World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az a straussler mbt már igen nagy baromság. " - már miért lenne baromság?

angelus1991ster.blogspot.hu

Hát ez aztán a mérvadó. Nehogy elkezd húzni őket! pofára estek a tankok!!!! pfff
Elég durva a svéd TD vonal 8astól felfelé. Rég nem szórakoztam olyan jól, mint az UDES-el. Nagyon fasza kis sniper cucc. Még a célkereszt is sokkal jobban néz ki.
Ez körülbelül egy 4 éves kép lehet, akkor jött ki. Azóta ez rég tárgytalan lett. Szerencsére amennyi bejött azóta, az nem lett ekkora katyvasz, mint ez itt. Nem hinném, hogy közös európai ág lenne...A magyarokat be lehetne tolni magyar legénységgel a német treebe t8ig mondjuk, onnan csatlakozna be a párduc2 mögé, meg esetleg a TD-nél Ferdi mögé. A legénység meg magyar lenne, magyar felségjelzéssel a tank. Legénység meg használható lenne német tankba oda-vissza... Szerintem ez lenne a legjobb megoldás. Az a straussler mbt már igen nagy baromság.
Majdnem,Afrika Korps vs Desert Rats.

Ez nem hivatalos, csak egy rajongók által összetákolt EU ágas fikció. Az Express-en, TAP-on is kint volt. Olaszoknál egy tierrel lejjebb kellene tolni az azt a pár közepes tankot, pl. a P26 40 maximum tier 4-es lehet. A magyar ágrész hibás: Toldi II, helyett Toldi IIaK, 40M Turán III, meg t6-os 43M Turán (?) , meg nem létező Tas TD? Hahaaha
EU ág sajna nem lesz és nem is képesek megcsinálni, ahhoz a WG alkalmatlan. Csoda, hogy a Svéd és a Cseh bekerült, azokat is önkéntesek kaparták össze Wg-seknek.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.14. 22:43:03

angelus1991ster.blogspot.hu

Sunsetjoy
Most így elképzeltem, hogy a tier1-es csehszlovák tankból 10 ág indítható, tele lenne a fejlesztési ablaka, olyan lenne, mint egy lego, amiből ház, vonat, helikopter, meg robot is építhető 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

joe662
Remélem az első időpont lesz itt is<#hehe>

Ilyen egy retardáltat,a bázison forgatta a tornyát Prohon.Kivágtam a 2 spottert középen,majd mentem a szélére,ez meg elkezdett követni,majd gyönyörűen lelopkodta amit lelőttem 1 lövésre.
6 lóvésból 4 kill,jó átlag<#levele>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

A T-43 nekem nagy kedvencem volt, de a T-44 az etalon. Mind a mai napig gyakran leporolom és megyek vele egy-egy kört. De jó is lenne ha adnának neki egy kis átütés buffot.
ROMOTO
Oroszoknál ilyen olyan nemzeti ünnep, hadsereg napja, tankfestés témája, stb. miatt február 23; május 9 a tipp, attól még lehet hogy eu és többi szerveren más dátummal megy.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.14. 21:18:30
joe662
Ezt az Obj252u-t mikor rakják be a shop-ba?

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

ROMOTO
Egy eu-s fejlesztő osztotta meg, még nem 100% hogy lesz, de az is érdekes hogy ezt a wg-milyen módon képzeli el, pár hete téma a wg-nél hogy mégis kell összeu-s fa, ha nem jön össze attól még jó látni hogy több magyar is be lesz hozva a többi mellett, mert az is elhangzott hogy a cél hogy minden 2vh-s nemzet tankjai benn legyenek a játékban.
Még mindig nem tudok oroszul, de azért nem feltétlenül hinnék egy modder információinak, még ha ismertebb is.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.14. 20:58:50
És totál megkavarják a tiereket meg a járműveket? Pl. a cseh 10-est meg 9-est letolják T8-ba meg 7-be? A Mutzot meg berakják sima T9-esnek? Gondolom nem lenne rajta spéci festés, meg fejleszthetőek lennének a moduljai, de ez nem változtatna rajta, hogy lenne egy prém, ami teljesen azonos egy sima tech tree-ben lévő géppel. A legénységeket hogy oldanák meg?

Meglepne, ha ezt meglépnék.
ROMOTO
Nem tettek le róla, asszondják hogy betolják a svédeket meg a cseheket a közösbe.

