World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet, hogy már meg is találtam. kipróbálom

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Te honnan szedtél ilyen "gyenge pont kijelölõt"?
Tudom hogy külföldi fórumokon lehet ilyet találni, de gyenge a nyelvtudásom.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Pales27
Köszi az adatokat, tudtam, hogy ha elovasod lesz vmi infód róla 😊
Am mit jelentenek az AP után lévõ CBC és DS rövidítések?

@hellokitty92
Vhogy az a torony nem illik bele az orosz tervezési szemléletbe 😊
Nagy sebezhetõ felületet kínál minden oldalról, szinte függõleges az oldalfala.
A torony hátsó része az eredeti képen teli volt lõszerrel, remélem nem lesz egy mozgó bomba.

Kérdésem az lenne ha átképeztem a legénységet akkor visszarakni már nem lehet õket elvesztik a régi jármûvel megtett képességüket?
KV-3-am legénységét átraktam IS-be. De most triplázó miatt egy körre vissza akarnám rakni de piros a szintjelzõjük pedig eredetileg KV-3-ba "születtek"

Csak ezt az egyet találtam EU Q&A topikban volt 😊
URLbõl kiindulva orosz fórumról van 😄

WoT: Nishizumi77

MÉG! MÉG! MÉÉÉÉG!

😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Nekem nagyon bejön az ST-I, nagyon tekintétyt parancsoló a kinézete, mondjuk én hozzá is vagyok szokva, ha egy tankon egy forditott kád van toronynak nevezve...😄 De az is-8 valami bõdületesen jól néz ki, olyanom még biztosan lesz.

Én csak 7.0-ás tesztszerveren mentem az is-4-el, de nekem is jobban bejött mint az e75. A tudat h a legtöbb csatában, top tankként, nem hogy szembõl, de még oldalról se tud átütni a tankok fele, háát megfizethetetlen.😊 De az is-3 is jobban bejött, mint a kt. A 7.0 óta én jobbnak is tartom. Nagyon magukhoz nyúltak vele a fejlesztõk, fõleg a t10-es ágyúlövéseket is elnyelni képes varázsoldalával....

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Mai napi indulása Grille-vel.
Gyõzelem!
Csata: Westfield 2012. február 11. 8:49:42
Jármû: Grille
Szerzett tapasztalat: 2 460 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 19 329
3 jármû kilõve: Tiger(P), IS, KV-3 ez utóbbit begyújtottam,lángolt.
És a legénységem még csak 81%-os, fejlõdnek még ezek:-)

darki81
hát azzal az ágyúval nem is lehet, max tier3-as tankokat 😄
akkor néha elõremegyek felderíteni és meghalni és ennyi 😊
eddig is csak ezt tudtam 😊

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Örülök neki hogy visszavetem a pershinget:

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. február 11. 8:19:13
Jármû: M26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 5 094 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 47 929
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Elit lövész

top 90es ezzel a körrel lett meg 😊

Roppant egyszerû pedig a válasz.
Azért tesz be ilyen csatákba mert scout besorolása van a T4-es light tankoknak.
Ha megnézed a táblázatot szépen látszik mettõl meddig fogsz tankokkal találkozni.
Nem is az a dolgod, hogy kilõdd az ellenfeleket hanem, hogy felderítsd.

Hellcat:

darki81
M5stuart 4-es tank, és tier 9-ekhez tesz be úgy, hogy egyedül játszom!
miért?
még a tank századot sem engedi ezzel a szarral, hiába tier4 a max, nekem kiírja hogy 3-ig lehet és bent vannak readyzve a 4-esek 😄
miért?
miért ilyen szar hulladék ez a tank? miért van rajta 3-as tankra való ágyú és miért tesz be tier 8 és 9-ek közé 10-10szer? mi a faszt csináljak ezzel a tankkal?
gondoltam néha megyek vele pár kört, és egyszer majd meg lesz az m24 caffe, de hogy ölni nem lehet ezzel a húgy tankkal az is biztos -.-

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

darki81
05:49=LOL
Jármû: КВ=aha..
<#alien2>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Így reggel korán jólesett ez a KÁVÉ.

Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. február 11. 5:39:35
Jármû: КВ
Szerzett tapasztalat: 6 222 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 50 251
Fec papa
lego <#eljen>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Na egy utolsót mentem a kv-val alvás elõtt.😊

Jó éjt Urak!
Remélem a tigrisek azt a fos motort is kapják amivel minden sarkon lerohadtak 😄

Akkor örüljetek a német technikának.
Valaki szakasz?

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

Solten
History battle!? Alig varom, majd a bazisunkon allva lovom ki az ellen bazisan levo T-34-eket a Tigrissel... 😊)

Saor Alba

Solten
😮 Hm, busy volt az ellen, egymas kinyirasaval voltak elfoglalva... 😊 Lehet hogy a ket minuszos jatekos meg friss a jatekban es azt hittek hogy a kozvetlen korulottuk allok a celpontok.

Saor Alba

Solten

Saor Alba

Trabant93
Éppen arra értettem a duplázót,triplázót,hogy mivan ha nyerünk 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

how cuuuuuuuute😊
can we keep him mom? pleeeeeeaase? xDD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Én már kv-val eleve nem megyek messze a bázistól mert tudom hogy a sok fasz csak villogtatja a térképet meg omg-zik amikor foglalják a bázist.Visszamenni/lõni õket azt egyik sem.Idióták
Random_
Mikor elkezdik befoglalni a bázist, miért nekem kellene tetû KV-val top tankként visszavánszorognom a bázisra?
A rakás med, meg szórakozik mindenfelé! Ezért elbukni kört! Legközelebb visszamegyek, de aztán ne sírjon senki!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Tono34
Nézd meg a másik képet kicsit lejjebb. 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

I.C.ram
Úgy se lesz histroic battle, szóval tök mindegy. 1 éve jött ki a játék lassan, és eddig semmi újítás nem jött a szaros tankokon kívül...
Addig észre se vettem, hogy ilyenünk is van...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Illetve a JT nem fogja megkapni a 870 LE-s motort, csak a 650 LE-set. Szinte használhatatlan lesz támadásnál.
ha valós számbeli felállást követik akkor azért van rá esély, hogy 10 T-34-85 szétszed 1 JT-t 😊

na majd nem sokára téged is megtalálnak az okostojások, és megmondják a frankót, hogy õk a t-34-85el darabokba tépik majd a JT-t a historicalba^^
duplázó,triplázó csak a gyõztes csata után jár.Ti éppen kikaptatok.
Trabant93
Két sör után mennyivel jobban megy😄 De érdekes,hogy az ilyen körök sose duplázók,hát még ha erre jött volna a triplázó:

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Sokszor elõfordul amikor 1vs1 alakul ki hogy mindig akkor találnak el amikor lövök és elszáll a lövedékem a pi..ába.Elég érdekes a jelenség gyakorisága.
A WG-sek szerint a BL-9 és az S-70 között lesz az átütése.

De van egy kevés valós adatom, ami összehasonlítható (több adat is van, csak különbözõ szögekre):
122 mm M-62T2: APCBC lõszer, 25,1 kg-os lövedék és 950 m/s-os sebesség
1 km: 247 mm 90°
2 km: 210 mm 90°

130 mm S-70: APCBC lõszer, 33,4 kg-os lövedék és 900 m/s-os sebesség
1 km 240 mm 90°
2 km 210 mm 90°

A szögek vízszintestõl mérve. Arról viszont nincs adat, hogy megegyeztek-e a páncélátütési kritériumok a két lövegnél. Az M-62T2-höz volt APDS ami kegyetlen erõs lenne, ha korábban, nem 1967-ben rendszeresítették volna.

Feltételezhetünk linearitást az átütés-távolság függvénynél. Akkor az látszik, hogy egy kicsivel a 122 mm M-62T2 az erõsebb. A valóságban ekkora étékeknél ez szinte elhanyagolható különbség.

A kérdés az, hogy milyen értékekbõl dolgoznak az orosz lövegek esetén. 90°-hoz tartozó átütéssel vagy 60°-hoz tartozó átütéssel, amit átszámolnak US Navy kritériumra. Bár olyan nagy különbség nincs a két módszer közt.
Tono34
Miért nem az ilyen körök a duplázók / triplázók:

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Pales27
Köszi! Am az IS-4 eddig is jobban bejött nekem mint az E-75, viszont az ST-1 borzalmasan ronda azzal a toronnyal.

Azzal tisztában vagyok,hogy nem tier 8.Leginkább az érdekelne,hogy mennyi creditet hozhat,mert van kb 1000 aranyam,és most fél áron van.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Azt hogy éppen mi "akciós" vagy mi lesz azt honnan lehet meginformálni?
Jobb mint a Panther, fürgébb, strapabíróbb, több sebzés. Mondjuk nálam az E8 Sherman volt a med iskola, ezért nem estem kétségbe, ha szembõl nem tudtam dolgokat igazán kilõni. Tulajdonképpen ez az utolsó igazi német med, onnan már csak ilyen hibridek jönnek.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Tudtommal csak a teherbírást befolyásolja.

Ez a tank alváltozatának a jelzése és azt mutatja az ábra, h melyik alváltozatnál hogyan nézett ki a csõszájfék.😊 Az ágyunak m-62 a neve és kicsivel lentebb ír eagle16 róla. Keresd meg!

Am azon gondolkozom az új t9-es orosz heavyket nézegetve, h vajon meddig fogjuk még op-ni az e75-öt?!😄 Sokáig szerintem már nem...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Fullosként nem olyan gáz, az elmegy kategóriát erõsíti. De látom free-bõl vettél hozzá tornyot meg láncot, egybõl fullos lett, így nem nehéz vele top gunt csinálni... fõleg h nem is nagyon foglalkoztak veled a második vonalban.

Az is4 átverekedte magát a perzsán(vagy mi az a med) meg a 2 másik heavyn, h legalább eljuthasson a folyópartig a verésért?😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

..igen sajnos, ezzel tisztaban vagyok, csak mire elerem, teljesen megutalom..
Top ágyúval nagyon sokat fog javulni. Utána ítélj ha fullos lett, sem a T28 105el sem az ISU a 122 d25el nem jó.

nem tudom mi a baj a német TD-kel, talán kevés T6-7-ben a 136 pen?
esetleg t8-ban a 200? kiérti ezt 😉

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

.. izles kerdese.. ferdi kozepso agyuval lofasz esti fennyel, csak nem jo.. kiszenvedes osszeszedni a 60k xp-t a legnagyobb agyura.. majd talan utana javul.. addig is van avgy 30% winrateom vele.. jatekelmeny meg egy nulla.. szerintem
Pales27
Úgy látszik a T-10M löveggel érkezik. Van vkinek, a valós löveg adatiról információja? Mit tudhat ez az S-70hez képest?

Hello!

Kérdésem:

a vásárolható kiegészitõk közül a felfüggesztés kapacitás növelõ csak a teherbírást növeli meg, vagy gyorsabb lesz töle a tank, vagy jobban megy terepen is, vagy esetleg nehezebben sérül??

Légszi segitsetek!

Köszi!

Üdv B.