World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos úgy látom ismét egy remek nap eddig német tankkal csak vereség...
bardocz
Nincs prémem. És most pár kör után eszembe jutott miért is utáltam meg a 122mm-est... De a páncélja legalább jó a tanknak.
Ha nincs premium accountod akkor inkább a 100 mm D-10T. Én úgy használtam az IS-3-at amíg meg nem lett a 122 mm BL-9, mondjuk nem sokáig mert volt 30k free xp amit arra költöttem.
Jó majd a legközelebb megpróbálok jobban játszani! Jah csak hogy tudd U.blade vagyok! 😄

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. február 3. 16:50:37
Jármû: PzKpfw 38H735 (f)
Szerzett tapasztalat: 1 215
Szerzett kredit: 11 414
Csatában elért Achievement: Top Gun

jó kis tank ez. megéri a pénzt amit fizettem érte

Én d10t párti vagyok, utálom a d25 ágyúkat, de IS-3-ra már nem való az, sztem a 122est tedd rá fel.
bardocz
IS-3-ra van értelme felrakni a 122milist, amíg nincsen kifejlesztve a nagy ágyú rá? A 100milisnek ugyan akkora az átütése, és dpm-ben alig van lemaradva.
..es az efficencyt kirato gyikok kimaradnak? 😊
annyiban azért megvédeném a kollégát, hogy nem találtak még ki olyan játékot ahol ne lehetne csalni és nem is fognak. Ha valaki nagyon akar csalni az meg is fogja találni rá a módot.
Marha okos emberek lehettek. Miért nem kérdeztél vissza, hogy mégis hogyan lehetne csalni a WoT-ban? Megpiszkálod valamelyik moszkvai szervert, hogy neked kedvezõen számítsa ki a történéseket? A játékosnál lévõ kliens oldalon nemigen lehet csalni.

A játékos oldalán talán a grafika manipulálása az egyetlen csalási lehetõség, mint annó a szép színes arty tracerek, meg azok a gyíkok, akik hitboxos skineket használnak.

Ahogy Einstein mondta: Csak két dolog végtelen, a világegyetem és az emberi butaság, de az elsõben nem vagyok biztos.

patchaou
Szerintem lag switch-el már találkoztam. Bár lehet hogy csak pont véletlenül laggoltam amikor megjelentem az ellenfélnek aki húzta a zászlónkat.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nagy buli lehetett odaát 😄 -4-ig sikerült eljutniuk 😄

múltkor valaki kérdezte EVE-ben, hogy milyen MMO-val játszon, ajánlottam a WOT-ot, na hogy én mit kaptam utána, hogy tömve van csalókkal, a játékosok nagy része wallhackkel, a végén páran arra jutottak, hogy valószínüleg én is, ha jók az eredményeim. :-)

Egy világ omlott bennem össze, azt hittem EVE-t a highend pro mmo fanok játszákl, akik egy játék diszdobozáról is tudják, hogy milyen fügvények dolgoznak egy játék alatt.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

darki81
aimoznak meg whznak meg no recoil és automata gun, továbbá automata regenerálódás 😄
ja meg speedhack is bejátszik, meg az lagosító csalás!
Na meg a textúrát eltolják a hitboxtól 6 méterre!<#hehe><#hamm><#pias><#puszi><#circling><#vigyor2><#finom><#bdead><#law>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Ez is mind ugyanolyan csapatjáték, a free for all csak az egyéni öldöklésrõl szól, ilyen játékmód nincs jelenleg, valszeg nem is lesz. TD-k jól ellennének amúgy, õk lennének a sniperek, az artyk meg senkinek sem hiányoznának.
Platoon jó dolog, csatáim 50-60%-át platoonban nyomom már egy pár hónapja, a company meg megint egy olyan dolog, hogy az adott kategóriában csak a tankok egy kisebb része használható, pl. 7-es, 9-es heavyt meg 4-es TD-t sehova nem érdemes bevinni. A t4 companyból a t4 TD-k ki vannak tiltva, a t6-ba meg már túl picik, t7 medbõl max egy néha bejön t8 companyba, ha úgy állunk a pontokkal, de inkább akkor már betesznek manapság egy AMX-13-75-öt vagy egy 6-os artyt. Tier 6 companyt meg a KV-3-ak uralják, dísznek meg scoutnak néha betesznek 1-2 medet meg TD-t és kész. Ha minden szintnek lenne megfelelõ company, nem csak két szintenként, akkor már nem lenne olyan gáz.

