World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Csata: Sand River 2012. február 11. 11:57:53
Jármû: PzKpfw III/IV
Szerzett tapasztalat: 893
Szerzett kredit: 22 345
Csatában elért Achievement: Popel Kitüntetés II Osztály, Felderítõ, Megszálló
Kreáltam egy ilyet...
A csapat nagy része kempelt vagy AFK volt, én a 3 artynak scoutoltam és sikerült a támadók mögé kerülnöm. A bázisukon 2 játékos afk volt a maradék arty-t és hetzert a saját tüzérséggel összhangban kiszedtük, egyedül befoglaltam a bázist. Igazából a csatában 4-5 játékos volt aktív összesen. A többi vagy kempelt vagy afk volt.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
WoT: Nishizumi77
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ha nem raktam fel akkor kb. minden 3. csatában elszálltam volna...annál nagyon durva volt a helyzet, nagyon sûrûn felrobbantam vele.
Lehet hogy ha megveszem akkor velem csak minden 100. csatában történik meg majd ez az Is-7-tel, csak mikor én látok Is-7-eseket akkor azért elég sûrûn látom robbanni õket. De lehet nem ilyen vészes a helyzet.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
És van is benne hasonlat ugyanúgy szétszakadhatsz sok HPról mintha ammo rackat kapnál Pl ma príma jókat lõdöztem T30al, épp egy T29et terrorizáltam közelharcba csak aztán eltalált egy T92. Gondolom nem kell ecsetelnem mi lett a vége 😞
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Victory!
Battle: Malinovka 2012. February 11. 11:59:56
Vehicle: AMX 13 90
Experience received: 5 907 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 44 434
Tanulság sose lõj direkt az ellenségre, ha lõnek, le kell nyelni, ott az ingame report én idáig 2x vettem igénybe.
Akkor kezdésnek nem teszem rá, ha sok lesz a robbanás akkor igen.
Ez alapján tier 9-es tankomban messze ,,jobb" vagyok mint ezen a képen bárki.
Csakhogy ez baromság, biztosra veszem ez messze nem így van. Vagyis, ebbõl az következik, amit már eddig is mondtam, az eff rating se mutat semmit. Mert ha igaz lenne, akkor én egész jónak kéne lennem. De nem vagyok!
de végül is bánom, mert ma prémiumos voltam :S
(a lánctalpamat a tiger2 lõtte le, az az idegtõl nem láttam, de utána segített tékázni a hülyéket 😄)
Hát ez egy ilyen történet volt, megérdemlem a büntetést, de szerintem a blokkoló kis faxgyerek is megérdemelte volna meg akik engem lõttek!
Ha egy mód van rá ne tékázzatok, én is megbántam, de azért jól esett 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Én anno, mikor elborult az agyam egyszer, -2-ig jutottam, és azt 3 nap bannal honorálták, pedig elõtte lévõ csatákban sem lõdöztem senkit.
Ilyem még nem csináltam de komolyan mondom bedobom a csatába és ott hagyom. Ha nyerünk jó ha nem akkor meg mindegy. Ez vezethetetlen.
ja, és pont most amikor nyomtam 1 nap prémiumot -.-
visszajátszás
Azokat a geciket nem tiltják le akik engem lõnek?
Azok a gecik játszhatnak akik nem engednek menni?
Hol itt az igazság??
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. február 11. 11:10:59
Vehicle: IS-3
Experience received: 3 912 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 37 223
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Master Gunner, Sharpshooter, Sniper
Van egy accountom amit már nem használok. Ha valakit érdekel dobjon egy levelet a locustwotplayer (kukac) freemail.hu cimre.
Az accountban a következõ prémium tankok vannak:
T25 (tier5, 1500 gold)
M22 Locust (tier3 900 gold)
Valentine (tier4 1000 gold)
MkVII Tetrarch (tier2 már nem beszerezhetõ)
T-127 (tier3 már nem beszerezhetõ)
150 gold, kb 60000 ezüst.
összesen 9 garázs hely
Mit nyertem?
3k csata alatt 0 topgun, átlagosan 5 körönként produkál 1 killt, és a legtöbb egy csatában kilõtt ellen 4 <#nevetes1>#nevetes1>
Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. február 11. 10:17:09
Jármû: Panther II
Szerzett tapasztalat: 1 641
Szerzett kredit: 47 052
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész
VK4502P szemben, muszáj képet csatolnom, mert nem hinnétek el.

Semmi rosszat nem látok ezen a leosztáson.

❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Vagyis a KB az tényleg a KV.
Ezek szerint az orosz szerveren játszik....
😊
Hasonlóképpen ne lepõdj meg ha valaki az IS-t úgy irja hogy IC....
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ez legalább nem színes
Még nincs meg a tank, csak látom hogy szépen ki lehet õket szedni egy lövéssel max. HP-ról, ráadásul szembõl.
Azoktól kérdezném akik sok csatát játszottak vele a legutóbbi patch óta.
Én egyszer felraktam T-54-re azt a kiegészítõt, de ugyanúgy felrobbantam 1 lövéstõl, szóval leszedtem. Az igaz hogy csak csökkenti a robbanás veszélyt de nem zárja ki teljesen azt. A leírásnál az van hogy " +50% ammo rack durability ". Én ebbõl azt veszem ki hogy 50%-kal csökkenti a robbanás esélyét, ha így van, akkor nekem megéri felrakni mondjuk ventilátor helyett. T-54-esre azért nem éri meg nekem, mert azt szembõl amúgy sem lehet kiszedni egy lövésbõl, szóval ott nem olyan kockázatos ha anélkül megyek.
Szóval akinek van/volt Is-7-ese és wet ammo rack kiegészítõje az írja már le hogy mi a helyzet ezekkel kapcsolatban.