World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tanulságos táblázat, nem csoda hogy senki nem tudja elõre megsaccolni meg utólag megindokolni hogy egyik csatában látszólag sokat csinált azt mégis kevesebb xp-t meg creditet kapott mint egy olyanban ahol 20at lõtt meg sebzett.

És tényleg, látszik hogy a win a creditnél gyakorlatilag nem szoroz semmit amit az egyéni teljesítményed után kapsz.

Nagyon köszi, így helyére került minden 😊

Hát... én is küszködök a heavy ágon, 2-3 napja mentem át az ARL-en az elsõ heavy AMXig, de nem nagyon vonz.
Az ARL nem volt rossz, meg ez az AMX se gáz, de nincs benne semmi extra, olyan mint bármelyik más nemzet heavyjei.

Viszont light ágon már a Lórinál vagyok (pedig egyszerre kezdtem õket, de aztán inkább Tier5 után a lightek jöttek be, de nagyon). Szóval lehet hogy neked is azt mondanám feküdj rá a lightekre/medekre.

Azoknál nincs semmilyen hátrány, van mozgékonyág meg revolverágyú meg elegendõ HP, a páncélzat hiánya nem probléma. A heavyiknél meg már kérdéses, mert T8ban már érzõdik a páncél hiánya, gyakorlatilag úgy hallom ugyanúgy medként kell játszani velük.

A másik fórumon volt vita pont errõl és abban az derült ki, hogy csak ez "Basic "joining a battle" reward multiplied by 1.85." változik nyerõ körnél kredit ügyileg.
Itt a táblázat mikor mit kapunk

azzal, h 1.5* vagy kisebb lehet vitatkozni de valamennyi biztos van.
Hoppá, akkor félreértettem, bocs.
(Ahhoz nem tudok hozzászólni.)

[HUN]Kami*, kiskami*

ezzel a módszerrel én is megismerkedtem, ki van fejlesztve is4 s51 su100 t34 lorainne kv1s és még pár ágon ez-az alacsonyabb szinteken, de prémium nélkül el kell adnod az egyiket, h meglegyen a másik ha nincs türelmed még hetet-heteket farmolni mielõtt megveszed.jelenleg van egy t34-em garázsban és egy kv1s ami számít, a többi kis ... amit csak az 5*özés miatt kezdtem el húzogatni. így is van majdnem ezer köröm a kv-vel ami bármennyire op a garázsban korrodálna ha lett volna prémiumom..
Rendben köszi. Még egy kérdés: érdemes elszenvedni a tier 7 AMX-ig, vagy hagyjam inkább az egészet a fenébe? Már az ARL is egy szenvedés az meg ahogy elnézem HP-n kívül kb mindenben visszalépés még jobb ágyúja sincs. Már elõre rettegek.
Azért nem olyan rossz a PzIV a 105-össel és a HE-vel.

Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. február 24. 9:39:30
Jármû: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 4 130 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 900
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Mesterlövész

Attól függ. Azt mondanám, hogy akkor érdemes használni, ha nálad gyakori a lag valamilyen oknál fogva, vagy olyan szitukban mozogsz, ahol menetben vagy gyorsan célozva kell tüzelni. Lassú célzású ágyúnál gondolom nem sokat javít a találati arányon. 😊

[HUN]Kami*, kiskami*

A játékban a PEN az elsõdleges, csak utána a damage/rof. Tehát a nagyobb penetrationnal rendelkezõt raktam fel, a másikat ki se fejlesztettem.

Amúgy meg nem akarok hülyeséget mondani, de látatlanban valószínûleg damage*rof az kb ugyanaz lesz.

Tényleg nem valami nagy durranás a Panterre a 8-as motor. Elõször észre sem vettem a különbséget.
Kiskami.... nem azt kérdeztem hogy a prémium szorozza e 1.5-el a creditet.. mert az igen.

Hanem hogy a gyõzelem is szorozza e további 1.5-el (mint az XP esetében)?

Pales27
Tegnap már kipróbáltam az overcross móddal vegyítve, szval szerver célkereszt, de a többi az overcrossból van, hasonlóan, mint te csináltad.
Ha hazaérek a tiédet is kipróbálom, hasonló megoldás mind a kettõ.

szia, ezt a célkeresztet honnan tudnám leszedni?
köszi!
Akinek van tapasztalata francia heavykkel: ARL-re melyiket érdemes felrakni a 105-öst vagy a legjobb 90-est? Gondolom ha a patchben megcsinálják az elfuserált MM besorolásukat akkor megéri a 105-ös, tier 6-7 ellen elég a 165 pen. De ha nem akkor inkább kéne a nagyobb penû 90-es. Ami kicsit riasztó az a 105-ös 0.36-os pontossága a mostani kisebb 90-es is pontosabb papíron de valami eszméletlen megbízhatatlan utoljára a KV trollgunjával éreztem így magam a bétában. Tanácsok esetleg?
Tutti, hogy van kredit szorzó is. A courier kilövésért kapott 1 nap prémiummal olyan számokat láttam, amitõl el voltam szokva, és nem lettem jobb hirtelen annyival. 😊

[HUN]Kami*, kiskami*

Herodes1 bassza szájba a jó kurva anyját, teamkillért feljelentve.

