World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Pales27
Elõször tedd fel a 10%os teherbírást ventit és stabilizátort.
Majd ha meglesz a lánctalp(utolsónak fejleszd ki), akkor cseréld le, a pluszt teherbírást töltés gyorsítóra!

ventilátor, rammer kötelezõ

a 3. pedig
spall liner vagy vertical

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Rammert és ventit mindenféleképpen tegyél rá. 3.nak meg célzásgyorsító, spall liner, és vertikális stabilizátor közül válogass, azt rád bízom 😊

WoT: Nishizumi77

kerla
Gyerekek, E-75 tankra milyen equipmenteteket tennétek, most van akció, lassan meglesz, mit éri meg?

KT-n periszkóp van és álcaháló, mi légyen a 3.

Random work
Csomó dologról volt szó délelõtt ami faq-ban benne van, de néha azért jó ezeket megvitatni.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

vinki1
okés

A lefelét majd letesztelem(jónak tûnik amit írtál rá),a felfelé az gáz,mert így is gond volt,h nem tudtam felfelé lõni😊
Most Jpantert kell nyomni,mert haver itt van platonban,de majd holnap😊

De tényleg nem értem mire fel ez a nagy szomorúság. Instant kaptál egy teljesen jó választ, még csak nem is piszkálódott senki.
No mindegy. Sztem ha kérdésed van továbbra is tedd fel, de csak akkor ha a FAQn átrágtad magad, különben én foglak agyonpiszkálni 😊

vinki1

nincs semmi gond,csak le irtam amit gondoltam.Mind1 nem foglalkozok vele.Tudom en bajom hogy nem neztem utanna es eddig nem proballtam.

Ne legyél már mimóza, senki se bántott.
Kaptál egy teljesen korrekt választ.
És isten hozott a fórumban.

Lefelé kicsit jobban, felfelé nagyjából ugyanannyira nem mint a 12t esetén.

Viszont a lefelé az pont jó, mivel igy lehet hulldownban leselkedni vele a legöbb helyen, és ha megpillantasz valakit lehet adni neki egy sorozatot.

Prokhorovka, Murovanka, Erlenberg, Mines, Cliff, Sandriver, Westfiel, Steppes, Fisherman... nagyjából a térkép felén vannak jó spottoló helyek kicsi dombbal, hogyha az ember nagyon nem bír magával lövöldözhessen kicsikét, és míg a 12t-vel ez nem lehttséges, a 13-75 már erre is kvalifikált.

vinki1

Látom többet se kerdek semmit mert eggyeseknek nem tetszik.örülj neki hogy te olyan PRO vagy mindenben.Azt hittem hogy a fórum azert van hogy meg beszelj dolgokat dehat....mind1

B2 és 38H735(f)ki lesz véve a boltból.
link

WoT: Nishizumi77

bardocz
Furcsa, mert tisztán ott volt elõttem a célpont, és az a két lövésem találta el, amivel fölé céloztam, elõtte lévõ 3-4 meg semmit nem csinált, hiába volt becélozva. Legénység 99% asszem.
e-75el azért meg lehet azt csinálni, de mausal is-4el is-7el a legdurvább.
I.C.ram
Nekem E75-tel szétlõtték az oldalam egy pillanat alatt, pedig majdnem párhuzamos volt az oldalam az ellenség csövével.
pointer4
Nekem csak amcsikkal nem ment. MAUS-al, meg vk4502P-vel is hyper jó 😄

40 lövést bírtam, aztán átjöttek 😄
pointer4
Nem, esetleg átültél német tankból másba, vagy nem 100% asok az emberek.
Az igaz, ha figyeled a lövedék röppályáját messzire, akkor zuhan egy kicsit. De ha ráteszed a célkeresztet egy messzi tankra, akkor addigra "esik le" a becélzott magasságig. Ha nagyon messze van egy tank, és el-el tünedezik a látómezõbõl, akkor ugrál fel-le a célkereszt idegesítõen.
Az, hogy a lövedék ejtése miatt mennyivel kéne felé lõni, azt a lövészed magától állítja neked nem kell.
Ha felé céloztál és eltaláltad, az mák volt, mert pont arra hordott félre, a lövegnek ugye van egy pontossága, ami random szór kicsit-nagyot.
I.C.ram
ezt is csak IS-4gyel tudod megcsinálni. Hihetetlen, hogy milyen imba egy szar ez. Összes többi T9-nek átlövik az oldalát még ilyen szögben is.
Hi.
1😮lvasd el a FAQ-ban van.
2:"Hogyan láthatom mennyit sebzek a célponton?"(ezt keresd)