Jove rakta ki nemrég...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.14. 20:53:19
Codename: Panzer Phase 1-2
Utoljára szerkesztette: Tessellia, 2017.02.14. 20:49:29

WG által tervezett? Akkor hogy kerülnek bele a már játékban lévő svéd és cseh tankok? Vagy a "WG által tervezett" úgy értendő, hogy az összeurópai ág, amit a WG már egy ideje a játékba akar vinni? Mert szerintem arról már egy ideje letettek, különben nem kerültek volna be önállóan a svédek meg a csehek.
Már nem emlékszem mi volt az olasz tankok neve,de szerettem őket abban a nagyon régi tankos játékban.
De most visszagondolva nem is volt az olyan régen,valamikor 2005 körül játszottam vele.
Meg asszem magyar játék is volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.14. 20:40:44

ROMOTO
Az összes nemzet benn lesz aki a 2 vh idején tankokat gyártott.
Ó lesznek olasz tankok? Az nagyon klassz lenne,vagy 20 éve játszottam egy magyar szinkronos tankos játékkal,abban szép olasz tankok voltak.

ROMOTO
Itt a wg által tervezett összeurópai tank fa jelenlegi állapota
Próbáld ki őket,azt mondják jó a camojuk,de ne állj ki velük meredek helyre mert úgy lepotyognak mint a fene.
Jah és ne ugrass velük meg akkor is képes pofára esni.<#buck>

barret
Átlag (50,28%) felett vagy vele.Winrate javításra nem ez való 😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

Érdemes a svéd td-kre rápróbálni? Ér annyit ez a siege mód? Mert hogy a pályák olyanok, hogy td-k egyre kevésbé élvezhetőek.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Sunsetjoy
Átképezni arra a tankra, amibe beülnek, mindenképp érdemes (ne legyen piros), mert piszok nagy hátránnyal jár, ha nem teszel így. De mivel új legényeket raktál be, ez itt nem kérdés.

A KV-13 ritka tank, azok használják ki inkább, akik nem futtattak külön med és külön heavy legénységet az elejétől, a középszintű heavyket pedig ki akarták kerülni (bár pont ott jók először igazán). Ha heavy vonalon megy az ember, az IS ágon (aminek IS7 a vége) valahol mindenképp van olyan képzés, hogy két azonos szint jön egymás után (vagy tier5 vagy tier7 esetén).
Másra nem túlzottan jó többek véleménye szerint- ha nem akarsz vele átmenni a heavy ágra, vagy nem azon vagy, hogy mindent kipróbálj.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Kv13 szerintem szarabb.

A T-43 egy okádék, túl kell esni rajta.

A kifejlesztett skillek attól még működnek, hogy épp átképezted a legénységet egy másik tankra, ezért egyébként nem százasok. A perkek dettó. Tehát ha már 100 százalékosra ki volt fejlesztve mondjuk a hatodik érzék, az akkor is működni fog, ha átképzed a legénységet, ezért a parancsnok épp csak 80, vagy 90 százalékon van. Viszont ha nem fejlesztetted ki teljesen, hanem mondjuk csak 97 százalékosan, és ekkor képzed át a fiúkat, akkor addig nem fog tovább fejlődni, amíg a parancsnok el nem éri a száz százalékot alap képzettségben.
Véleményeteket szeretném kikérni:

Csinálom az orosz MT vonalat. T34-85 (számomra eddig a játék legjobb tankja) után volt két lehetőségem: T43 vagy KV13. Bedobtam az összehasonlítóba és a T43-ra esett a választás. Szerintetek jó döntés volt? Kicsit elveszettnek érzem magam a tankban. Több lövés megy mellé, mint jól a közelébe. Igazsághoz tartozik, hogy a tankhoz új legénységet toboroztam (gold használata nélkül - elvből -> 75%), régiek a T34-85-ben maradtak, mert azt még nagyon élvezem és hátha nekiesek a KV13-nak is.

Más:

Valaki legyen szíves elmondani ezt a legénység áthelyezést...

Pl: van a T34-85-ben 100%-os legénységem skill-lel. Bármibe átrakhatom, akkor is újra kell tanítanom és a %-ból akkor veszít valamennyit, a skill pedig 100% felett érvényesül ismét? Ha nem tanítom buták lesznek, mint a faék (piros felirat)? Alap, hogy gold-ot nem használok...

