World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
mondjuk jó móka lesz lögdösni egymást a meredély szélén, na meg, ha egy scout benéz egy kanyart akkor reszelõ :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
- 3x experience for the first victory
- 50% on premium tanks
Ram II (get it for 875 gold instead of 1750!)
T25 (get it for 750 gold instead of 1500!)
Matilda (get it for 750 gold instead of 1500!)
- 50% on the following tanks:
AMX 12t (get it for 105.050 credits instead of 210.100!)
M36 Slugger (get it for 417.100 credits instead of 834.200!)
PzKpfw VI Tiger (P) (get it for 638.250 credits instead of 1.276.500!)
SU-8 (get it for 252500 credits instead of 505.000!)
- 50% garage slots
The offer starts on Friday, February 10th at 6:30 CET (5:30am GMT), and ends on Monday, February 13th at 6:00 CET (5:00am GMT).
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
amúgy tényleg nem vészes szerintem se az arty helyzet.
Vereség
Csata: Lakeville 2012. február 9. 11:41:31
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 1 371
Szerzett kredit: 128 382
Nagyon epic csata volt, mindjárt rakok replayt is fel csak épp tölti a játék a kövi kört 😄
Az m8 jó lesz így mutánsként.😊 A t49 elég biztatóan néz ki mozgékonyság terén, de a hellcat... hát nemtom, az elõzõ videóból is hiányoltam a nagysebességû jeleneteket tõle. A t110e5 is elég agilisnek tûnik. A t25-2-be már most szerelmes lettem.😄
A t28-nál viszont kiváncsi leszek kap-e valami új motort (ami felhasználható lenne a t30-nál), és növelik-e a sebességét kicsit. Mondjuk kicsi az esély bármelyikre, de így kicsit gáz lesz annak aki nem ment a heavy ágon és nincsenek meg a motorok a t30-hoz. Stocként mint a maus ha a t29-bõl indulok ki.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Aki nehéz tankkal közlekedik annak rossz. Bele kell állnia egy kis adok-kapokba aztán könnyû célpont lesz. Én a háttérbõl tüzelek ezért annyira nem vagyok szem elõtt. (tank destroyers)
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
amikor meg 6-6 tarack volt oldalankent, meg jogos volt. mostmar a 3-3 szamit soknak, az is ritkan...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Fõleg amikor csinálok 5 killt a Pershingel, majd a többi nulla killes gyíkon elúszik az egész meccs. A következõ meccsben már természetesen alulra kerülök, így max dísznövényként mûködhetek. 😞
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Rágyúrok a stock ARL-emre, aztán majd lesz valahogy.
Alváza ugyanolyan szerintem mint a KV-3nak, tehát hosszabb mint a KV-1. Nem tudom mi lesz a fejlesztett tornya, ebbe a KV-1 toronyba elég gyér fegyverzet fog belemenni ( ami persze nem baj 😄 ).
Fejlesztettnek vagy kitalálnak neki valami egyedi tornyot, vagy amire én gondolok a KV-3 stock tornya, a kv-220 torony lesz.
Tegnap ennek ellenére jól megszívtam. Odapörköltem a bokorból az ellenfélnek és elkezdtem tolatni persze visszalõttek és minden lövésük talált már rég el kellett volna tûnnöm de még mindig lõttek és pontosam rám. Már halálomon voltam mikor észrevettem hogy egy amx 13 izé azt játsza hogy kiugrál mögülem tüzel és bebújik mögém fedezékbe, hát ezért lõttek engem! Mikor leesett a tantusz fordultam rá hogy kilõjjem a köcsögöt de mire sikerült volna kilõttek. Ha mindenáron ki akarsz cseszni a csapatoddal szerintem akkor jó móka mert azt sem lehet ráfogni hogy akadályozod õket.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
plusz felvettem kapcsolatba, ott megint 3x, és melegebb vidékre való küldés után tiltottam 😊
¥ xfire: kistekila
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Kiszenvedtem t34-85-öt a t34-el, is3 meg tigerII-ök ellen mert most féláron van.
Megvettem, erre már e75 meg is4-ek ellen küld be.
Nagyon nagyon elegem van. Hogy most pihentetem kicsit az biztos.
Majd 7.2 után elõveszem, megnézem mi újság.
Ha nem változik a helyzet akkor lehet a wg elvesztett egy játékost.
Már bánom a pénzt amit befizettem eddig ebbe a rakás szarba.
Arról nem beszélve mint Tomo írja nem ritka mostanában az arty mentes csata sem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Mi a francot csináljak ellenük?
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Ebben az esetben ártani nem árthat alapn ami credited van nyugodtan told bele. Ha utóbb mégis pénzszûkében lennél, pont annyiért tudod eladni mint amennyiért most megvetted.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Csodákat ne várj tõlük. csak akkor ölts ilyesmire, ha a következõ tankra nem úgy kell összekaparnod a lóvét.