World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikor néztem hogy hétvégén lesz a kövi, tudtam hogy több xp fog jönni, de 3xtõl nem vagyok annyira elájulva.

WoT: Nishizumi77

pointer4
Mekkora jó lesz elindulni MAUS-al a kezdõrõl, aki nem tiszteli a tömeget, azt betolom az árokba 😄
mondjuk ez az 5 mp kicsit kevés a víz alatt
mondjuk jó móka lesz lögdösni egymást a meredély szélén, na meg, ha egy scout benéz egy kanyart akkor reszelõ :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

pointer4
második februári akció

- 3x experience for the first victory
- 50% on premium tanks

Ram II (get it for 875 gold instead of 1750!)
T25 (get it for 750 gold instead of 1500!)
Matilda (get it for 750 gold instead of 1500!)

- 50% on the following tanks:

AMX 12t (get it for 105.050 credits instead of 210.100!)
M36 Slugger (get it for 417.100 credits instead of 834.200!)
PzKpfw VI Tiger (P) (get it for 638.250 credits instead of 1.276.500!)
SU-8 (get it for 252500 credits instead of 505.000!)

- 50% garage slots

The offer starts on Friday, February 10th at 6:30 CET (5:30am GMT), and ends on Monday, February 13th at 6:00 CET (5:00am GMT).
Eagle16
Én bénáztam el amúgy, a végére már csak 2 HE-m maradt, de most már nem pakolok be HE-t....csak AP.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hát én már sajnálom a T30-at ebben a formában, mert kezdem megszeretni. Legutóbb is szétkaptam hp-veszteség nélkül Prohorovkán hull-downban a sínek mentén egy IS-7-est. Fele lõszerköltség, dupla sebzés a T34-hez képest, prémium nélkül is jókat lehet vele keresni, ha nem lövik ki.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

majd amikor 5 perc forgolódás és közelharc után egyszercsak valaki lekap rólad 1000hp-t valahonnan a távolból, majd érdekelni fognak😊
amúgy tényleg nem vészes szerintem se az arty helyzet.

vereség 😞

Vereség
Csata: Lakeville 2012. február 9. 11:41:31
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 1 371
Szerzett kredit: 128 382

Nagyon epic csata volt, mindjárt rakok replayt is fel csak épp tölti a játék a kövi kört 😄

Az a gyurmás rész nagyon LOL.

Az m8 jó lesz így mutánsként.😊 A t49 elég biztatóan néz ki mozgékonyság terén, de a hellcat... hát nemtom, az elõzõ videóból is hiányoltam a nagysebességû jeleneteket tõle. A t110e5 is elég agilisnek tûnik. A t25-2-be már most szerelmes lettem.😄

A t28-nál viszont kiváncsi leszek kap-e valami új motort (ami felhasználható lenne a t30-nál), és növelik-e a sebességét kicsit. Mondjuk kicsi az esély bármelyikre, de így kicsit gáz lesz annak aki nem ment a heavy ágon és nincsenek meg a motorok a t30-hoz. Stocként mint a maus ha a t29-bõl indulok ki.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

A játék elején én is utáltam az artykat, de most már nem érdekelnek. Ahogy nõ a szint úgy tûnnek el. Nekem csak 6-os szintü gépem van, de elég sok meccsen már nincsenek is. Gondolom a kisebb szinteken mindenki belekóstol, de aztán a nagy része megunja és befejezi.
Aki nehéz tankkal közlekedik annak rossz. Bele kell állnia egy kis adok-kapokba aztán könnyû célpont lesz. Én a háttérbõl tüzelek ezért annyira nem vagyok szem elõtt. (tank destroyers)
pointer4
Ez már jól mutat 8:20 tól, ha leugrat a tank dombról, sérül, leesik a lánc, vízbe hajtva fullad 😄
aki gondolkodik azon , hogy megvegye a prém tankot amit kivesznek a shopból az ne gondolkozzon sokáig mert úgy jár mint én a typevel! eladó key 2100gold 1600ftért. részletekért pm.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

még jó hogy a m103ról és a t110rõl olyan sokat beszéltek😄
..hiszti..

amikor meg 6-6 tarack volt oldalankent, meg jogos volt. mostmar a 3-3 szamit soknak, az is ritkan...
Így van, éppen ezért nem kéne nagy dobra verni.

