World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Az ilyen artys a buzi verzió 😄 Lehet azt normálisan is csinálni, meg várni kicsit, de fasz.
Én azon röhögtem jót, amikor két E100 harcolt egymás ellen, 300-300hp-val, és 2 másodpercen belül mindkettõt kiszedte a saját artyja 😄 Ha nem lõnek, akkor az az oldal nyer 😄
Ugye nem csak velem fordul elõ, hogy közelharcolok egy E-75-tel, és az okos artynk odalõ, leláncol aztán szétszednek az E-100-zal közösen? És akkor én vagyok a szar, mert hogy szólt hogy oda fog lõni. Az ilyen mi a fasznak él?

MatchDiabolo
Nem sajnos<#shakehead> Azt nagyon faszán összehozták detto ugyan olyan ssl-ben volt elkészítve szóval ugyan az a kinézet volt mint mint a wot wiki csak magyarban.

Passz.
Nem sokkal késõbb írtam, hogy nem egyeznek a fájlok azzal amit én használok ezért felraktam egy pakkot ami megy nálam gond nélkül.
Szedd le azt vagy állítsd vissza az eredetit.
Elég a 2 strategic végzõdésût vissza vagy lecserélni azok az arty-é.

erre gondolsz?

http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34575691

wot nick: PsychoTrooper

MatchDiabolo
Volt belinkelve régebben egy igényes magyar oldal ahol elég szépen elkezdték a wot wikit fordítani sajna azóta is bánom hogy nem mentettem le. Akkkor még nem gondoltam volna hogy így betudnak kavarni az újítássokkal szóval nekem is elkelne egy wot wiki fordítás mert jópár dolgot már én se értek pedig régen még nem volt gondom vele.

darki81

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

patchaou
Rosszul értelmezted mondat elején a "csak" szót. Nem a kizárólagosságot akartam vele kifejezni. Kicsit megtoldom:
- Csak sajnos az IS-3 hajlamos egymás után 2 ammorack találatot bekapni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

darki81
messzirõl leveri a kt az is3-at, közelrõl meg ha rátolja az is3 magát a kt-re, akkor az is3 nyer. kb ennyi 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

patchaou

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mostani köröm: Acélfal, Kiválólövész, Elitlövész, Mesterlövész. 22 lövésbõl 20 talált (IS-3).
Tono34
Nem csak az IS3 képes erre, sok tankomon "sikerült" már így duplázni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Igen.

Helló !
Lehet hogy elcsesztem valamit, de mióta felraktam artynál a felülnézetnél csak fekete kép van !
még1 kérdés, tier8as heavykre ugye már felmegy a vertikális stabilizátor!!??
A CoD-ig stimmel de a United Offensive-vel sosem játszottam úgyhogy nem hinném😊
Yossarian: szia, te vagy a CoD:UO multiplay-es Yossarian?

Kösz.

Értettem, lefordítom. 😊

Hát ez nem az én napom... Aki megérti, hogy mit akartam mondani, azt megkérem segítsen.

Bocsánat. Szóval a Virkir által linkelt dologra gondoltam. Na akkor most már érthetõen:
Sorstársak, nincs valakinek kedve anyanyelvünkre fordítani Bocsánat. Szóval a Virkir által linkelt dologra gondoltam. Na akkor most már érthetõen:
Sorstársak, nincs valakinek kedve anyanyelvünkre fordítani ezt a részt, mert nem bírom kihámozni a fordítóból kijövõ szöveget. (Na... Jó... Angolul se értek...) Szerintem még a FAQ-nak is jó tenne, ha benne lenne...
, mert nem bírom kihámozni a fordítóból kijövõ szöveget. (Na... Jó... Angolul se értek...) Szerintem még a FAQ-nak is jó tenne, ha benne lenne...

Nálam néha igen 😊)
Idáig ritkán fordult elõ nálam az, hogy mozgás nélkül kétszer is elsütöttem az ágyút. Igyekszem mindig fedezékbe rohanni. Olyankor meg nem zavaróan sok idõ az IS-3 újratöltése. Legalábbis ha agyilag ráállok, hogy ez nem a T-25 vagy a Stug.
Pluskast
Aha meg azok a tankok amiknek már egyszer kilõtték egy csatában. Tipikusan innen látszik a random generator. 1-szer eltalálják valamidet hiába javítod meg 10-bõl 8-szor ismét el fogják találni akármit csinálsz is.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sorstársak, nincs valakinek kedve anyanyelvünkre fordítani ezt a részt, mert nem bírom kihámozni a fordítóból kijövõ szöveget. (Na... Jó... Angolul se értek...) Szerintem még a FAQ-nak is jó tenne, ha benne lenne...

De hát nem egy percig tart egy csata! Kicsit hosszabb idõintervallumban nézve már életmentõ tud lenni pár plussz lövés. 😊 Nem is tudom, hogy milyen tankra nem raknék (ellenben az itt favorizált ventivel).

[HUN]Kami*, kiskami*

Köszi.
Össze kéne hozni egy sg-s gyakorlót😛 szívesen bemennék megnézni egy t32vsKT csatát, vagy egy KT-IS-3 csatát. 😄
patchaou
Nélam 10 csatából minimum háromszor ellövik.

Tiger 2, Kingtiger, Königtiger....stb

Melyik a KT?
Én azért néha a parancsnokra is, hogy lássam ki lõ szarrá.

