World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csata: Siegfried Line 2012. február 13. 16:48:33
Jármû: SU-76
Szerzett tapasztalat: 1 027
Szerzett kredit: 11 944
Csatában elért Achievement: Top Gun
Azon nem érdemes rágódni,h nagyok közé tesz be,ezzel mindenki így van.
Ha nem rohansz+álcaháló+periszkóp+nálam ventillátor volt és szeretsz leskelõdni már fél sikered van.
Harcias(abb) scouttnak szánom mint a "Stuit"(nálam az is harcolgatott ha úgy hozta).
Valószínûleg kipróbálom vertical+coateddel oszt meglátjuk,de lehet jobb lenne háló,vertical helyett rá,mert a látótávja az jó neki ahogy nézem(top toronnyal),az álcázását meg nem ismerem...
(Elsõ körben stockal(top rádió az egyetlen felrakott cucc),csak venti 5 kill leesett😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
jaj de félreértetted, no sebaj, megesik néha
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Szal,nálam támogató a szerepkörük,ami azt jelenti,h 2.-3.vonalban megyek velük.Támogatom a nagyokat(130-140pen erre tökéletes),vagy akinek szüksége van rá(ha pl.vkit támadnak a kissebbek pl t-50)Nem a te dolgod a felderítés szal ne rohanj elõre.Már csak azért sem,mert kevés az armorja.Sokszor látom,h rohannak elõre,felesleges,gyakorlatilag csemege az ellennek.
A FAQ-ban van olyan,h mit csináljak a kis tankommal a nagyok között,vagy vmi ilyesmi,azt olvasd el.+külön összeszedtek Lammaerék jó pár gondolatot a TD-el kapcsolatban.Javaslom ezeket olvasd el.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
pofás tank.. nekem is tetszik, bár egy pár taktikai jótanácsot szívesen vennék..
mostanság állandóan olyan meccsekre rak be ahol én vagyok legalul.. így totál ráfizetés néha😞
visszasírom most már a hetzer-t.. sokkal jobb volt a lassúsága ellenére is
Most egy 246 pennel és 400-as sebzéssel rendelkezõ ágyúnál szerintem örülhetünk, ha 4,5 ROF-ot kapunk. 😊
Hogy haladsz a kis franciákkal?Van még vertikális gond a toronnyal?
Nekem az amx13 75van még mindig.Sajnos rengeteg xp kell az amx13 90 kifejlesztéséhez,meg áltqlában az összeshez.Kb a felénél járok.Mi jót tudsz mondani az amx13 90-rõl?Szívesen olvasok róla.
Van vmi infód,vagy link(másnak?)a td-k láthatóságáról?Elkezdtem az oroszt,ma már meglesz a Su85b.Kiváncsi vok,velük valóban el tudok bújni végre?Bár nekem nagyon bejött a JagdPz4 és JPanter is láthatóság ide,vagy oda.Most pihentetem a Ferdinándot.
Hát... én kevés olyan emberrõl tudok, aki konkrétan a T34-ért van oda, hogy az lett volna a cél vagy megtartotta volna egy másodperccel is azután hogy megvette a T30-at. Olyat viszont már hallottam hogy:
1- megvette mert prémium lesz, és azóta pár meccs után ott porosodik
2- free XPbõl gyorsan megvette a 120-ast, aztán feladta és free XPbõl megvette a T30-at is,
Az csak egy kinlódás a T30hoz vezetõ úton, nem volt jobb ötletük mit rakjanak oda, és copy/pastelték a T29/T32-t 😊
Toronypáncélt hagyjuk (már Tier7-ben is az van a T29en). Az ágyú meg csak egy átlagos Tier9es heavy ágyú.
Ha vki arra a játékélményre vágyúk amit a T34 nyújt, akkor jobban jár ha vesz egy T32-t, méginkább egy T29-et. Sõt még jobban is jár, mert 1-2 tierrel lejjebb van, nem várják el tõle hogy szétkapjon egy E75-t vagy egy IS4et a papírtankjával 😊
----------
"Mikor már lassan 1 éve meg lett ígérve az, hogy a t34et megkapják a tulajok prémiumnak, komolyan mondom nem értelek. Inkább örülnétek kaptok valamit, amiért meg is kellett dolgozni. "
Mivel nekem is ott áll a garázsban, naná hogy virulni fog a fejem. Az 1 éve megígérték viszont mutat valamit...
És valljuk be: nem látom be, hogy miért kéne 1 tankért cserébe kettõt kapni "kompenzálásként" amibõ az egyik ráadásul egy nem olcsó prémtank. Mit kéne kompenzálni? Ha simán kicserélnék, akkor se szólhatna senki egy rossz szót se. (mondjuk most hogy 1 éve csorgatjuk a nyálunkat az tényleg gáz lenne, talán ezért nem merik megjátszani, cserébe húzzák-halasztják ahogy csak lehet).
Ha megkapjuk örülni fogok, és onnantól senki aki kapott nem szólhat egy szót se arról hogy a WG milyen kapzsi szemét banda.
Cserébe az francia átlagosan 1440 (6*240) damaget le is oszt mire kettõt pisloghat az egységsugarú user.
Komolyan, amikor a hátába ugrok egy mednek, mire rájön hogy miért hátulról villg neki a piros és rámfordítja a tornyát, már cirka -700 HPja van, belém lõ egyet, és már meg is halt.
Persze tagadhatatlan, a legjobb védekezés a csapatmunka, de még egy páros ellen is a legjobb esélye jelenleg a franciáknak van.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
1. kilövik a motort
2. kigyullad
3. mindkettõ egyszerre.
Azt nem tudom, hogy azért, mert nem való neki, vagy mert ilyen a tank.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
http://worldoftanks.eu/encyclopedia/tanks/ussr/kv-220/
T32vel nagy nehezen tegnap felküzdöttem magam -1 vesztes csatára, mai sikeres csapatoknak hála -9. Átlag mai meccs idõtartam max 5 perc.
Francia kis kacatok egyre jobban bosszantanak. Most már nem is az op oroszoktól tartok, hanem ezektõl a géppuskáktól. Persze azt mondjátok, hogy azért van gyenge páncélja ami nem kétséges, de ha 10-bõl 8 lövése simán átüti a tankom nincs mirõl beszélni, mert nem tudok még egy lövést leadni.
Esetleg ha van valakinek ötlete, hogyan tudnám ezeket a kis szörnyeket sikeresebben leküzdeni várom az ötleteket.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.