World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!

A P2-en megvásárolható Vertical Stabilizer Mk1 ugye az E-50en is használható?
Illetve a töltésgyorsító és ventilátor mellé ezt célszerû megvásárolni?

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

kerla
Mi A trükk?

bardocz
Az már megvan, venti, meg ilyenekre gondoltam.

A stabilizátor az úgy mûködik, hogy a célkereszt mozgás közben ugyebár 20%-al kisebb, tehát ha megállok, akkor errõl a 20%-al kisebb körrõl fog szûkülni a célkereszt, ami miatt a célzási idõ is ennyit javul?
nandorb
BL-9-et,aztan amit akarsz.Motort,utana meg a lanctalpakat, a torony maradhat az az 50hp nem dob sokkat.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

..mivel orosz en elsokent celzasgyorsitot vagy stabilizatort raknek ra eloszor.
bardocz
IS-3-ra melyik kiegészítõt vegyem meg elsõnek? Így féláron talán összefarmolom egyre a pénzt, ezért érdekel, hogy melyik a legfontosabb.
egy sem volt iylen. ezert nem is ertettem, miert mondtad ugy, mitha tudni kellett volna mire szamithatunk. max annyit h lesz akcio, azt csokolom. erre epiteni szerintem nem lehet, plane ha ketyeg a premium.
+ lexlutor
Mondjatok egy event-et amikor elõre lehetett tudni mi lesz benne.

Nekem pont fordított a problémám. 😊 Lassan tudnék venni tigrist, meg józsef sztálint, a t-34-85 pedig már ki is van fejlesztve. Pénz az viszont nincs elég.

Eagle16
Kipróbáltam Himmelsdorfon Is-4-gyel A trükköt 😊

És bevált, nagyon jó 😄 E-75 ellen voltam ami fullos volt és nem vesztettem HP-t sem. Pedig nekem csak Bl-9-esem van.

Replay

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

kerla
Nézem az akciókat, de nem tudok felfedezni benne német tankkal használhatót, azaz léynegset, E-75 vásárlás elõtt állok, gondolom ebbõl nem lesz félárazás :-)

az kint volt, de az nem hogy melyik lesz az amire vonatkozik majd
Nekem S-51, KV-1S, M12, T30, T20, T28, B1 és az AMX40 van kifejlesztve és várja az akciókat. A T20 már vagy 5 hónapja van meg. Figyelgettem az amcsi szerver akcióit és ott volt félárú akció múlt hónapba - volt T20-as is de itt nem 😞 - így vártam az IS vásárlásával. De tervbe volt véve mert jó lenne az IS4-et kifarmolni mielõtt 10-es lesz.
A francia med/light vonalon melyik tanktól lehet stabilizátort használni?

Mellesleg én a Type59-re meg az artyra nem lennék olyan büszke, inkább titkolnám a helyedben. <#nevetes1>

..a hir kintvolt, csak az nem h megis miket fognak akciozni 😊
Dehát nem agyatlan tahó gyökérnek készül a srác, hanem csak jobban akar farmolni a tankjával. 😄

Pedig kint volt a hír már legalább egy hete a februári event-ekrõl.
Itt is többen linkelték.

vinki1
Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. február 6. 13:40:40
Jármû: T-43
Szerzett tapasztalat: 1 962 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 25 342 nem szoktam be másolni de ez ritkasag-alulról a 3-dik voltam. 4-kill em volt.Most elösször volt olyan hogy összedolgoztunk eggy Type-al.

Akkor nem csak én jártam, így a tank vásárlással. De ha legalább akcióznak akoor tennék ki elöbb hogy lesz ilyen akció és az ember nem verné a fejét a falba hogy most fele annyiért meg tudja venni<#falbav>
No vettem délben egy IS-t. Megvettem rá a jobbik tornyot és simán ráment, azt hittem eldobom az agyam az amcsi tankokra még egy kabala plüss dobókocka sem, csak a lánctalp után. Ki is próbáltam, mentem 2 kört de mind a kétszer vesztettünk mert retardált volt a csapat (lehet hogy nem véletlenül kerültem oda?). Az 5 VIII. tierûbõl a 3 Type 2 perc alatt kimúlt egy T-34-t víve magával - a ruszkit, a panther II afk, a Tiger II mit tud tenni egyedül? A 2. csatába meg minden gyors tankot az ellen kapott és arattak az artyk no nem a mieink. Jól indult az IS 😞 csak azért nem volt mínuszos az elsõ két kör mert volt egy csomó lõszerem a KV-3-ról és az még nem került pénzbe.
én így jártam a tigrissel meg a t-29-el eggy árából meg vehettem volna mind kettõt<#falbav>
vinki1

