World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már rég nem tartunk lépést a CW harcokkal,de néha elmennék egy ilyen harcra. 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
srácok szerintetek melyiket érné meg jobban megvenni, a szovjet t34-es vagy az amerikai m4-es közepes harckocsit?
köszi
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Bár én a VK2801-et sokkal jobban szeretem 😉
Jó a fegyverzete és nagyon gyors, a kritikus pontokhoz elsõnek érsz oda, ha meg van nálad gyorsabb az jóval gyengébb. Szerethetõ mindenképp :-)
Attól hogy felrakok egy modot és látom ki mennyire "pro" még nem kapok (számomra) elfogadható magyarázatot arra hogy tegnap elõtt miért nem tudtam még sebezni sem normálisan az ellenfeleket.
Lehet az én "skill"-em ennyire változó.
Amúgy a horoszkópban nem hiszek. 😊
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Minden volt ami csak lehetett:
-Pattanás artyról 120 mm-es AP-val
-0 HP crit
-Hull Down
-Arctámadás
1 AP-m maradt a végére. 😊
XP: 6438 (3x)
Credit: 77698
Mázlim volt, hogy pont az elsõ gyõzelemre jött ki. 😊
replay
Ez a tank anti-scout feladatokra, TD oruletbe kergetesere es med/heavy tamogatasra valo.
Az is igaz hogy a Kampinovka palya kivalo a passziv scouthoz, tele bokorral, nyitott ter... Ha meg rajta kivul nincs light/scout a csapatban akkor biza scoutolni kell.
Saor Alba
Meglepõen sok sebzést elnyel beforgatva a lánctalpa, és mivel ugye az orra elé lóg, ez nagyon kedvezõ dolog. Nincs vele semmi gond sztem.
Tesztszerveren nem volt vele gondom, de élesben ezzel a botrányos MM besorolásával kemény menet lesz.
A következõ tank sikeresen eladva 'BDR G1B' Kaptál kredit: 167 600 kreditet.
Pirosbetûs ünnep 😊
De ha gondolod, javaslom a csirkevér hintését a monitorra, esetleg mielõtt elindítod a játékot önts ólmot vagy nézd meg a madarak röptébõl hogy kedvezõ lesz e a nap.
A horoszkóp is mûködõ dolog lehet, juh belébõl viszont ne, mert az büdi.
Konstruktív tanácsként: tedd fel azt a modot ami mutatja kinek milyen a ratingja. Abban van ráció, statisztikai és tapasztalati úton is.
De azért baromira remélem, hogy holnapra(mára) meghegesztik.
Tegnap szopóágon voltam a kv-val,jóformán senkit nem tudtam kilõni,javarészt azt sem láttam hogy hova csapódik a skuló.Ma érdekes módon 3-4 killeket tudok csinálni meccsenként. Ez is csak a véletlen mûve lehet. 😊
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ugyanúgy mint az IS4, az is zabálja a lánctalpával a skulókat, meg amióta van ez a kétrétegû istenverése IS3 páncélzat, azóta az IS3 oldala is.
Ha lesz egy T50ed, ezeket az áldásokat te is élvezheted vele 😊
Dobtak egy kockával, kijött a 6os, kigyulladt azt annyi.
természetesen ettõl még lehet puffogni downswingnél, többek között arra is jó ez a topik, de ha fura a játékmenet, jöhet a replay :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az hogy a playerek mit csinálnak, hogy jön ide?
Amiket itt leírtál.. jó oldalon sose szoktál lenni?
Pl amikor én top tank vagyok, nem lövik el számtalanszor a gunnert. Ha meg ellövik mi van - nyomok egy gombot és kész is.
Velem olyan véletlenek szoktak lenni,hogy egy 40 el menõ tank minden bokor nélkül eltûnik elõttem 30 méterre, majd lõ egyet és még akkor sem jelenik meg, csak már amikor lerammelt.
Illetve ma 70 méterrõl lõttem rá 90 es sluggerrel egy ferdire szembõl, tökéletesen becélozva, de ha egyáltalán nem célzok akkor is telibe találtam volna, mert teljesen benne volt a célkeresztben, de én biztosra mentem, erre lõttem és eltûnt a lövés, se critical, se elnyelés, se csilingelés se mellette robbanás se a piros jelzés villanása, semmi csak úgy eltûnt. Persze második lövésre esélyem sem volt.
Illetve az MM ami már a csodákkal határos. Ma volt 2 olyan csatám, hogy néztem. Elsõ: a mi oldalunk : 2 T8, 0 T7, 1 T6(én akkor még 76 os slugger), a maradék T5 és T4, ellen oldal: 2 T8, 3 T7, 3 T6, maradék T5 és 1 T4. Vajon mennyire voltunk esélyesek... Második: 3 T8, 2 T7, 2 T6 és a maradék mind T4, bár ez a másik oldalon is hasonló volt, csak persze erõsebbek... De elképzelni sem tudom, hogy lehet ilyeneket összerakni, sztem ez már nem véletlen, hanem valami fatális hiba az MM ben.
Persze van olyan amikor ez jól sül el, de egész ritkán. Illetve a mai napom a Scout ok szidásával telt el, egész nap alatt 2 scout volt aki megtette a dolgát. A legtöbb kempelt vagy nem reagált arra, hogy haver menni kéne. De ami a legszebb volt, hogy Malinovkán egyetlen scout volt egy amx12 és nem volt hajlandó menni 2 perc nógatás után sem, sõt még szidta a wolvirine t aki megpróbálta rávenni a scoutra. Ekkor hozzászóltál, hogy jó lenne ha csöndeben lenne mivel õ most itt scout akármit is mond. Erre az lett a válasz, hogy visszahúzott a pálya sarkába és kijelentette, hogy semmit nem hajlandó tenni amíg a wolverine és a slugger(én) le nincs TK zva. Ezek után persze spott nélkül aki nem kempelt az mindig beleszaladt egy szép kis találatba mielõtt tehetett volna bármit és csúnyán ki is kaptunk.
Valahogy ennyi néha megesik és véletlen után már nincs kedve hinni az embernek a véletlenben.
Ilyenekrõl beszélek hogy valami mindig van hogy ne tudjál "terv" szerint menni egy csatában.Persze van amikor összejön viszont akkor érdekes módon 17 lövéstõl sem döglök meg.