World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(mondjuk még attól kamuzhat...)
De a T32nél elvileg ugye, sajnos nem lehetne jobb a tank. T30 stílusban játszani majd T34el érdekes lesz. Pont a 8-seces töltésidõ tette naggyá a T34et. 😞
Vereség
Csata: Swamp 2012. február 13. 13:06:19
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 745
Szerzett kredit: 44 334
Ellen tele top tier TD-vel, akik sajnos még játszani is tudtak.
Overlord Q/A topicjából Today, 10:16 AM:Egy kérdezõ kérdése és rá a válasz:
3. T53 gun on T34 will have the same stats as now, expect ROF reduction, right?
Overlord VÁLASZA:
3. Same penetration, same damage, same accuracy.
(Na tehát marad a Rof csökkentés mint lehetõség)
Egy komrad igazán lefordíthatná!
Kezdenek tetszeni a franciák, csak még nem tudok játszani velük.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
KV-220 ugy kerulhet az EU szerverre, hogy az orosz szerverrol mozgattak ide accountot.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Egynapos a fórum memóriája?
Utánanézni meg kb. fél perc lenne, hogy mi az utolsó állás, lusta banda.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Tier8 ban meg a 105 teljesen jó kis ágyú, a lefûrészelt csõ szempontjából meg max gyengébb pennel, vagy dmg-vel gondoltam....
Egyébként meg elõször OW-t idéztem az ágyúval kapcsolatban.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Amúgy ezt olvasva (nem vagyok profi angolos)
"It looks like new players who will join the game after Christmas won’t be able to purchase T34. This does not mean that the Premium members will not be able to get their T34 by converting gold into experience and credits. The T34 case is not for making another Premium vehicle, but to compensate efforts in grinding for those who have already own this tank for a long period of time. And again, special offers for this tank may possibly be released at a future date."
úgy értelmezem, hogy nem lesz boltban most.
Sztem teljesen reális így.
A reflexem nem lehetett jó, mert nem vagyok hozzászokva. Fél tank kiégett. Két külön csatában gyújtottak fel.
Azét is nem értettem, hogy miért történik ilyen, KV-1S-ben szoktak gyújtogatni ész nélkül.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
KV-220 nincs EU szerveren.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer