World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azon röhögtem jót, amikor két E100 harcolt egymás ellen, 300-300hp-val, és 2 másodpercen belül mindkettõt kiszedte a saját artyja 😄 Ha nem lõnek, akkor az az oldal nyer 😄
Nem sokkal késõbb írtam, hogy nem egyeznek a fájlok azzal amit én használok ezért felraktam egy pakkot ami megy nálam gond nélkül.
Szedd le azt vagy állítsd vissza az eredetit.
Elég a 2 strategic végzõdésût vissza vagy lecserélni azok az arty-é.
http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34575691
wot nick: PsychoTrooper
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
- Csak sajnos az IS-3 hajlamos egymás után 2 ammorack találatot bekapni.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Lehet hogy elcsesztem valamit, de mióta felraktam artynál a felülnézetnél csak fekete kép van !
Sorstársak, nincs valakinek kedve anyanyelvünkre fordítani Bocsánat. Szóval a Virkir által linkelt dologra gondoltam. Na akkor most már érthetõen:
Sorstársak, nincs valakinek kedve anyanyelvünkre fordítani ezt a részt, mert nem bírom kihámozni a fordítóból kijövõ szöveget. (Na... Jó... Angolul se értek...) Szerintem még a FAQ-nak is jó tenne, ha benne lenne..., mert nem bírom kihámozni a fordítóból kijövõ szöveget. (Na... Jó... Angolul se értek...) Szerintem még a FAQ-nak is jó tenne, ha benne lenne...
Idáig ritkán fordult elõ nálam az, hogy mozgás nélkül kétszer is elsütöttem az ágyút. Igyekszem mindig fedezékbe rohanni. Olyankor meg nem zavaróan sok idõ az IS-3 újratöltése. Legalábbis ha agyilag ráállok, hogy ez nem a T-25 vagy a Stug.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
[HUN]Kami*, kiskami*
Én a repkitet csak ágyúra és ammorackra használom, illetve ha nagyon kritikus szutiban trackelnek le (mondjuk a teljes ellenséges csapat elõtt amikor megyek fel medben hillre foglalni a dombot) akkor lánctalpra.
Az XP abból jön hogy sebzek, ahhoz nem kell motor meg toronyforgatás, csak rack meg ágyú 😊
Ugyanigy, medikitet csak lövészre és töltõre szoktam használni.
Meg persze attól is függ hogyan indul a csata: mert ha campirovkán kell lerohannod az ellenséges heavyt, beléd lõ 4-et 5-öt mire odaérsz hogy learctámadd 😊
Az IS3-ason szinte bármi ammorack sérülést okoz.
Utána meg már nem vagy partiban f2f.
Gyõzelem!
Csata: Swamp 2012. február 24. 10:26:55
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 2 071
Szerzett kredit: 66 966
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Szárnysegéd, Mesterlövész
Hehe, akkor jól tippeltem melyik a legjobb 1vs1-be.
Akkor marad a KT sztem, bár, szembõl az IS3-at se könnyû átütni. Ha meg rá tudsz mászni facehug módban az ellenfél heavyjére, akkor a T32 is mûködhet (bár ugye mondják hogy mosta kupola nagyon könnyen átüthetõ).
Végeredményben így mondanám: KT-IS3-T32
De az elsõ kettõ között szerintem olyan kicsi a különbség, hogy a randomisten (lepattanó) dönti el ki lesz a nyerõ.
(amúgy szerintem a francia revolveres a nyerõ ebben a szituban, vagy a KT)