418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #393677 Van arra valami formula, hogy ha egy csatában mondjuk szerzek 1000 alap xp-t, akkor ezek után mennyi legénységi xp jár? -
asolyom #393676 Az AMX30-ra én is pályázom, de egyelőre még edződöm T7 környékén. Ameddig a 13 75-öt élvezem, addig nem cserélem le, pedig már erős volt a kísértés, de a BC 12-re azánt pénzt elköltöttem a T71-re, és nem bántam meg, nagyon mókás kis jószág. -
Sir Charles #393675 Tegnap sikeresen túladtam az Obj 416-on, ime egy gyors értékelés annak, akit érdekel.
Az A-44 után elég nagy hátraarc ez a tank. Míg az A-44 egy jó közelharci tank(hozzáteszem,hogy az Obj 430 II is az), az Obj 416 egy Td és egy light keveréke és így is kell játszani vele. Jó látótáv, jó ágyú, 0 páncél, szóval köze nincs az átlag orosz medekhez.
Mivel 3 fok a csőlehajlás, ezért az idő nagy részét azzal tölti az ember, hogy megfelelő pozíciót találjon, mivel a legkisebb bukkanón is az égnek áll a cső.
És mivel a TD játékstílust kell játszani, ezért konkrétan ajánlott a camo skill a legénységre. Én 3 skilles legényekkel kezdem ezt az ágat, akiket a T-54-ről hoztam, de le kellett cseréljem a javítást a camora ennél a tanknál.
Talán a legfontosabb: megfelelő mennyiségű free XP nélkül nem szabad nekikezdeni, mert a stock ágyú szart sem ér ezen a tankon, kizárólag gold ammoval.
Viszont a fejlett ágyú elég kellemes, gyorsan tölt(6,6 sec bia+venti+töltésgyorsító), viszonylag pontos, bár az alap lőszer kicsit lassú, de nem vészesen. A gold ammonak 330 mm az átütése, szóval gyakorlatilag mindent visz.
Mivel hátsótornyos a tank ezért a motort gyakran el fogják lőni, de nem csatánként kétszer, szóval nem gáz, más modul és legénység nem sérülékeny.
Ajánlott játékstílus: a meccs elején sniperkedni, támogatni. Mivel gyors a tank ezért oda lehet érni a másik oldalra is, ha kell a segítség, de szigorúan 2.-3. sorból lövöldözni. A meccs második felében lehet talán 1-1 ellen menni, de csak olyan tankokra, akit 1 max 2 lövésből kivégzünk, mert nagyon gyorsan elfogy a HP-nk, mert nincs semmi páncélvédettsége a tanknak, ráadásul csak 70 fokban fordul a torony így nehéz közelharcolni.
Városi pályán, illetve ahol lehetséges, sidescrapelni nem árt, viszont a tier8+ tankok simán belövik a 90 mm tornyot, tehát nem sok értelme van legtöbbször.
Ajánlott felszerelés: optika,talán periszkóp, töltésgyorsító, venti
Nekem nagyon kilógott a tank az orosz medek közül, inkább a németekre hajaz.
Összességében annak ajánlom ,akit kielégít a sniper, támogató stílus(engem nem).
Ja és mivel bokorban üldögél az ember, ezért sokszor megkaptam az anyázást a kedves csapattársaktól.
-
Micsoda általánosítás ez... "Mivel a Sabatonos srácok sokat játsszák a játékot, a World of Tanks játékosai pedig szeretik őket, így adott volt a lehetőség egy remek kapcsolatra." Kimaradt az, hogy "játékosai közül jó néhányan szeretik őket". Pongyola fogalmazás... -
Plata #393673 Nem tudom hogy van-e bármi értelme kifejleszteni a t10 franciát.
