World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Tudom hogy külföldi fórumokon lehet ilyet találni, de gyenge a nyelvtudásom.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Am mit jelentenek az AP után lévõ CBC és DS rövidítések?
@hellokitty92
Vhogy az a torony nem illik bele az orosz tervezési szemléletbe 😊
Nagy sebezhetõ felületet kínál minden oldalról, szinte függõleges az oldalfala.
A torony hátsó része az eredeti képen teli volt lõszerrel, remélem nem lesz egy mozgó bomba.
KV-3-am legénységét átraktam IS-be. De most triplázó miatt egy körre vissza akarnám rakni de piros a szintjelzõjük pedig eredetileg KV-3-ba "születtek"
URLbõl kiindulva orosz fórumról van 😄
WoT: Nishizumi77
😊
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Én csak 7.0-ás tesztszerveren mentem az is-4-el, de nekem is jobban bejött mint az e75. A tudat h a legtöbb csatában, top tankként, nem hogy szembõl, de még oldalról se tud átütni a tankok fele, háát megfizethetetlen.😊 De az is-3 is jobban bejött, mint a kt. A 7.0 óta én jobbnak is tartom. Nagyon magukhoz nyúltak vele a fejlesztõk, fõleg a t10-es ágyúlövéseket is elnyelni képes varázsoldalával....
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Gyõzelem!
Csata: Westfield 2012. február 11. 8:49:42
Jármû: Grille
Szerzett tapasztalat: 2 460 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 19 329
3 jármû kilõve: Tiger(P), IS, KV-3 ez utóbbit begyújtottam,lángolt.
És a legénységem még csak 81%-os, fejlõdnek még ezek:-)
akkor néha elõremegyek felderíteni és meghalni és ennyi 😊
eddig is csak ezt tudtam 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. február 11. 8:19:13
Jármû: M26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 5 094 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 47 929
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Elit lövész
top 90es ezzel a körrel lett meg 😊
Azért tesz be ilyen csatákba mert scout besorolása van a T4-es light tankoknak.
Ha megnézed a táblázatot szépen látszik mettõl meddig fogsz tankokkal találkozni.
Nem is az a dolgod, hogy kilõdd az ellenfeleket hanem, hogy felderítsd.

miért?
még a tank századot sem engedi ezzel a szarral, hiába tier4 a max, nekem kiírja hogy 3-ig lehet és bent vannak readyzve a 4-esek 😄
miért?
miért ilyen szar hulladék ez a tank? miért van rajta 3-as tankra való ágyú és miért tesz be tier 8 és 9-ek közé 10-10szer? mi a faszt csináljak ezzel a tankkal?
gondoltam néha megyek vele pár kört, és egyszer majd meg lesz az m24 caffe, de hogy ölni nem lehet ezzel a húgy tankkal az is biztos -.-
Jármû: КВ=aha..
<#alien2>#alien2>
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. február 11. 5:39:35
Jármû: КВ
Szerzett tapasztalat: 6 222 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 50 251
Jó éjt Urak!
Akkor örüljetek a német technikának.
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
Saor Alba
Saor Alba
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
can we keep him mom? pleeeeeeaase? xDD
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
A rakás med, meg szórakozik mindenfelé! Ezért elbukni kört! Legközelebb visszamegyek, de aztán ne sírjon senki!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
De van egy kevés valós adatom, ami összehasonlítható (több adat is van, csak különbözõ szögekre):
122 mm M-62T2: APCBC lõszer, 25,1 kg-os lövedék és 950 m/s-os sebesség
1 km: 247 mm 90°
2 km: 210 mm 90°
130 mm S-70: APCBC lõszer, 33,4 kg-os lövedék és 900 m/s-os sebesség
1 km 240 mm 90°
2 km 210 mm 90°
A szögek vízszintestõl mérve. Arról viszont nincs adat, hogy megegyeztek-e a páncélátütési kritériumok a két lövegnél. Az M-62T2-höz volt APDS ami kegyetlen erõs lenne, ha korábban, nem 1967-ben rendszeresítették volna.
Feltételezhetünk linearitást az átütés-távolság függvénynél. Akkor az látszik, hogy egy kicsivel a 122 mm M-62T2 az erõsebb. A valóságban ekkora étékeknél ez szinte elhanyagolható különbség.
A kérdés az, hogy milyen értékekbõl dolgoznak az orosz lövegek esetén. 90°-hoz tartozó átütéssel vagy 60°-hoz tartozó átütéssel, amit átszámolnak US Navy kritériumra. Bár olyan nagy különbség nincs a két módszer közt.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Am azon gondolkozom az új t9-es orosz heavyket nézegetve, h vajon meddig fogjuk még op-ni az e75-öt?!😄 Sokáig szerintem már nem...
Az is4 átverekedte magát a perzsán(vagy mi az a med) meg a 2 másik heavyn, h legalább eljuthasson a folyópartig a verésért?😊
esetleg t8-ban a 200? kiérti ezt 😉
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Kérdésem:
a vásárolható kiegészitõk közül a felfüggesztés kapacitás növelõ csak a teherbírást növeli meg, vagy gyorsabb lesz töle a tank, vagy jobban megy terepen is, vagy esetleg nehezebben sérül??
Légszi segitsetek!
Köszi!
Üdv B.