418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A győzelmek nagyon kellenének, mert a torony nagyon kellene rá. -
bgabor #164596 Ez nem tankfüggő, én annó a stock KT-mal első körben öt killt csináltam himmelsdorfon. -
Én tegnap este vettem meg a királytigrist legénység nélkül mert arra már nem maradt kreditem. Ma már vettem bele egy 75%-os legénységet és mentem vele egyetlen kört. Játék első harmadában bekerített 5 db tier8-tier9-es tank és másodpercek alatt szitává lőttek. Mondjuk ez nem a tank hibája, hanem nagyrészt az enyém, kisebb részt meg a csapattársaké. El is vesztettük a meccset 15:3-ra... -
ezt a kört élveztem eddig a legjobban Type59-el, érdemes megnézni! :)
-
lexlutor #164593 ..nagyon remelem h iskolakezdessel, kicsit normalizalodnak a viszonyok, mert tenyleg hajmereszto dolgok vannak mar az utobbi idoben.. tegnap a legjobban a tigris+sturmpanzer2 platoon tetszett tier8 csataban.. -
lexlutor #164592 ..gondolom azert erzed lomhanak mert minden loves ami szembol jon motorserules.
en amit meg utalok benne de nagyon, h akkora az oldala mint egy focipalya, es fuggoleges. az e75rol meg szokott oldalrol pattani, de errol semmilyen korulmenyek kozott.. -
VanDaal #164591 Én a tier10-eimet néha még leduplázni se tudom, még platoonban sem. Mióta olyan játékosokkal van tele a top tier, akiknek még a tier5 is sok lenne, azóta gyakran csak a vak szerencsén múlnak a dolgok, amikre az artyk is csak rátesznek egy lapáttal sajnos...
Johnibyg:
Ahogy Droughert is írta, a planetwot.com-ról van. -
Droughert #164590 planetwot.com -
Droughert #164589 Én napok óta vergődöm, időm is kevesebb játszani, fáradtabb (ilyenkor idegesebb is) vagyok, sokszor belemegyek felesleges, hülye szituációkba idegből. Hétvége óta usa T110e5-el egyszerűen nem tudok mit kezdeni. Nem megy vele, bár mit próbálok, nem jönnek az eredmények. wot logger szerint 1600+os az effem vele, de én nagyon hullamzónak érzem a teljesítményemet. Szégyelni valő 45%-os winratiómat feltornáztam 49%-ra, de akkor sem megy. 2340körüli az átlag dmg-em vele, nagyon kevésnek tartom, nagyban lerontja, hogy sokszor túl offenzíven mennék előre, és az arty valahogy mindig megtalál, hamar halok. A lassab tankokkal jobbak az eredményeim, szóval valószínűleg a rusht nem kellene erőltetnem vele. -
johnibyg #164588 Milyen oldalt használsz a statisztikához? -
VanDaal #164587 Köszönöm :)
Igen, azzal. Ebben az eredményben hatalmas szerepe van a klántársaimnak, mert ezzel a tankkal egyetlen kört sem mentem platoon nélkül. Fura, hogy egyéni benyomás alapján messze a leggyengébb tier7-nek tartom, de mégis jobb vele a statom, mint a többivel.
Hát ennyit számít egy (vagy több) jó platoontárs. -
Droughert #164586 És nagy részét T25/2-vel? Szép -
VanDaal #164585 Tegnap egész jól ment a játék :)
-
bgabor, ja billinget választottam, a módot nem választottam ki, de így is elfogadta a ticketküldő. De lehet hogy hamarabb kellett volna írni nekik, nem tudom. -
Toweliee #164583 Es a visszatero latogatok? Annak a statisztikaban utana tudsz nezni, hogy mennyi a torzsgarda akik folyamatosan nezik az oldalt? -
Oddball29 #164582 Igazából játszani se játszok már nagyon, Újratesztelt régi cuccokért meg nem kapok elég látogatót sztem. -
Pont most hagynád abba amikor aszontad hogy pénz is jön be belőle? -
Oddball29 #164580 Esetleg egy bazi nagy táblázatba fel lehetne vinni, mi miről mennyire változik. Tulajdonképpen elég jól meg lehet saccolni, ha a kikalkulált értéknek vesszük a 85-90%-át. Ehhez persze tudni kell, mennyire az eredeti vastagság és szög, ami nem mindig van meg.
De a beforgatásos és a mikortól lőjünk valaminek inkább oldalára az lehet elavul. -
Azért pocsékba nem megy, mert pont nagyon jó kontroll alpja lesz az új patchnek lelehet mérni tényleg annyi e az annyi. -
bgabor #164578 De, teljesen jó, csak eddig nem vettem észre hogy van. :D
Kár lenne leállnotok. Persze értem én, meglátjuk mennyire variálja át az páncélátütési értékeket a kompenzációváltozatás. -
Oddball29 #164577 Khmm, kategóriák szerinti navigáció a taskbar tetején nem jó?
