World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a löwét nem lõtték ki hiába áldoztam be magam.Faszkalapok
IS4-bõl pofázik nekem a gyökér hogy valahol van egy löwe és menjek az IS-emmel scoutoljak neki....
Persze hogy kilõttek.Ez volt az utolsó hogy akárkire is hallgattam.Sok fosos nuzerán csak kempelni mer.
Ha van esze vesz egy töltésgyorsítót most és felrakja majd a t20-ra és inkább aranyért leveszi majd, így nem kell minden tanknál fél milkás kiegészítõket venni. Mondjuk akinek van credit tankja, az megteheti...
Én szinte végig stab/célzásgyorsító/akármi nélkül mentem e8-al, csak röviddel azelõtt raktam fel, mielõtt végleg eladtam. Nem tünt fel h olyan hû de hosszú lenne a célzási ideje.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
WoT: Nishizumi77
Én éppen a stock KV-val szívok. Múltkor végre egy tigris hátába "száguldok" azt a célkereszt szerint a hátán sem volt olyan pont, amit átlõhettem volna :-(((
Persze eslo kanyarban mindig a tigris vagy parduc jon szembe es instant halal van.
Mivel 26 al megy (med) elmenekulesre taktikazasra nincs esely. El van b@szva az a tank. Tier 5 maxba kellene kerulnie.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Régebben vegyesen voltak 5-9-ig de kb. egy hónapja a SU85-el soha nem rak 5-6-os csatába.Már azon gondolkodom hogy eladom a francba mert így nem sok babér terem neki. :-(
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ja nagy pénzkidobás, 250ér veszi, és 250ér adja el XD
Amúgy az E8 így is lassan céloz, hiába van 2 sec írva a papírra, a tank billegés-abbahagyásának ideje nincs belekalkulálva. Jó lesz az neki rá, nekem is így volt, 2 napja húztam ki a sluggert, még emléxem rá milyen menni vele.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
avg dmg: 1342
avg xp: 844
a max meg passz, max az xp-t tudom: 2181
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A legjobb lenne, ha megvenné a töltésgyorsítót most a boltban akciósan, és fel se rakná az e8-ra, így 10 aranyat se kell potyára kidobni, majd ha a t20-ról rakja át a perzsára és így tovább.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
link
Amúgy jó körökben 10.000 dmg összejön tankkal is.
Mivel játszolt te? Nekem 2936 a max avgdmg GW Typ E-vel