World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Újraindult a toborzás a HTO-ba, az egyik legnagyobb múlttal rendelkezõ magyar klánba.
Feltételek:
- 18. év
- TS 3 használat
- T9 Heavy, T8 Medium, T7 arty, T8 TD közel a T9-hez
- Regisztráció a http://hungarianteam.hu/forum weboldalon és a megfelelõ topicban pár sort írni magadról
- Játszani akarás
Klánunkban két divíziót tervezünk létrehozni:
a. div: CW Team, napi csata, gyakorlás
b. div: Fun Team, néha CW, ahogy szeretnék, platoon, company
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
A különbség az, hogy akkor is lövök, ha csak pici esély van a célpont eltalálására (és természetesen nincs más célpont amire nagyobb eséllyel lõhetnék).
Tipikus példa amikor szikla mögül csak 4-5 pixel látszik egy tankból - mondjuk egy hátsó lánctalpgörgõ. Vagy rohadt messze van. Vagy éppen S51-ben a splashra utazom.... épp most nézegettem a screenshotjaimat, volt olyan S51-es csatám, ahol konkrétan 0 találatom volt, mellé meg vmi 4-6 killem. Az konkrétan 0% hitrate 😊
A hitrate láma ilyenkor nem lõ, mert hát nem rongálja a rátáját, meg hát a lõszer is 1000 credit, jajajaj.... én odacsördítek, akár akkor is, ha csak 3-ból 1x találom el.
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
-- Jack of All Trades - the commander replaces knocked-out crew members with 50% effectiveness.
WoT: Nishizumi77
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Az a fránya lövedék azért van abban a tankban, hogy kilõjék 😊
Ha pedig számít vkinek ez a stat menjen német tankokkal sokkal pontosabbak.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Csata: Ruinberg 2012. február 16. 1:03:16
Jármû: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 2 666 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 34 257
Ez kéne mindig!
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. február 15. 23:34:11
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 703
Szerzett kredit: 19 302
Csatában elért Achievement: Acélfal, Billotte Kitüntetés
4-en lõttek folyamatosan, de valami olyan hülye szögbõl, hogy egyikre se tudtam visszalõni, és folyamatosan trackelve voltam. A csata kétharmadát letrackelve töltöttem <#falbav>#falbav>
57 bekapott lövés után a tank túlélte, de az önbecsülésemrõl mindez már nem mondható el...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Rendszerben nézve van jelentõsége. Önmagában nincs.
aki 5 körönként hoz egy plecsnit (rendeset, nem ilyen reaper, master gunner, etc) az valószínüleg nem a véletlen mûve.
Nyugodj meg.
Egyébként sztem 6k csata után a 62%hit rating kevés a 8k killhez mérve..RGo sztem gyengus,sima lesipuskás.
Ezzel kezdtem a kérdésem:Mennyi a jó hit rating átlagban?
És a reaper az komoly érdem? Mert én olyat még nem kaptam de most megvesztem és berontottam a mozsárágyús TD-vel.
Ez mi?
Ellõsz 10 skulót és betalál 5.
Vagy ellõsz 5 skulót és betalál 5.
Pedig az egyiknek a hitrateja 100%, a másiké meg 50%.
De végeredményben ugyanaz, csak az egyiknek kicsit kevesebb a profitja. De mivel ez nem monopoly....
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Figyu, ha valakit blokkolnak a lövésben, simán lehet jogos hogy szól. Persze, akár kerülgethetné is a csávót, de mondjuk van egy rakat pálya ahol ugye rá kell tapadni a sziklákra. Ilyenkor simán van olyan marharépa, aki beblokkolja az összes mögötte lévõt miközben tölt, te meg gurulj ki a francba hogy lõhess.
Én simán szoktam figyelni arra hogyha van mögöttem valaki ne zárjam el a lövés útját ha éppen töltök.
Statisztikából levonni következtetést hogy jogos volt az adott szituban a beszólás....
Jobb statisztika lenne, ha nézné hogy mennyi a pattanó/átütõ aránya.
Mondjuk én azért nem szoktam elõre bontani, mert elárulhatja, hogy ott vagyok.
A hitrate-nek is van jelentõsége, csak nem önmagában.
Meg aztán érdemes tankokra lebontva is megnézni, mert sztem neked is magasabb top tier tankokkal.
Nálam ez sok.
Az efficiency értékbe beleszámít a hit ratio? Merthogy a wot-news az átlagosan kilõtt hk-ból, átlag sebzésbõl, zászlóhúzásból és bázisvédésbõl, valamint az átlagosan észrevett ellenséges hk-kból számol.