World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy lehetséges EU ágban az izraeliek is kiegészíthetnék a felső tiert.
Mellesleg a kanadaiaknak és ausztráloknak a tankjai bennt vannak a WoT-ban: Ram II (USA), Sentinel, AC 4 Experimental (Egyesült Királyság)néven.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.15. 16:36:18
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2017.02.15. 16:32:56
Nem tiltakozom én a magyar ág ellen, én is megvettem a turánt és szerintem nem is rossz tank. Ezt a vegyeskeverék, minden valóságalapot nélkülöző "európai tankágat" tartom hülyeségnek, mert teleszórnák a felsőbb tiereket, ahol a többség a játékidejének legjavát tölti kitalált és szándékosan OP-ra tuningolt tankokkal, melyeknek semmi valóságalapjuk nincs.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2017.02.15. 16:18:19
A másik, hogy szerintem ahhoz, hogy a kisebb/kevésbé ismert nemzetek tankjaival játszanak is elegen, ahhoz az esetleges kitalált tankoknak még kellően OP-nek is kellene lenniük, legalább az elején, mert különben senkit sem érdekelnének. Ezt meg már láttuk a csehszlovákoknál és a japán heavyknél is, hova vezet. Ráadásul ha már összehoztak egy rendes svéd és csehszlovák ágat, akkor nem valószínű, hogy ezeket utólag bevegyítenék.
Én magyar vagyok magyar tankokat szeretnék. Egyetlen tankot vettem, a Turánt, mivel magyar.
Nem tudom és most már nem is érdekel, hogy minek neked izraeli ág, és hogy miért tiltakozol oly hevesen a magyar ellen, holott klónokkal (amit ügye máshol támogatsz) simán meg lehetne. Csináljon neked a wg 10 izraeli ágat nem érdekel . Témát lezártam.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Nem létezett a világháború idején, de utána használtak átalakított világháborús tankokat. Addig pedig gyarmat volt a terület, ahova a visszatelepülés már jóval a világháború előtt elkezdődött, úgyhogy indulhatna az ág mondjuk brit tankok variánsaival. Nem lenne annyira valóságtól elrugaszkodott.
"jöhet Kanada pl, Ausztrália, ők legalább benne voltak a háborúban"
És nekik olyan sok saját tervezésű, nem klón tankjuk volt, hogy fel lehetne velük tölteni egy ágat?
Utoljára szerkesztette: tothgyorgy, 2017.02.15. 15:46:12
Ha bárki bekerülhet , jöhet Kanada pl, Ausztrália, ők legalább benne voltak a háborúban.
Izrael mivel indulna t1 Patton?
Így kerek a világ.
Lehetne kifejleszthető is, prém is. t5-6 ahogy wg pozicionálná.
Ugyanolyan lövege van, mint a Wespe-nek, és kb. hasonló a méretük is.

Minek Merkava ide?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.15. 14:55:17
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Páncél nincs aki be akar az be is lő.Nemsokára túl vagyok rajta de lett már pár ősz hajszálam tőle.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Vagy magyar tankok német felső tierrel. Voltak német tankok magyar legénységgel.
Vagy el tudnék képzelni egy olasz- magyar nációt t7-ig, onnan egyesülnének nénet t8-10-be.
(magyar tank t1-7, magyar td t2-7, olasz tank t1-7, olasz td 2-7, német tank t8-10, Német td t8-10)
Ez 26 tank minimum, tán 30 is, +6 német ami olasz vagy magyar legénységgel menne (nem vegyesen).
Persze ez is csak agyalás.
