World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arra meg tegnap(vagy tegnap elõtt?) mondta hogy lõvés lesz,elõkeressem azt is?:-)
(mondjuk még attól kamuzhat...)

pointer4
Elfogadom! Ház akkor reméljük a legjobbakat!
De a T32nél elvileg ugye, sajnos nem lehetne jobb a tank. T30 stílusban játszani majd T34el érdekes lesz. Pont a 8-seces töltésidõ tette naggyá a T34et. 😞
Sippie
az úgy bivaly lenne T8-ban. Mondjuk így hogy nem sima megvásárolható prémium tank lesz, kicsit tartok attól hogy a credit szorzója viszont nem lesz prémtankos.
így is durva lesz ez a prém tank tier8ban, jobb átütése van mint a maus ágyúnak, szóval...😄😄 jó kis tank lesz ez szerintem😄
Jaj de utálom ezt a pályát... Camper paradicsom.

Vereség
Csata: Swamp 2012. február 13. 13:06:19
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 745
Szerzett kredit: 44 334

Ellen tele top tier TD-vel, akik sajnos még játszani is tudtak.

Ha már T34:
Overlord Q/A topicjából Today, 10:16 AM:Egy kérdezõ kérdése és rá a válasz:
3. T53 gun on T34 will have the same stats as now, expect ROF reduction, right?

Overlord VÁLASZA:
3. Same penetration, same damage, same accuracy.

(Na tehát marad a Rof csökkentés mint lehetõség)

Nekem új, köszönöm!

Egy komrad igazán lefordíthatná!
Hát ezen mi jót nevettem: megkergettem 1 T6-os arty-t egy AMX 12-vel mielõtt kiszedtem.
Kezdenek tetszeni a franciák, csak még nem tudok játszani velük.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Puffancsot kiszedtek a boltbol. szal mar nem 😊

KV-220 ugy kerulhet az EU szerverre, hogy az orosz szerverrol mozgattak ide accountot.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Én inkább úgy mondom, hogy vannak akik napi szinten követik/követték az overlord blogját a wot honplaját a különbözõ fórumokat, köztük ezt is. Viszont vannak akik egyszer-egyszer néznek fel a fórumokra. Csak akkor szvsz hidd el azoknak a dolgokat akik napi szinten követik az eseményeket. Overlord erre tett utalásokat, hogy meg tartja majd a 120ast nem tudnám elõkeresni neked, mert már fogalmam nincs mikor olvastam, de többször is az a lényeg.
Mert mindig ugyanazokat a hülyeségeket kell cáfolni, az ellenkezõjét referálni, mert már 100x elhangzott, hogy...

Egynapos a fórum memóriája?

Utánanézni meg kb. fél perc lenne, hogy mi az utolsó állás, lusta banda.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

pointer4
Igyál kávét pubi, ne kezdj személyeskedni.
pointer4
Errõl a megmondásról nem hallottam, hun van ?
Tier8 ban meg a 105 teljesen jó kis ágyú, a lefûrészelt csõ szempontjából meg max gyengébb pennel, vagy dmg-vel gondoltam....
kerla
Helyesbítenék: egy kevésbé jól sikerült csatában, ahol csak elõrerohantál és kilõttek vagy nagyon keveset sebeztél, akkor átlagban 8-12k-t hoz, de ha akár az alján vagy de sikeresen felderítesz, esetleg még arty vagy ellen felderítõt gyilkolsz, vagy sikeres csata sok sebzéssel, garantáltan 20k alatt nem keresel, azaz 20-40k között adja a creditet. Hétvégén szinte csak vele farmoltam több százezer creditet. Persze a T-25 legénysége - mint írtam 100% + 905 skill - már elég elit státuszban van.

Na jó, kezdesz fárasztani. Funkcionális olvasást nem tanítják már az iskolában?

Egyébként meg elõször OW-t idéztem az ágyúval kapcsolatban.

meg lett mondva 100x, hogy megtartja a 120ast csak lenerfelik majd kicsit, de ha nem akkor is a 105öst fogja megkapni az is épp elég szar lenne már tier8ban, nemhogy vacak 90mm-es. Azt azért te sem gondoltad szerintem komolyan, hogy a sherman 105ösét kapja meg.
mert nem voltak saját fejlesztésû tankjaik

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

pointer4
Minél erõsebb a Löwe páncélja? KT-nál tuti nem.

Amúgy ezt olvasva (nem vagyok profi angolos)
"It looks like new players who will join the game after Christmas won’t be able to purchase T34. This does not mean that the Premium members will not be able to get their T34 by converting gold into experience and credits. The T34 case is not for making another Premium vehicle, but to compensate efforts in grinding for those who have already own this tank for a long period of time. And again, special offers for this tank may possibly be released at a future date."

úgy értelmezem, hogy nem lesz boltban most.
pointer4
Mondom gyengébb az ágyúja, hogy a jön ide a bugos páncél ?
T34-et is árulják amajd shopban. Ráadásul Löwének erõsebb a páncélja is.

Sztem teljesen reális így.

Amúgy nem tudjátok, h a Kínai ág lesz, vagy nem lesz? Mert a Type 59 akkor csak egy egyedüli példány marad 😄

Miért is gyengébb? LÖWEének T8ban legjobb a lövege, KV-5nek nem a lövege az erõssége de olyan bugos a pajzsa hogy ferdivel pattogok róla ha nem a katicát lövöm. M6nak is hatalmas pajzsa van még is meg van neki a 105ös. Szóval ha nem akarnak erõs tankot belõle simán a 105 teszik rá.

pointer4
Igen, az az egy nem normál prémium, nem is 7500 goldba kerül.
bardocz
Akkor hagyom, annyira ugyyse jo😄
Random work
Van poroltóm, az alap. Tegnap használtam elõször mióta megvan a KV-m, pedig 200 csatánál több van mögöttem.

A reflexem nem lehetett jó, mert nem vagyok hozzászokva. Fél tank kiégett. Két külön csatában gyújtottak fel.

Azét is nem értettem, hogy miért történik ilyen, KV-1S-ben szoktak gyújtogatni ész nélkül.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

mindenki vegyen puffancsot, jobb mint a botox :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Löwének jobb van, mint a KT-nek.

A Churchillt meg ne vedd, mert egy kalap .... Sem farmolásra sem semmire nem jó...

pointer4
Hát erõsen csodálkoznék. Minden normál prémiumnak a tierjéhez képest gyengébb ágyúja van. Most ugye a T32 gyenge ágyúja a 90mm-es. Vagy ennek egy tuningoltabb verziójára számítok, vagy egy lefûrészelt csövû 105-ös re.
Sippie
honnan? 😄 T1-tõl aligha
Hát akkor már az oroszok is nálunk játszanak? Mert én 2x is találkoztam KV-220-al.

bardocz
T34-et van meg ido kihuzni?
Úgy mindjárt más a tészta😊.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Churchill megéri az 1500 goldot?
pointer4
Pedig jött szembe egyszer egy hármas platoon 😄 Gondolom modik voltak, vagy ilyesmik 😄
De am a KV-220 még béta tesztelésen van csak... azért nem találtad még a "boltban"

T-14-el sem találkoztam még.
Engem 2 hete úgy lõtt ki az IS3 a Panther2-bõl 3 lövéssel hogy mind a 3 felgyújtott és a 3-ra leégtem, persze az elsõt sikerült eloltanom.

Ok, csak a tankopedia-t nézem. Ott benne van.
KV 220-at én speciel nem látom a boltban.Azt hol lehet megvenni?

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Matildat mindig nagy tierbe teszi. Folyamatosan pantherek es tigrisek ellen kell harcolnom vele 😞
KV-220 nincs EU szerveren.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Tegnap egész nap azon filóztam,hogy megvegyem a T-25-öt vagy Ram2-öt vagy sem,mert féláron volt.De ezek szerint jól döntöttem,hogy nem vettem meg 1-iket sem.Prem tank és csak ilyen keveset hoz,nevetséges.

A Francia AMX40- ágyúja eléggé ejt... a tier5-tõl is ejt ugyan úgy?

Valentine,Matilda,KV-220 tulajok. Vélemény? Egyéb prémtankokról 2000 gold alatt. 😊
Zsíííír... akkor vmi olyasmi lesz mintha kapnánk egy T32-t prémium szorzóval? 😊

Munkanap van, a többség vagy az iskolapadokban vagy a munkahelyen senyved. Sztem ennél jobb idõpont nincs, így csak a lumpeneket érinti a karbantartás 😄

Prémium T34-nek ugyanaz lesz az átütése/sebzése/pontossága. ROF-on fognak variálni, sztem olyan 5.4 körül lesz.

minden szép, minden jó :-)

Tegnap vagy 4 órát játszottam este, és csak az IS-4-el engedett duplázni. Asszem 1 hét pihi következik, a ruszkik meg bevehetik.