World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. február 8. 19:22:44
Jármû: IS
Szerzett tapasztalat: 1 305
Szerzett kredit: 31 716
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész, Védõ
Futkároztam fel le lõttem mindenkit aki élt és mozgot és nem velem volt a vége 9 kill ez a rekordom IS-el.Sorry nem akarok nagyképû lenni csak nagyon örültem az eredménynek<#wave>#wave>
Ja és kösz Eagle a tippet😄
Megnéztem az IS-4-es replayedet és ennek hatására mentem a havas részre és utána vissza a bázisra. Amúgy ezen a pályán soha nem megyek arra, fõleg ha van arty. Mindig a nagy hegy felé szoktam menni.
Fasza kis Tigris meccs😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Battle: Erlenberg 2012. február 8. 18:53:07
Vehicle: IS-4
Experience received: 1 399
Credits received: 43 490
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Boelter's Medal
megérte egy hétig nem jáccani 😄
"It will take place from Monday, 6 February 6:30 CET (5:30am GMT) to Friday, 11 February 6:00 CET (5:00am GMT), "
Kis utánanézés után kiderítette, h PÉNTEK (feb 10.) reggel 6-kor lesz vége a leértékelésnek, szal akinek nincs meg amit akart, húzzon bele! 😊
carpe diem
Battle: Malinovka 2012. február 8. 18:04:47
Vehicle: Lolpanzer IV
Experience received: 2 236 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 37 288
Battle Achievements: Top Gun
Sikerült egy ilyen csatával búcsúzni ettõl a fémipari hulladéktól. Többet ne is lássam a failgunjával együtt! Inkább várok még 6k free xp-t, és megveszem elõre a Pak43-at, mintsem egy percet is menjek a kurta 88-assal.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Fegyvere és HPja ugyanaz, tehát a fentebb említett pozitívumok miatt csak jobb lehet. Sebességben gyengébb, de nagyobb a top speedje.
WoT: Nishizumi77
Viszont a Pbõl át lehet menni a tigrisre is kevés xpért.
Gratulálok a játékodhoz!
(rohadjál meg)
¥ xfire: kistekila
Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. február 8. 17:47:17
Jármû: PzKpfw B2 740 (f)
Szerzett tapasztalat: 1 168
Szerzett kredit: 26 970
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun
Igazából az a döntõ, hogy a két T6-os között mennyi különbség van (és melyik javára), ill a sima Tigris és a P közül melyik a játszhatóbb. Simából többet látok szembe jönni, talán ez árulkodó lehet 😊
Egyébként Tier2 még a franciákkal is fun.
Victory!
Battle: Mountain Pass 2012. február 8. 16:18:06
Vehicle: IS-4
Experience received: 2 347
Credits received: 93 171
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Sniper
Replay
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Én nem vagyok nagy chat virtouz, ezekkel a rövidítésekkel meg szakszavakkal nem vagyok tisztában.
Tény, nincs is jobb annál mint noobokat öldösni prémium tankkal. Az aztán az igazán egyéni teljesítmény 😊
A Stug III-al legalább jó leosztásokat csinált,körönként kaptam legalább 10 ezret ha nyertünk ezzel viszont összerak a 8-9-es szintû mutánsokkal. Esélyem sincs ellenük.
Emiatt a fos miatt eladtam a stugot.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka