World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Mindig a gyengét kell kilõni elõször. Kivéve, ha annyira gyenge, hogy csak pattog rólad.
Leszarom a hitratet, egyel kevesebb ellenseg volt. 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Én nemrég csatlakoztam, és innen a fórumról Renegade is a sorainkat erõsíti, szóval talán nem lenne teljesen ismeretlen a társaság 😊
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Leginkább csak este 9 után szoktam fent lenni, mikor picurka már elaludt és asszony is hagy játszani 😊 , viszont éjfélnél nagyon nem maradok tovább, mert nagyon hamar van reggel és vár a munka 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
5 kill, 5 sebzés, csak hogy semmi ne legyek 😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Gyõzelem!
Csata: Swamp 2012. február 16. 9:30:29
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 2 912 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 53 884
Csata: Malinovka 2012. február 16. 9:30:37
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 2 982 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 56 482
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Mesterlövész
új nap új lehetõségek😉
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Már inkább nem is megyek vele. Ellennél még a legkisebb is tier6, de ez a szerencsétlen meg szinte oldalról se viszi a VK 3601-et. Még szerencse, hogy általában el sem találok semmit, így legalább a lepattanók nem idegesítenek 😄
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
http://hungarianteam.hu/forum ide regisztrálj kérlek és írj pár sort magadról. Küldök addig meghívót a klánba.
birom amikor, a lelkesek sand riveren az agyag házak között bújkálnak, aztán pukk-pukk-pukk. :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
WoT: Nishizumi77
Ahova kéne felderítõ ott meg nincs egy se...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Most meg leszarom, T30al is ellõtem 30k credit értékû lõszert 😄
Illetve ugyanúgy lõ hátsó görgõre, t50-2re, hiszen azt is eltalálja.
szar ügy, de a hitrate lámák és a laza lövészek között csak annyi a különbség, hogy az elsõ csoport ügyesebben tud elé célozni.
birom amikor keveredik az ok, okozat :-)
Mikor szokott játszani a bagázs? Én kb naponta 22:00-01:00 között szoktam tolni.
Az ingame player ratingem 1200, de ezt lehúzza, hogy szokott játszani a fiam is a T7-T2 tankokkal.
Itt van az elmúlt havi teljesítményem illetve a tulajdonolt harckocsik (az elsõ fele prémium acc volt).
Ha esetleg más klánnál is felkelte szerény személyem az érdeklõdést, szívesen kipróbálnám a kláncsatákat.
Ha lehet, pm-ben válaszoljatok.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Saor Alba