World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

..vegulis nagylelkuek voltak mert akar kerozin vagy eppen nappalm is lehetne benne.. 😊
sajna az kevés, ha van poroltód, akkor max 2 mp alatt eloltják, sokszor még modul sem ég ki, míg a firefight skill önmagában szinte semmit nem ér, sokszor volt tesztelve, mert a scoutok poroltó helyett magas oktánszámú üzemanyaggal mennek és gond nélkül kiégnek 100%-os skill mellett is, és hát a leo meg a dagi is olyan tank aminek a váltójában a fejlesztõk szerint üzemanyag van.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

..gyogycsomag nelkul sem igazan.. bar nekem meg a tier2eseimen is mindennel fel vannak szerelve..
Amúgy most az is-el ismerkedem,már kezdünk megbarátkozni.Az elõbb rálõttem egy sherman-re és jócskán lekapott belõle.Maradt neki 2% .😊 Viszont az utána való 2 lövéssel sem tudtam kilõni,na ez az amit nem értek.Természetesen addigra hátba támadott egy t25-ös és ennyi voltam.

Természetesen a kv2-õt sohasem fogom eladni.😊
5-östól poroltó/szerelõcsomag nélkül nem érdemes elindulni sztem.

Szia.Hogy állsz a francia ördögökkel?<#alien2>
Engem ismét elragadott a játék,mint mikor megismertem a Wot-ot.
Éjszaka álmomban is tankozok.<#crazya>Ez már dúrva.

Azthiszem az nem volt de a fiúk tüzoltó bónusza megvolt.
..csak poroltoval vele elindulni es 100%os tuzoltos legenyseggel.

Poroltód van? KV3-on igen jó hasznát lehet venni, 3000-et megér. Tény hogy sokszor kigyullad ha nagyok lövik, cserébe tényleg nagyon erõs a páncélja, még tier8-ak is pattannak róla, nem is ritkán. Valamit valamiért 😊

Akkor csak az én kv3-asomat utálta a szimulátor mert bizony minimum minden 3.-ik játékban úgy véreztem el hogy kigyulladtam egy találat után. 😞
..egy erosebb nyari napsugar ahogy megcsillan a haramtos fuvon kepes felgyujtani 😊
kerla
Lammi, dobsz egy linket erre a színes tankos csodaoldalra? vagy az idb-s oldal?

Random work
Nekem a KV-1S ég állandóan, elsõ tankom ami ilyen képességekkel van megáldva. Képes a csaták felében kigyulladni.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

A sima kv nagyon jó tank csak kicsit lomha.Azzal nincs problémám.

Ellenben a kv3-al kvázi élvezhetetlen volt a játék mert állandóan kigyulladt.És amikor kigyulladt ugye egy csomó minden tönkrement.Ez ellen emeltem fel a hangom,képletesen értve. 😊
Tigrisrõlnem tudok még nyiltakozni, de van KV, KV3, és VK3601H. Na az utóbbinak a váltóját lövik el állandóan, plusz kigyullad. a KV-KV3 kombónál ezt nem igen vettem észre, pedig azok sokkal több lövést be szoktak kapni.

Itt van, nézd a kéket (üzemanyagtartáj) meg a pirosat (motor). Gyakorlatilag szinte minden oldaltalálat potenciálisan vagy az egyiket vagy a másikat találja el, igy aztán nagyobb az esély a kigyulladásra.

Ráguglizhatsz hogy a valóságban is így volt a modulok elhelyezkedése, de a ruszki devek elég sokat elmolyoltak ezzel, tehát feltételezhetjük hogy nagyjából pontos. Ismerve hogy vmilyen szinten szokott a kezük maguk felé hajlani, én csodálkoznék ha csak úgy poénból csinálták volna ilyenre a KV3 modelljét.

valamit nem jól csinálhatsz, ugyanis a KV és a KV3 borzasztóan dúrva tank, ugyanis saját mezõnyben szinte kilõhetetlenek, +feljebb is elvannak a magas pen miatt.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Én elismerem hogy jók a német tankok de nem szeretem egyiket sem.

Inkább az orosz technika nyûgöz le. 😊
Akkor örülj, hogy nem játszottál régebbi verziókban a Tigrissel. Amikor a T28 kigyújtott szembõl, akkor érezted, hogy hiába minden elkötelezettséged a német gépek felé, megvesszük a ruszkik elsõ tankját megint.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Hogy minek van modellezve??? Elmennek a büdös pi..ába. Ha a sherman-rõl lenne szó megértem,de ezt....

Ma amúgy sem kell játszanom mert szopatóra tett a gép.Folyamatosan tier9 -esekkel tesz össze.

Hogy ezt is miért nem tudják megoldani máshogy.... Mondjuk +/- 2 osztály és nincs olyan hogy végigurul a pályán mert kilõhetetlen.
Ezt hogy a faxba? <#wow1>

darki81
ezt is megéltem 😄
durván 1 hete gyûjtök rá KV-val, de most végre megvan 😊
már csak a legénységre kell KVzni, hogy be tudjam pakolni a csávókat 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

azt eddig is tudtam hogy az amx-40 elég pattogos páncélja van de hogy a su-85 76mm-ese 4x pattanjon az már erõs egy kicsit
darki81
tud az 0-át is, csak retardált csapattárs kell hozzá 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Vereség
Csata: Komarin 2012. február 6. 15:31:40
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 6
Szerzett kredit: 3 465

na ilyet is tud a kv tank<#sir>
Ez azért van, mert a KV testének nagy része motorként/üzemanyagtartályként van modellezve, ha jól emlékszem.

IGy gyakrabban éri találat, innen a gyakoribb felgyulladás. Hiszen 2x annyi találatnak a 15%-a értlemszerûen több 😊

Amúgy meg arcade játék.

Lényegtelen nem ez az egyetlen baromság a játékban.Az ötlet nem rossz de nagyon valótlan dolgok vannak benne.Aki kicsit járatosabb a 2.vh-s tankok területén az tudja mirõl beszélek.

Pl: tigris,jó erõs tank ezt aláírom de magasan túl van kvalifikálva.Egyrészt minden utcasarkon lerohadtak a fos motorjuknak köszönhetõen másrészt szinte maguktól felgyulladtak.Ehhez képest én csak 1-szer láttam a játékban égõ tigrist.

Az én kv3-asom minden 3-ik csatában kigyulladt a 15%-os esély ellenére.

Eléggé ratyi így.
Na eljött az ideje, hogy feltöltsek én is egy replayt egy remekül összehozott manõverrõl haverommal amikor is kiszedünk egy Tigrist. (türelmetleneknek: 10:38-at mutat a számláló az adott pillanatban)

ht tp://www .2shared. com/file/ZT3OLSbj/20120206_1522_germany-VK3601H_.html

(még nem 30 napos a regem, nem tudok linket beszúrni -.-'')

bónusz: a végén a T29 elbambul és falra mászik 😄 lol'd so hard 😄
ki en mondjatok a nevet! mert megjelenik a vegen!!!!
"Szeretem kívülrõl nézni a tankot lövés közben." 😄

Mintha valaki ezt már írta volna a fórumon. 😊 Erre van a visszajátszás, ott aztán annyiszor és úgy nézed vissza ahogy akarod.
Persze mivel nem meghal, csak megsérül...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

nincs

És mivel nem szimulátor ezért a halott embert elsõsegéllyel feltámaszthatod. (3000 pénz/ x arany)

PzII-höz van egyáltalán HE?

Lõhetett HE-vel is. Másrészt, ha egy kicsit a valóságot mintázták, akkor a becsapódó lövedéknek nem kellett átütnie a testet, hogy kár okozzon. A belsejében már váltak le szilánkok a becsapódástól, ami meg megölte a mókusokat.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Ha HE-vel lõ akkor elvileg tudja sebezni a crewt.

a géppuska lövedékek simán bemennek a nyílásokon :-)

Csak nekem tûnik néja érdekesnek a játék?

Full upgrade-es kv-t lövi a pzII (15lövés) de 0 sebzéssel. Érthetõ mert még a dukkózást sem tudja megrongálni. Akkor a hogy a fa..omba tudja kilõni a driveremet és a rádiósomat???? Tiszta baromság......
Eagle16
Volt még egy másik csata is elõtte, az még jobb volt, Is-7 meg E-100 pattogott az oldaláról, csak éppen bejött a hátamba egy AMX aztán kész...annyi volt.

Szeretem kívülrõl nézni a tankot lövés közben 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tono34
Meglett a T32, már csak röpke 200e XP és meglesz a T34 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ja én csináltam ki úgy T54-et, hogy háromszáz valamennyi sebzés menetbõl, majd ötszázvalamennyi rammolásból. Utána már könnyû volt a dolog. <#smile>

T-54-et alig látok a Type hype óta. De Type-ot kaptam már el így 😊

E50 az ramkirály... 😊 T54-et szoktak úgy ölni hogy belelõnek aztán adnak neki egy rammot. Itt visszájára sült el az oroszok azon igyekezete hogy kicsesszenek a németekkel. Mert jó nehézre csinálták az E50et hogy ne legyen agilis (mig a T54 pehely), a ramnál viszont a súly számit.

T54 - 38T
E50 - 64T

Még P2-vel is érdemes belemenni, van 10T felesleg rajta a t54hez képest (bár asszem itt a tier különbség beleszol egy picit).

Heavy-knek nem igazán szoktam nekimenni vele. Ha arty-val, meddel vagy TD-vel ütközök, attól nem szokott sok hp-t veszteni. De összességében viszonylag ritkán közelharcolok vele. HE-vel meg úgysem lövi senki, ezért én nem tartanám rá olyan fontosnak azt a repesz páncélt.

Master91
Haverral tüzérkedtünk, ezt kapta:

Csata: Karelia 2012. február 6. 14:17:33 Jármû: S-51 Szerzett tapasztalat: 777 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 24) Szerzett kredit: 18 930 Csatában elért Achievement: Lopakodó, Megszálló
Baromi jó / izgalmas kör volt!
bardocz
"The description is misleading, since the actual accuracy rating of the gun is not affected. What happens is that the aiming circle starts out 20% smaller, but the size when fully aimed remains unaffected. Use in combination with an Enhanced Gun Laying Drive for maximum aim time reduction."

Na, ebbõl már világos, akkor erre kell ráhajtani.
..mondjuk azerta repeszpancel eszembejutott, ha mar rammolasban olyan jo. mennyire erzekeny az utkozesekre amugy?
Igen, használható, és igen célszerû 😊

..az online techtree szerint, ugyanaz a stabilizator megy mindkettore. az h mennyire celszeru ez a kombo e50en nem tudom. en is most tartok a panter2nel, ott bevallt. nem tervezek mast az e50re.
Így kell ezt csinálni. Nekem Ensken volt olyan E-75-el, hogy 14 találatot kaptam S-70, Kwk44 lövegektõl és maximális HP-val éltem túl.

Miért nem használod gyakrabban a shift-et? Ebben a csatában is legalább 2 lövésed ment mellé emiatt. Pláne az IS-4-él, olyan kevés lõszer van hozzá (többek közt emiatt se szeretem az IS-4-et). Amikor sok tier 9-10-es van és jól játszik az ember akkor el tud fogyni az a kevés lõszer. Volt, hogy IS-7-nél csak 1 darab AP lövedékem maradt, pedig nem igazán volt tier 9-10-es csata.