World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VK3001H-ra érdemes gyúrni? tapasztalat?
jelenleg egy jagdpz4-el játszok (nagyon tetszik külsõleg), sajnos azt vettem észre hogy tier6-tól totál ráfizetés ilyesmikkel menni
(orosz béta ajándék tudtommal)
Victory!
Battle: Murovanka 2012. február 13. 14:20:06
Vehicle: AMX 12t
Experience received: 743
Credits received: 13 882
Battle Achievements: Top Gun
5 hp-n éltem túl, prém nélküli értékek, t6 csata volt, két platoontársammal hárman csináltunk 11 killt és csak mi hárman éltük túl. :-)
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
A statisztika szerint 8db van EU szerveren.
Milyen gyakran kerül t5-be?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
egy baja van, hogy t5-be is kerül, szvsz t4-ben nagyobb szörnyeteg lehet mint a puffancs
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
De ha nem figyelmesen olvasom, akkor elrontom. Elfelejtettem, hogy még csak 13-a van.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ez igy meg azért hülyeség, mert az simán elég lenne kompenzációnak, ha az emberek az M103 behozatalakor simán csak megkapnák az T34 helyébe azt.
Én így csinálnám, senki se szólhatna egy szót se - vot egy T34-ed, kaptál helyette M103-at.. csocsi.
M24 Chaffee' vettél. Elköltöttél kredit: 537 550.
Akinek volt már,vagy van:
Mivel lesz érdemes ventin kívül felszerelnem?
A referált angol szöveg: "It looks like new players who will join the game after Christmas won’t be able to purchase T34. This does not mean that the Premium members will not be able to get their T34 by converting gold into experience and credits."
E két mondatból nekem az következik, hogy overlordék nagyjából arra számítanak, hogy akik eddig nem szerezték meg a T34-et (pl új játékosok) azoknak már nincs idejük hogy beszerezzék - kivéve persze azokat akik vmilyen úton módon pl free XPt váltanak (bár logikailag ez itt bakis, hiszen honnan lenne beváltható free XPjük).
Az utolsó mondat meg egyértelmûen egy nyitott gondolat hogy talán megjelenik majd special offer keretén belül.. talán... persze 😊
Úgy betolják majd 12.500-as prémium tanknak mint a fene. Vagy ha job lesz mint a lõwe, lesz abból még drágább is.
Csata: Himmelsdorf 2012. február 13. 13:54:00
Jármû: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 995
Szerzett kredit: 24 775 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 60)
Csatában elért Achievement: Pusztító
Ha normális tierbe rak akkor jó a tigris. Csak ezt a büntetést nem értem egész végig a közelembe se volt csapattárs.
Dont enter code now, pls. Doesnt work now. This is reason, why is deleted from ofic. site. Enter code tomorrow, not yet. You risk to loose one day premium.
2 körönként egy plecsni, illetve 3kill/kör átlaggal mûködik, ráadásul még sok pénzt is hozz mellé, ja meg nehéz kilõni, csak top tank lehetett, stb.
viszont egy évig kapható volt, szóval aki akart azt vett ilyet
Valaki esetleg látta rajtam kívúûl, vagy sok kávét ittam? Lehet, hogy meglepnek valamivel bennünket?
T30-ig a Grindet én pozitívan értékelném, szerintem nagyon jól játszható tankok.
A T32-nél pedig nem lesz jobb így sem, gyengébb páncél (motor ugyanaz lesz +5 tonna), lomhább, magasabb, kisebb látómezejû. Löwéhez képest jobb ágyú, de gyengébb védelem, ennyi. Ki van ez balancolva.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ha tényleg jó lesz, hülyék lesznek majd nem árulni. Az M6A2E1-et is majdnem giftshopba tették, csak a közfelháborodás miatt tettek le róla.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!