World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most direkt csak hogy megtudjam mennyi értelme van, vissza teszem a wot-t, megyek pár csatát ,és feljegyzem mit tapasztalok. Például, a sokkal magasabb számom alapján lenyomom-e a jóval kissebbel rendelkezõeket, és akinek alacsony az tényleg hülye-e, akinek meg magas tényleg profi-e. Kiváncsi leszek.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

szerintem az effi mellé rendelt titulus túlzottan felhasználó barát, én kikapnám az Uniqumot, az egészet lejjebb tolnám és a less then 600-hoz nem is írnék semmit, mert csak sértõ dolgok jutnak az eszembe

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Random_
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. február 11. 11:57:53
Jármû: PzKpfw III/IV
Szerzett tapasztalat: 893
Szerzett kredit: 22 345
Csatában elért Achievement: Popel Kitüntetés II Osztály, Felderítõ, Megszálló

Kreáltam egy ilyet...

A csapat nagy része kempelt vagy AFK volt, én a 3 artynak scoutoltam és sikerült a támadók mögé kerülnöm. A bázisukon 2 játékos afk volt a maradék arty-t és hetzert a saját tüzérséggel összhangban kiszedtük, egyedül befoglaltam a bázist. Igazából a csatában 4-5 játékos volt aktív összesen. A többi vagy kempelt vagy afk volt.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

ÖÖÖ balra mentem egy E75-el és egy T29-el, szemben meg volt 2 IS4 IS T29 és egy med de az meggondolta magát és be ment középre. 2 IS4-et nem igazán tudtam lõni mert bujkáltak és az E75-öt úgy szedték ki nem mertem õket lõni nehogy havert találjam el. utána az egyik átjött a hídon de hála a jó égnek egy IS3 a másik oldalról jött segíteni. IS3 maximum 1 ütötte a fél Hps IS4-et én meg vagy 5x bár a végén jó beállt de rárontottam és adtam még csomagot a postaládába. A csapat nagy része átjutott a másik oldalon így a másik IS4 nem rám figyelt így 2x oldalba lõve nyírtam ki. Jól látod a tornyot kinyomtam freebõl de nem is mondtam hogy stock Tigerrõl lenne szó. A lényeg az hogy az IS4 nem gondolta hogy megtudom majd verni ezért is nem engem lõtt elõször de én vittem bele a legtöbb sebzést is.

Bétában én is használtam rajta akkor több köröm is volt hogy japdpanzerrel meg 3001Pvel 1 lövésbõl megöltem 100%ról, vicces volt 😄

WoT: Nishizumi77

Eagle16
Emlékszem T32-vel volt olyan csatám mikor két T-44-est is felrobbantottam 100% hp-ról...na ilyen volt régen 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Az eff rating ellenére, ami több tankomnál is viszonylag jobb, még se lövök ki sokkal több tankot mint ahány csatám volt. Azt hiszem persze mindegyiknél több a kill/csata arány, de nem jelentõsen.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
T-44-esen régen azért a wet ammo rack alap volt (mielõtt még megkapta volna az LB-1-es ágyút).

Ha nem raktam fel akkor kb. minden 3. csatában elszálltam volna...annál nagyon durva volt a helyzet, nagyon sûrûn felrobbantam vele.

Lehet hogy ha megveszem akkor velem csak minden 100. csatában történik meg majd ez az Is-7-tel, csak mikor én látok Is-7-eseket akkor azért elég sûrûn látom robbanni õket. De lehet nem ilyen vészes a helyzet.

Hát persze, hogy most nem megy a freemail.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Fogd fel úgy hogy arty lõtt ki hátha úgy könnyebben lenyeled a 30k repairt 😄
És van is benne hasonlat ugyanúgy szétszakadhatsz sok HPról mintha ammo rackat kapnál Pl ma príma jókat lõdöztem T30al, épp egy T29et terrorizáltam közelharcba csak aztán eltalált egy T92. Gondolom nem kell ecsetelnem mi lett a vége 😞

ne hidd, egyeseknek már az kihívást jelent, hogy több killje legyen, mint csatája, pedig szvsz az csak beugró az "átlag játékos" szintre

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Szerintem is, T-44en se használtam régen meg most a typeon sincs wet ammo rack. 300 type csata alatt max 5x robbantam rack miatt. Azt kibírom, és inkább teszek valami értelmesebb kiegészítõt.

Unfair játékért jelentheted.

