World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 6k csat/8k kill valóban nem rossz.Lenne..
De a 62%hit sztem kevés.
Nem akartam virtuál xy növelést kérdezni,mert pont nem érdekel,de visszatérve az illetõre sztem tré.
Pl,nekem kb 5/1 az arányom a pusztító/mesterlövész között.Vagyis annyira nem érdekel a kilõtt tankok száma,annál inkább a kiosztott sebzés között.
Van,h 20/15 a találati arány,van,rosszabb(talán a gépem tré és lövök akár a falba,holott tiszta célt jelez,vagy csak la bambinos vok)és mellé van 0-1-2 kill.
Konkrétan én is beleszarok a lõszerárba meg a hit ratióba is. Lövök én 4x is a bokorban láthatatlanná vált ellenfélbe, elõre lebontom a házakat ahol az enemy bújhat, vagy éppen kikergetem onnan ha behúzódott vhova.
Az se érdekel ha 800 méterre van - ha tiszta célpont, lövöm.
A hitrate bámulása sztem a legnagyobb statbuzulás.
És igen: 6700 meccsre van 8500 killem, a hitratem meg 65% és a wotrating szerint zöld vagyok. Innen is látszik, marha sokat jelent a hitrate.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
6k/8k = 1.33 kill/battle
62% gondolom az all (amit ugye lehúznak az artyk)
nekem:
7k+ csata alapján
1.5 kill/battle
72% hitratio (all)
így tippre a srác 1200as effivel rendelkezik
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Viszont az én hit ratiom is csak 63%.
Viszont én simán bontok épületet még a 120-assal is. Ha azon múlik, h kinyírja a csapat az enemit, akkor simán lövök kerítésre, házra, teherautóra. A gyõzelem több xp-t hoz. 😊
Mert ha tier 1-3ban sokat játszottal,akkor az jelentõs hátrány sztem.
Az arty sztem a legjobb arra,h rontsd az arányod.De annyira nem vok képben arty terén,de ott van a célzás idõ+eltûnik az ellen mire lõnél,meg amúgy is tré hit ratingban sztem.
elméletileg azért mindegy,hogy mivel lösz, hiszen az optimális lõtávra törekszel a pozició megválasztással :-)
meg ugye vannak az artyk amivel úgy 50%, de gondolom annál azért illik jobbat összehozni :-)
A 80% ? csata alapján,mert ugye nem mindegy mivel lõsz!
Mázlista, inkább örülnél..
Poen klassz kis tank.
Saor Alba
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
<#vigyor>#vigyor>
Feltételek:
- 18. év
- TS 3 használat
- T9 Heavy, T8 Medium, T7 arty, T8 TD közel a T9-hez
- Regisztráció a http://hungarianteam.hu/forum weboldalon és a megfelelõ topicban pár sort írni magadról
- Játszani akarás
Klánunkban két divíziót tervezünk létrehozni:
a. div: CW Team, napi csata, gyakorlás
b. div: Fun Team, néha CW, ahogy szeretnék, platoon, company
Jelentkezzetek bátran, és együtt ismét nagyok leszünk! Ingame NH3CL-t keressétek kérdéssel.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. február 15. 21:44:16
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 1 561
Szerzett kredit: 42 882
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
A következõ modul kifejlesztve: Löveg '120 mm Gun T53'. Elköltött XP: 60 000. Elköltött szabad XP: 0.
Megvásárolva:
Modul Löveg '120 mm Gun T53' (1 item(s)) sikeresen megvásárolva. Elköltöttél kredit: 302 000.
<#taps>#taps>
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
úgy néz ki az utolsó adag keyt hozom el pénteken!
aki elõre kifizeti annak tuti fogok tudni hozni a többiek meg lekésték.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
viszont az IS-7-et már könnyebben sebzik a kisebb tankok, a T30-at meg a legtöbben 😊
E-100 vagy Maus én szerintem ami elég brutál, válaszd azt amelyik jobban tetszik kinézetre és jól van 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Mert láttam a Maust csatában egyet rálõtt egy VIII-as szintü aztán nem is foglalkozott vele tovább inkább elhuzott. Most meg az E100-at darálják 4-en és csak 9% ment le belõle
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Saor Alba
Ez olyan mint a mátrixban amikor Neonak adják a kapszulát 😊
Saor Alba