World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ettõl persze nem fog megugrani az IS harci értéke, de legalább kidobsz egy rakat pénzt 😊
Felvértezem a jó kis IS-emet.
Egyszerûen csak középen klikk az üres négyzetekre, ott feljönnek a modulok. amelyiket megvetted annál pipa van, egyszerûen csak felrakod.
Hogy kell megvenni egyszerûen?
Állat csaták vannak fent többnyire.
Egyszer kell megküzdeni az orosszal - mondjuk a google translate-t használva.
[HUN]Kami*, kiskami*
A lakat azt jelenti, ha feltetted egy tankra, csak aranyért tudod leveni (10gold), vagy eladod a tankkal együtt féláron.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Azthittem ezt is be kell rakni min a poroltót vagy ilyesmit.
válasz:"nem jon be? tier2 tier4ben lehet a lekomolyabb csatakat vivni. ott szamit igazan az egyeni teljesitmeny. csatakat tudsz szinte egyedul megnyerni. "
de igen a B2 is benen van eppen. legalabb olyan op mint a type, kv5 vagy eppen a lowe.
de nyugodtan probald ki vele egy hetzer avgy egy m3 lee ellen.. de egy t28as is tanulsagos elelfel tud lenni, annyira op 😛
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. February 8. 21:34:29
Vehicle: AMX 13 90
Experience received: 2 004
Credits received: 39 277
Lõszerrel javítással fizettem 5k-t a végén. Igen jóra sikerültek ezek a fransziák.
Ebbõl a szituból történt...
És íme a gyilkosom:
Ezek után mondja valaki hogy nem OP-ak a német tankok!<#idiota>#idiota>
Szar az egész mert ideges lettem az elsõ játéktól.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Gondolom mondanom sem kell hogy õ 3 lövésbõl kilõtt.
Kibaszott csaló program.
Emancipate yourself from mental slavement!
A fullos kv-val 5-ször lõttem meg,2x-er oldalba és folyamatosan az hallom hogy nem tudom átlõni a páncélját! Elmegy a faszomba a játék ilyen csítekkel.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. február 8. 20:39:32
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 3 888 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 65 044
Csatában elért Achievement: Top Gun
Basszus volt 7 killem, nézem hol a böllér, aztán beugrott, hogy valami idióta beplatoonozott egy tetratechel. <#boxer>#boxer>
Victory!
Vehicle: PzKpfw B2 740 (f)
Experience received: 1235
Credits received: 29 777
Victory!
Battle: Abbey 2012. február 8. 20:25:05
Vehicle: PzKpfw B2 740 (f)
Experience received: 2 384 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 28 750
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Invader, Sniper
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"