszi a typeot 😊
El is raktam egy killt (igaz, csak 15%ot lõttem le belõle én, de akkor is 😊 )
El is raktam egy killt (igaz, csak 15%ot lõttem le belõle én, de akkor is 😊 )
Én 1 évig kibírtam, aztán fizettem kicsit, de kezdi értelmét veszteni...
Igen nehéz megállni a morgást. A fizetést már kevésbé.
ÉN úgy döntöttem nem morgok többet, de fizetni sem fogok...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
mikor jön 7.2-es változat?
Nekem ma volt vele egy 30k fölötti vesztes köröm. Ezek a francik nem nekem vannak kitalálva. Általában még a duplához is 4-5 kör kell velük.
Most is stock AMX 12t-vel tier9 csata, ellenfélnél még a sorban a legalsót se viszem még oldalról se...
Most is stock AMX 12t-vel tier9 csata, ellenfélnél még a sorban a legalsót se viszem még oldalról se...
Ez milyen BDR-el? <#vigyor>#vigyor>
Gyõzelem!
Csata: Fjords 2012. február 2. 20:16:13
Jármû: BDR G1B
Szerzett tapasztalat: 2 858 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 36 180
Gyõzelem!
Csata: Fjords 2012. február 2. 20:16:13
Jármû: BDR G1B
Szerzett tapasztalat: 2 858 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 36 180
Az nem zavar... mert tudok róla😊 mivel rengeteget TD-tem nem baj😊
De az az agyú egy raklap fos😊 tudom én hogy elsõ meccs 90% legénység na de ne lõjön már 60%-ot...... és ne pattanjon le egy object704 oldaláról 279-es pennel pfff..
De az az agyú egy raklap fos😊 tudom én hogy elsõ meccs 90% legénység na de ne lõjön már 60%-ot...... és ne pattanjon le egy object704 oldaláról 279-es pennel pfff..
Most már értem. Gondolom magamból kiindulva mindenki morog, mert NEM TETSZIK A RENDSZER...
Sikerült megoldanom, viszont így a neveket nem mutatja csatában csak a pontot. Ez mitõl van?
Mivan Rébusz, mit nem értesz? Arra vagyok kíváncsi hogy lemaradta e valamirõl, mert feltûnõen sok a hozzászólás röpke hét óra alatt.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
?????
13:34 óta 130 hsz. Mi a bré folyik itt? 😊
De úgy látszi eu szerveren ez belefér....
Kicsit azért be is van lassulva. Mondjuk zavaró, csöppet, ha éppen lõni kéne oszt akkor laggol..**************...
Erre a játékra akkor sem költenék meg szerintem 1 normális ember sem ha belapátolnák a pénzt.A 7.2 megvárom mert ott van olyan tank ami tetszik,azt ha csalódok csáó ratyi tankos világ.
nem elég kemény az eleje mi?
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
++
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Mekkora szánalom fos ez a T30😊)) mig ki nem cserélik ott fog megrohadni a garázsba😊
20:30 körül Buci210 névvel indítok egy Tier 6 companyt valszeg!
Aki akar csatlakozhat.
Aki akar csatlakozhat.
carpe diem
Nah úgy látom ma sem lehet játszani. Beléptem 4-bõl 4 vereség és shemmit nem lehet csinálni mert vagy kiküzdesz 1 jó helyen pár killt aztán betámad 5 tank, vagy ha szar helyen vagy természetesen egyedül akkor egybõl betámad vagy 10 tank és kinyírnak csak az bosszant hogy látják hogy itt sokan jönnek de vissza sem tudnak jönni mert az ellen 2 tankja már kiszedet 8 tankunkat a másik oldalon.
Milyen? hát hogy 0.7.0 óta de igazán 0.7.1 óta 30% vissza van véve a credit😊) de nincs is vissza véve mert azt írták a hivatalos fórumon hogy ez bug😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ja bug lol😄 amit nem javítanak minima 1 hónapja.. igaz volt azóta egy 0.7.1b de abban sem sikerült vissza csavarni ezt a rettentõ bugot😄
Úgy látszik, mindenáron az a cél, hogy fizess. Ami érthetõ is, csak qurva nagy baj van az arányokkal, hogy mit kapsz a pénzedért...