Azon is gondolkoztam hogy át teszem a legénységet bat 12-be és inkább húzom azt,kéne az amx 30. -
yossarianHUN #393672 A hatos tár úgyis tök felesleges volt, sose tudtad kilőni teljesen, viszont a fos ágyúkarakterisztikák miatt a fele úgyis mellé ment vagy pattant, aztán egy percig tölthettél. Most az ágyú is kezesebb lett, az átütés is nagyobb, az APCR miatt a mozgó célpontok eltalálása is könnyebb (katasztrófa volt annak az AP-nak a mozgási sebessége) és a töltés is kellemesen megrövidült. -
Plata #393671 Na igen,mert mi van akkor ha 12 tankot spotolsz de a végén 0 spot sebzés,mert inkább a sziklák mögött kempelnek.
Közben meg láttam egy hírt,de nem tom mi a franc ez.
Katt
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.15. 16:50:57 -
asolyom #393670 " Nagyjából 0 felderítés, de hát arra úgy sem kapna semmit."
Ez igaz, de mégsem igaz.
Lehet, hogy a játék xp-ben, és kreditben nem honorálja a felderítést, de ha van egy jó spotter a csapatban, akkor nagyon sokat hozzá tud tenni a győzelemhez, ami a vereséghez képest mégis csak több xp-t és kreditet jelent. No persze csak akkor, ha elég értelmes a csapat ahhoz, hogy lője is a felderített tankokat.
-
Plata #393669 A kevesebb lőszer nekem nerf. 
A patch előtt is T10-be került és most is.Igaz már nem kerülhet be T6 csatába.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.15. 16:13:27 -
yossarianHUN #393668 Egy fenét kapott nerfet a 13-90, sokkal jobb, mint a patch előtt. -
tothgyorgy #393667 Könnyítenek? Jó lenne. -
Plata #393666 M41 is szarabb lett,sajna Amx 13 90 is inkább nerfet kapott.
T49-el meg rém rossz menni,az 5 csillagos csapatot át tettem Sheridanbe,most valami 91%-os sutyerák balfék bagázs van T49-ben,de ezekkel minden csata iszonyatos kibaszás,lassú pontatlan idióta banda. -
Kedvenc tankom lesz,amíg le nem nerfelik 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Angelus1991ster #393664 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Lengyel Pudli Párduc
Tier: 6
Hitpoints: 840
Engine: 700
Weight: 44 235 (Max: 48 000)
Power-to-weight: 15.82
Maximum speed: 55/20 km/h
Hull traverse: 30 deg/s
Turret traverse: 31.3 deg/s
Terrain Resistance: 0.959/1.151/2.205
Viewrange: 370
Radio range: 740.4
Hull armor: 85/50/??
Turret armor: 100/45/??
Gun: 7,5 cm Kw.K. 42 L/70
Damage: 135/135/175 - ? nem kéne növelni egy csöppet? 140-145-re? Még így is elmaradna a svédtől.
Penetration: 150/194/38
DPM: 2011.2
ROF: 14.898
Reload: 4.027s
Accuracy: 0.336
Aim: 2.21s
Crew: 5
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.15. 15:40:46 -
tothgyorgy #393663 Ez mind igaz sajnos, én mégis szeretem azt a tetűt. :)
Milyen szar érzés , amikor a t71 játszva kiheréli. Azért nem szabad előremenni vele,csak hátulról csipegetni.
Tiszta td stílus. Nagyjából 0 felderítés, de hát arra úgy sem kapna semmit.
T71-em sosem volt. Nincs kedvem újabb tankot kezdeni 0-ról.
Napi 3-10 kör. Attól függően milyen az mm, meg a kedv, és mennyi időt szánok rá, ha az mm és a kedv jó.
De ha nincs kedv, be sem lépek. -
Most nézem hogy a szem. küldiknél átalakítanak pár feltételt a régiben is. -
asolyom #393661 Azt a tankot gyakorlatilag kiherélték. Milyen már, hogy egy könnyű tank 8+ másodperc alatt tölt. Én el is adtam. Inkább megyek az AMX 13-75-tel, meg a T71-gyel, millószor élvezetesebb, mint egy kő mögött dekkolni 8 mp-et, amíg betöltök. Ráadásul az AMX-nek brutál jó camo-ja van, a T71 meg átlagban 900 sebzést köp ki 10 mp alatt. Mire az SP I C egyszer betölt már meg is halt.
