World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha IS-4-el meglátok akár egy Stug-ot és nem látok rá keményebb célpontra vagy jobban ki kéne bújni a fedezékbõl , akkor simán kinyírom, mert tud spottolni és ha van rá lehetõsége lelövi a láncomat. Nem beszélve a lélektani oldaláról, ha látja a csapatom, hogy 5-6-7 tankkal vezetünk, akkor végre kiszakad a campfestbõl.
Jagdtigert nem a tankok lovik majd, hanem az osszes arty 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

..majd rajossz mennyit er 😊
Még akkor is jobban megéri attól megszabadulni elõször. Eggyel kevesebb ágyú, ami rádszegezõdik.

Mindig a gyengét kell kilõni elõször. Kivéve, ha annyira gyenge, hogy csak pattog rólad.

Errol a hitrate vadaszatrol annyit, hogy tegnapelott CW-n lattam, hogy egyik bokor felol lottek. Oda lottem, ahol szoktak allni ugy, hogy nem volt felspotolva. 1 db aranyloszer 1 db kill. Vakon.
Leszarom a hitratet, egyel kevesebb ellenseg volt. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Jól beszélsz. Semmi extra nincs bennük. De legalább a ferdinek már lesz orrpáncélja.
patchaou
Bezony, ha van szemben egy viszonylag könnyen bontható TD aki nagyobbakat sebez mint a mellette álló heavyk, akkor természetes hogy a TD-t lövöm.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

..ez szerintem max a 9es td-nel igaz. az osszes tobbi max annyit sebez, mint a sajat tierben a heavyk. mondjuk a nemeteknel meg ez sem igaz 😊
Elméletileg nem hülyeség a TD-t lõni. Hisz õt könnyebb és marha nagyot tud visszalõni.

A sok kis bátor balfasz. Lõjük a TD-t akkor is ha 6-an vannak mellette mert azt nem nagy szám kilõni. Az nem baj hogy közben az õ fejüket is szétlövik. Idióta agyhalott potyalesõ barmok. Csak érjem el a ferdit meg a jagdtigert.
hát az a skill egy hülyeség, úgyis be van rakva a kézi poroltó
patchaou
Kicsit jobban átgondolva, ez nagyon megnehezítené az apróságok életben maradását.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

darki81
így a poroltó nem lesz betéve, amit már megbántunk hogy betettünk<#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

érdekesek lesznek mindenesetre az új skillek, és örömteli, hogy újra el lehet majd osztani a felhalmozott xp-t a skillekre.
patchaou
Ha bespottolnak azt legtöbbször észreveszem a felém érkezõ lövedékekbõl 😊 Egy olyan skillnek viszont örülnék ami bevilágítaná azt aki engem spottolt.

Tono34
Reg elfogadása majd otthonról, most vissza a munkába <#eplus2><#vigyor2>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Akkor már beszállok a kampányolásba én is 😊
Én nemrég csatlakoztam, és innen a fórumról Renegade is a sorainkat erõsíti, szóval talán nem lenne teljesen ismeretlen a társaság 😊

Semmit sem veszíthetsz, ha nem tetszik kilépsz harag nélkül. Épp újraszervezõdünk, egyre több az aktiv játékos és kell is!

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Tono34
Gondolkodom rajta, esetleg elõtte jó lenne megismerni a társaságot is.

Leginkább csak este 9 után szoktam fent lenni, mikor picurka már elaludt és asszony is hagy játszani 😊 , viszont éjfélnél nagyon nem maradok tovább, mert nagyon hamar van reggel és vár a munka 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono: csatlakoznál hozzánk?

Tono34
Kb 3 hete kezdtem el az USA ágat 😊

Nagyon jó kis cuuc ez a T-34-85!
5 kill, 5 sebzés, csak hogy semmi ne legyek 😄

Tono34
20-25k xp a T34-ig, ma talán meg is lesz 😊

ott már anyagi problémák jelentkeznek😛
Nameg a t30-ra is kell az zixp, azt is nyomd ám ki, még van egy hónapod rá, simán meglesz!😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Tono34
Most hosszabbítottam meg, T34-re már megvan a pénz, de az E75-re és az IS4-re még kell 😊

van még 4óra prém, mindent bele kell adni😊
Tono34
Hasonló volt nekem is:

Gyõzelem!
Csata: Swamp 2012. február 16. 9:30:29
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 2 912 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 53 884

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. február 16. 9:30:37
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 2 982 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 56 482
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Mesterlövész

új nap új lehetõségek😉
Rendben!

