World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Elég durva a svéd TD vonal 8astól felfelé. Rég nem szórakoztam olyan jól, mint az UDES-el. Nagyon fasza kis sniper cucc. Még a célkereszt is sokkal jobban néz ki.
EU ág sajna nem lesz és nem is képesek megcsinálni, ahhoz a WG alkalmatlan. Csoda, hogy a Svéd és a Cseh bekerült, azokat is önkéntesek kaparták össze Wg-seknek.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.14. 22:43:03
angelus1991ster.blogspot.hu
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ilyen egy retardáltat,a bázison forgatta a tornyát Prohon.Kivágtam a 2 spottert középen,majd mentem a szélére,ez meg elkezdett követni,majd gyönyörűen lelopkodta amit lelőttem 1 lövésre.
6 lóvésból 4 kill,jó átlag<#levele>#levele>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.14. 21:18:30
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.14. 20:58:50
Meglepne, ha ezt meglépnék.
Jove rakta ki nemrég...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.14. 20:53:19
Utoljára szerkesztette: Tessellia, 2017.02.14. 20:49:29
De most visszagondolva nem is volt az olyan régen,valamikor 2005 körül játszottam vele.
Meg asszem magyar játék is volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.14. 20:40:44
Jah és ne ugrass velük meg akkor is képes pofára esni.<#buck>#buck>
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
A KV-13 ritka tank, azok használják ki inkább, akik nem futtattak külön med és külön heavy legénységet az elejétől, a középszintű heavyket pedig ki akarták kerülni (bár pont ott jók először igazán). Ha heavy vonalon megy az ember, az IS ágon (aminek IS7 a vége) valahol mindenképp van olyan képzés, hogy két azonos szint jön egymás után (vagy tier5 vagy tier7 esetén).
Másra nem túlzottan jó többek véleménye szerint- ha nem akarsz vele átmenni a heavy ágra, vagy nem azon vagy, hogy mindent kipróbálj.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A kifejlesztett skillek attól még működnek, hogy épp átképezted a legénységet egy másik tankra, ezért egyébként nem százasok. A perkek dettó. Tehát ha már 100 százalékosra ki volt fejlesztve mondjuk a hatodik érzék, az akkor is működni fog, ha átképzed a legénységet, ezért a parancsnok épp csak 80, vagy 90 százalékon van. Viszont ha nem fejlesztetted ki teljesen, hanem mondjuk csak 97 százalékosan, és ekkor képzed át a fiúkat, akkor addig nem fog tovább fejlődni, amíg a parancsnok el nem éri a száz százalékot alap képzettségben.
Csinálom az orosz MT vonalat. T34-85 (számomra eddig a játék legjobb tankja) után volt két lehetőségem: T43 vagy KV13. Bedobtam az összehasonlítóba és a T43-ra esett a választás. Szerintetek jó döntés volt? Kicsit elveszettnek érzem magam a tankban. Több lövés megy mellé, mint jól a közelébe. Igazsághoz tartozik, hogy a tankhoz új legénységet toboroztam (gold használata nélkül - elvből -> 75%), régiek a T34-85-ben maradtak, mert azt még nagyon élvezem és hátha nekiesek a KV13-nak is.
Más:
Valaki legyen szíves elmondani ezt a legénység áthelyezést...
Pl: van a T34-85-ben 100%-os legénységem skill-lel. Bármibe átrakhatom, akkor is újra kell tanítanom és a %-ból akkor veszít valamennyit, a skill pedig 100% felett érvényesül ismét? Ha nem tanítom buták lesznek, mint a faék (piros felirat)? Alap, hogy gold-ot nem használok...
Előre is köszönöm!
Sokan sirnak,hogy a SkorpioG világit ha ellövi magát,hát ezzel még lőni se kell ahhoz hogy felspotoljanak<#wilting>#wilting>
Peches szar.Az ágyúja nem rossz,7 másodperc alatt tölt,de atom peches,mindig ilyen 15-4 15-2 csatába kerülök vele,eddig 4 lemming 1 kempelő banda.
mind a négyben lemming train volt,vagyis kb 10-12 csapattárs mint a birka egy vonalban rush.
Jó már 5.<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.14. 14:41:51
Remélem nem egy egyjegyű szám lesz a válasz<#banplz>#banplz>
A vesztett csaták jó része ezért lett.Hányszor volt olyan hogy a HT verekedőben megnyertük a küzdelmet és már több tank előnyünk volt csak símán ki kellet volna szedni az ellenfelet de ezek szarrá lövették magukat a foglalókörben.
Ész nélkül rohannak a halálba nem ám gondolkodni egy kicsit is minek az.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Gondolkoztam a svéd td húzáson,de egymás után két csatában t8 és T9 svéd td-t is láttam pofára esni.
Udes épp csak kiment a szikla szélére és le esett,de Strv 103 átugrott a dombon csak túloldalt pofára esett.<#ijedt>#ijedt>
Amilyen őrülten szoktam vezetni tankokat fix én is így járnék.
Azt viszont nem értem,ha a foglalôkörben màr van 4hulla akkor a többi minek vonul egyesével,ugyan oda meghalni?
Amúgy màr kezdem letojni,hogy nem nyerek,a véennyóc,meg a pénz az jön szépen,a többit meg lef..om.Csak még néha kiakaszt.
Azt viszont nem értem,ha a foglalôkörben màr van 4hulla akkor a többi minek vonul egyesével,ugyan oda meghalni?
Amúgy màr kezdem letojni,hogy nem nyerek,a véennyóc,meg a pénz az jön szépen,a többit meg lef..om.Csak még néha kiakaszt.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
@mordawn: köszi neked is.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Sajnos olyan oldalt nem ismerek, ahol a konkrét alap xp-t napra pontosan megadják.