World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csata: Malinovka 2012. február 3. 16:50:37
Jármû: PzKpfw 38H735 (f)
Szerzett tapasztalat: 1 215
Szerzett kredit: 11 414
Csatában elért Achievement: Top Gun
jó kis tank ez. megéri a pénzt amit fizettem érte
A játékos oldalán talán a grafika manipulálása az egyetlen csalási lehetõség, mint annó a szép színes arty tracerek, meg azok a gyíkok, akik hitboxos skineket használnak.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Egy világ omlott bennem össze, azt hittem EVE-t a highend pro mmo fanok játszákl, akik egy játék diszdobozáról is tudják, hogy milyen fügvények dolgoznak egy játék alatt.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ja meg speedhack is bejátszik, meg az lagosító csalás!
Na meg a textúrát eltolják a hitboxtól 6 méterre!<#hehe>#hehe><#hamm>#hamm><#pias>#pias><#puszi>#puszi><#circling>#circling><#vigyor2>#vigyor2><#finom>#finom><#bdead>#bdead><#law>#law>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Platoon jó dolog, csatáim 50-60%-át platoonban nyomom már egy pár hónapja, a company meg megint egy olyan dolog, hogy az adott kategóriában csak a tankok egy kisebb része használható, pl. 7-es, 9-es heavyt meg 4-es TD-t sehova nem érdemes bevinni. A t4 companyból a t4 TD-k ki vannak tiltva, a t6-ba meg már túl picik, t7 medbõl max egy néha bejön t8 companyba, ha úgy állunk a pontokkal, de inkább akkor már betesznek manapság egy AMX-13-75-öt vagy egy 6-os artyt. Tier 6 companyt meg a KV-3-ak uralják, dísznek meg scoutnak néha betesznek 1-2 medet meg TD-t és kész. Ha minden szintnek lenne megfelelõ company, nem csak két szintenként, akkor már nem lenne olyan gáz.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Ma is elképesztõ milyen növények játszanak, meg egyesek hogy be vannak szûkülve mikor közelharcolnak, észre sem veszik hogy lenne valaki a közelükben aki segíthetne ha nem idióta módon blokkolná a baráti tankok felõl a tûzvonalat, komolyan nem értem miért jó úgy ráállni egy kettõvel nagyobb tierû tankra, hogy rajta kívül senki más ne tudja lõni.
Amilyen csatákba rakja, igazán még mindig a HE ágyú keres jobban.
[HUN]Kami*, kiskami*
7.1-ben tolta valaki a két Sermant? Vélemény?
a legbosszantóbb a picikbe, ha nem figyel, neked megy õ sebzõdik, te fizetsz és még a sniper medált is bukod. :-(
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ezüstbányának melyik serman a jobb? M4 vagy az E8. Mert ami adatokat meg tudok nézni a tech-tree-ben azokat már láttam. De ebbõl nem tudom eldönteni, hogy melyik a jövedelmezõbb (szorzók), és melyiket mivel "sorsolja" az MM.
Hülyék mindig voltak, ahogy lesznek is mindig...
Bison 0,0
M3 Stuart 93,5
B1 153,0
Viszont ez tényleg jó kis táblázat, mert megnyugtatott abban, hogy amivel jónak érzem magam, azzal tényleg jó is vagyok 😄 Jópár tankkal vagyok 1500 környékén, és néhánnyal 1800 fölött. Csak sajnos lehúzza a KV és a KV-3, amikkel a legtöbb csatát mentem, és a többségük eszetlen farmolás volt csak...
de az IS-3ra már lehet pontosabb ágyút szerelni, ami elég jól szuperál 😛!
húzták a bázist, gondoltam odagurulok és kilövöm, erre a csapattársam direkt elém tolatott, gondoltam oké, akkor megyek a másik oldalról, erre megint elém állt 😄
szép nyugodtan becéloztam az oldalát és bumm, fel is robbant a francba 😄
erre idegbeteg lett és egyfolytában kattintgatott rám a minimapon meg írogatott 3-4 percig meg káromkodott, én meg le sem xartam 😄
utána még 7-et kilõttem szal pluszban voltam, annyira nem hatott meg a büntetés!
Múltkor is egyfolytában lõtte a tankomat a csapattársam én hülye meg nem akartam letékázni, hát kár volt mert sikerült kilõnie a lõszeres cuccot amit 3000-ért javítottam meg..
de barátnõm az nem volt szívbajos, õ kilõtte a francba 😄
szóval ha valaki hülye nyugodtan le kell lõni ne idegesítsen fel még jobban 😄
biztosabb lesz a nyerés -1 emberrel mint +1 hülyével 😄
hû mennyit gépeltem.. 😄