Sok a csaló!
Zegi Norbi HUN
Ez szép 😄 Grat 😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

elõre is bocsi, nem szoktam behányni ide az eredményeimet, de most saját 7 killes rekordomat múltam fölül😮 ez a tiger(p) egész jó...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Mit csinálna free for allban egy spg, td? Én csak nemrég kezdtem neki, de számomra ez a játék a csapatmunkáról szól. Igen, ezekben az összesorsolt harcokban nehéz ezt összehozni, de lehet 3 fõs csapatokat csinálni és ha nem tévedek van lehetõség teljes csapatok közti harcra is. Akinek nem tetszik miért nem próbálkozik azzal?
Pálya függõ.

Mi a bajod a CW-vel? Szvsz baromi jó csaták szoktak lenni.
kevesebb játékossal megoldható lenne, mondjuk 10 játékos egy mapra sztem jó lenne
Lehetne free for all mód respawn-al ugyanígy 15 perces vagy mondjuk 30-as kill limittel, nem ilyen eltoszott csapatjáték ahol 14 másik tök ismeretlen játékosra kell támaszkodnod a gyõzelemhez.

Ez az hogy orbitális hibákat követ el némelyik. Alapjában véve ezzel se lenne gond ,de amikor a jó képességû játékost akadályozzák abban hogy jó eredményt érjen el na akkor szoktam ki akadni.
Jó csatákra CW, ne röhögtess.

Ez a normális, mindig több szerényebb képességû van, mint jobb. Meg ha szórakoznak és tetszik nekik a játék hadd játszanak vele. Nem kell õket bántani, ha csak nem csinálnak orbitális baromságot, de most az hogy nem tudja hogy kell jól forgatni a tankot stb nem olyan nagy gáz sztem, kell lenni gyengébbeknek is. Azt már nagyobb problémának látom, mikor az MM miatt olyan csaták alakulnak ki h 15-1 stb végeredmény születik, és nem biztos, hogy a játékos képességek miatt.
Én úgy vagyok vele, hogy jó csatákra ott van a CW, randomban a legfontosabb nekem, hogy megpróbáljak minél több tankot kilõni, az, hogy nyerünk másodlagos. Nyilván a foglalni kell nem állok ki a körbõl egy kill miatt azért😄
Ebben igazad van de a gondunk azzal van hogy mostanra sok rossz játékos lett és kevesebb jó
Nekem az úgy frankó lenne ha mindenki legalább egy 1000-es eff. szinten játszana, sokkal élvezetesebb, szorosabb csatákat lehetne vívni, le tudnék mondani néhány noobokon aratott Böllér medálról miatta.
Ma is elképesztõ milyen növények játszanak, meg egyesek hogy be vannak szûkülve mikor közelharcolnak, észre sem veszik hogy lenne valaki a közelükben aki segíthetne ha nem idióta módon blokkolná a baráti tankok felõl a tûzvonalat, komolyan nem értem miért jó úgy ráállni egy kettõvel nagyobb tierû tankra, hogy rajta kívül senki más ne tudja lõni.

Elég igazságtalan, mit nem mondjak. Fõleg, hogy szerintem az esetek legalább fele részében a sérülést elszenvedõnek a hibája.

de ha mindenki jobb lenne nálunk az se lenne valami igazán jó😄 kellenek a rosszabb képességû játékosok, hogy legyen kit kilõni😊 De most komolyan ezen is el kéne gondolkozni😄
7.0 óta van így. Néhány medálról már lemaradtam mert belém szálltak idióták, nekem is akkor tûnt fel elõször, mikor senki sem lett sniper én meg 16/16-ot lõttem AMX-50-100-al. :-(((

Nahát, errõl még nem is hallottam... a medál leírásában ami van, én inkább úgy értelmeztem volna, hogy a csapattársat érõ találatokat egyszerûen csak nem számolja bele a medál eléréséhez szükséges számba.

Csak M4-em van, sz@r meccsel 5e-t keres, jó meccsel 20-25e+ nekem. 😊
Amilyen csatákba rakja, igazán még mindig a HE ágyú keres jobban.

[HUN]Kami*, kiskami*

Sry lemaradtam, van valami módja hogy játék közben lehessen ER-t nézni?

Köszi.

7.1-ben tolta valaki a két Sermant? Vélemény?

Ez a bosszantó basszus, hogy az ilyen növények is kitartó bénázás után képesek kihúzni fél-egy év alatt egy t10-et.

Team damage esetén nem kapsz, csak annyiban.

Akinek alacsony volt az ER-je, az általában úgy játszott, mint egy zombi. Semmi jelét nem mutatta annak, hogy érdemben lehet rá számítani. 1600 ER felett a legtöbb játékossal már lehet kommunikálni, lekérni az ellenfél helyzetét, rögtönzött taktikákat megvitatni velük. Ez lényegesen többet segít, mint az stfu noob beszólások. Ráadásul és sem szitkozódok egész meccs alatt, mert tudom, mire számíthatok egy 42%-os gyõzelmi aránnyal és 650 ER-rel rendelkezõ E-100-as játékostól. 😊

Az ütközés miért befolyásolná a sniper medált?

