World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Természetesen a kv2-õt sohasem fogom eladni.😊
Engem ismét elragadott a játék,mint mikor megismertem a Wot-ot.
Éjszaka álmomban is tankozok.<#crazya>#crazya>Ez már dúrva.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ellenben a kv3-al kvázi élvezhetetlen volt a játék mert állandóan kigyulladt.És amikor kigyulladt ugye egy csomó minden tönkrement.Ez ellen emeltem fel a hangom,képletesen értve. 😊
Ráguglizhatsz hogy a valóságban is így volt a modulok elhelyezkedése, de a ruszki devek elég sokat elmolyoltak ezzel, tehát feltételezhetjük hogy nagyjából pontos. Ismerve hogy vmilyen szinten szokott a kezük maguk felé hajlani, én csodálkoznék ha csak úgy poénból csinálták volna ilyenre a KV3 modelljét.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Inkább az orosz technika nyûgöz le. 😊
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Ma amúgy sem kell játszanom mert szopatóra tett a gép.Folyamatosan tier9 -esekkel tesz össze.
Hogy ezt is miért nem tudják megoldani máshogy.... Mondjuk +/- 2 osztály és nincs olyan hogy végigurul a pályán mert kilõhetetlen.
durván 1 hete gyûjtök rá KV-val, de most végre megvan 😊
már csak a legénységre kell KVzni, hogy be tudjam pakolni a csávókat 😊

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Vereség
Csata: Komarin 2012. február 6. 15:31:40
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 6
Szerzett kredit: 3 465
na ilyet is tud a kv tank<#sir>#sir>
IGy gyakrabban éri találat, innen a gyakoribb felgyulladás. Hiszen 2x annyi találatnak a 15%-a értlemszerûen több 😊
Amúgy meg arcade játék.
Pl: tigris,jó erõs tank ezt aláírom de magasan túl van kvalifikálva.Egyrészt minden utcasarkon lerohadtak a fos motorjuknak köszönhetõen másrészt szinte maguktól felgyulladtak.Ehhez képest én csak 1-szer láttam a játékban égõ tigrist.
Az én kv3-asom minden 3-ik csatában kigyulladt a 15%-os esély ellenére.
Eléggé ratyi így.
ht tp://www .2shared. com/file/ZT3OLSbj/20120206_1522_germany-VK3601H_.html
(még nem 30 napos a regem, nem tudok linket beszúrni -.-'')
bónusz: a végén a T29 elbambul és falra mászik 😄 lol'd so hard 😄
Mintha valaki ezt már írta volna a fórumon. 😊 Erre van a visszajátszás, ott aztán annyiszor és úgy nézed vissza ahogy akarod.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Full upgrade-es kv-t lövi a pzII (15lövés) de 0 sebzéssel. Érthetõ mert még a dukkózást sem tudja megrongálni. Akkor a hogy a fa..omba tudja kilõni a driveremet és a rádiósomat???? Tiszta baromság......
Szeretem kívülrõl nézni a tankot lövés közben 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
T54 - 38T
E50 - 64T
Még P2-vel is érdemes belemenni, van 10T felesleg rajta a t54hez képest (bár asszem itt a tier különbség beleszol egy picit).
Csata: Karelia 2012. február 6. 14:17:33 Jármû: S-51 Szerzett tapasztalat: 777 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 24) Szerzett kredit: 18 930 Csatában elért Achievement: Lopakodó, Megszálló
Baromi jó / izgalmas kör volt!
Na, ebbõl már világos, akkor erre kell ráhajtani.
Miért nem használod gyakrabban a shift-et? Ebben a csatában is legalább 2 lövésed ment mellé emiatt. Pláne az IS-4-él, olyan kevés lõszer van hozzá (többek közt emiatt se szeretem az IS-4-et). Amikor sok tier 9-10-es van és jól játszik az ember akkor el tud fogyni az a kevés lõszer. Volt, hogy IS-7-nél csak 1 darab AP lövedékem maradt, pedig nem igazán volt tier 9-10-es csata.