World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sniper: 1%-kal nagyobb esély a kritikus találatra LOL így is van, hogy 5 lövésbõl 4 az lesz 😄 nekem inkább valami anti sniper kéne, ami csökkenti a kritikus találatok esélyét...

Újraindult a toborzás a HTO-ba, az egyik legnagyobb múlttal rendelkezõ magyar klánba.

Feltételek:

- 18. év
- TS 3 használat
- T9 Heavy, T8 Medium, T7 arty, T8 TD közel a T9-hez
- Regisztráció a http://hungarianteam.hu/forum weboldalon és a megfelelõ topicban pár sort írni magadról
- Játszani akarás

Klánunkban két divíziót tervezünk létrehozni:
a. div: CW Team, napi csata, gyakorlás
b. div: Fun Team, néha CW, ahogy szeretnék, platoon, company

Jelentkezzetek bátran, és együtt ismét nagyok leszünk! Ingame NH3CL-t keressétek kérdéssel.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Adott szituban ugyanúgy lövök mint bárki más.
A különbség az, hogy akkor is lövök, ha csak pici esély van a célpont eltalálására (és természetesen nincs más célpont amire nagyobb eséllyel lõhetnék).

Tipikus példa amikor szikla mögül csak 4-5 pixel látszik egy tankból - mondjuk egy hátsó lánctalpgörgõ. Vagy rohadt messze van. Vagy éppen S51-ben a splashra utazom.... épp most nézegettem a screenshotjaimat, volt olyan S51-es csatám, ahol konkrétan 0 találatom volt, mellé meg vmi 4-6 killem. Az konkrétan 0% hitrate 😊

A hitrate láma ilyenkor nem lõ, mert hát nem rongálja a rátáját, meg hát a lõszer is 1000 credit, jajajaj.... én odacsördítek, akár akkor is, ha csak 3-ból 1x találom el.

Örülj neki, hogy nem egy sima kv vagy az alján, így talán még meg is sebzel valakit. 😊

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

Ez tiszta jó:

-- Jack of All Trades - the commander replaces knocked-out crew members with 50% effectiveness.

WoT: Nishizumi77

Az új skill-eknél nem az átlagképzettség fog számítani, hanem egyenként lehet képezni õket? A reset után, ha van 2 100%-os skill-em, akkor mondjuk 5 fõs legénységnél vissza oszthatok 10 100%-os új skillt?
Facebookról...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Tono34
Egy kis leírás az új skillekrõl.

Elnézést ha már volt, lehet, hogy átsiklottam felette.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Ha mindenki a találati arányra utazna sosem nyernénk csatát ..
Az a fránya lövedék azért van abban a tankban, hogy kilõjék 😊

Ha pedig számít vkinek ez a stat menjen német tankokkal sokkal pontosabbak.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Látom eszmecsere volt kinek milyen a statisztikája hát engemet ez egyáltalán nemérdekel. A lényeg az legyen hogy jól érezd magad a játékban. Egyébbként is torz képet mutat a statisztika. Mondok egy példát. Én minden tankot végigszenvedtem a legrosszabb felszereléssel mikor kezded és mire kifejleszted teljesen alig mész vele mert akkor már megvan a következõ fokozatra a Tp. Tehát amikor már ütõs lenne a tank na akkor játszottam vele a legkevesebbet. Így aztán a sztatisztika fabatkát sem ér és nem mutat reális képet. Most csak egy dolog zavar hogy a fejlõdés ellehetetlenült ha nincs prémed. Prém nélkül a 80 K tp-ket esélytelen kitermelni annyit azért nem akarok szenvedni és mindíg a gyatra fegyvert nyomják a kezembe azzal kell nagyot alkonti miközben az ellenfél nagyokat lö vissza.

noname23
én is<#nyes> most nem fogom azért tartogatni hogy csak a biztos lövésre menjek mert az szépen mutat a leszarom profilon

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. február 16. 1:03:16
Jármû: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 2 666 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 34 257

Ez kéne mindig!
van 1-2 map ahol ha van arty és a csapattárs mellé állsz ellõ, az akkor elég idegesítõ mikor egy kis tank áll be oda struccolni és pattogni az is4-el meg mehetsz arty elég ha meg akarod fogni õket😊
Bugi Misi
vagy hány pattan le😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

nemszóltam😄
Adott szituban van olyan hogy neked meg a csapattársadnak fél perce van lövéseket leadni és kilõni az ellent, mielõtt titeket lõnek ki. Na akkor már nagyon nem mindegy, hogy öt lövésébõl hány talál.

de annak a növelésnek látszódnia kéne valahol?
Master91

ott van a FAQ-ban, szép táblázatban

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eddigi legmegalázóbb wotos élményem:

Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. február 15. 23:34:11
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 703
Szerzett kredit: 19 302
Csatában elért Achievement: Acélfal, Billotte Kitüntetés

4-en lõttek folyamatosan, de valami olyan hülye szögbõl, hogy egyikre se tudtam visszalõni, és folyamatosan trackelve voltam. A csata kétharmadát letrackelve töltöttem <#falbav>
57 bekapott lövés után a tank túlélte, de az önbecsülésemrõl mindez már nem mondható el...

commander is növeli a többi tag skilljét még

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

egy kis mgyarázást a 100% fölötti legénységrõl plz. tudom h a venti ad 5öt, de én még nem tapasztaltam, hogy más miatt 100fölé ment volna, vagy csak rossz helyen nézem?😄
most miért mondod? :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Azért olyan szempontból van, amit Renegade ír, de szerintem is kisebb a jelentõsége, mint amit õ tulajdonít neki.