Mondtam már, hogy szeretem campinovkát 😄
Victory!
Battle: Malinovka 2012. February 11. 11:59:56
Vehicle: AMX 13 90
Experience received: 5 907 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 44 434

Lehet õk is kaptak büntit, kérdezd meg a supporttól 😄

Tanulság sose lõj direkt az ellenségre, ha lõnek, le kell nyelni, ott az ingame report én idáig 2x vettem igénybe.

nagy baromság az egész, nekem Is 4 el 2500, most akkor kurva jó vagyok? 😄 nem, az össz olyan 1300 körül van. de kb 1 szer néztem meg, ezt az addont meg feleslegesenek tartom, ha leszedném úgyis csak azt nézegetném kinek mennyi, és h úgyis kikapunk 😄
Eagle16
Értem. Csak az az 1-2 alkalom is ütõs lesz majd, mikor fizethetem a 30k-s javítási számlát és a csapatom az elsõ 2 percben elveszít egy Tier 10-es tankot 😊

Akkor kezdésnek nem teszem rá, ha sok lesz a robbanás akkor igen.

megszívtad!!! balfütyi!!! hahah! 😄
Hát ez nagyon fura. Ez a eff. rating. Nekem vk45-el 1650. E75-el 1565. (mind kettõnél több mint 200 csata)(maus-al 1589, E100-al 154 Tiger II-vel 1745)

Ez alapján tier 9-es tankomban messze ,,jobb" vagyok mint ezen a képen bárki.

Csakhogy ez baromság, biztosra veszem ez messze nem így van. Vagyis, ebbõl az következik, amit már eddig is mondtam, az eff rating se mutat semmit. Mert ha igaz lenne, akkor én egész jónak kéne lennem. De nem vagyok!

Mi ketten egyszer már írtunk errõl a témáról. Azóta kb 150 csatát mentem IS-7-el és egyszer se robbant be a lõszer. Szerintem felesleges, azt a néhány robbanást kibírja az ember.
Azért én szeretem az ilyen player-t ha ellenem van 😄

darki81
nem szoktam tékázni, de kicsit már elborul az agyam a sok hülyétõl..
de végül is bánom, mert ma prémiumos voltam :S

(a lánctalpamat a tiger2 lõtte le, az az idegtõl nem láttam, de utána segített tékázni a hülyéket 😄)

Hát ez egy ilyen történet volt, megérdemlem a büntetést, de szerintem a blokkoló kis faxgyerek is megérdemelte volna meg akik engem lõttek!
Ha egy mód van rá ne tékázzatok, én is megbántam, de azért jól esett 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Kizártnak tartom mivel egy köztes patch tesztelése megy a 0.7.2-nek még híre sincs mikor kezdõdhet.

Jó az az amx 40 ha tier6-osnál nagyobbat nem dob be a fejlesztett ágyúval 3-4 kill össze szokott jönni. KV-t is simán át lehet lõni vele plusz iszonyatosan pattognak róla a lövedékek. Volt, hogy a tier5-ös tankok csak 11-12 lövésbõl tudtak kiszedni annyit pattogott, de ha a játék úgy akarja szívsz vele rendesen.
Sovány vigasz lehet, de még viszonylag olcsón megúsztad a 3 tk-ért 1 nap bannal.
Én anno, mikor elborult az agyam egyszer, -2-ig jutottam, és azt 3 nap bannal honorálták, pedig elõtte lévõ csatákban sem lõdöztem senkit.

Nem gondoltam hogy a KV-3-nál van lassabb jármû hát van az AMX40.
Ilyem még nem csináltam de komolyan mondom bedobom a csatába és ott hagyom. Ha nyerünk jó ha nem akkor meg mindegy. Ez vezethetetlen.

pointer4
Milyen jó MAUS-os lesz belõle 😄
darki81
ott a visszajátszás, aki engem lõ arra visszalövök

Ki mondta, hogy a csapat 20%-át leöld? Tudni akarom! 😊

az szép😄 430-as volt a legkevesebb t9-ben amit láttam de volt már 600 körüli is7-is aki mikor elkezdtem lõni az oldalát a csövét odafordította és várta a csodát 😄 t32 stock gunnal lepötyögtem 100-ról õ meg mint egy boci lövöldözte a házat mikor visszamentem fedezékbe😄
darki81
TESSÉK! Múltkor mondtátok hogy ha baszogatnak tékázzak, hát ez lett az eredménye 😊
ja, és pont most amikor nyomtam 1 nap prémiumot -.-

visszajátszás

Azokat a geciket nem tiltják le akik engem lõnek?
Azok a gecik játszhatnak akik nem engednek menni?
Hol itt az igazság??

na megvan az IS3, freexp-bõl rácsaltam a topágyút, egyébként alap, hát õõõ, a KT ehhez képest mint a pzIIIA

Victory!
Battle: Ruinberg 2012. február 11. 11:10:59
Vehicle: IS-3
Experience received: 3 912 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 37 223
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Master Gunner, Sharpshooter, Sniper

Sziasztok,

Van egy accountom amit már nem használok. Ha valakit érdekel dobjon egy levelet a locustwotplayer (kukac) freemail.hu cimre.

