World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ért. De nem is ez a lényeg, a medeket megint ne keverjük ide. Most heavy-heavy összecsapásról van szó, ami azért a top tier heavy játékmenet 90-át teszi ki, illetve kéne kitennie. Azért egy nem teljesen hülye heavy player az ideje zömét más heavykkel való birkózással tölti, medekkel alig találkozik, max a végjátékban, főleg napjainkban, mikor egymástól ennyire szegregáltak a pályák heavyknek és medeknek ideális részei.
Egyszóval egy heavy fő rendeltetése az ellenséges heavyk leküzdése, és pont ebbe a képletbe zavarna be baromira egy ilyen noskill, mindig sebző ágyú.
Jó előbb csatában t54e1 pofázott nekem hogy menjek előre az ellenség közé és spotoljam őket,szartam rá csináltam 3 killt,erre belém lőtt,jól van köcsög,torony megfordul t54e1 akkora pofont kapott hogy maradt kb 120 élete.utána nem mert többet belém lőni.<#banplz>#banplz>
Jah megnéztem csata után,alig sebzett valamit ez a szájkarate mester.És mellesleg kb a bázison baszta a rezet.
Az FV4005 is sebezni fog 4-500-at, csak épp azzal senki nem lő HE-t, mert van egy 300 penes AP-ja, a HESH-ről nem is beszélve. Ezeknek viszont nem lesz 300 penes AP-ja, úgyhogy egyértelmű, hogy mindenki spammolni fogja a repeszt belőlük, és igen, 4-500-at fognak sebezni lövésenként, célzás whatsoever nélkül. Nem érem fel ésszel, miért olyan nehéz megérteni, hogy ez bődült nagy előnyt ad egy olyan tömegbirkózásban, ahol olyan nagy, lassú, nehéz heavyk a birkózók, akik a páncéljukból élnek. Ráadásul igen unfair módon, mivel még skill sem kell hozzá. A vérvörös tomátók persze örülhetnek, mert eddig mikor az E-100 UFP-jét tunkolták, csak pattogtak. Hát most már röpködni fognak a 400-as sebzések.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.07. 18:57:04
Nem igazán értem, hogy lehetséges ez, de lehet én nem vagyok tisztában valamivel a játékkal kapcsolatban.
Biztos nem elég jó a "GAME SENSE-m"<#nyes>#nyes>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Centurion AX HESH lőszer 105!!! mm pen.-nel 3500 DPM 950 Cr/lövés
T57 Heavy 4100!!!!! DPM 900Cr/lövés(konkrétan az 1/7-e az ára egy lövésnek és majdnem akkora a DPM-je)
Szóval még egyszer: nem értem mire a nagy sírás.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Most nézem a QB videójában, hogy 3 lövés/perc lesz a tűzgyorsasága és sima HE lőszerrel 1100-at, prém lőszerrel 1400-at sebez, tehát 3300- 4200 lesz a DPM-je(a sima lőszer 1300 Cr, a prém lőszernek 6400 Cr!!!!!! az ára).
Összehasonlítva pár tier X tank és tankvadász HE adatait:
Grille 15-nek 3600 DPM-je van HE-vel 1100 Cr/lövés,
JPZE100 3400 DPM 1400 Cr/lövés,
FV4005 3600 DPM 1900 Cr/lövés
még az AMX 50B-nek is 3400 DPM 900 Cr/lövés.
Nem igazán látom, hogy mit tudhat majd ez a derp gun amit az eddigi 150+ mm ágyúk HE lövései ne tudtak volna.
Az meg, hogy kap armor buffot és végre igazán heavy tank lesz, amit csak a legnagyobb ágyúk lőnek át, erre csak azt mondom, hogy így kellene a többi heavy tankkal is csinálni.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Trance&Friends nothing more..
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
Ha rád sem tud fordulni az ágyújával akkor a túloldalon felőlem lövöldözhet.
Nyitottabb pályákon ló szart sem ér az ágyúval ha feléd sem tudja fordítani,szerintem ez megint valami fölösleges hiszti.
Az artyk ez után is elődlegesen ezeket a teheneket fogják lőni,nem hiszem hogy felülre olyan nagy páncélt kapnának hogy megvédené őket tőlük.T10 lightokat meg hogy próbálná meg lelőni,max ha pont az ágyújával szemben van.De nem sok olyan hülye van szerintem aki megáll egy t10 heavy előtt scout tankkal és azt mondja neki lőjj bazdmeg.M41 vagy T49 ötször körbe fut rajtad mire te az ágyút egyszer körbe forgatod,még azzal a szutyok amx 13-90-el is gyorsabban megyek mint ahogy egy ilyen tehén rám fordul.
Max majd ezután t10 lightba teszek gold ammót is tehén vadászatra.Bár a 152 milis oldalról durván viszi így is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.07. 12:44:42
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
Nem hiszem hogy nagy sírás lenne miattuk,eddig is finom falatok voltak gyors tankokkal,ezután is az lesz.Alacsony tankkal ha mellé mész nem is tud rád lőni ez a szar.Legnagyobb hecc ha megpróbál toronnyal lekövetni,vagy ha mellé állsz és szinte visít a csóka mert nem is tud rád lőni.<#mf2>#mf2>
Ez megint olyan baromi süket duma mint az volt hogy a svédeket nem lehet szemből sebezni,meg a svéd heavyk sebezhetetlenek.
Jah persze egy hülyének biztos,ha fölé lövöldöz.<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.07. 12:14:09
A folyamatos változtatásokkal ösztönöznek arra,hogy add a pénzed egy kis előny érdekében😊
Bérbe vehet? reklámfelület...
Utoljára szerkesztette: haflac, 2017.02.07. 11:49:07
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Lesz majd nagy sírás-rívás. 😛
pedal to the metal...
A KV is fun, ez is az lesz így.
Kell! 😊
pedal to the metal...
Még prém med tankokat is vettem.hogy hátha azzal sikerül,de azzal sem.Iszonyú közel voltam már a célhoz.
Legutóbb például T54-el.Majdnem meg lett de persze közbe szólt az RNG és csapattárs kilőtt.Akkor kapott el az agybaj rendesen,igaz nem szóltam egy kurva szót sem,csak kikapcsoltam a játékot.
Tehát ha előre tervezel velük egy ágon, akkor simán belefér, hogy egy-egy tierben beteszel melléjük férfi személyzetet.
A BIA ugyan nem, de a többi skill működni fog, lámpa stb, és fejlődnek is rendesen közben.
Hónapok óta.
A ráadás: két bekapott lövés két gyulladás.
A páncél buff ok szó se róla.
Az ágyúval sztem ilyen opciók lennének:
1. csak a régi ágyú legyen, adjanak neki ilyen insane dpm-et, mint most a Mausnak (a Maus is rohadt erős lesz, és az új német heavy is a JT szerű ágyújával, bár ez más kérdés)
2. adják neki oda ezt HE-s ágyút, legyen sokkal pontatlanabb, szűküljön sokkal lassabban, legyen nagyon lassú a lövedék, és duplázzák meg a töltésidőt (még így is kb jobb lenne, mint az FV183)
3. adják neki oda ezt a HE-s ágyút, vegyék el tőle a prém lőszert, és akkor még valamennyire kordában van tartva ez a sebzés
Ez előbb is a CDC ágyúcsövét szinte a seggébe dugom a Löwének és puff eltünik a lövedék... 23hp-n volt a csóka