Amihez csak ábra van, ahhoz még ki kéne találnom valamit. De jelen állás szerint az sem biztos, hogy tovább megyünk. Ha szétbarmolják az oldalszög kompenzációt is, akkor a munka gerince megy a levesbe.
Ha csak a függőleges kompenzációt baszkurálnák, azt még ki tudom védeni valahogy. Újracsinálni meg se időm, se energiám. Akkor átadjuk a webenyészetnek. -
bgabor #164576 Köszönöm.
Lassan amúgy kirakhatnál az oldaladra egy tartalomjegyzék oldalt a tankok nevével, hogy gyorsan látni lehessen, melyik típushoz van már cikk vagy péncélzat ábra. Egyébként csak így tovább az oldalhoz, nagyon jó.
-
virkir #164575 A seggelkitolatós megnevezése. -
Oddball29 #164574 itt -
Oddball29 #164573 IS-3-nak beforgatás nélkül olyan 220 effektív frontja lesz 8.0-ban, ha beforgatja, akkor egyik oldala lemegy olyan 180-ra.
Ezt a T32 baszhatja, normál esetben nem fogja átvinni, -
bgabor #164572 Mi az a Sidescraper, ha rákérdezhetek? Ilyen nevű manőverről még nem hallottam.
-
Szpecnyaz #164571 Mondjuk szerintem T8-ban a T32 és az IS3 se marad el KT-től. Nem véletlen hogy ESL versenyekre is ezek szoktak menni. Inkább stílus kérdése hogy kinek mi jön be igazán. -
marci0013 #164570 köszi bgabor:) akkor lassan ki is fejlesztem:P -
bgabor #164569 TigerII a legjobb nehéztank Tier8-on. Már stockként is nagyon lehet vele aratni, fullra fejlesztve meg pláne. Minden vetélytársát felülmúlja.
A riválisai...
IS-3nak orbitális méretű gyenge pont van az orrán alul amit már a közepes tankok is vígan átlőnek, és van hozzá egy pontatlan és sokáig töltő lövege.
T32 védettsége az éppen körülötte lévő domborzattól függ, el tud e éppen bújni vagy nem, és a lövegének átütése nem túl fényes.
AMX50-100nak nincs páncélja, gyakorlatilag kartonpapírból van hajtogatva.
KV-4...hát arról ne is beszéljünk, egy vicc az a tank. Olyan mint a Löwe, 100 tonnás lomha behemót, amit bárki bárhonnan átlő.
VK4502A pedig igazából medium és nem nehéztank.
Szóval igen, mondhatjuk hogy jó a TigerII.
Érdemes kifejleszteni. -
Nézegettem már ezt az oldalt, most még jobban át nyálazom, köszi! -
Szpecnyaz #164567 Egy kis reklám :)
Itt elég sok tankról van útmutató a beforgatáshoz. WoT Armory -
marci0013 #164566 tehát akkor nem valami fényes tenk :.:/ -
virkir #164565 Inkább úgy jó a kérdés, hogy mit nem tud a béla.
Első és legnagyobb hátránya hátsó torony amit legfeljebb városban tudsz kihasználni, Sidescraper-re jobb mint az E-75.
Aztán ennek nem csak a hull puha hanem a géppuska és a sofőr kukucska is weakspot. Ja és imád égni amíg stock de utána is csak egy száraz szalmakazal ami nincs benzinnel leöntve.
Nagyjából ennyi meg mintha az adatai ellenére jóval lomhább lenne mint az E-75. -
Van valami tutorail a beforgatás művészetéről? Kép/videó/leírás ,stb.. -
johnibyg #164563 Német TD-ágban azt utáltam egyedül, a napokban érem el a Jgniggert. Apropó, ahhoz milyen felszerelést ajánlotok? -
marci0013 #164562 a TigerII az egy elviselhető tank már? -
Bmsrt #164561 Maus az a Masu:)
Minimaus az a Vk4502B(a Tier 9-es)
Micromaus Tier 2-es Francia-Német kooprodukció Pzkfw38H735(f) -
Tessellia #164560 Én meg a VK3601H-ról hallottam, hogy az a minimaus, de ez még zárt béta idején volt. Azóta azért változott sokat az a tank. -
bgabor #164559 Mindig azt hittem hogy minimausnak a Tier2-es német prém Pzkfw38H735-öt hívják. De akkor ezek szerint a VK4502B-t takarja. Miért, amúgy mi a baj azzal a tankal? Lövegre teljesen, páncélzatra szinte tökugyanaz mint az agyonsztárolt E-75. Annál gyengébb a motorja, de könnyebb is nála jó tizenhárom tonnával. Szóval mit tud az E-75, amit a VK4502B nem? -
Ne akarjál te megcsinálni semmilyen páncélvadászt.
Viszont a Jgdpanther-t ajánlom. :)