World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Olyan helyre mentem be ahonnan láttam az ellenséget,lőni nem tudtam rájuk de spotoltam őket.Az arty meg adott,igaz az ellenséges arty engem is meg akart ölni,de öszvissz 128 sebzést kaptam be,tuti helyre álltam be,kilőni nem tudtak de én sem rájuk.<#idiota>#idiota>
Jah azt nem mondtam hogy előre mentem be az ellenség felé,mert a többiek megint kempelőset akartak játszani.Arra meg nem volt kedvem,inkább a halál,de mégse haltam meg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.05. 15:47:18
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Trance&Friends nothing more..
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Köszi!
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2017.02.04. 22:54:40
<#banplz>#banplz>
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Nem azért de a mieink sem voltak túl jók,annyit spotoltam mint állat és mégis keveset sebeztek belőle.Medek bokorban dekkoltak és csak néztek.
Eddig a 16 csatából 5x nulláztam<#fejvakaras>#fejvakaras>
Mondjuk amikor igy kezdem a csatát,akkor nincs is min csodálkozzak<#hehe>#hehe>
Majd 2 perc után kisegített egy csapattárs,de sikerült még kreténebbre venni a figurát<#wilting>#wilting>
Miközben neki se tapasztalata, se tudása nincs meg hozzá. Sőt, a metát követve teszem azt light-al yolozik, amúgy meg hevyvel lenne sokkal eredményesebb. Divat unicum stattal villogni, ami az ő és más játékát is tönkreteszi, mert hót ideg, ha csak ződ a statja.
Erre gondoltam.
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
Trance&Friends nothing more..

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
A végsebessége nem lenne rossz de a mozgékonysága vagyis inkább annak hiánya ami megöli a tankot. Nem néztem a power to weight arányt de elképesztően rossz lehet.
Egy biztos én messzire elkerülöm.
Nah, megnéztem a wikit:
A pros-ban benne van amit mondtál: "Very accurate gun with short aim time and good dispersion values". Lehet hogy csak engem szivatott vagy valami nerf tett be neki.
1 másodpercenként lősz 3-at majd 8 mp újratöltés. Ez szuper lenne, na de átütése az nincs és az alfája nevetséges.
Valami irgalmatlan lassú a lövedék sebessége és a löveg nagyon pontatlan. Ez így együtt rengeteg mókát ígér...
Maga a tank Heavy-ket megszégyenítően lassú.
Mondtam már hogy akkor mint egy O-Ni és papírból van?
Van ember aki ezt kihúzta free XP nélkül és nem dilizett bele? A 110 sem volt egyszerű, de ez még elrettentőbb ...
Ami sajnálatos, hogy mar egy jatekban is divatoznak.
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
(yoss épp megelőztél. 😛)
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2017.02.04. 12:36:41
Ami azért jó mert sok idióta azzal játszik ami épp a meta és könnyedén szarrá vered őket.Mert 90% eséllyel nem értenek hozzá de az a meta ezért azt tolják.<#nyes>#nyes>
Ha az ágyú már be van töltve, 17% eséllyel azonnal újra betölt, amikor másik típusú lőszerre váltunk. A készség csak akkor működik, ha az ágyú teljesen be van töltve. Több töltőnél a hatás összeadódik.
A célkereszt irányának ± 10 fokos tartományában 2 másodperccel tovább látszik a már észlelt ellenséges célpont. Ha több Lövész is van a járműben, mindkettőnek ismernie kell ezt a készséget. SPG felülnézeti módban nem működik.
MIkor jön be a prém tank beváltás?
Például valamelyik versenyen valaki valamivel nagyon jól játszik,akkor a sok agyhalott úgy gondolja az tuti OP és ő is azzal nyomul,ez a Meta.
pedal to the metal...
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA