World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És tényleg, látszik hogy a win a creditnél gyakorlatilag nem szoroz semmit amit az egyéni teljesítményed után kapsz.
Nagyon köszi, így helyére került minden 😊
Az ARL nem volt rossz, meg ez az AMX se gáz, de nincs benne semmi extra, olyan mint bármelyik más nemzet heavyjei.
Viszont light ágon már a Lórinál vagyok (pedig egyszerre kezdtem õket, de aztán inkább Tier5 után a lightek jöttek be, de nagyon). Szóval lehet hogy neked is azt mondanám feküdj rá a lightekre/medekre.
Azoknál nincs semmilyen hátrány, van mozgékonyág meg revolverágyú meg elegendõ HP, a páncélzat hiánya nem probléma. A heavyiknél meg már kérdéses, mert T8ban már érzõdik a páncél hiánya, gyakorlatilag úgy hallom ugyanúgy medként kell játszani velük.
Itt a táblázat mikor mit kapunk
(Ahhoz nem tudok hozzászólni.)
[HUN]Kami*, kiskami*
Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. február 24. 9:39:30
Jármû: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 4 130 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 900
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Mesterlövész
[HUN]Kami*, kiskami*
Amúgy meg nem akarok hülyeséget mondani, de látatlanban valószínûleg damage*rof az kb ugyanaz lesz.
Hanem hogy a gyõzelem is szorozza e további 1.5-el (mint az XP esetében)?
Ha hazaérek a tiédet is kipróbálom, hasonló megoldás mind a kettõ.
köszi!
[HUN]Kami*, kiskami*
Amikor meg a vásárlásra került a sor mindig legóztam, hogy most akkor melyikre költsek. Egy szóval nem mondom hogy egyszerû eset de meg lehet oldani.
wot nick: PsychoTrooper
Sokszor volt már 40k közeli kredit bevételem vereségnél, viszont gyõzelemnél még soha nem volt 60k talán 51-55 volt a legtöbb.
amúgy azt hogy ne legyünk mínuszban, nagyban befolyásolja mekkorát sebez egy ágyú és hogy mennyit bírunk ki, sok nagy sebzés sok credit.
(lehet hogy a nagyobb tankoknál több a javítás, viszont többször lepattan vagy át sem megy)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Tud errõl vki valamit, esetleg valami írott referencia - vagy ez is csak urbán legend mint a hogy a "prémiumos mindig gyõz" ?
Én egyszerre kb 7 tankot tolok, szinte sohasem megyek zsinórban 1 tankkal, mégis simán van olyan, hogy zsinórban van 10 vereség.
Szóval a vereségszéria - legalábbis nálam - teljesen független a tanktól, nekem nincs olyan hogy egy tankhoz lenne kötve.
Én amúgy az vagyok, aki ha éppen 10es vereségszériája van, akkor is csak hümmög egyet azt tolja a következõt. Legtöbbször a vereség is bõven hoz annyi creditet hogy ne legyen mínuszos a cucc és az XP is csordogál - mivel ez egyéni teljesítménytõl függ (persze az 1.5x szorzó az nem).
olyan is van aki az objektre esküszik, szóval a lényeg, t8-9 környékén sem áll meg az élet prém nélkül, max lassul egy kicsit :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nem túl rég virkir említette a megoldást.
1, meg kell tanulni játszani
2, kell venni farmoló vagy prémium tankot
3, prémium elõfizetést kell venni
Az IS3 és az Object704-ig nekem egyik sem volt.
Mindössze annyi a titok ha rossz szériába szaladsz bele nem kell erõltetni a dolgot. Jobbára a zsinórban következõ harmadik vereség után megyek mással vagy kilépek, és késõbb kezdem újra. Sose értem azokat akik képesek 10-15 vereséget egy géppel egymásra halmozni.
wot nick: PsychoTrooper
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Aránytalanul drága a lövedék hozzá és sokba kerül a sérülések javítása.
Az emeber belelöl 600.000 órát hogy legyen egy jó tankja és leszopatják a lóvéval.
Emellett sokadszor megemlíteném a véletleneket amikor már elõre lehet tudni hogy a gyengébb tankot nem fogom tudni kilõni mert "véletlneül" 3-szor lepattan róla az a lövedék ami ha egyszer átütnék meg döglenen a picsába. Fõleg wolverine-nél fordul elõ. Nagyon "jó" játék,lasssan megérik a törlésre.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Vereség
Csata: Mountain Pass 2012. február 24. 8:03:56
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 1 066
Szerzett kredit: 88 791
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész
Nehogy már véletlenül ezt 5xeljem meg
WoT: Nishizumi77
[HUN]Kami*, kiskami*
Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. február 24. 7:33:50
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 7 685 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 48 370
Csatában elért Achievement: Acélfal
Követtem OT3P harcmodorát, mentem elõre. 16 bekapott találat, a végére 12 hp-m maradt. De megérte. Csata közben azt vettem észre, hogy nem forog a torony. Beállt egy helyre. Nézem, nem sérülés, nem lag. Véletlenül benyomtam a célkereszt rögzítést.. Mire rájöttem, az ellen megszabadított kb 300 hp-tõl. Még szerencse, hogy egy Panther volt.
Bemásoltál mindent?
A gun_marker_blue.dds-t és az Avatar.pyc-et is?
Ha igen akkor annyi az egész, hogy egyszer el kell indítani a caps lock+ö-vel utána már megy magától újraindítás után is.
Emancipate yourself from mental slavement!
ha meg tényleg létezik ilyen, akkor a rendes célkereszt miért nincs ráültetve?
¥ xfire: kistekila
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Érdekes módon nem stimmeltek a fájl méretek azzal amit én használok pedig ugyan így néz ki.
T-50hez képest eddig csalódás 😞
¥ xfire: kistekila
Egyszerûen bemásoltam a .swf-eket aztán ment gond nélkül.
De a legtöbb mod-nál így van, kapsz pár .swf kiterjesztésû fájlt azokkal felülírod a \res\gui\flash\-ban lévõket és mennie kell egy game restart után.