World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja OFF: Humble Bundle Monthly fasza ajánlata:
Csak 12 dollár a Total War Warhammer.
angelus1991ster.blogspot.hu
Trance&Friends nothing more..
Nagy öröm lesz, mikor majd faszán beforgatod a heavydet, és egyedül megtartasz egy oldalt, aztán jön egy ilyen, és puff, célzás nélkül kicsap.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.06. 20:50:06
Persze a világon senki nem lőtte a spotolt tankokat csak a tiszta damage meg a "szégyen a futás de hasznos" maradt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kb 3 év játék után térnék vissza játszogatni. Pár napja csinálom már az ipart és olyasmi kérdésem lenne főleg a küldetéses részhez, hogy a női legénységet amit kapunk lehet más férfi személyzettel is együtt használni? Gondolok itt arra hogy t7ben 1 tank erejéig kell +1 rádiós azt helyettesíthetem férfivel mivel T6-T8-T10ben nem kell. A másik kérdés pedig mit javasoltok, ki hová osztotta be az acél amazonjait, hová érdemes.
Előre is köszönöm a válaszokat.

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.02.06. 19:57:58
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Kell hozzá sok sok xp meg pénz.<#vigyor>#vigyor>
De most lukra futottàl mert a japó arty az ingyé kifejleszthető-😊
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A Sandbox szerverhez hogy lehet csatlakozni? Az a sima teszt szerver?
BattleTag: kabel15#2672
Tudom-tudom , csak teszt szerver, de akkoris..
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.06. 11:12:39
Kifelejtetted a papír medeket,és a lightokat,azok is mennek a levesbe,amint az àgyuja elê kerülnek.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Vajon mit gondol a wg hogy az emberek honnét fognak előhúzni még egy 10-es tankra való legénységet?
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.02.06. 09:29:47
De azért is rajongok, mikor valami heavy chokepointon megy az adok-kapok, és egy leleményesebb csapattárs rájön, hogy remek élő pajzs lennék, úgyhogy kitol maga előtt a fedezékből. Az Emil meg olyan pehelysúlyú, hogy semmit nem tudsz tenni ellene. Na ilyenkor szoktam nem látni a pipától.
SPIC full gázzal szemből akarta rammolni SP-t.Nem tudom hogy simán hülye volt-e vagy vak,esetleg sokat szívott,de nagyon rábaszott.

De aztán az arty közéjük csapott úgy rendesen.