World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Viszont lehet a neted jó éppen magyar honba, ha pl a külföldi kapcsolat szórakozik a szolgáltatónál.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"Miért rak be a nagyok közé a játék?
Ez a legszembetûnõbb problémája a kezdõknek – amint elérik a Tier 3 tankokat, a csatákban szembetalálhatják magukat Tigrissel vagy még erõsebb tankokkal is, amelyek ellen gyakorlatilag nem tudnak mit tenni.
A fejlesztõk folyamatosan dolgoznak azon, hogy a csatákban lehetõleg hasonló szintû tankok vegyenek részt, de technikai okokból (például a túl hosszú várakozás elkerülése végett) valószínûleg sosem lesz olyan, hogy egy Panzer III-as mindig csak Panzer III-assal kerül egy csatába.
Magunk közt szólva, elég unalmas is lenne – plusz gondolj arra, hogy nemsokára neked lesz Tigrised, és akkor milyen jó lesz hogy érezheted a hatalmat a kezedben"
Nem igaz az állítás, mert amikor majd eléri a Tigrist, akkor majd az IS-4esek és E-75ösök fogják hülyére szívatni.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
OFF: Szolgálati közlemény Lammaer. Fõ GYIK Úrnak.
Volt idõm végig olvasni a FAQ-ot. Lenne egy két észrevételem:
1. Kilépés a csata közben rész 0.7.1 óta kicsit változott. Ben marad a tank. Netán megemlíthetnéd, hogy ha valaki meg bírja nyomni a battle/csata gombot, akkor legyen oly kedves, hogy „körmeszakadtáig” harcoljon az elkövetkezõ 15 percben. Maximum, ha már kilövik, nem kell végignézni a többiek „szenvedését”.
2. Ez inkább kérdés: Ha beállítom a gyorsított képzést, attól még 5% free XP gyûlik-e?
3. Rádiózásban nincsen láncolás. Tehát, ha két rádió Signál range (hatótávolsága) összeér, akkor látod az másik által látottakat. (A két tank Signál range összegénél nagyobb a köztük lévõ távolság, akkor már nem látod.) De amit õ össze rádiózik egy harmadik csapattárstól, akivel neked nem ér össze a hatótávod (signal range), akkor azt nem látod. Ezért van az, hogy ha távolodsz a többiektõl elõször a könnyûtankok tûnnek el a kistérképrõl, majd a medek, és végül a Hevik kerülnének sorra, de azoknak már olyan nagy a Signal range-ja, hogy ha átellenes sarokban van, (és jó rádiód van) akkor is látod. (Meg mire felér az ember a hevikhez már rájön, hogy nagyon is sokat számit az a rádió. Nem utolsó sorban a tank árához mérve elenyészõ összegbe kerül.)
4. „Miért kapok kevés pénzt ha már nagy tankom van?” szöveget ki kéne emelni, meg nem találja, ha rákattintok a zöld szövegben. (Ha nem nehéz el lehetne rejteni a mondatban egy vesszõt is. De nekem így is jó.)
5. „Melyik tankokkal lehet jól keresni?” Hát én a KV-is megemlíteném, de ha neked valami ellenérzésed van, akkor meghagyhatod az olvasót tudatlanságban.
6. Már régebben írtam, hogy: Kezdõknek egy kis segítség: google barátunkkal keressenek rá a „world of tanks giveaway” szavakra és regisztráció ellenében kaphatnak egy kulcsot/key-t, amit wot-ba való beregisztrálás kor lehet felhasználni. Erre kapnak kis prém tankot garázzsal, 300 gold-ot, (amit nem elkölteni újabb garázsra, hanem meghagyni a lakatos kiegészítõk levételére). Plusz 1 prém napot, amibõl õk nem nagyon éreznek semmit, mert még a játékot (irányítást) tanulják. (Internet oldalt azért nem érdemes megadni, mert gyakran változnak az akciók. Meg az elfogyott kulcsú oldalakat gyakran meghagynak azt azon meg hiába regisztrál az ember, semmit nem kap. Én is vagy 3* regisztráltam egy oldalra decemberben mire rájöttem, hogy closed beta-s kulcsot kinál :-(
7. Ja, regisztráció: Bár említed a szerverkiosztásnál, de fontos, hogy az ember, amikor regisztrál a wot-ba, akkor eu-s oldalra tegye, ha velünk akar játszani. Fiam regisztrált azt nem értette, hogy mért nem tud belépni a wot-ba. Nekem is bele tellett vagy két órába mire rájöttem a hibára, azt utána az újabb kulcsért regisztrálni sem volt nagy öröm…
Bocs, ha hosszú lett. Sérteni senkit nem akartam.
ON
ezek közül talán a T25 a legjobb!
akinek meg van a T25 attól kérdezném hogy mennyi volt eddig a max credit vele?
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Azok a játékosok, akiknek a felülvizsgálat ideján van egy T34 a garázsukban, kapnak helyette egy M103-at a megfelelõ alkatrészekkel és100%-os legénységgel, valamint megkapják a T34-et prémium tankként a régi legénységgel és egy plusz garázs hellyel.
Más kárpótlás nincs tervezve.
3. A T30 le lesz cserélve M110-re és a T30 át lesz helyezve a páncélvadász vonalra
Azok a játékosok, akiknek a felülvizsgálat ideján van egy T30 a garázsukban, kapnak helyette egy M110-et 100%-os legénységgel, valamint megkapják a T30-at az új szerepében a legjobb alkatrészekkel, a régi legénységgel és egy plusz garázs hellyel.
Más kárpótlás nincs tervezve.
T34 emberei bele kerülnek a helyére jövõ ~T110 -be, és 100as embereket kap a T34?
Illetve a Hellcat az prém lesz? 😄
Sanszos h ez fog történni. Mert úgye fejleszteni/javítani nem kell semmit, elég ha jönnek az új tankok és máris megy a szekér a wg-nek.😊
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Az ágyúja elég vastagnak néz ki, reméljük jó kis pukkantót kap XD
az op tank ez lenne:
végy egy Panthert/P2-öt, tegyél rá rövid 10,5-t (nem lóg túl a testen), állj rá az összes hvyre amikor picit másfelé áll a csöve, öld meg, menj tovább. 😊
A KT óriási csalódást okozott, és bár E-75 tudom, hogy jó, de a végsõ cél az E-100, amirõ egyre több rosszat hallok (a Maussal szembesítve).
És hát akkor a frusztra-mobil VK3001P-t vissza kell venni, és gyorsan kigrindelni a P-tigrist. Erre 3 nap elég is.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
WoT: Nishizumi77
Vagy ha már betámaszt oldalról a tank destroyomnak hogy ne tudjak fordulni egy olyan tank aminek a csöve túlér rajtam 2 méterrel, akkor õ ne tudjon már rám lõni.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Gyõzelem!
Csata: Steppes 2012. február 9. 12:15:59
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 1 714 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 975
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Pusztító
10hp val usztam meg
Mármint ennyire jellemzõ modul dmg nála?