Mighty
Megtörtént, de az aktiváló email-t sajna melóhelyen nem tudom olvasni. Majd este, otthon 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Bezzeg az én AMX12-m ami scoutolni lassú, ütni kevés, az folyamatosan tier9-ben van...
Már inkább nem is megyek vele. Ellennél még a legkisebb is tier6, de ez a szerencsétlen meg szinte oldalról se viszi a VK 3601-et. Még szerencse, hogy általában el sem találok semmit, így legalább a lepattanók nem idegesítenek 😄

Meghívtalak, még a fórumra regisztrálj kérlek!

patchaou
Volt ott egy csatám kv-3-al amiben majdnem mindenkit úgy kaptam el, hogy átcsörtettem a házon ami mögé elbújt 😊

Mighty
Darienlelo

Várunk vissza 😊

Mi az ingame neved?

ott van még a csoki/kaja, a 100% + venti az csak 92% jelenleg.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Újraszervezés alatt van a klán, szükségünk van a játékosokra, szívesen látnánk a sorainkban. Este vagyunk aktívak, 6 óra után. Én spec 18-01-ig.

http://hungarianteam.hu/forum ide regisztrálj kérlek és írj pár sort magadról. Küldök addig meghívót a klánba.

már hogy ne számolná, kellõen nagy minta esetén megjelenik a winrateben.

birom amikor, a lelkesek sand riveren az agyag házak között bújkálnak, aztán pukk-pukk-pukk. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Akkor mivel most már a 100%-os crew tényleg 100%-os lesz, fullos masinán értelmetlen lesz a ventillátor?

patchaou
Azt valóban nem számolja sehogy a játék, hogy egy szándékosan szétlõtt ház mennyit segít a csapattársaknak. Tegnap is 3 tankunk figyelte hogy mikor akar a ház mellé bújt tájp újra kibukkanni. Szétlõttem a házat, a többiek pedig azonnal kaptak egy oldalát mutató tájpot.

Ja és még úgy is +5kba jöttem ki XD

WoT: Nishizumi77

Eagle16
Aha. Na most mutatom hogy engem T5 light-tal ami ilyen csatákba való lenne, hova is rak be...

Ahova kéne felderítõ ott meg nincs egy se...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Bétában azért mikor nem voltak még jó farm tankok, 122essel mindig óvatosan bántam mert drága mulatság volt.
Most meg leszarom, T30al is ellõtem 30k credit értékû lõszert 😄

már bocs, de egy jó lövész pont leszarja, az 1000 cr/skoló árat, hiszen jó lövész, minek stresszeljen ezen úgy is talál.

Illetve ugyanúgy lõ hátsó görgõre, t50-2re, hiszen azt is eltalálja.

szar ügy, de a hitrate lámák és a laza lövészek között csak annyi a különbség, hogy az elsõ csoport ügyesebben tud elé célozni.

birom amikor keveredik az ok, okozat :-)

Mighty
Üdv!

Mikor szokott játszani a bagázs? Én kb naponta 22:00-01:00 között szoktam tolni.
Az ingame player ratingem 1200, de ezt lehúzza, hogy szokott játszani a fiam is a T7-T2 tankokkal.
Itt van az elmúlt havi teljesítményem illetve a tulajdonolt harckocsik (az elsõ fele prémium acc volt).

Ha esetleg más klánnál is felkelte szerény személyem az érdeklõdést, szívesen kipróbálnám a kláncsatákat.

Ha lehet, pm-ben válaszoljatok.

Solten
Detto, leszarom a statisztikat. Mondjuk be szoktam talalni akkor is ha 1 cm log ki a tankbol.

Saor Alba

Néha CW szimpatikus nekem. CW szerintem már dögunalom hogy zömében T10ek meg artyk agyalják egymást, szét kéne osztani kisebb tierekre is mint a companyt, T8 CW tök jó lenne.