418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szerintem senkinek, de a lengyelek biztos megveszegetik, ahogy mi a turánt... -
tothgyorgy #393715 A lengyeleknek. Vannak elegen. -
Plata #393714 De az a lengyel taliga egy vicc,még is kinek kell az? -
Nem lesz semmi orosz buff a köv. peccsben, csak valamikor később, cserébe berakják azt a szar lengyel taligát, meg lesz okosított MM, meg új oktató mód és egyéb szarságok... -
Trolloloo,lehet gyakorlózni, egyedül,és más huncutságokat elkövetni,az új xvm beállításával.
Több klienst lehet futtatni egy gépen,Pl: nem kell kilépni replay nézegetéshez
:\World of Tanks\res_mods\configs\xvm\default\Tweaks xc:
"allowMultipleWotInstances": true,ra átirni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Scheff #393712 Szerintem minden a helyén van, bár nyilván nem túl tiszta a kiejtés, a hangsúlyozás is fura, de egyszerűen nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy egy ilyennél leragadjak. Szvsz más videós sem. -
Still_I_Rise #393711 Tényleg, most hívott Grétsy tanár úr: a szó tökéletesen hagyta el fogaid koszorúját! :) -
Plata #393710 Nem lenne rossz,be vallom a KT-t a végére megszerettem.
E75 egyenlőre szívás stock tankként. -
Scheff #393709 Hol a beszédhiba abban a szóban? :O -
yossarianHUN #393708 Mint egy történelmileg hiteles (88-as ágyúval szerelt) KT. Azt meg még nem tudjuk, hogy egyáltalán prém lesz-e, vagy valami spéci jármű (például felújított történelmi csata játékmódba), mert erről még semmilyen infó nincs. -
Plata #393707 Mikor hol hogy néz ki? -
Angelus1991ster #393706 Tier 7-be meg jön a Királytigris H.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ami jobb mint a VK4503 :D
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.15. 21:19:42 -
Still_I_Rise #393705 A témától függetlenül és elismerve a tudást/tapasztalatot, de miért van az hogy a streamerek nagy százaléka beszédhibás? 3:08-nál a statisztika szó priceless.
Néha már a tartalom kárára megy az affektálás/beszédhiba és néhányuknál az erőltetett káromkodás.
Mondjuk a Tényekbe vagy az időjárás jelentésekbe simán beférnének.
-
Plata #393704 T7 KT prém?
Ha pofásan néz ki jöhet.
Bár most nyárra úgy is pihire teszem a játékot,ha itt a nyáriszünet,már pedig az itt van,holnap van középiskolában is meg általánosban is az utolsó tanítási nap.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.15. 21:14:30 -
yossarianHUN #393703 Aha, feltétlenül kellett a harmadik copy paste prém stock Tigris a játékba. Jöhet még Wittmanné meg Knispelé (neki rögtön a KT-ját is berakhatják, hogy teljes legyen az összkép). -
endrodiz #393702 Te jo eg! Te tenyleg ilyen sotet vagy?!
-
Plata #393701 Na banyek,ez lehet köll.
Mert érdekes. -
Angelus1991ster #393700 Supertest: Otto Carius’ Tiger 217 Tier 6 Premium German Heavy Tank
Az első zimmerit réteges tank a játékban.
( Michael Wiitman-os nem lesz? :D)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Statja meg Tigris 131 kopi.
Mekkora lenne már ha egy misszió sorozat keretében (pl. ilyen bovingtonos), meg lehetne szerezni, mint pár hónapja a T25 Pilótát.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.15. 21:09:50 -
Plata #393699 Nono,én mást festenék rá.Mondjuk egy száguldozó vadkecskét.
-
yossarianHUN #393698 Abszolút nyugodt vagyok, csak elmondtam a véleményem erről a rákozásról.
"Szerintem ma magyarországon nem tudsz olyat mutatni." - Ha meg tisztában vagy ezzel, akkor még aggasztóbb a dolog. Komoly problémák lehetnek a fejedben, ha nem látod mielőtt kimondod, hogy mi a probléma ezzel. -
Angelus1991ster #393697 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja és kötelezve lennél arra, hogy horoggenyát, meg hungarista szöges keresztes emblémát viselj a T-49-en. XD -
Plata #393696 Angol td is egy lövésez. 
Ma nem engem lőttek le hanem csapattársat,conway-el voltam, fv td úgy ki lőtte t49 csapattársat mint a huzat.
-
Plata #393695 Csigalom és nyugavér,mutass olyan embert aki még nem vesztett.Szerintem ma magyarországon nem tudsz olyat mutatni.
Reményeim szerint inkább infarktust fogok kapni és nem rákot,az utóbbit nem csipáznám.
-
Angelus1991ster #393694 Akko' má mindegy :D
Megfelelő bugyort meg is találtam neked :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]Csak T-49-el játszhatsz az egész örökkévalóságban.
[spoiler]De mindig mellélősz és egy japán titán tank egylövésez.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.15. 20:50:48 -
yossarianHUN #393693 Egyszer már kifejtettem itt a véleményem az ilyen családtagos rákos megjegyzések kapcsán, úgyhogy nem ismételném önmagam, de azért szerintem gondolkodj el kicsit a dolgokon, és a saját érdekedben ne nagyon hangoztass ilyeneket társaságban, mert én békés embernek tartom magam, de úgy vágnálak szájba egy ilyen megszólalás után, hogy utána egy hétig balra néznél. És szerintem vannak ezzel még így páran, főleg olyanok, akik vesztettek el már családtagot rák miatt, ami kis hazánkban ugye sajnos egyáltalán nem ritka.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.06.15. 20:48:41 -
Plata #393692 Ateista vagyok.
-
Plata #393691 Ha kikapcsolod az emberek hangját és a játék hangját vissza adod megnézem.
-
Angelus1991ster #393690 Jujj :D Nem szabad a getcancerizmus antikrisztusi tanát követni , mert elkárhozik a lelköd. -
Plata #393689 GTA-ban vannak migránsok,akiket csúnyán el lehet intézni.
Trevor küldetéseiben.
-
Angelus1991ster #393688 Rosszul írtam: Migránsokat elütni akaró meg GTA-zott? :D -
Plata #393687 Hogy ütött volna meg a guta amikor átlépted az apeh küszöbét. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem kívánok én rosszat az apeh dolgozóknak,csak kívánom hogy annyi család tagjuk dögöljön meg rákban ahány embert tönkretesznek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.15. 20:43:12 -
Angelus1991ster #393686 Ne szidjad az Apeh-eseket, egy ideig én is az voltam :D -
Angelus1991ster #393685 Migránst elütős meg GTA-zott? :D -
Plata #393684 Van olyan kamionos aki kikapcsolódásnak kamionos szimulátorral játszik. -
Plata #393683 Apeh-es irodisták dögöljenek meg mind. XD
WG-sek meg nyolc hogy mivel játszanak.Csak ne basszák el a WoT-ot jobban. -
yossarianHUN #393682 Csak épp az APEH-es irodista nem egy játékkal dolgozik. Az meg, hogy "WG-sek" elég tág kategória. A WG alkalmazottainak úgy a 10%-a lehet fejlesztő, a többi marketinges, könyvelő, ügyfélszolgálatos, kutató, ügyintéző, emberi erőforrásos. A fejlesztőknek pedig megint csak a túlnyomó többsége modellező, textúrázó, programozó, hálózati szakértő, szerverkarbantartó, és mint ilyen, a munkaideje alatt egy percre nem találkozik a játékmenettel magával. Az egyedüli olyan WG-sek, akik ténylegesen játszanak a játékkal a munkaidejükben, azok az alkalmazottak kb. 1%-át kitevő teszterek, márpedig őket pont arra tartják, és azért fizetik, hogy kipróbálják és visszajelzést adjanak a többi 99% munkájáról. És még az ő munkaidejüknek is max a 10%-át teheti ki maga a játék, a többi a különböző fejlesztőkkel való kommunikációval, a teszteredmények összeírásával és továbbításával, a bugok és egyéb problémák lejegyzésével, a különböző hibák rekonstruálásával és reprodukálásával telik.
Úgyhogy enyhén szólva el vagy tévedve, a játékfejlesztés baromira nem úgy működik, hogy bemész a munkahelyedre, 8 órát játszol a játékkal, aztán fáradtan megtörlöd a homlokod, hazamész, és lenyírod a füvet. Ez körülbelül olyan, mintha azt mondanád, hogy aki a hadsereg állományában van, az nem fog hobbiból célba lőni, mert úgyis azzal telnek a napjai, hogy nyolc órán keresztül lángoló gépfegyverrel rohangál. Több okból is hülyeség.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.06.15. 20:11:27 -
Angelus1991ster #393681 XD én mondtam, hogy a drága wg-sek nem játszanak a WoT-tal :D
Napi 8-10 órában ezzel a munkatárgyal dolgozik valaki, otthon már biztosan nem fog :D Inkább fizikai munkával kapcsolódik ki, pl. felássa a kertet vagy gyereket nevel etc.
Pl. 8 órányi buszvezetés után ki akar buszt vezetni? vagy az apeh-es irodista otthon nem fog bevallásokkal foglalkozni. -
asolyom #393680 Honnan lehet letölteni? -
Plata #393679 Töltsd le a stat modot.
Az kiírja mennyi a legénységi xp. -
Scheff #393678 Rosszabb a WoT, mint régen volt?