Szerintem konkrét elképzelésük nincs, csak ötleteik.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.15. 14:04:39
Arról nem beszélve hogy érezhetően úgy alakítják jelenleg a játékot, hogy egy adott ág ugyanazt a játékstílust képviselje főleg a felső pár tierben. Példa erre hogy kicserélték a lorraine-t, a WT auf E100-at, és most a német harmadik heavy ág helycseréje a Maus-szal. Továbbá szar lenne legénység szempontjából, úgy a létszám, mint a skillezés miatt, mivel nyilván nem ugyanaz kell egy TD-nek mint egy mednek. Meg kell a fenének egy újabb T-54, eleget szenvedtem már a szovjettel is, pont nem érdekel hogy emezen magyar matrica lenne. Az a hőn áhított 10-es ufo TD meg inkább lehetne brit mint magyar... egy ilyen összeszuszakolt ágat teljesen felesleges beleerőltetni a játékba. Nyilván meg lehet oldani, de egy ilyen ortopéd magyar ág kell a fenének... illetve a játékosbázis kb. 0,1%-ának...
Magyart is meglehetne oldani :
-T9-re meg valami T-54 klón, azt úgyis szereti mindenki. Hamár annyi nem létező tank van ebben a játékban, E-50M stb.
A könnyű, közepes és TD járművekkel kevert magyar vegyes ághoz meg az alábbi prémium járműveket lehetne hozzátenni:
- Könnyű tankokhoz: karácsonyi ajándék tanknak: a tornyos V-3, vagy haa V-4 nem lenne az ág kifejleszthető tankjainak a része, akkor az.
- TD-khez: Szebeny féle Nimród t3-as szintre, kb. Su-76i-hez hasonló , de alakjában inkább egy mini Lorraine 155.50
- Médium tankokhoz: egy 1956-os forradalom idején elfoglalt és egyedi , a forradalom alatt használt emblémákkal ellátott t6-os T-34-85 (bár politikai okok miatt fehérorosz-orosz kiadó nem hozná be).
Ez év végén viszont a brit Chieftain ág kerülhet be, Valiant-al, Heavy Valiant-al stb.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.15. 13:09:23
Ha fontosabb nemzet lennénk, már megoldották volna.
Utoljára szerkesztette: tothgyorgy, 2017.02.15. 12:37:24
Majd lassan fejlesztem őket. Heti 1-2 forduló. 😊
Olaszoknál is hasonló a helyzet, mint nálunk.
Tier 7,8,9-est úgy kell kitalálni. Párduccal, Pershingel és Pattonal kell feltölteni.
A TD águk is t7-ig tud talán eljutni.
http://ftr.wot-news.com/2014/10/01/introducing-the-italian-medium-line/
Az 5-ös meddel nem játszottam, de állítólag jó. A T6 med nagyon teszett, baromi pontos az ágyúja menet közben is. És mindkettőnek nagyon jó gundepje van.
Valaki említette, hogy a pingje 20-25 -ről 50-60 -ra ugrott (nálam ez a normál). Viszont most napok óta váratlanul felmegy néha 800-900 -ra is. Igen hasznos amikor az ember csak az orrát dugná ki, vagy menet közben pl kanyarodáskor. A lövésről nem is beszélve.
Szerintem csak akarat kérdése egy magyar meg egy olasz ág létrehozása (én örülnék nekik). Ez az akarat nincs meg. Jelenleg. A jövőt meg ki tudja.
Nekem is az a fő hajtóerő, no meg az UDES. <#circling>#circling>
A TD-ket én is ki akarom majd próbálni, főleg, mert occók 😊
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.02.15. 10:59:47
És kell pénz T10 light tankokra.Bár nem tudom mikor jönnek,de ha nem jönnének a T10 light-ok már rég megvettem volna svédet.
És még terven sem létezett,max a fickó lázálmaiban.Báár ha 10-es tárat tesznek rá meg 230-as ágyút jöhet.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.15. 10:57:17
Nekem ilyen 25-32 km/h között szokott "vánszorogni" sík terepen, pedig a top motor van rajta.
Az Emil II meg... Mikor a Grille 15 zsinórban harmadszor pattan a tornyáról HEAT-tel... Feels good, man. Azt már akár kint is lehet hagyni nyugodtan.
Azt hiszem, hogy csak az Ikv 65 lesz a vége.....
Nem tudom, hogy másnak mennyire jött be az Emil és az utána következő tankok.....
2. annyira magyar kb mint Trump
3. nagyon nem kéne erőltetni a tier10 E-25-t
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.02.15. 10:15:35