Még 1 hete se hogy megvettem a jgpanthert-hogy miert nem birtam varni.pffffffff

Hi.Azért szép kör volt amit mutattál.Nekem tegnap óta van meg.De ha így halad estére már lépek tovább.Egyrészt az amx 40után Isteni..Gyorsabban tolatok hátra,mint az amx-el elõre sokszor😊(Meg az amúgy is 1 büntetés volt)
Lammaer kolléga azt írta,h ez még csak az elõszoba a franciáknál,ne add fel😊Nekem már itt is tetszik.
Persze tök más gondolkodást igényel,mint bármelyik más tank szerintem."Csõlátás"esetén felesleges használni😊Lesem állandóan a minimapot,meg az egész csata alakulását nagy térképen.De nagyon fürge és már most húzgálom az Is3,Ferdik bajszát.
Aláírom nagyon kell figyelni,mert 1-2lövést bír.De 1 heavy tornya mire rádfordul(fõleg ha más leköti),már belelõttél 1 tárat és robogsz tovább.
Sztem igazi 2.vonalbeli támogató erõ,de majd mások megmondják,24órája használom.
A toronnyal igazad van,1 fûcsomóra felmegyek és semmit nem tudok lõni.(Lammaer erre felhívta a figyelmem,úgyhogy ezt vhogy elfogadtam,persze zavaró attól még😊

IS-t két napja vettem sajna így buktam 700K creditet.Nem tudtam elõre a terveiket.
Modulokból viszont most be fogok vásárolni rendesen.

..nem nyultal melle ha ezeket rarakod.. esetleg egy ventillator mehet harmadiknak, avgy egy messzelato.. nekem az elobbi a harmadik rajta.
Random work
vicces, hogy artyval, ha kilõnek az elején még akkor se kerülök mínuszba 😄

Type-ot elvbõl nem veszek! Ha vennék, akkor egyszer kilövetném és hagynám a garázsban javítatlanul rozsdásodni. 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Meg artit.
Én Type 59-et.
Random work
Hú ez jó ötlet! KV-ra töltésgyorsító és célzó az gondolom hasznos? Mit érdemes még rátenni? KV-t és PzIV-et használok farmolásra.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Alufelni, sötétüveg, hangos zene. Aztán mehet.
tegnap vettem meg az IS-t...bebuktam 1 modulnyi lóvét..)
Én eszméletlen szarnak tartom. A legidegesítõbb h az ágyúját se fel se le nem lehet normálisan kitéríteni, rámegy az ember egy 10cm magas földkupocra és már képtelen meglõni az ellent. Legtöbbször használhatatlannak érzem magam a pályákon vele, nem tudom mit kéne csinálni ezzel a fossal. Még az is4 seggét se tudom átütni vele, 6-ból 6 pattant.😄 A lee élvezhetõbb, használhatóbb tank. Alig várom már h meglegyen az amx13, el is nyomok rá 8k free xp-t, h végre megszabadulhassak tõle.

Legjobb köröm vele.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Gondolkozom, hogy vagy a KV-t vagy a KV3-at feltúrbózom kiegészítõkkel, hogy könnyebb legyen farmolni vele. Talán a KV-t mert a KV3-al az utóbbi idõkben nem adja annyira a pénzt. Mit ajánlotok rájuk?

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Kár, hogy ez nem lesz a játékban. Csini kis UFO 😊

Számold ki. Alsó osztályos matek. Tudod az összeadás.
Csütörtökig:
Féláron
Germany:
Tiger
Jagdpanther
VK3002 (D😎
USA:
M4A3A8 Sherman
T29
T25 AT
USSR:
T34-85
IS
SU-152

+ féláron az arany elhasználható cuccok (25 g)
+ féláron a modulok (erre vártam már régóta!)

Ja, nem gond.

Nesztek, Christie TDM1942

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Bár az MM nem az igazi, ez vitán felül áll, de a KV nem kerülhet tier10 csatába. És nem mintha tier9-ben olyan jó lenne tier5-tel flangálni, de hidd el, sok minden bekerül oda még, aminek fele annyi átütése és sebzése sincs, mint a KV-nak.

Hat akkor mostmar IS-4 el menj. Ott elvezni fogod a t9-es csatakat. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Igen, leszek. Viszont nincs mikrofonom, ez nem tudom, neked robléma-e. Ha nem baj, akkor mehetünk.

Most már unom hogy a kv tankot t9-t10-be rakja
Áááá...Kemény vagyok, mint a Rambo 3. Egyszer egy helyben lenyomtam T34-el 27 vagy 33k xp-t prémium nélkül a 120-as ágyúért.

Igaz, nem voltam sok company-ban, de azalatt sajnos nem volt szerencsém ilyenekhez 😊

Leszel este? Mehetnénk szakaszban.

Gondolom most 10-én hajnalban lesz a restart, és addig maradnak a csökkentett árak. Addig én is grindelek mint a barom, mert nekem még 70k kell 😄

akkor huzzál bele<#nevetes1>
patchaou
Viszont néha rá lehet fogni a randomra 😊 Amúgy companyba is bejönnek olyan segghülyék hogy el sem hiszed. KV-3 zis-6-ossal repeszlövedéket köpködnek stb...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

It will take place from Monday, 6 February 5:30 UTC to Thursday, 10 February 5:00 UTC, and during this time you will be able to get many interesting tanks, equipment and consumables at a discounted price:

Ácsi, most akkor péntek reggelig tudom megvenni féláron a JP-t, vagy csütörtökig? 10-e az péntek, nekem meg még kell vagy 50k xp.

Company-ról kellemetlen tapasztalataim vannak. Ott már túl sok a jó játékos, akik ellen nehezebb harcolni, mint mondjuk egy 2 tierrel nagyobb tankban ülõ, értelmileg enyhén visszamaradott egyénnel szemben helytállni randomban 😊 Meg ott már nem lehet az MM-re sem fogni a vereséget... 😄