Mindkettõ jól keres, de én az M4-et szerettem jobban. Igaz, HE nerf elõtt toltam, de akkor még nagyon jó volt a kis 105-össel. E8-nak szerintem nagyon kevés a penje, de a pénzt igazából hozza azért az is. Fegyverzetük hasonló, csak az E8 mehet tier9 ellen is, az M4 csak tier8-ig.

be is baszna, ha egy JT elémtolakodna, amikor rohanok mondjuk el halufon a med útvonalon, csak hogy õ elõbb odaéren a camp bokrába :-)

a legbosszantóbb a picikbe, ha nem figyel, neked megy õ sebzõdik, te fizetsz és még a sniper medált is bukod. :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sorstársak valami nyugisabb téma:
Ezüstbányának melyik serman a jobb? M4 vagy az E8. Mert ami adatokat meg tudok nézni a tech-tree-ben azokat már láttam. De ebbõl nem tudom eldönteni, hogy melyik a jövedelmezõbb (szorzók), és melyiket mivel "sorsolja" az MM.

Engem ma egy BT-7 próbált likvidálni, mert az iszonyatosan gyors B1-es tankommal (14k/h...) berepesztettem elé amikor kacskaringózott startkor. Természetesen nekem jött, eltûnt fél hp-ja és még neki állt feljebb, ezért 2x próbált meglõni, de lepattant rólam. Majd ezután elkezdi chaten, hogy miért mászok be elé... Amúgy meg... "bigger goes first", nem? Errõl ennyit...
Engem most egy AMX 50 100 bosszantott fel, úgy kezdte a csatát, hogy a teljes tárat beleürítette egy épületbe, aztán pár perc múlva megjelent megint mellettem, és ellõtte az ágyúmat. Gondoltam jó, véletlen volt, úgyhogy csak leláncoltam egyszer, és mentem volna tovább, de ebbõl nem értette a szép szót, ellõtte a motoromat is, úgyhogy meguntam, és kilõttem a fenébe...
Hülyék mindig voltak, ahogy lesznek is mindig...
Személyes dicsõségfalam 😄

Bison 0,0
M3 Stuart 93,5
B1 153,0

Viszont ez tényleg jó kis táblázat, mert megnyugtatott abban, hogy amivel jónak érzem magam, azzal tényleg jó is vagyok 😄 Jópár tankkal vagyok 1500 környékén, és néhánnyal 1800 fölött. Csak sajnos lehúzza a KV és a KV-3, amikkel a legtöbb csatát mentem, és a többségük eszetlen farmolás volt csak...

darki81
az IS jobbik ágyúja kicsit gyorsabban tölt, ennyi.
de az IS-3ra már lehet pontosabb ágyút szerelni, ami elég jól szuperál 😛!

darki81
rengeteg retardált van 😄
húzták a bázist, gondoltam odagurulok és kilövöm, erre a csapattársam direkt elém tolatott, gondoltam oké, akkor megyek a másik oldalról, erre megint elém állt 😄
szép nyugodtan becéloztam az oldalát és bumm, fel is robbant a francba 😄
erre idegbeteg lett és egyfolytában kattintgatott rám a minimapon meg írogatott 3-4 percig meg káromkodott, én meg le sem xartam 😄
utána még 7-et kilõttem szal pluszban voltam, annyira nem hatott meg a büntetés!

Múltkor is egyfolytában lõtte a tankomat a csapattársam én hülye meg nem akartam letékázni, hát kár volt mert sikerült kilõnie a lõszeres cuccot amit 3000-ért javítottam meg..
de barátnõm az nem volt szívbajos, õ kilõtte a francba 😄
szóval ha valaki hülye nyugodtan le kell lõni ne idegesítsen fel még jobban 😄
biztosabb lesz a nyerés -1 emberrel mint +1 hülyével 😄

hû mennyit gépeltem.. 😄

Igen jobb a KV 107-esel szépen sebez viszonylag gyors.De megfigyeltem hogy KV3 ugyanezzel az ágyúval már nem annyira jó,annál jobban bevált a d10-es.De még mindig tartom magam ahhoz hogy az orosz ágyúk a legszarabbak.Sokat pattog és pontatlan.Sikerült ma 5-ször mellé lõnöm egy T-34 es mednek 200 m-röl.Az IS-t megvárom azt ha azis ratyi végleg abbahagyom az orosz vonalat.