Megvettem a stabilizátort rá, elkezdtem vele agresszívoskodni. Simán, mozgás közben betalálok a nagyot sebzõ helyekre. Úgy gondolom megérte. A töltésgyorsítót nem veszem meg, 1 lövést se nyerek vele / perc. A célzásgyorsítón gondolkodom.
Végigtoltam az IS3at böcsülettel, free XP nélkül. Nem volt semmi bajom az ammorackjával, nekem nem kapott többet mint más tankok.

Hát, nagyon-nagyon ritka hogy zsinórba ellövik az ammorackot 2x egymás után, de akkor megmár úgyis mindegy, mert az a meccs már el volt adva az elején.

Én a repkitet csak ágyúra és ammorackra használom, illetve ha nagyon kritikus szutiban trackelnek le (mondjuk a teljes ellenséges csapat elõtt amikor megyek fel medben hillre foglalni a dombot) akkor lánctalpra.

Az XP abból jön hogy sebzek, ahhoz nem kell motor meg toronyforgatás, csak rack meg ágyú 😊

Ugyanigy, medikitet csak lövészre és töltõre szoktam használni.

patchaou
Csak a IS-3 hajlamos egymás után 2 ammorack találatot bekapni.

Hát ja, de ettõl függetlenül nem vagyok ennyire optimista.

csak városi pályák vannak illetve városi részek, le van korlátozva a pálya. Pl lakeville, sigfreid line városi része, ensk, himmelsdorf közepe, ilyenek vannak csak. Szóval fedezékbõl van elég. IS-3nál mûködhet egyébként a háttal kitolatós dolog, én szoktam csinálni is-7el, de mondjuk múltkor bekaptam vagy 2-t a duplán döntött részre, mert kilógott az is, szóval nem tudom😄
1 Ammorack nem a világvége... azért hordunk magunkkal javítócsomagot 😊

HE-re alapozni 1vs1-ben egy másik heavy ellen szerintem teljesen esélytelen. Az arctámadást meg le kéne tesztelni valakivel, hogy tényleg olyan könnyen átüthetõ e a kupola.

Meg persze attól is függ hogyan indul a csata: mert ha campirovkán kell lerohannod az ellenséges heavyt, beléd lõ 4-et 5-öt mire odaérsz hogy learctámadd 😊

Én meg a T32-re. 😊
Az IS3-ason szinte bármi ammorack sérülést okoz.
Utána meg már nem vagy partiban f2f.

De kár, hogy nem ez volt az 5-szörözõ!

Gyõzelem!
Csata: Swamp 2012. február 24. 10:26:55
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 2 071
Szerzett kredit: 66 966
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Szárnysegéd, Mesterlövész

köszi. IS-3 lesz akkor szerintem. Azért gondoltam a t32re, mert ha rámászol szinte sebezhetetlen a lövegpajzs, de az az ágyú már 7,0 elõtt is kevés volt, is-3at elég nehezen csapkodta szembõl, hát akkor még most. Még arra gondoltam, hogy t32 arctámadó és HE-vel megsorozni az talán egy jó taktika, de azért most már arra se varnék gombot, hogy mondjuk egy is-3 tornyáról nem pattanna a 105ös HE.
Akkor átgondolom mégegyszer.
"A francia nem engedélyezett."

Hehe, akkor jól tippeltem melyik a legjobb 1vs1-be.

Akkor marad a KT sztem, bár, szembõl az IS3-at se könnyû átütni. Ha meg rá tudsz mászni facehug módban az ellenfél heavyjére, akkor a T32 is mûködhet (bár ugye mondják hogy mosta kupola nagyon könnyen átüthetõ).

Végeredményben így mondanám: KT-IS3-T32
De az elsõ kettõ között szerintem olyan kicsi a különbség, hogy a randomisten (lepattanó) dönti el ki lesz a nyerõ.

Hát, mivel a low tier (4-7) inkább hozza a pénzt mint viszi, szerintem a pénzügyi nehézségeid inkább enyhülni fognak ha belekezdesz egy új ágba 😊

ESL-re szeretnék, mediumban már jelentkeztem, és tetszik a dolog, még ha nem is érek el semmit remek gyakorlás élesben, egyénileg itt lehet szetem a legjobban fejlõdni a speciális klán gyakorlók mellett. A francia nem engedélyezett.
Én is gondoltam rá csak hát prém hiányában 500k kredittel az ember nem szívesen megy neki egy új ágnak. Plusz még valamikor az E75-öt is meg kéne venni ami megint nem aprópénz. De akkor lehet mégis átmegyek csigazabáló light/med ágra.
1vs1-re? Training meccseket játszol vagy valami bajnokságra készülsz?

(amúgy szerintem a francia revolveres a nyerõ ebben a szituban, vagy a KT)

Viszont igy farmolásnál nem kell sírni a vesztes körök miatt, mivel a creditet ez minimálisan befolyásolja. Aki jól teljesít, vesztes csatáért is megkapja szinte ugyanazt a creditet amit a nyerésért kapna.

Véleményeket szeretnék kérni. 7.0 elõtt voltak tier8as tankjaim, visszaszeretnék venni 1et fõleg 1vs1-re, company csak másodlagos. Melyik most a legjobb 1vs1ben? IS-3 állítólag iszonyat erõs lett, de én gondoltam t32re is mert arctámadóba nagyon jó és ahogy észrevettem erõsebb lett szembõl az is, KT 1v1be talán most nálam a 3. Vélemények? Szerintetek? Köszi!!!!!!!