World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Majd ha meglesz a lánctalp(utolsónak fejleszd ki), akkor cseréld le, a pluszt teherbírást töltés gyorsítóra!
a 3. pedig
spall liner vagy vertical
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
WoT: Nishizumi77
KT-n periszkóp van és álcaháló, mi légyen a 3.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Most Jpantert kell nyomni,mert haver itt van platonban,de majd holnap😊
No mindegy. Sztem ha kérdésed van továbbra is tedd fel, de csak akkor ha a FAQn átrágtad magad, különben én foglak agyonpiszkálni 😊
nincs semmi gond,csak le irtam amit gondoltam.Mind1 nem foglalkozok vele.Tudom en bajom hogy nem neztem utanna es eddig nem proballtam.
Kaptál egy teljesen korrekt választ.
És isten hozott a fórumban.
Viszont a lefelé az pont jó, mivel igy lehet hulldownban leselkedni vele a legöbb helyen, és ha megpillantasz valakit lehet adni neki egy sorozatot.
Prokhorovka, Murovanka, Erlenberg, Mines, Cliff, Sandriver, Westfiel, Steppes, Fisherman... nagyjából a térkép felén vannak jó spottoló helyek kicsi dombbal, hogyha az ember nagyon nem bír magával lövöldözhessen kicsikét, és míg a 12t-vel ez nem lehttséges, a 13-75 már erre is kvalifikált.
Látom többet se kerdek semmit mert eggyeseknek nem tetszik.örülj neki hogy te olyan PRO vagy mindenben.Azt hittem hogy a fórum azert van hogy meg beszelj dolgokat dehat....mind1
40 lövést bírtam, aztán átjöttek 😄
Az igaz, ha figyeled a lövedék röppályáját messzire, akkor zuhan egy kicsit. De ha ráteszed a célkeresztet egy messzi tankra, akkor addigra "esik le" a becélzott magasságig. Ha nagyon messze van egy tank, és el-el tünedezik a látómezõbõl, akkor ugrál fel-le a célkereszt idegesítõen.
Az, hogy a lövedék ejtése miatt mennyivel kéne felé lõni, azt a lövészed magától állítja neked nem kell.
Ha felé céloztál és eltaláltad, az mák volt, mert pont arra hordott félre, a lövegnek ugye van egy pontossága, ami random szór kicsit-nagyot.
1😮lvasd el a FAQ-ban van.
2:"Hogyan láthatom mennyit sebzek a célponton?"(ezt keresd)
Amúgy ez milyen hang neki,mert szimpatikus és felraknám.
Mondjuk én ma pont ráérek olvasgatni.
De a trükk gazdája leírta szépen mi a trükk😊
Ne legyen off:
Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2012. február 6. 17:14:19
Jármû: Jagdpanther
Szerzett tapasztalat: 1 041
Szerzett kredit: 40 246
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
De azért köszi, hogy leírtad.
Erre gondoltatok?
Akkor ne akarjon pro lenni.Hihetetlen..
Akinek nem inge...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Thx
Ha nincs hozzárendelve a wotreplay, akkor a WorldOfTanks.exe-hez irányítsd.
A tracking nagyon hasznos, tegnap úgy szedtem ki egy arty-t, hogy becéloztam a vonal kiindulását.
Én sokáig nem merem lõni az eltûnõ tankot, mert akkor én is tovább vagyok látható, inkább ráhagyom és lapulok.
Ugyanúgy lepattanhat vagy mellémehet mint amikor látod.
Leselkedõs scoutként sokszor tapasztalom, hogyha véletlenül észrevesz vki, és elkezd lõni a tömeg, a többség abbahagyja ha nem mozgok (és emiat eltûnök), pár kitartóbb ember még lead +1 lövést (ami akár le is pattanhat), aztán csend. Túl korán feladják, csak nagyritkán van olyan, hogy egy egy kitartóbb lõ még mondjuk 15 másodperccel késõbb rám.
Egy kivétel van: az artyk. Azok mivel lassan targetelnek be, elõfordul hogy régesrég eltûntem már amikor odadurrantanak, fõleg ha nem látnak más célpontot. De ha a csapatunkból vki más is látható, nem kell aggódni, akkor biztos hogy vakon nem fog ránklõni. Inkább lövi a láthatót.
Mivel már a Tier6-ossal is gyakran bedobott Tier9 és nem ritkán tier 10-es csatákba, bõven megéri a +1 tier az extra tûzerõt.
Sajnos heavy ágon elkedvetlenített hogy csak Tier8-ban lesz revolvertár szóval még vagy hiányzik 10K XP az ARLhez.
AMxel elég sokszor lövök vakon egy eltûnõ ellenfélre, van amolyan amikor csak 3-4 vakon leadott találat után jön fel az áldott sárga felirat.
Az hogy látod e a célpontot vagy nem lényegtelen, ott van. Viszont ugye azért mert a célkereszt rámutat, nem 100% a találati esély, csakúgy mint amikor látod.
Nem gyorstüzelõ ágyú esetében is elõfordul hogy az elsõ vaklövés után leadok mégegyet, hátha csak mellément. És nem egyszer volt már belõle siker.
Ez egy borzasztóan jó kérdés, de én úgy 95%-ra saccolnám az arányt.
Aki a KV-ra azt mondja lassú, annak szólok hogy simán hozza a 30 km/h-t. A Tigrisnek pont ugyanennyi a sebessége (KT: 28 kmh), a lövegét meg csak szeretném ha ugyanolyan lenne. A hosszú 88-as miatt már jó párszor álltam meg a tankkal és hagytam ott ahol van hogy szétszedjék. Inkább hogy szétverjem a billentyûzetet.
https://wotinfo.hu