US TD Vid

Csak mutáns lesz abból az M8A1-bõl, az a csõ határozottan M1A1.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Imádom ezt a csapatjátékot!
Fõleg amikor csinálok 5 killt a Pershingel, majd a többi nulla killes gyíkon elúszik az egész meccs. A következõ meccsben már természetesen alulra kerülök, így max dísznövényként mûködhetek. 😞

Bármennyire is olcsó, szerintem tier 5 alatt nem nagyon érdemes a modulokat megvenni a gépekre. Hacsak meg nem tartod õket késõbbre is. Olyan gyorsan túl lehet lenni bármelyiket, hogy észre sem tudod venni a modulok adta elõnyöket, hiszen az embereid sem lesznek maxosak addigra.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Köszi!
Rágyúrok a stock ARL-emre, aztán majd lesz valahogy.
Tegnap megvettem a Wespe-t. Aztán estére kipörgettem a Grille-re való 12 925 xP t vele úgyhogy ma megvenném a Grille-t ha lenne rá creditem. Mert bevásároltam és végig használtam az artyn a Töltésgyorsítót és a célzásnövelõt.Ezeket majd viszem tovább érezhetõ a gyorsulás velük. Pihentetõ dolog ez a löveggel való lövöldözés és ha rámtalálnak sem tragédia jól viselem ha néha pld egy .Leopard kinyírt, megtalált. Nagy tierben még jobb lesz mert ezek a kis tankok olyan sokak szaladgálnak:-)) a nagyok meg szépen cammogak az lesz az igazi nagy döfés:-) tudom a másik oldal utálja ezeket a dögöket, van aki e miatt sokkal be.

Hát nekem a T32 a legpontosabb tankom! 😊

Miért lenne felejtõs a 10,5-ös? Ha az MM kegyes, és berak top tier környékére, akkor HE-vel egy hk egy lövés, iszonyúan lehet vele pusztítani. Ha meg nem, akkor szopás van, de azért lehet csipegetni a nagyokat.

Ennyit tudok róla:

Alváza ugyanolyan szerintem mint a KV-3nak, tehát hosszabb mint a KV-1. Nem tudom mi lesz a fejlesztett tornya, ebbe a KV-1 toronyba elég gyér fegyverzet fog belemenni ( ami persze nem baj 😄 ).
Fejlesztettnek vagy kitalálnak neki valami egyedi tornyot, vagy amire én gondolok a KV-3 stock tornya, a kv-220 torony lesz.

Többen kérdezték hogy mit rakjanak IS-re én is most vettem egyet az akcióban. Eddig 40 kört mentem vele de ez a tank tetszik a legjobban az összes közül. 60% körüli gyõzelmi arány és az eddigi legmagasabb átlag xp az összes tankom közül. Stock-ként jobb mint a T29-es fullosan. Megvettem rá free-bõl a tornyot és fölraktam a rosszabb 122-t de az nem vált be azóta a 100-as D-10t-t használom. Kiegészítõknek a töltés és a célzásgyorsító ment meg a ventit akartam de elõtte gondoltam kipróbálom a periszkópot majd késõbb cserélek. Mivel az IS alacsony és jól rejtõzködik nagyon jól bevált rá a periszkóp lehet le sem cserélem ventire és a D-10T is maradni fog mert sokkal jobban hozza a pénzt mint a nagyobb kaliberek.
Tegnap ennek ellenére jól megszívtam. Odapörköltem a bokorból az ellenfélnek és elkezdtem tolatni persze visszalõttek és minden lövésük talált már rég el kellett volna tûnnöm de még mindig lõttek és pontosam rám. Már halálomon voltam mikor észrevettem hogy egy amx 13 izé azt játsza hogy kiugrál mögülem tüzel és bebújik mögém fedezékbe, hát ezért lõttek engem! Mikor leesett a tantusz fordultam rá hogy kilõjjem a köcsögöt de mire sikerült volna kilõttek. Ha mindenáron ki akarsz cseszni a csapatoddal szerintem akkor jó móka mert azt sem lehet ráfogni hogy akadályozod õket.
Az orosz T-150-rõl lehet bármit tudni? Kíváncsi vagyok, hogy T6 századba mi lesz az OP a KV-3 után.
Én is a 75-öst tettem rá és nem bántam meg 😊 Lehet vele bontani szépen, ha jó csatába tesz 😊

Rendben, akkor L/70t veszem.köszi szépen

Nem kötelezõ játszani...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

rövid, de vastag 😉

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Rövid csövû ágyúk a tarackok, amit csak HEvel szabad használni: 105mm, 122mm, 152mm. Onnan lehet felismerni hogy csak HE meg gold lõszer van hozzájuk kivéve a német rövid 105, ahhoz van AP is de felejtõs.

