418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Nem hallottál valami újat a T92 prémről?
  • Plata
    Hát azt hogy úgy viszi mint a huzat.Itt épp huzat van.
  • diegho™
    Az úgy viszi mint a huzat mit jelent a nagyotmondó szótáradban?
  • Plata
    Jah és azt hogy simán keresztülhugyozza azt te mondtad te ff.
    Én csak azt mondtam hogy meglepő de szemből is viszi.
  • Plata
    Többször nem tudtam,először mögé kerültem kettőt kapott a hátába,próbált hátra tolatva eltolni de nem jött össze,jött neki segíteni két t10 med ezért meg kerültem és még szemből meglőttem,átütötte és sebezte,na és meghat,többet nem tudtam megnézni szemből átütöm-e még.
  • diegho™
    Tehát átütötted egyszer szemből = simán keresztülhugyozod. Érdekes teória.
  • Plata
    Bakker t10 svéd td-t úgy viszi szemből sheridan ágyúja mint a huzat.Kapott kettőt a hátsójába egyet szemből mind átütött és sebzett.
  • Frequency
    Igen,szerintem megoldhatnák hogy a halott tankerek már ne tudjanak a chat-be írni,mert rendszerint csak anyázás...illetve egy nekik nem tetsző tank jelölése megy,de nem egy klikkel hanem folyamatosan klikkelve.
  • TiborTamas
    Hát, ennek tükrében én is átértékeltem egy kicsit a dolgokat. Így már nekem nem éri meg a befektetett időt az a jutalom, amit a szezon végén liga 1-ben adnak. Mostantól csak 4-es rankig fogok elmenni minden héten a 10 órányi +50%-os kreditbónuszokért. Az 5-ös rank már nem ad annyi pluszt a 4-eshez képest, hogy megérje megcsinálni (1 nap prém + 1 garázshely), a liga 1-hez pedig nem lesz elég úgy sem. Ezt a 4-es rankot 2-3 óra alatt kényelmesen behúzom majd minden héten és részemről le is van tudva. Így legalább arányos lesz a jutalom a befektetett energiával...
  • Sunsetjoy
    Jah, vagy azt, hogy "a deszkán b****tt rohadt mocskos k***a anyádat, te nagypofájú seg*****sz, maradtál volna apád combján, te szop** szájú hím*****ó!"
    És aztán letiltani :D
  • asolyom
    Egyébiránt némi bug van játékban. A 13 75-nél nálam 18-18 volt a lőszer leosztás abban az időben, amikor 6-os tára volt, és furi módon ez most is megmaradt, amikor már csak 4-es a tár.
  • Plata
    Tök ciki mikor E75-öt lazán leelőzi egy japán tehén.
  • asolyom
    Akkor ez viszont azt jelenti, hogy a T9 még nekem magas, mint nyúlnak a farzseb. Edződöm még egy kicsit T7 környékén. Most az AMX 13 75-öt és a T71-et tolom felváltva. Néha ezek is bekerülnek T9-be, de szerencsére nem túl gyakran, és akkor is csak max. 3 db T9-es tank van a csatában.
  • MuldR
    Ja, a mai napig emlékszem mennyire fájdalmas volt 50 000 free xpt kiadni a motorért mert annélkül minden csatában lezúztak az artyk mielőtt az első szikláig elértem volna. :(
    De utána egyik kedvencem lett. Sajnáltam eladni.
  • Plata
    Mi a túró,azt hittem a t49 a legszarabb tank a játékban.
    Nekem is kell egy T10 japcsi tehén,no nem rankedre mert arra szarok.Az előbb csatában láttam type 5 lőtt Jpze100-ra de mellé lőtt,jah de mögötte volt két kempelő heavy azokba meg akkorát sebzett mint állat.tiszta arty az a tehén.
    Nekem is kell ilyen fun ágyú.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.13. 12:00:57
  • diegho™
    T7 és T9 között óriási a különbség. Jelenleg én a T49-et szeretem az összes tank közül a legjobban, mert pont azt adja, amit várok. Zéró páncélzat, mobilitás, látótáv, jó dpm, jó csőlehajlás. Ezt jelenleg nem tudja más tank T9-10-ben. Vagy a dpm, vagy a csőlehajlás, vagy a mobilitás hiányzik. Az én szememben most a T49 a legjobb tank a játékban, nem tier for tier, hanem minden tankot egybevetve.
  • Plata
    Basszus,stock E75 nagyon szar tud lenni.
    Most voltam a napi első csatában egyből win,0 sebzésem lett,mindent megöltek mielőtt oda értem volna.
    Nagyon rövid csata volt,15-1 lett a vége,medek meg light-ok mindent ledaráltak.
    Stock E75 rohadt lassú.
  • joe662
    Még szerencse, hogy nem is voltak ilyen jellegü àbràndjaim. :-DDD
  • TiborTamas
    Én azt nem értettem, hogy miért csappant meg ennyire a játékosok száma pl. liga 1-ben. Aztán rátaláltam, hogy van feltétele annak is, hogy fenn maradhasson valaki a ranglistán.
    Ahhoz hogy pl. most a stage 2-ben valaki felkerüljön a ranglistára, legalább 6 pontot el kell érnie. A következő stage-ben már 10, az utolsóban pedig 16 pont szükséges ugyanehhez. Tehát rengetegen le fognak morzsolódni, így folyamatosan szűkülni fog a ligákban elérhető helyek száma is... Szóval mégsem lehet annyira lazára venni, hogy minden héten eléred az 5-ös rangot és kész, ha liga 1-ben szeretnél maradni a szezon végére. :(
  • Rammsch31n
    csak el ne csesszék még jobban élesben! :D hidd el ezek képesek rá! :D
  • ROMOTO
    Túl finom vagy, nem kell kérdezősködni meg magyarázgatni, le kell írni neki hogy az anyja hátán tolod szájba, aztán letiltani a búsba. Én legalábbis ezt szoktam ha nagy ritkán beírnak és nem tetszik amit látok
  • asolyom
    Az lesz nálam is.

Egyébként nagyon jó ki móka ez a T71, csak egy dologra kell odafigyelni, hogy a HEAT lőszer baromi drága (5600!!!), pont kétszer annyiba kerül, mint az AMX 13 75 prémium lőszere (2800), pedig mindkettő T7.
  • Sherman0070
    Szerencse, hogy még béta. Az egész koncepció fos.
  • HTS s3rg1nh00
    én az ilyenek miatt állítottam a csetet friends only-ra.
  • asolyom
    Természetesen ebben a csatában is én voltam a debil. A 6-os svéd prémben ülő fickó folyamatosan pampogott, hogy ilyen meg olyan retardált vagyok. A csata után is még vegzált a chat-ben. Végül visszaírtam neki, hogy talán ő is csinálhatott volna többet a csapat érdekében. A válasz ez volt: "HAHAHAHAHA". Én is is értem, egy csomó ilyen pökhendi barom van. Egy reroll account-on van neki zöld véennyóca, és innentől fogva rajta kívül mindenki idióta. Ha meg megkérded, hogy akkor ő miért nem sebzett többet, akkor jön a HAHAHA.
  • Rammsch31n
    hát ennyi erővel az egészet átszabhatnák, mert úgy szar ahogy van. :')
  • Sherman0070
    Dmg, xp, spot, akár wr
  • Rammsch31n
    ja, de akkor azt hogy mérik, aki mindig eléri az 5-öst?
  • Sherman0070
    Ez a ranked nem épp olyan, amilyenre számítottam. Ez, hogy előző szezonból át teszi a pontokat elég hülye megoldás. Ezt a jármű rangot jó nagy baromság volt belerakni. Elég lett volna az 5 rendes rang, ami hetente resetelődik. Így egy faszsag az egész rendszer.
  • asolyom
    Valamiért totál fogalmatlan vagyok a T49-cel. Lehet, hogy ez a szint még magas nekem, pedig pl. az AMX 13 75-tel nem megy rosszul. Ennyi különbség lenne T7 és T9 között?

• Angelus1991ster
    Bocsi. Időközben meglett.
  • Angelus1991ster
    Valaki tudna segíteni T-55A TD-8 (sebezzd hp-d 4x-esét) misszióban? Mert csak azért se akar összejönni, állandóan 1 nyamvadt lövésen múlik az a nyüves misszió.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.13. 01:30:00
  • Still_I_Rise
    Mert a legjobb retard a BÜSZKE retard.
  • joe662
    A nyomorékja miért nem a szakasztársának írogat??
  • joe662
    Emil2 stronk spotter
    A retardáltak nagy része felment a hegyre,a maradék meg a 1-2 soron.A tvp még pittyegett is hol spotoljak
  • diegho™
    Nekem volt, hogy 3x is ellőtték, ez ilyen.
  • Sherman0070
    Ez az Obj. 907 nevetséges. Semmi gyengesége annak a szarnak.
  • Still_I_Rise
    Nyilván Plata lesz az, aki fullspeed lövi el egy Maus gyenge pontját,
  • asolyom
    Volt valakinek a T49-ben olyan csatája, ahol nem lőtték el a lőszer rekeszt? Nemkem ilyenhez még nem volt szerencsém....
  • Still_I_Rise
    Megvan a nyerő taktika copyright lila szláv játékosok: base camp, aztán amelyik oldalon kevesebb piros pont arra lemming train, fragsteal, vissza a bázis felé félútról, végül fedezék mögül még 1-2 kill 150HP-ról. Biztos lost, de nagy valószínűséggel top 3.
    Minősített eset:arty, vár, vááár, vááááááááár, aztán TD módban egy kill.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.06.12. 21:47:32