Itt a videón látható a tankok felett hogy mennyi a hp-jük.Azt hogyan lehet beállítani hogy én is lássam? 😊
Igen,ez az.1perc 9mp-nél van a lényeg.
Amúgy ez milyen hang neki,mert szimpatikus és felraknám.

bardocz
Mióta kell a célpont felé lõni? Eddig becéloztam valamit 500méterrõl, lõttem, és eltaláltam, most meg becélzom 500méterrõl, és eltûnik a lövedék(valószínû olyan messze nem látom a becsapódás nyomát), aztán elkezdtem felé lõni, és máris jó lett.
Ok,no stressz.Eszembe sem jutott,meg akkor másoknak is.
Mondjuk én ma pont ráérek olvasgatni.
De a trükk gazdája leírta szépen mi a trükk😊

Ne legyen off:
Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2012. február 6. 17:14:19
Jármû: Jagdpanther
Szerzett tapasztalat: 1 041
Szerzett kredit: 40 246
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

Random work
Nem mindenki, mert akit lõtt azok nem. 😊 Ki is pusztultak mint a dínók.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
Velem is ez a baj, hogy melóhelyen olvasom a fórumot és otthon inkább játszok...

Igen. Mostanában mindenki ezt használja<#nevetes1>
ollie
Mert munkahelyen vagyok, és itt nem tudok WoT-ozni. Estére meg valszeg elfelejtem az egészet.

De azért köszi, hogy leírtad.

Random work
én a napokban láttam ezt a beforgatást, valaki egy youtube videót rakott be róla és tényleg király! Max a láncot lövik el és szembõl is védve vagy.

Erre gondoltatok?

Direkt nem írtam így le részletesen.Ha már 1 videót sem képesek megnézni...(mások is kérdezték.."Mi a trükk"?)
Akkor ne akarjon pro lenni.Hihetetlen..
Akinek nem inge...

Eagle16
A visszajátszásban látszik. De ahogy írták is, a vastag oldalpáncélzatot kihasználva úgy tolatok ki a fedezékbõl hogy csak az oldalára látnak rá elég kis szögben, tehát a lánctalpsebzésen kívül nem tudnak sebezni, semmivel sem. (mondjuk E-100-zal is kipróbáltam és a másik E-100 szépen szétszedett HE-vel 😄. Szóval nagy kaliberû HE ellen azért nem jó megoldás)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Miért nem nézed meg?Felgyorsítod és 30sec az egész.A tank hátulját forgatod be az eleje helyett.Így nem tudnak a tankod alá lõni.

sréhen hátrafelé tolat ki, így átlõhetetlen

ollie
Mi a trükk?

Ha erre a webgl-re volna valami másik megoldás, akkor annak örülnék. 😊 Sajna nekem így sem megy, csak egy szürke képet tölt be.
Thx

pointer4
Amivel felvetted, a játék 😄
Ha nincs hozzárendelve a wotreplay, akkor a WorldOfTanks.exe-hez irányítsd.
Irígyellek<#alien2>A +pen és sebzés mindig jó,pláne gyorstüzelõnél.A 400hp pláne.Az a lényeg,h akkor már 2-3sebzést bevállalhatsz😊Az amx13 75 tornya mozgatható vertikálisan?

Random work
Arty-nál onnan tudom, hogy a rejtõzködõ egységet találtam el és nem a talajt, hogy nincs becsapódási nyom.

A tracking nagyon hasznos, tegnap úgy szedtem ki egy arty-t, hogy becéloztam a vonal kiindulását.

Én sokáig nem merem lõni az eltûnõ tankot, mert akkor én is tovább vagyok látható, inkább ráhagyom és lapulok.

vinki1
Az szeretnem kerdezni hogy mi jatsza le a csata felveteleket?-köszi.

Istenem, ma délutána is nagyon ügyes emberek játszanak...az elõbb két amx 50 100, akik ráadásul platoonban voltak és top tankok, nem birtak megölni de még megsebezni se egy persinget. Természetesen kikaptunk 😊
Sztem csak az a baj, hogy az elsõ vakon leadott lövés után nem adsz le mégegyet.
Ugyanúgy lepattanhat vagy mellémehet mint amikor látod.

Leselkedõs scoutként sokszor tapasztalom, hogyha véletlenül észrevesz vki, és elkezd lõni a tömeg, a többség abbahagyja ha nem mozgok (és emiat eltûnök), pár kitartóbb ember még lead +1 lövést (ami akár le is pattanhat), aztán csend. Túl korán feladják, csak nagyritkán van olyan, hogy egy egy kitartóbb lõ még mondjuk 15 másodperccel késõbb rám.

Egy kivétel van: az artyk. Azok mivel lassan targetelnek be, elõfordul hogy régesrég eltûntem már amikor odadurrantanak, fõleg ha nem látnak más célpontot. De ha a csapatunkból vki más is látható, nem kell aggódni, akkor biztos hogy vakon nem fog ránklõni. Inkább lövi a láthatót.

Random work
Az én KV-1S tankom szerintem kerozinba áztatott papírból készült. 😊

Pörgetem pörgetem, ma még tolok egy vagy két csatát, és meglesz az AMX 13-90... nagy várakozással tekintek elébe, a 13-75-öt nagyon csípen, ez meg ugyanaz csak +30pen és +100 sebzés lövésenként, +400 HP ami szintén nagyon jól jön, még többet ki fogok bírni 😊.

Mivel már a Tier6-ossal is gyakran bedobott Tier9 és nem ritkán tier 10-es csatákba, bõven megéri a +1 tier az extra tûzerõt.

Sajnos heavy ágon elkedvetlenített hogy csak Tier8-ban lesz revolvertár szóval még vagy hiányzik 10K XP az ARLhez.

Igen szerintem is 95% de nem mertem ennyire pontosan fogalmazni 😄
Én meg 50-re 😊

AMxel elég sokszor lövök vakon egy eltûnõ ellenfélre, van amolyan amikor csak 3-4 vakon leadott találat után jön fel az áldott sárga felirat.

Az hogy látod e a célpontot vagy nem lényegtelen, ott van. Viszont ugye azért mert a célkereszt rámutat, nem 100% a találati esély, csakúgy mint amikor látod.

Nem gyorstüzelõ ágyú esetében is elõfordul hogy az elsõ vaklövés után leadok mégegyet, hátha csak mellément. És nem egyszer volt már belõle siker.

pointer4
<#eljen> hajrá hajrá!!! Hálás kis cucc!
Jó a kérdésed mert velem is mindíg elõ fordul ez a jelenség a 2.3. lövés el se találja a tankot és 1 mm se mozdítok a csövön.
"Azt tudja valaki hogyha meglövök egy tankot ami a lövés után nem tud mozdulni és én sem mozdítom a célkeresztet akkor a második lövés hova a picsába szokott menni? Merthogy nem találja el az kb 85% ."

Ez egy borzasztóan jó kérdés, de én úgy 95%-ra saccolnám az arányt.

Aki a KV-ra azt mondja lassú, annak szólok hogy simán hozza a 30 km/h-t. A Tigrisnek pont ugyanennyi a sebessége (KT: 28 kmh), a lövegét meg csak szeretném ha ugyanolyan lenne. A hosszú 88-as miatt már jó párszor álltam meg a tankkal és hagytam ott ahol van hogy szétszedjék. Inkább hogy szétverjem a billentyûzetet.

https://wotinfo.hu