Prémium nélkül max 2 vonalat tudtam húzni (ha nem veszem az eventeket figyelembe), és 1-2 kivételtõl eltekintve nem tudtam megtartani a kifejlesztett gépet. A Jagdpantert is most vettem vissza mikor akciós volt.
Amikor meg a vásárlásra került a sor mindig legóztam, hogy most akkor melyikre költsek. Egy szóval nem mondom hogy egyszerû eset de meg lehet oldani.

wot nick: PsychoTrooper

Tiger II tényleg szopóág, vesztes csatánál simán lehet minuszos.

Pales27
Sztem sincs a gyõzelemre 1,5x kredit szorzó.
Sokszor volt már 40k közeli kredit bevételem vereségnél, viszont gyõzelemnél még soha nem volt 60k talán 51-55 volt a legtöbb.

t8 tankkal még eltarthatod magad, t9 -nél is a jobb tankokkal egál körül lehet mozogni kis +- al attól függ milyen köröket fogsz ki. persze azt rebesgetik ha német ágon indultál tiger-tiger2 szopóág ilyen szempontból😊
darki81
szerintem csak az xp-t duplázza sajna..

amúgy azt hogy ne legyünk mínuszban, nagyban befolyásolja mekkorát sebez egy ágyú és hogy mennyit bírunk ki, sok nagy sebzés sok credit.

(lehet hogy a nagyobb tankoknál több a javítás, viszont többször lepattan vagy át sem megy)

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

szerintem legenda, t32-vel a lossok egál körül mozogtak esetleg kis +- attól függ, h sült, míg a gyõzelmekkel + 10-15k is leesett átlagban
Apropó: mostanában hallok olyat, hogy a vereség/gyõzelem csak az XPt befolyásolja (a 1.5x szorzó csak arra vonatkozik) a creditet nem, vagy csak sokkal kisebb mértékben.

Tud errõl vki valamit, esetleg valami írott referencia - vagy ez is csak urbán legend mint a hogy a "prémiumos mindig gyõz" ?

"Jobbára a zsinórban következõ harmadik vereség után megyek mással "

Én egyszerre kb 7 tankot tolok, szinte sohasem megyek zsinórban 1 tankkal, mégis simán van olyan, hogy zsinórban van 10 vereség.

Szóval a vereségszéria - legalábbis nálam - teljesen független a tanktól, nekem nincs olyan hogy egy tankhoz lenne kötve.

Én amúgy az vagyok, aki ha éppen 10es vereségszériája van, akkor is csak hümmög egyet azt tolja a következõt. Legtöbbször a vereség is bõven hoz annyi creditet hogy ne legyen mínuszos a cucc és az XP is csordogál - mivel ez egyéni teljesítménytõl függ (persze az 1.5x szorzó az nem).

az se rossz
olyan is van aki az objektre esküszik, szóval a lényeg, t8-9 környékén sem áll meg az élet prém nélkül, max lassul egy kicsit :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ez érdekes mert nálam pl se a KT se az IS-3 nem volt önfenntartó viszont az E-75-öt simán üzemeltetem prémium nélkül.

Akkor meg mi a probléma? 😊

Nem túl rég virkir említette a megoldást.
1, meg kell tanulni játszani
2, kell venni farmoló vagy prémium tankot
3, prémium elõfizetést kell venni

Az IS3 és az Object704-ig nekem egyik sem volt.
Mindössze annyi a titok ha rossz szériába szaladsz bele nem kell erõltetni a dolgot. Jobbára a zsinórban következõ harmadik vereség után megyek mással vagy kilépek, és késõbb kezdem újra. Sose értem azokat akik képesek 10-15 vereséget egy géppel egymásra halmozni.

wot nick: PsychoTrooper

mégis mit vártál? többször le lett írva, hogy jó páran még egy IS3-at is eltartanak "saját magával".