-
tothgyorgy #393660 Az új pm-ben megoldhatnák, hogy a reward tank választható legyen. Pl lengyel vagy német vagy magyar vagy bármi, csak azonos tier.
Pm 1 tier5.......stb
Vagy mondjuk választható lenne Zrinyi (1 vagy 2) rohamlöveg vagy Stug4 , ha már stug4 van akkor a gold ára (esetleg a kredit, de az már citrom ízű). -
Angelus1991ster #393659 Ja. Lengyelekkel nem mernének buziskodni, mint velünk.
EU játékosainak nagy része lengyel. Rengeteg csatában az xvm jelzése szerint 30 játékosból 40-50% mindig lengyel, így fontos nekik az a piac.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.15. 14:19:22 -
tothgyorgy #393658 1 jó könnyű tankom van amivel tényleg szeretek menni: spic.
Főleg amikor még a táras ágyú volt rajta. A legénység elég gyenge benne, de simán zöld vagyok vele, ami nem túl sok tankkal megy.
Ez a magas töltési idő amit kapott olyan nehéztankos stílust adott neki: kimegyek lövök , visszabújok tölteni.
Én ritkán spottolok bele (se lámpa,se bia), inkább a más spottjába szeretek lőni. -
Tuti jó lesz. Lengyeleknek jó kell, vagy riot lesz. :D -
Angelus1991ster #393656 Valahol érthető is, hogy prémium kategóriájuak lesznek. Magyart is megoldhatnák így, mert akkor nem kell a reguláris tank hátrányaival (nem ad normálisan kreditet, nem legénységfejlesztő stb.) küszködni ha magyar tankkal játszok.
Minor nationok/frakciók más pl. RTS játékokban is a régi nagy kiegészítők vagy a manapság divatos DLC-k fő tartalmi része.
Csak legyen normálisan megírva az a Pudli Párduc, ne úgy mint a Turán és akkor lesz egy normális Párduc a játékban, mert a t7-es szipókás Párdcu elég túró sajnos.
Nem értem annak a nagy penes ágyújának sebzését 135-ről miért nem növelik 150-165 körülire? Svéd kisebb pennel rendelkező ágyúk 150-et sebeznek, míg a német meg csak 135-öt. T7-ben elég ratyi ez az adat. Kwk 42 L/70-est is picit növelhetnék 135-ről 140-145-re.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.15. 14:02:37 -
besti #393655 Szpotterkedni azért kell, hogy a csapatod előnybe kerüljön és akkor majd a végén tudsz sebezni és ölni is. Ezért én általában passzív vagy aktív szpottal kezdem, majd a csata közepétől már lehet flankelni, magányos "farkasokat" levadászni. 2-3k saját sebzést és 2-3k spot sebzést nem ördöngősség velük. Továbbra is ha sikerül könnyű tank szerepkörben használni, akkor tud csatákat eldönteni (olyan 58-59% solo wr-t tudok én velük összehozni). -
tothgyorgy #393654 Elhiszem, de nem a bokor mögött ülsz spotterkedve a többieknek. :) -
Prémium ág lesz az egész.
Új szintre emeli a prém tankok fogalmát.
-
Plata #393652 Az igazából továbbfejlesztett T55 volt,de T-54/55 volt a neve asszem.
Apám tudna róla mesélni,harckocsizó volt,ráadásul a tesójával egy tankban ültek.Valahol van is neki egy kép róla hogy melyikük mi volt,de fejből nem emlékszem,majd egyszer meg kérdem tőle.Ha jól emlékszem tata-n voltak katonák.Gyerekkoromban voltunk ott ahol gyakorlatoztak tankokkal,vicc hogy itt ahol lakunk pont mellettünk is harckocsi laktanya volt,még hozzá egy ruszki meg egy magyar,gyerekkoromban mindennapos látvány volt a vonuló ruszki tankok.Az úton ki volt téve a harckocsiknak táblák. -
tothgyorgy #393651 Már a 2.vh. idején több elfogott t-34 szolgált a seregben, sajnos csak a lőszerkészlet erejéig voltak bevethetőek. Utána mint vontatók üzemeltek.
Meg kellett volna szervezni a hazaszállítást, átfegyverzést, vagy legalább a zsákmányolt lőszer továbbítását. Valószínűleg a zsákmányolt tankok kis száma miatt nem foglalkoztak vele. -
besti #393650 Hát szerintem a lightok még továbbra is statpadder tankok. Én mostanában randomban többnyire a T9 lightokkal játszom (az összessel) és így alakul a WN8 (alapból zöld játékosként):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: besti, 2017.06.15. 13:50:09 -
Angelus1991ster #393649 6-7. T-54 szerű tankot kibír még a játék :D
Úgyis mindegy, hogy T-54-nek, T-54 ltw-nek, T-55A-nak, T-54 mod.-1-nek, vagy Wz-120/Type 59-nek hívják :D
"The Polish nation will not be added to the research tree." - wut? akkor nem lehet majd ingame megvenni a "lengyel" tankot?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.15. 13:45:39 -
Jöhetne T-54 is magyarokhoz. Első 9-es prémiumként.
-
Angelus1991ster #393647 Szerintem tier 6-os lesz. VK 3002M (ami egy gyengébb stock Párduc) klónja lesz.
Remélem szintén magas hp-val fog rendelkezni a lengyel Párduc.
De ha már így "captured" tankoznak, akkor a jövőbeni magyar ágra egy 1956-os szabadságharc idején elfoglalt T-34-85 is bekerülhetne mint első magyar tank. Egyedi festéssel, Kossuth címerrel etc.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja nem mert mi még ordas fasiszta bérencek vagyunk, meg égő egy oroszoktól elfoglalt tank ténye stb., a lengyelek meg a fasiszták és hitleristák ellenségei, meg nagyon messziről nézve szláv testvérek.. bla..bla.. -
Most is szép de ez az új grafika olyanná tenné, mint a legújabb játékokat grafikailag.
Szerintem tisztában vannak vele, hogy egy az új grafika nagy fogás és sok játékost vonzhat a WoT-hoz. HUD-on is fejletszenek és meg is van a csalogató azoknak, akiket a grafika izgat a játékoknál. -
Rammsch31n #393645 azért MAX grafikán a játék már most sem csúnya... de ez elég szép... :D
mondjuk ha harc van, pont nem fog érdekelni. :DDD -
Rammsch31n #393644 Hanyas tier? 3-4-5? :D -
Angelus1991ster #393643 "A lengyel tank a Panther Ausf.G "Pudli" lesz, ami egyike volt azon két Panther tanknak, amit a varsói lengyel felkelők zsákmányoltak a németektől."
Ja hát a low tier saját tervezésű lengyel tankokból nem lehet profitot realizálni.
Panther Ausf.G Pudli- nagyon eredeti... -
Remélem jól lesz optimalizálva (i5 + gtx960 kombi vigye medium-high között)
Mikorra ígérték ezt? Nyár vége, vagy év vége? -
Láttátok már?
-
tothgyorgy #393640 Nos a célt nem érték el. Jelenleg ha nem sebzel nem kapsz semmit. Majd javítják. Majd érdemes lesz spottolni, most nem.
diegho: 8-9-ben lightok csak uniqumokkal dominálják a mezőnyt. Ha medekben ülnek akkor medek dominálnak, ha hevikben, akkor azok. Te mint uniqum ezt tudod is. Neked nagyjából mindegy mibe ülsz. Nekem van néhány tankom amivel tűrhetően megy (spic,oi-ex,turan).
Angelus: a jó szopató miss-ek megírása hosszú idő. Úgy kell megírni, hogy az egyszerű juzer ne vágja falhoz az egerét, ugyanakkor elég nehéz legyen, hogy csak a jók érhessék el, de nekik is kelljen szerencse hozzá. Az 1. , 2. szint valszeg normális lesz, aztán bekeményítenek. -
Plata #393639 Igazán kihozhatnák az angol lightokat is.
Meg a többi nemzetnél is ahol most nincs. -
diegho™ #393638 8-9-es lightok simán dominálják a csatákat, baromi sok xp-t lehet velük szerezni.