World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ferdi baromi jó tank, és a JT is, csak ajánlani tudom. JT alap 128asával és a 6,5ös roffal a Bud Spencer üzemmód, nagyon brutkál 😄 Sigefried lineon beletapostam a földbe az ellenséget, kb 70%on voltam és úgy becsomagoltam 1v1ben egy fullos E-75öt 😊
Top ágyúval sokat még nem játszottam de remek lesz úgy érzem.

History battleban lesz igazán brutális majd, fõleg mivel fõleg nyugati fronton használták, szegény shermanek meg esetleg pár M26 😄

WoT: Nishizumi77

Jól érzed, pattogós mokány kis tank, sajnos az ágyúja ezt ellensúlyozza, elég gyenge Tier7-ben. Csak valódi flankolós medként lehet használni jól.

Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. február 10. 22:02:10
Jármû: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 2 187 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 16 005
Ez is ritkaság de ez a kredit mennyiség el gyatra
A VK3002(D😎-rõl kinek mi a véleménye? Én most megvettem féláron, egyelõre teljesen alap, a free xp-t majd a KT-re fogom költeni. Egyelõre tetszik, eléggé pattogós, bár alighanem igazából majd a 88-assal fog szépen üzemelni.

Látom akarsz itt is egy E50/75 kategóriájú tankot 😊

A teknõ annyira gyenge, hogy egyik nap szembõl 57mm Zisz-4-el kilõttem egyet vagy 300 méterrõl, ráadásul ott az erõátvitel is, ami motorsérülés- és tûzforrás.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Elnézést, de ezt most leírom.
Elõzõ napokhoz képest a német tankjaim, Pz4, Tigrincs, Stug3, Grille olyan pontatlanok lettek, mint az orosz tankok, a KV páncélja elrozsdásodott, most még egy légpuska is átviszi, a sebességük érzésre rosszabb, ugyanúgy a torony forgása is. A hármas szorzók olyan értékeket hoznak, mint egy normál csata. Ezt többnyire olyan csatáknál, ahol a csapattársak szerintem botok voltak. Valami nem jó!
Nincs jó megoldás 😄

Hiába a jó front, ha világít. Így meg a többi OP az észrevehetetlenség miatt.

Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. február 10. 21:33:44
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 756 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 15 641
Négyet tudtam lõni,és elfoglalták a medek az ellenség bázisát.

Hát, sztem akkor OP lenne, mert a hasonló besorolású TDknek nincs olyan jó frontja mint neki. De azért az hogy TDként nem használható az gáz.

a kezdés
http://kepkezelo.com/images/h99mlvzbej398cti0cv.jpg
És a vége
A mostani event meddig tart? Még nem döntöttem T-25 ügyben, hogy mennyire kell az nekem féláron.

Nagyon jó cucc lenne a JP, ha ezek a részeges állatok a álcabónuszát a többi hasonló besorolású páncélvadász értékére módosítanák.

Ha ez vigasztal, én is rohadtul megszenvedtem a stuarttal. Sebezni semmit nem sebez (még a He nerf elõtt sem, most el tudom képzelni mire képes). Csak a lopakodós scoutolással fogsz érni vmit.

Kreditet termel, jó vezetni. Ha jól emlékszem, két másik valami legénységét is vele hoztam fel, mert sose kezdek t5 felett új tankot újoncokkal.

Szar. 3 prém tank van amire van értelme pézt kiadni, az a Type-Löve-KV5. Minden más kuka.

Persze fognak jönni hogy ez meg az milyen jó funtank, prémtanknál ez nem szempont - azt azért tartja az ember hogy sok pénzt hozzon. Erre pedig a Tier8as prémtankok alkalmasak csak.

Funtanknak van egy csomó a rendes tankok közül (pl T50-2).

darki81
most már kurvára unom... még 1 killem sincs ezzel a szarral!

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Úgy könnyû 😄
Én mindenképp ki akarom próbálni majd csak még nem vettem a fáradságot hogy újra kifejlesszem az ágat béta óta.
De hogy a csába van neked idegredszered 500 feletti csatákat menni ugyanazon tankkal tier 5-ben. Woverine-t én például cseszett mód untam már a 180. csata után.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A ram2-es prem tank az milyen?1.2-es a credit szorzója.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Egész jól kezdõdött a mai játék.

Ferdinek ránéztem a fejlesztési lapjára, aztán sikítva becsuktam azt az ablakot. Semmi modulom nincs hozzá, kuporgatok a második US TD ágra inkább.

Egyébként meg akkor megyek Ferdivel meg JT-vel, amikor akarok. Tesómmal meg egy régi haverral még felosztottuk anno, ki mit tol, és bejárásunk van egymás accjára.

Én azért megtartottam volna, ferdinandod van többet ér az account x)
Meg ki tudja mikor unod meg a többi TD-t.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Amúgy musztafa sem rossz játékos (gondoltam megtrollkodom) de ez a stílus bicskanyitogató volt 😉

Napi duplákkal azért összejön majd egy év alatt. Kis tankokkal meg kredit miatt megyek sokat natúr user lévén.

*Sinenfutorepatolvaj

Gondoltam, megveszem rá free xp-bõl a Kwk43-at és jó lesz farmolni, de mivel nemsoká úgyis kapok T34-et, már tárgytalan.

Uhhh jó sokat játszottál egyes tankokkal, nekem a Löwe az egyetlen ami lassan eléri az 1000. kört ( és nem tudom megunni mert imádom 😄 ), a többi 300 körnél kezdõdik, hogy nem unod õket? 😄

Amúgy játékban milyen néven tolod?

WoT: Nishizumi77

Egyébként elhiszem, hogy rendesen kifejlesztve jó a JP, csak van helyette már más ugyanazon a szinten. Ha egyszer eladom az accom, és valakinek olyan kell, legalább ki van fejlesztve.

És miért kellett eladni akkor Jagdpanthert? Azt ne mond nekem annyira megerõltetõ jagdpanzer után.

Jpz van, semmi extra.

Igen hozz jagdpanthert meg jagdpanzer statot 😊

.. hat kisfiam ebben most nagyonbeleszaladtal a nagy szaddal 😄
Nekem csorogsz, kispatak?

Hozzak még TD statot...?

Ezt a buzi szöveget....

Az a baj, hogy T25 után csak rosszabb lehet, az gyorsabb, rendes álcázása van, tudja a terepet használni fedezéknek. Free xp-t meg nem adok rá, mert gyûjtöm a 120mm AT T53-hoz. Most az a minimális páncél és ROF elõny az magában lószar.

darki81
ez egy minõségi játék XDXD
menjenek a..

a Typeos faszláma lehozta ellenem 1v1-ben 😄 yeeeeeeeee

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Hát akkor fiacskám nem tudsz TD-vel játszani. Én a JP-t imádtam sok T8 szét szedtem vele, bár a ferdit is szeretem de mikor 3 bokor van köztem és az ellen között jah meg 450m a med felderíti én meglövöm a TigerII-est és már mindenki engem lõ hát ez a TD szerelem csak 2 hegy esetén nem vesznek észre benne.

Hát vártam a BL-10-et, meglett és kicsit frusztrált vagyok vele kapcsolatban, nagyon nyögve nyelõs a játék vele. Aztán meglett a JP is (freebõl a 88-as rá) és ÉLVEZEM a játékot vele. Persze a JpzIV után maga a megváltás, de tegnap úgy lett vele meg 9k xp, hogy fel sem tûnt. T25-tel nem tudom összehasonlítani mert nincs. Még...
Egy kis "made my day":

Ebben a társaságban:

Ezzel az eredménnyel:

http://noob.hu/2012/02/10/shot_012.jpg

Nem erre számítottam, de vicces lett:

http://noob.hu/2012/02/10/shot_013.jpg

<#nevetes1>
Na, két próbakör után el is adtam ezt a förtelem Jagdpanthert. Még jó, hogy kreditet nem buktam rajta, viszont kifejleszteni merõ idõpocsékolás volt. Túlélõképességben sehol nincs a T25-höz képest, ha folyton láthatatlan ellenfelek lövik úgy a fél hp-mat, mielõtt egyet is lõnék.

Panther: 1300 HP, 15 lövés / perc, 135 damage
Jpanther: 850HP, 8 lövés / perc, 320 damage

A jpanthernek 4 lövés kell hogy megöljön, ez 30 sec.
A jpanther megöléséhez neked 7 lövés kell, ez 30 sec

állításod szerint két lövést adtál le mialatt megölt a Jpanther... ez alatt õ max 1et lõhetett beléd... hogy van ez?

Na ez mi a t***m....szép végig néztem még jó hogy nem tudott lõni most akkor ez felderített vagy valami hiba??
pointer4
De csak mert õk HE-vel lõnek 😄 Akik AP-t használnak azok bizonyára tisztába vannak a kockázatával 😄
Nem tudom ki szidta már a Tigrist de az elsõ csatában TopGunt szerzek T9ben T7-el? Hát ez meg mi??? 😊 Más értelmezést kapott a hosszú 88 a Tigrisen. Eddig a VK4502PA-val is fostam az IS4tõl oldalról szembõl shemmi esélyem nem volt, de most meg tudtam verni Tigrissel a végén.

.. azert a masodik kicsit gyakrabban fordul elo mint az elobbi😊
Nekem meg chafee-mrõl pattant le egy GWPanther... az ugyanez fordítva 😊

Egyszer fenn, egyszer lenn 😊

Az elõbb egy JagPanther olyan magabiztosan jött felém tudta hogy szívószál van nálam Pantherral voltam. 2-t belelõttem 2x135 ez vicc milyen keveset szedek le ezzel és még fél élete megmaradt engem meg hamar kinyírt. Szégyen gyalázat ezt a német tankot így hagyni ilyen kis damage-val pusztító löveggel hagyták elrontani. Az egész német vonalra jellemzõ hogy a lövegek elmaradottak.

popey8
Hiszitek vagy sem, de az elõbb pattantam le egy S-51-rõl S70-es ágyúval. Mikor azt mondta, h rikosé, azt hittem lefordulok a székrõl. Nehogy már egy tier 10-es löveggel lepattanjak egy "ilyenrõl", de mégis megtörtént. Ha még1x azt mondja a parancsnok, h rikosé, biztos deportálom Auschwitz-Birkenauba<#boxer>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Mert a játék szerint túl sok jó köröd volt és most azt akarja hogy szívj egy kicsit.