World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eh...a 9-es közepeseink kellőképpen hurkák voltak. Pedig a CDC-nek, és a Centurion 7/1-nek is lőszerrekeszt lőttem. Az a rohadék Revalorisé meg olyan snapshotot tolt belém közel 300 méterről, hogy csak lestem. <#shakehead>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Basszus,SP-vel felderítő lettem,de nulla sebzés.<#mf2>
Olyan helyre mentem be ahonnan láttam az ellenséget,lőni nem tudtam rájuk de spotoltam őket.Az arty meg adott,igaz az ellenséges arty engem is meg akart ölni,de öszvissz 128 sebzést kaptam be,tuti helyre álltam be,kilőni nem tudtak de én sem rájuk.<#idiota>
Jah azt nem mondtam hogy előre mentem be az ellenség felé,mert a többiek megint kempelőset akartak játszani.Arra meg nem volt kedvem,inkább a halál,de mégse haltam meg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.05. 15:47:18

Akkor már tudom miért vagy te is ott. <#eplus2>
Az a legnagyobb gond hogy az ilyen csapatrautalt tankokkal lehet a legjobban szopni.Főleg hogy egy 5-ös tank is bever símán nemhogy egy 9-es.A csapat meg sokszor nagyon sokszor olyan hogy nem vagyunk 5-6-nál többen mert a többiek csak azért vannak hogy ki legyen a létszám.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

xotyi
Bármennyire is utálok, de ezzel,meg még van pár tank amivel igenis arra vagy kényszerítve hogy úgy helyezkedj hogy elsősorban ne rád figyeljenek és kihasználd a csapatod látótávját (tudom tier9-ben ez is kevés ahhoz hogy tényleg eredményes legyél vele). Nem egyszerű vele játszani, bár engem rendkívül szórakoztat az ágyúja így szívesen veszem elő😊

Trance&Friends nothing more..

HTS s3rg1nh00
ez régebben még ment,de a bokor nélküli csőpályákon sok szerencsét ehhez a taktikához...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

15 csatából ma 2 győzelem. Ez az fv td kiakaszt. 44%-os vagyok vele. Ha hülyékkel , ha lilákkal vagyok, ezzel csak veszíteni lehet. Ez egy retardmágnes. 1 lövés/ csata, ha szerencsém van. A lightok nem spotolnak, a heavyk hegyet másznak, a medek kempelnek. Ehhez még hozzájön , hogy folyamatosan arra a nyomorult tundrára tesz be, amit egyébként is utálok. Már az agyvérzés kerülget baz@meg olyan ideges vagyok.
joe662
196.470xp

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Mennyi xp kell a 9-es VK-ra a 10-eshez?

Köszi!
Hol kell szemből lőni ezt a kurva tier 10-es svédet TD-t? Megint leszopatott, tracken voltam az e50 m-el, két lövés a hasába, és semmi.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2017.02.04. 22:54:40
Azokkal vigyázni kell akinek a nevében van hogy "jó játékos"(bármilyen nyelven)....
<#banplz>

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Látod azt a négy 0-t sebző tankot akik platoonban voltak?Azok egymást ölték meg.

joe662
Jo neked,hogy az ellen volt agyhalott<#idiota>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Meddig tart kb a teszt szerver?
Srácok milyen csatába keveredtem,full agyhalott ellenség.

Nem azért de a mieink sem voltak túl jók,annyit spotoltam mint állat és mégis keveset sebeztek belőle.Medek bokorban dekkoltak és csak néztek.

joe662

Eddig a 16 csatából 5x nulláztam<#fejvakaras>
Mondjuk amikor igy kezdem a csatát,akkor nincs is min csodálkozzak<#hehe>

Majd 2 perc után kisegített egy csapattárs,de sikerült még kreténebbre venni a figurát<#wilting>

19 meccs a 6-so svéddel 2 tier 2 tier 6 a többi tier 8....wow
Divat az, ha a többség egy profi játékos utánzásából használ egy tankot, vagy játékstílust.
Miközben neki se tapasztalata, se tudása nincs meg hozzá. Sőt, a metát követve teszem azt light-al yolozik, amúgy meg hevyvel lenne sokkal eredményesebb. Divat unicum stattal villogni, ami az ő és más játékát is tönkreteszi, mert hót ideg, ha csak ződ a statja.
Erre gondoltam.

Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!

xotyi
Lehet hogy én vagyok agyilag elcseszve, de a garázsomban örök darab, na ez a med megtanít hogy ne szemből akarj szétszedni mindent, én nagyon szeretem, csak sajna jelenleg elég szar a legénység benne 😄

Trance&Friends nothing more..

Gratula.
De akkor jól értem, hogy még stock? Mert az alapján nem hiszem, hogy érdemes lenne megítélni 😊
Most mentem a 6-ossal, második csatára, teljesen stock-on (csak a 2. rádió volt rajta az 5-ösről)... 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Igaz csak pár kört mentem vele de nagyon pontatlan volt.
A végsebessége nem lenne rossz de a mozgékonysága vagyis inkább annak hiánya ami megöli a tankot. Nem néztem a power to weight arányt de elképesztően rossz lehet.
Egy biztos én messzire elkerülöm.

Nah, megnéztem a wikit:
A pros-ban benne van amit mondtál: "Very accurate gun with short aim time and good dispersion values". Lehet hogy csak engem szivatott vagy valami nerf tett be neki.
Oké, hogy az alfája nevetséges, de gyors egymásutánban lő hármat, ergo ha minden lövésed betalál, gyakorlatilag 390-es alfád van, 8 másodperces töltéssel. Ezt azért nem sok T7 med mondhatja el magáról (de még T10 se mind). Az oké, hogy nagy és papír, meg az átütése se túlzottan acélos, de az ágyújáról én úgy emlékszem, hogy kifejezetten pontos volt, és gyorsan szűkült. Na meg oké, hogy nem lightos a mozgékonysága, na de azért heavykkel egy lapon emlegetni szerintem erős túlzás.
Azt, hogy valaki a legütőképesebb felállásban próbál játszani egy kompetitív online játékban, nem nevezném divatnak, de rendben. Ennyi erővel a profi focicsapatoknál is divatnak minősülnek az alakzatok és taktikák, de jó, ne hasogassunk szőrszálat.
Jókor jött a tesztszerver. Azon a ponton voltam hogy megvegyem a Chi-Rit és elkezdjem kitolni. Csak hát ugye mindenhol csak rosszat olvas róla az ember. Igazából még rosszabb mint vártam:
1 másodpercenként lősz 3-at majd 8 mp újratöltés. Ez szuper lenne, na de átütése az nincs és az alfája nevetséges.
Valami irgalmatlan lassú a lövedék sebessége és a löveg nagyon pontatlan. Ez így együtt rengeteg mókát ígér...
Maga a tank Heavy-ket megszégyenítően lassú.
Mondtam már hogy akkor mint egy O-Ni és papírból van?

Van ember aki ezt kihúzta free XP nélkül és nem dilizett bele? A 110 sem volt egyszerű, de ez még elrettentőbb ...
A svéd 5 az egy gold fun tank. Alig drágább a prém lőszere, mint a fele annyi sebzéssel bíró M7-nek. Mivel már nem költök a játékra, de rászoktam a goldra, nekem ez is szempont. A 6-nak semmi keresnivalója tier 8-ban, így el is adtam.
ROMOTO
Az oroszoknál próbaképpen bevezették egy időre pár tankra, ha jók a visszajelzések (ami nem volt annyira az a játé?osoknál tekintve a lehúzós 50% os visszavásárlást amit sokallottak) akkor egyre több prémre fogják kiterjeszteni és minden szerón elérhető lesz, nem tudni mikor.
megjött a9-ik vereség, még mindig nincsen letriplázva..jelzem a 9-ből csak egy 6-os meccs volt, a többi mind 8-as.
8 vereség zsinórban a hatos svéd közepessel. A száraz adatai alapján azt hittem, hogy örökké a garázsban marad, de nem. Az 5-ös az nagyon jó, de a hatos....a 200-as prémlöszere sem üt át szinte semmit.
Akkor ramondhatjuk, hogy divat.
Ami sajnálatos, hogy mar egy jatekban is divatoznak.

Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!

Ez pont abból következik, amit leírtunk.
LoL-ban megszoktam hogy a meta mindig az ami épp a versenyeken a legnépszerűbb.

Plata-t kicsit kisegítve: Egy játék leghatásosabban használható játékstílusát jelenti, ami ebből kifolyólag általában a legnépszerűbb is.

(yoss épp megelőztél. 😛)
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2017.02.04. 12:36:41

Erősen pontatlan. A meta egy játék épp aktuális viszonyai között nyerő/ideáis felállás/taktika/stratégia. WoT esetében értelemszerűen a manapság leghasználhatóbb tankok, illetve játékstílus. Pl. a bujkálós TD-k, vagy a lassú heavyk eléggé kívül kívül vannak a jelenlegi metán.
LoL-ban megszoktam már a meta-t,az aktuális versenyeken a legjobb versenyzők akivel játszanak az lesz a divat mindenkinek,ez a meta.
Ami azért jó mert sok idióta azzal játszik ami épp a meta és könnyedén szarrá vered őket.Mert 90% eséllyel nem értenek hozzá de az a meta ezért azt tolják.<#nyes>

Az első kiemelt igaz, a második nem. Elég egy lövésznek ismernie, és nem adódik össze a hatása, ha mindkettő ismeri.

Azért mindig tanul az ember. Ezt a két dolgot nem is tudtam:

Ha az ágyú már be van töltve, 17% eséllyel azonnal újra betölt, amikor másik típusú lőszerre váltunk. A készség csak akkor működik, ha az ágyú teljesen be van töltve. Több töltőnél a hatás összeadódik.

A célkereszt irányának ± 10 fokos tartományában 2 másodperccel tovább látszik a már észlelt ellenséges célpont. Ha több Lövész is van a járműben, mindkettőnek ismernie kell ezt a készséget. SPG felülnézeti módban nem működik.
Azért ez komplexebb.,......

MIkor jön be a prém tank beváltás?
Meta-nak azt nevezik amikor valami gyökeret sok hülye majmol.<#idiota>
Például valamelyik versenyen valaki valamivel nagyon jól játszik,akkor a sok agyhalott úgy gondolja az tuti OP és ő is azzal nyomul,ez a Meta.

De mi a turo az a Meta?

pedal to the metal...

EZEN az oldalon minden ossze van szedve.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Sherman0070
Nem az hogy zavar, csak már olyan régóta ugranak rám ezzel, hogy ki kellett ide írnom. 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Jó is az néha! <#eplus2>
<#eljen>
Álca skill a legénységnek szerintem nagyon jó,nekem scout tankon is van egész jó hatékonysággal.Van hogy 200+ méterről ha tüzet nyitok nem vesznek észre.

Nem tesz semmit, ha lesz még kérdés, ne fogd vissza magad.
Köszönöm szépen barátom <#wink> pontosan erre voltam kíváncsi!
Ha egy emberen fejleszted ki, akkor is van valami minimális hatása, de ha azt akarod, hogy érjen is valamit, akkor mindegyiken érdemes (mivel összeadódnak). Ugyanez áll a javítás, tűzoltás képességekre is. Egyébként az álca képesség nem összekeverendő az álcahálóval, azt felszerelésként tudod megvenni, és az egy helyben álló jármű álcázását javítja 25%-kal.