Rendszerben nézve van jelentõsége. Önmagában nincs.
több ezer csatánál ki jön azért, rém egyszerû ez :-)

aki 5 körönként hoz egy plecsnit (rendeset, nem ilyen reaper, master gunner, etc) az valószínüleg nem a véletlen mûve.

Nehogy emiatt ne tudj aludni. Érdeklõdtem mit takar.
Nyugodj meg.
Sippie
vagy plecsni vadász 😄 találkoztam már olyan leoval amelyik nem ment scoutolni hanem a bázison kempelt, hogy ha túléli a csatát kap valami plecsnit érte. Kúl
Ez vmi irónia volt?
Egyébként sztem 6k csata után a 62%hit rating kevés a 8k killhez mérve..RGo sztem gyengus,sima lesipuskás.
Ezzel kezdtem a kérdésem:Mennyi a jó hit rating átlagban?

a magas plecsnsk szinte biztos, hogy jó-nagyon jó játékos

1 shot 1 kill, azok kapják akiknek magas az alphája, németekkel szöszölõs, de pl KV-nál hamar meglehet a 7-es reaper

Sippie
komoly érdem? Én az összes plecsnire szarok, úgyhogy nálam nem 😄
Aha .
És a reaper az komoly érdem? Mert én olyat még nem kaptam de most megvesztem és berontottam a mozsárágyús TD-vel.
Sippie
van. 100%-os kommander 10%-os bónuszt ad a többi tagnak, így 100+10%
ja, végül is mit számít 5*sok másodperc, értelmetlen kikukucskálás, meg +sok száz HP ajándék az ellenségnek 😉

"Ja, nem veled történt az eset. "
Ez mi?

Olyan van hogy 110%-os ember?
A hitratenek szerintem azért nincs jelentõsége, mert melyik hasznosabb:

Ellõsz 10 skulót és betalál 5.
Vagy ellõsz 5 skulót és betalál 5.

Pedig az egyiknek a hitrateja 100%, a másiké meg 50%.
De végeredményben ugyanaz, csak az egyiknek kicsit kevesebb a profitja. De mivel ez nem monopoly....

Bugi Misi
T34-nek 83% a találati aránya abból kb a harmada lepattanó😊(105mm)

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

hát, az pont nem, hiszen pár csatából megugrod, nekem úgy van vele 69 csatám, hogy visszavettem bohóckodni, hidd el 1k+ csatánál már nem számít

Ja, nem veled történt az eset.

Figyu, ha valakit blokkolnak a lövésben, simán lehet jogos hogy szól. Persze, akár kerülgethetné is a csávót, de mondjuk van egy rakat pálya ahol ugye rá kell tapadni a sziklákra. Ilyenkor simán van olyan marharépa, aki beblokkolja az összes mögötte lévõt miközben tölt, te meg gurulj ki a francba hogy lõhess.

Én simán szoktam figyelni arra hogyha van mögöttem valaki ne zárjam el a lövés útját ha éppen töltök.

Statisztikából levonni következtetést hogy jogos volt az adott szituban a beszólás....

Az a baj, h a játék az ellõtt lõszer/találattal számol.
Jobb statisztika lenne, ha nézné hogy mennyi a pattanó/átütõ aránya.

Mondjuk én azért nem szoktam elõre bontani, mert elárulhatja, hogy ott vagyok.

A hitrate-nek is van jelentõsége, csak nem önmagában.
Meg aztán érdemes tankokra lebontva is megnézni, mert sztem neked is magasabb top tier tankokkal.
bardocz
Sharpshooter 58, reaper 7, master gunner 27. Nem tudom ezek mit lehet lekövetkeztetni. Találati arányom 69%, és 4k meccs alatt 3k kill.
Bugi Misi
2-4 Tier artyknak úgy 30-34% körüli a találat aránya afelett valamivel jobb(M41 nekem 38% a találati arányom)

Mire gondolsz?

Talán a Reaper.

Nem vita indítóként.Nálam az verte ki a biztosítékot,h az illetõ szólt,h tünés,mert õ lõni akar..

Nálam ez sok.

bardocz
A pusztító medállal az a gondom, hogy destroyer medál az nincs, így nem tudom melyik az😄
Apropó: replay van? Kielemezzük hogy kinek volt igaza 😊

Na igen, pl. a PzII gépágyúja nagyon le tudja vinni a taláti arányt, nehéz a mozgásban lévõ célpontra úgy leadni egy rakasznyi lövést, hogy mind a hat találjon. és ha mondjuk 50 tölténybõl csak 25 talál, akkor az már 50% csak.

Az efficiency értékbe beleszámít a hit ratio? Merthogy a wot-news az átlagosan kilõtt hk-ból, átlag sebzésbõl, zászlóhúzásból és bázisvédésbõl, valamint az átlagosan észrevett ellenséges hk-kból számol.

5/1 a mesterlövész/pusztító között.Sikerült ezt is elírnom.