World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nuzerán = buzeráms 😄

Egyébként a löwét nem lõtték ki hiába áldoztam be magam.Faszkalapok
Kezdem unni hogy faszokkal vagyok egy csapatban.

IS4-bõl pofázik nekem a gyökér hogy valahol van egy löwe és menjek az IS-emmel scoutoljak neki....

Persze hogy kilõttek.Ez volt az utolsó hogy akárkire is hallgattam.Sok fosos nuzerán csak kempelni mer.
-10%. Jha és ebbõl kb semmit nem venni észre stab mellett 2 seces ágyúnál.😄xD Ellenben 250k-val kevesebb pénze lesz egy másik megvételre váró tankra, mert elköltötte egy potya kiegészítõre.

Ha van esze vesz egy töltésgyorsítót most és felrakja majd a t20-ra és inkább aranyért leveszi majd, így nem kell minden tanknál fél milkás kiegészítõket venni. Mondjuk akinek van credit tankja, az megteheti...

Én szinte végig stab/célzásgyorsító/akármi nélkül mentem e8-al, csak röviddel azelõtt raktam fel, mielõtt végleg eladtam. Nem tünt fel h olyan hû de hosszú lenne a célzási ideje.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

A stockoknál megy el a kedvem nekem is egy kicsit. kifejlesztem, megkapom ugyanazt a fos ágyút, mint az egyel alatta lévõre, de berak nagyobbak közzé. Ráadásul magasabb tierben már összeszedni sem egyszerû a TP-t a rendes cuccra. Utána már jó, mikor a következõ tankot kell kifejleszteni, lehet menni sokat használható tankkal, de addig egy halál.

B2t ne hagyd ki hogyha szükséged van egy jól termelõ prémre, már csak azért se mert hétfõtõl nem lehet venni többé. Max T4be rak, egyetlen ellenfél amitõl félek a hetzer, meg talán a lee.

WoT: Nishizumi77

Ne félj, nem csak veled szórakozik Iván. Most így átgondolva lehet, hogy prémium felé terelésnek legújabb módját látjuk?
Én éppen a stock KV-val szívok. Múltkor végre egy tigris hátába "száguldok" azt a célkereszt szerint a hátán sem volt olyan pont, amit átlõhettem volna :-(((

kerla
Nekem van T-25, 2 nagy csata között azzal rohangálok, mert tutira plusszos köröket hoz, gyakran tesz be felderítõnek, de akkor is adja a creditet szépen. Bár most azt tervezem, hogy megvásárolom mellé a B2-t is. Újabban az ajándék, kezdõ Sherman is szépen termeli a pénzt, bár a paccs óta minden kereset visszaesett, ahogy azt már itt jócskán kitárgyaltuk.

Hat matilda T8al nem talalkozik, de T7 mindig. Sose voltam meg kozep folott, pedig kivancsi lennek mit tud.

Persze eslo kanyarban mindig a tigris vagy parduc jon szembe es instant halal van.
Mivel 26 al megy (med) elmenekulesre taktikazasra nincs esely. El van b@szva az a tank. Tier 5 maxba kellene kerulnie.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Gottfried
Mostanában tier5 tankokkal egyszerûen nem lehet 8-as csatánál alacsonyabb szintre kerülni,vagy csak engem szopat Iván??
Régebben vegyesen voltak 5-9-ig de kb. egy hónapja a SU85-el soha nem rak 5-6-os csatába.Már azon gondolkodom hogy eladom a francba mert így nem sok babér terem neki. :-(

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Akkor marad a T-25, az egy elég jó tank, persze T8ak ellen nem, de lehet nagyobbak ellen is érvényesülni, olyan mint egy sherman 76ossal csak gyorsabb és kicsit kisebb az átütésse.

pointer4
10% al.
Ja nagy pénzkidobás, 250ér veszi, és 250ér adja el XD

Amúgy az E8 így is lassan céloz, hiába van 2 sec írva a papírra, a tank billegés-abbahagyásának ideje nincs belekalkulálva. Jó lesz az neki rá, nekem is így volt, 2 napja húztam ki a sluggert, még emléxem rá milyen menni vele.
Matildanak is ugyanaz a besorolasa mint a T-25nek. Folyamatosan tigrisek ellen kell harcolnom vele. Nem is hasznalom.Szar, senkit se tud megkarcolni. 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

hát prémiummal max 50K creditet lehet vele összeszedni, más kérdés, hogy abból 49K a profit :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

bardocz
Láttam csatákban, hogy nem rossz. Olyan tank kéne, ami hoz 20k-t kb körönként, az már nagyon jó lenne. B2-re nincsen elég aranyam sajnos.
T29-el nekem nem adta ennyire
avg dmg: 1342
avg xp: 844

a max meg passz, max az xp-t tudom: 2181

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

És a 2 seces célzási idõt a stabilizátor mellett mennyivel röviditené meg?😄 Észre se venné... azért mondom, ha átrakja a töltésgyorsítót a nagyobb medekre, akkor elég jótékony hatással lesz a 90/105-ös ágyúkra. Csak el.aszna 250k creditet egy totál fölösleges kiegészítõre!

A legjobb lenne, ha megvenné a töltésgyorsítót most a boltban akciósan, és fel se rakná az e8-ra, így 10 aranyat se kell potyára kidobni, majd ha a t20-ról rakja át a perzsára és így tovább.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

T-25 elég jó tank, de azt berakja nagyok közé is, Matildának nem tudom mekkora a besorolása meg azt nem ismerem az tuti kisebb csatákba kerül, akinek van az fejtse ki milyen 😄

pointer4
Nem is volt kérdés 😊, arról beszéltek miért karcsú a kredit ennyire 😄 Az meg azért, mert nincs elég dmg 😄
Mondjuk a mi eventünk hétvégén jobb, de akkor is 😄

bardocz
Valamelyik féláras prémtankot érdemes megvenni pénzfarmolásra most? Lenne annyi kreditem éppen.
Oroszoknál Budapest operation event van. Azért ezt EU is igazán megkaphatta volna, azt hiszem vannak itt egy páran akiket érintene.
link

átlag dmg volt a kérdés :-)

pointer4
Mondom egy körben, abba nincs benne hogy rádrushol néha egy T50-2 mert a csapat rendes volt, és egybõl kampeca.
Amúgy jó körökben 10.000 dmg összejön tankkal is.
Terhelés növelõt, hogy lánc elõtt tornyot, meg ágyút fejlessz.
bardocz
Stabilizátor? IS-3-ra azt vettem most, meg ventit, rammert meg majd késõbb veszem meg. De tegnap már nem mertem kipróbálni, addig tartott 30k-t összeszednem, mint máskor 100-at. Elég érdekes este volt.
Elnézést ha valakit megsértettem a kérdésemmel/kérésemmel (wmisi!).Zodiac, köszönöm a linket, hasznos oldal.

pointer4
Hjahh 3seces töltésidõt érdemes rövidíteni 0.15 seccel.
Most mit vagy úgy ki? Ma ö volt az elsõ aki megkérdezte.

kerla
Hehe, este megveszem az E-75-öt, feltolok rá egy ventit, egy töltés-gyorsítót és egy, hmm, mit is még?

Mehogy vegyél célzásgyorsítót 2 seces ágyúhoz, fõleg stabilizátor mellé, pénzkidobás! Vegyél inkább töltésgyorsítót, és pakold át majd a nagyobb medekbe, sokkal több hasznát fogod venni késõbb!

http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34563311&nid=6138520

wmisi
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

mondjuk a sniper épp hogy meglett: 63(52) = 0,854 :-)

Hazaviszem, megnézem.

Olvastam itt a fórumon ,hogy lesz új patch.Mikorra várható, illetve milyen javításokat fog tartalmazni, lehet tudni?

És még arra is figyelt, hogy ugyanaz a tank legyen. Ügyes, nagggyon üggyesss. <#vigyor1>

A prohardveres konkurens fórumon írják, hogy megy a 7.1.1 teszt szerver orosz acc.-al. Kérünk beszámolót, aki kipróbálja, hogy miben új a 7.1-hez képest. Köszi!
most már van :-)
replay

kerla
Replay? Ne viccelj, mire ezt photoshoppal összerakta :-)

karács elõtt volt fél áron

wmisi
mnekem 1 is sok...ugyis mindig engem lo....😄

6000????
Mivel játszolt te? Nekem 2936 a max avgdmg GW Typ E-vel

Állat <#taps><#taps><#taps> Replay van-e?

kerla
1250 gold a boltban...

Köszi srácok a gyors és szakszerû segitséget! 😄

pointer4
Hol 625 arany ez a csoda? Valami akcióban volt?
kerla
jaja, azt sejtettem, de még ahhoz képest is keveslem, bár én 90%-ban prémmel tolom, anélkül sajnálom rá az idõt, mert még azzal is cudarul keveseket ad, pláne KT-vel.....

pointer4
Ráadásul Tier4, hol sebez az egy körben 6000dmg-t ? 😄
Hagy ne sajnáljalak.

standard/sima/nem prémium