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

T8-as fullos tankhoz nekem se de csak akkor ha fullos. Addig elég sokba kerül plussz a kifejlesztett dolgokat is meg kell venni de mikor már a IX-esért megyek már nem kér pénzt. A T34-el néztem átlagba fullosan 5-6k credit mínuszba voltam prém nélkül azért nem kell ehez 10 kör a KV-val.
Sejtettem hogy a "baromi ügyes" playerek rákontráznak. 😊

bardocz
T8-as tankhoz egy kort nem kell mennnem, hogy jatszhassak vele.
Marha nagy baromság hogy a farmolós tankkal 10-et kell menni hogy a nehezen megszerzett t8-t9-t10-es tankkal mehessél 1 kört.

Aránytalanul drága a lövedék hozzá és sokba kerül a sérülések javítása.

Az emeber belelöl 600.000 órát hogy legyen egy jó tankja és leszopatják a lóvéval.

Emellett sokadszor megemlíteném a véletleneket amikor már elõre lehet tudni hogy a gyengébb tankot nem fogom tudni kilõni mert "véletlneül" 3-szor lepattan róla az a lövedék ami ha egyszer átütnék meg döglenen a picsába. Fõleg wolverine-nél fordul elõ. Nagyon "jó" játék,lasssan megérik a törlésre.

Tono34
Tegnapi T34 csatáim katasztrofálisak voltak. 20+ csatából csak 5 gyõzelem. Remélem a mai nap kárpótol a tegnapi szenvedésért.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

"Imádom" az ilyen vereséget...

Vereség
Csata: Mountain Pass 2012. február 24. 8:03:56
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 1 066
Szerzett kredit: 88 791
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész

Nehogy már véletlenül ezt 5xeljem meg

WoT: Nishizumi77

Akkor ezt érdemes használni?

Szerintem attól szerver oldali, hogy azt a célkereszt pozíciót mutatja, amit a szerver vissza is igazolt(?). Adott pillanatban a tank oda fog lõni (szerver oldalon dõl el a találat), és nem oda, ahol a kliens mutatja a sajátját.

[HUN]Kami*, kiskami*

Van 5x.

Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. február 24. 7:33:50
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 7 685 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 48 370
Csatában elért Achievement: Acélfal

Követtem OT3P harcmodorát, mentem elõre. 16 bekapott találat, a végére 12 hp-m maradt. De megérte. Csata közben azt vettem észre, hogy nem forog a torony. Beállt egy helyre. Nézem, nem sérülés, nem lag. Véletlenül benyomtam a célkereszt rögzítést.. Mire rájöttem, az ellen megszabadított kb 300 hp-tõl. Még szerencse, hogy egy Panther volt.
Mondom, hogy késõ volt 😄
Bemásoltál mindent?
A gun_marker_blue.dds-t és az Avatar.pyc-et is?
Ha igen akkor annyi az egész, hogy egyszer el kell indítani a caps lock+ö-vel utána már megy magától újraindítás után is.

flashpointer
aktualitását vesztette a kérdés, mindenki alszik, ezért nem nõ ám a gdp!

Emancipate yourself from mental slavement!

flashpointer
Van már ötszörözés, vagy csak egy óra múlva?

Emancipate yourself from mental slavement!

Szépen vált elitté a kis AMX.

Yan
mitõl szerver oldali, ha a saját gépeden van és ott is választod ki?
ha meg tényleg létezik ilyen, akkor a rendes célkereszt miért nincs ráültetve?

¥ xfire: kistekila

Bugi Misi
a szerver oldali célkeresztekre gondoltam😄 az alap célkereszt megvan csak a többi nem akar menni 😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

na, egy újabb 10 killes meccs, de jól mutatna ez prémiummal :-)

MatchDiabolo
Nekem ilyen van hát nem ötletesek a készítõk mintha õk is így kombinálták volna ki<#vigyor>

Felraktam amiket én használok van benne arcade, sniper, arty. Próbáld ki.
Érdekes módon nem stimmeltek a fájl méretek azzal amit én használok pedig ugyan így néz ki.

Yan
T-50-2 nem épp farmolós tankocska. 9.000, és ha senkit nem lõsz le, ami valószínû, akkor a gyõztes meccs is minuszos.
T-50hez képest eddig csalódás 😞

&#165; xfire: kistekila

Látom kissé késõ van 😊
Egyszerûen bemásoltam a .swf-eket aztán ment gond nélkül.
De a legtöbb mod-nál így van, kapsz pár .swf kiterjesztésû fájlt azokkal felülírod a \res\gui\flash\-ban lévõket és mennie kell egy game restart után.

Bugi Misi
nem tudod másfajtákat hogy lehet beüzemelni?😄 mert nekem nem megy😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi