World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A P2-en megvásárolható Vertical Stabilizer Mk1 ugye az E-50en is használható?
Illetve a töltésgyorsító és ventilátor mellé ezt célszerû megvásárolni?
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
A stabilizátor az úgy mûködik, hogy a célkereszt mozgás közben ugyebár 20%-al kisebb, tehát ha megállok, akkor errõl a 20%-al kisebb körrõl fog szûkülni a célkereszt, ami miatt a célzási idõ is ennyit javul?
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Mondjatok egy event-et amikor elõre lehetett tudni mi lesz benne.
És bevált, nagyon jó 😄 E-75 ellen voltam ami fullos volt és nem vesztettem HP-t sem. Pedig nekem csak Bl-9-esem van.
Replay
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Itt is többen linkelték.
Csata: Siegfried Line 2012. február 6. 13:40:40
Jármû: T-43
Szerzett tapasztalat: 1 962 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 25 342 nem szoktam be másolni de ez ritkasag-alulról a 3-dik voltam. 4-kill em volt.Most elösször volt olyan hogy összedolgoztunk eggy Type-al.
Lammaer kolléga azt írta,h ez még csak az elõszoba a franciáknál,ne add fel😊Nekem már itt is tetszik.
Persze tök más gondolkodást igényel,mint bármelyik más tank szerintem."Csõlátás"esetén felesleges használni😊Lesem állandóan a minimapot,meg az egész csata alakulását nagy térképen.De nagyon fürge és már most húzgálom az Is3,Ferdik bajszát.
Aláírom nagyon kell figyelni,mert 1-2lövést bír.De 1 heavy tornya mire rádfordul(fõleg ha más leköti),már belelõttél 1 tárat és robogsz tovább.
Sztem igazi 2.vonalbeli támogató erõ,de majd mások megmondják,24órája használom.
A toronnyal igazad van,1 fûcsomóra felmegyek és semmit nem tudok lõni.(Lammaer erre felhívta a figyelmem,úgyhogy ezt vhogy elfogadtam,persze zavaró attól még😊
Modulokból viszont most be fogok vásárolni rendesen.
Type-ot elvbõl nem veszek! Ha vennék, akkor egyszer kilövetném és hagynám a garázsban javítatlanul rozsdásodni. 😊
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Legjobb köröm vele.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Féláron
Germany:
Tiger
Jagdpanther
VK3002 (D😎
USA:
M4A3A8 Sherman
T29
T25 AT
USSR:
T34-85
IS
SU-152
+ féláron az arany elhasználható cuccok (25 g)
+ féláron a modulok (erre vártam már régóta!)
Nesztek, Christie TDM1942

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ácsi, most akkor péntek reggelig tudom megvenni féláron a JP-t, vagy csütörtökig? 10-e az péntek, nekem meg még kell vagy 50k xp.