"Tarack", ez mit jelent?Löveg nevének meik részébõl lehet megállapítani a fajtáját?

Az L/70-est használd, a másik tarack, ezért felejtõs.

Segítsetek nekem.Pz IV-hez kifejlesztettem a tornyot, majd felraktam, lehetõséget kaptam 2 löveg megvásárlásához.Egyik 7.5cm Kwk 42 L/70 (VI szintû) illetve 10.5cm Kwk 42 L/28.Nos nekem ezek a nevek nem mondanak semmit, attól tartok a 2. löveg mozsárágyú féle, mint amit alapból kaptam a Pz IV.-re és azt semmi képp nem akarok venni.(jóval több is az átlag sebzése mint az elsõnek).

Nyilván, a 2.5ös célzásidõ miatt sajnos kötelezõ.

Yan
Igen. provokálásért, csapatsebzésért, nem megfelelõ játékért.
plusz felvettem kapcsolatba, ott megint 3x, és melegebb vidékre való küldés után tiltottam 😊

¥ xfire: kistekila

Tigára javasolt kieg venti és rammer mellé? 10% aiming speed?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Kezd nagyon elegem lenni ebbõl a játékból.
Kiszenvedtem t34-85-öt a t34-el, is3 meg tigerII-ök ellen mert most féláron van.
Megvettem, erre már e75 meg is4-ek ellen küld be.
Nagyon nagyon elegem van. Hogy most pihentetem kicsit az biztos.
Majd 7.2 után elõveszem, megnézem mi újság.
Ha nem változik a helyzet akkor lehet a wg elvesztett egy játékost.
Már bánom a pénzt amit befizettem eddig ebbe a rakás szarba.
Nemár, hogy batmobillal gondot okozzanak az arty-k.
Arról nem beszélve mint Tomo írja nem ritka mostanában az arty mentes csata sem.

Tono34
Mostanság elég sûrûn elõfordul, hogy arti mentes csatába kerülök.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Solten
100%-os krúval mar szitava lovi a T-29-et is... <#idiota>

Saor Alba

Engem az idegesít sokszor hogy amikor a kv-val vagyok 10-bõl 8-szor tier8-9-esekkel tesz össze.

Mi a francot csináljak ellenük?
Nah, letöröltem a játékot, engem többet nem láttok, míg ki nem veszik ezeket a nyomorult artykat a játékból, bár lehet, h a 7.2 még visszavonz egy ideig... további jó billcsapkodást mindenkinek, irtsátok ezeket az élettelen kreténeket, hogy menjen el a kedvük a játéktól. Én többet nem idegeskedek emiatt, az fix 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Jaja, akkor töltésgyorsító,venti meg távcsõ jó lesz szerinted?
Tudsz elõre tervezni, ha az online tech treeben megnézed melyik tankra milyen modul megy fel. A legtöbbnél fel van tüntetve.

Igen ez jó ötlet. Köszi 😄
Igaz ezt el is felejtettem.
Ebben az esetben ártani nem árthat alapn ami credited van nyugodtan told bele. Ha utóbb mégis pénzszûkében lennél, pont annyiért tudod eladni mint amennyiért most megvetted.

Értem..IS-3-ig még hosszú az út csak azért gondoltam, meg most amúgy is féláron vannak.
Tono34
Bocs, rossz kép volt:

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

FAQban megírtam hogy sztem mi éri meg... de alapvetõen a moduloktól nem fog szemel láthatóan megváltozni semmi.

Csodákat ne várj tõlük. csak akkor ölts ilyesmire, ha a következõ tankra nem úgy kell összekaparnod a lóvét.