Előre is köszönöm!
joe662
Én 42 után is gyűlölöm,azt a bazi nagy uzsonnás dobozt<#hehe>
Sokan sirnak,hogy a SkorpioG világit ha ellövi magát,hát ezzel még lőni se kell ahhoz hogy felspotoljanak<#wilting>

Szerintem 10 csata után is rühelleni fogom a conway-t.<#hehe>
Peches szar.Az ágyúja nem rossz,7 másodperc alatt tölt,de atom peches,mindig ilyen 15-4 15-2 csatába kerülök vele,eddig 4 lemming 1 kempelő banda.

Bazz,elöl harcolunk hárman a többi balfasz hátul kempel a picsában,idióta isu meg lövöldözik összevissza,meg lő engem is kinyírja T8 med csapattársat és még ő pofázik.Mi vagyunk a hibásak mert ő bekékül.<#wow3>

Négy csata.
mind a négyben lemming train volt,vagyis kb 10-12 csapattárs mint a birka egy vonalban rush.
Jó már 5.<#banplz>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.14. 14:41:51

joe662
Mindezt hány csata után mondod<#fejvakaras>
Remélem nem egy egyjegyű szám lesz a válasz<#banplz>

Hát én megvettem a T9 Td-t,de kár volt,iszonyú szar csatákba kerülök vele.Eddig csak bukta.

A zászló nagyon rossz hatással van a játékosok egy részére valami hihetetlen vonzalmat éreznek iránta egyszerűen elvesztik az eszüket.
A vesztett csaták jó része ezért lett.Hányszor volt olyan hogy a HT verekedőben megnyertük a küzdelmet és már több tank előnyünk volt csak símán ki kellet volna szedni az ellenfelet de ezek szarrá lövették magukat a foglalókörben.
Ész nélkül rohannak a halálba nem ám gondolkodni egy kicsit is minek az.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Mondok jobbat svéd TD sztori lesz.
Gondolkoztam a svéd td húzáson,de egymás után két csatában t8 és T9 svéd td-t is láttam pofára esni.
Udes épp csak kiment a szikla szélére és le esett,de Strv 103 átugrott a dombon csak túloldalt pofára esett.<#ijedt>
Amilyen őrülten szoktam vezetni tankokat fix én is így járnék.

Akkor még több T 49-es Story lesz.
Sokszor nekem is duplán küldi.

Végtelen történet...
joe662
Lol idióta telefon:-/

joe662
Kemény volt ott mindenki,mint a kàd széle:-)
Azt viszont nem értem,ha a foglalôkörben màr van 4hulla akkor a többi minek vonul egyesével,ugyan oda meghalni?
Amúgy màr kezdem letojni,hogy nem nyerek,a véennyóc,meg a pénz az jön szépen,a többit meg lef..om.Csak még néha kiakaszt.

joe662
Kemény volt ott mindenki,mint a kàd széle:-)
Azt viszont nem értem,ha a foglalôkörben màr van 4hulla akkor a többi minek vonul egyesével,ugyan oda meghalni?
Amúgy màr kezdem letojni,hogy nem nyerek,a véennyóc,meg a pénz az jön szépen,a többit meg lef..om.Csak még néha kiakaszt.

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

A két IS nagyon kemény volt.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

joe662
Retards on the tour<#falbav>

Milyen mókás volt a szerencsétlen AT-2-t hülyére szívatni a 6-os svéd prémmel. Egy szikla mögül a maradék két skuló ment a kupolába 288-at sebezve. Ő is eltalált kétszer, de csak 150-et sebzett. Mire odaért a szikla közelébe, ahol rejtőzködtem kitáraztam még egy T-34-85-re és újra betöltöttem. Ahogy jött ki a szikla másik oldalán első lövésre le a láncot, és a maradék két lövést a 162 hp-ra análba kapta. <#taps>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Köszi! Akkor mégsem olyan elérhetetlen <#eljen>

@mordawn: köszi neked is.
HTS s3rg1nh00
1366 volt azt hiszem az első 10 oldalon a legkevesebb,amire már Ace jár...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Iránymutatásként tudod használni: wotreplays

Sajnos olyan oldalt nem ismerek, ahol a konkrét alap xp-t napra pontosan megadják.
Válts szervert. Nekem tegnap megoldotta.