Az accountban a következõ prémium tankok vannak:

T25 (tier5, 1500 gold)
M22 Locust (tier3 900 gold)
Valentine (tier4 1000 gold)
MkVII Tetrarch (tier2 már nem beszerezhetõ)
T-127 (tier3 már nem beszerezhetõ)

150 gold, kb 60000 ezüst.
összesen 9 garázs hely
Sziasztok, Ha valakinek van tapasztalata a T-20.-ról vagy a Slugger-röl akkor osszátok meg velem, Köszike
Helyzetfelismerõ képességed általam való maximális elismerését 😄

Üditõ változatosság a sok rimánkodós Matchmaker hozzászólás közt. Mondjuk volt elõnyömmert ismerlek hogy nem vagy gyökér 😊

Mit nyertem?

Nagy hóhér lehet 😄
3k csata alatt 0 topgun, átlagosan 5 körönként produkál 1 killt, és a legtöbb egy csatában kilõtt ellen 4 <#nevetes1>

Majdnem tökéletes megfejtés, de az IS-3 a városban jött és kivégeztem, bár tényleg béna volt 😊

Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. február 11. 10:17:09
Jármû: Panther II
Szerzett tapasztalat: 1 641
Szerzett kredit: 47 052
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész

Ez az eff., de szép!
VK4502P szemben, muszáj képet csatolnom, mert nem hinnétek el.

Megnyertétek mert jó játékos vagy az IS3 meg elbénázta mert a völgyben akart támadni.

Semmi rosszat nem látok ezen a leosztáson.

Defeated
Szerintem kár azon agyalni, hogy mikor jön ki, egyszer úgyis kijön. Csapatni kell neki és vágni az ellent kész. 😊
Tippeket kérek, mi lett a csata vége?

Zegi Norbi HUN
Mikorra várható a 7.2es patch??? Ebben a hónapban legalább kijön???

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Pales27
Én nem használom, remélem jó lesz, mert a leírásban mintha csak t8ig lennének színezve a tankok.

Ha nem lennél ilyen szemtelenül fiatal, akkor tanultál volna még oroszt, és tudnád hogy az oroszban a B a V betû...

Vagyis a KB az tényleg a KV.

Ezek szerint az orosz szerveren játszik....
😊

Hasonlóképpen ne lepõdj meg ha valaki az IS-t úgy irja hogy IC....

1000 hála. Amit találtam ott oroszul kell regisztrálni, és igaz hogy oroszul tanulok de van 1 kérdés, akit még google fordítóval sem tudtam megválaszolni.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Pales27
Sztem felesleges kb 150 csatát mentem vele azóta, kb 2x szedtek ki ammo rack robbanás miatt.

Pales27
link
Ez legalább nem színes

Eagle16
Érdeklõdnék hogy Is-7-re ér-e valamit a wet ammo rack kiegészítõ.
Még nincs meg a tank, csak látom hogy szépen ki lehet õket szedni egy lövéssel max. HP-ról, ráadásul szembõl.

Azoktól kérdezném akik sok csatát játszottak vele a legutóbbi patch óta.

Én egyszer felraktam T-54-re azt a kiegészítõt, de ugyanúgy felrobbantam 1 lövéstõl, szóval leszedtem. Az igaz hogy csak csökkenti a robbanás veszélyt de nem zárja ki teljesen azt. A leírásnál az van hogy " +50% ammo rack durability ". Én ebbõl azt veszem ki hogy 50%-kal csökkenti a robbanás esélyét, ha így van, akkor nekem megéri felrakni mondjuk ventilátor helyett. T-54-esre azért nem éri meg nekem, mert azt szembõl amúgy sem lehet kiszedni egy lövésbõl, szóval ott nem olyan kockázatos ha anélkül megyek.

Szóval akinek van/volt Is-7-ese és wet ammo rack kiegészítõje az írja már le hogy mi a helyzet ezekkel kapcsolatban.