World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gottfried
Ma az Object egy új érdekes tulajdonságára jöttem rá.Ideális megszálló tank. :-D
Támadó felfogásban játszom és soha nem érdekelt a bázis foglalás(ez látszik is a statomon,9 megszálló 7000 csata alatt)de ezzel az objectel valahogy sokszor egyedül maradok miután törve zúzva átgyalogolok a pályán és a két hét alatt mióta megvan,már 5 megszállót szereztem vele. :-)
Szereteeeeem... :-)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Hétvégén leárazás lesz, akkor megveszem õket. Jó éjt nektek.
Sippie
az IS4 új ágra kerül, új modulokat? Hát gondolom tier10-esre kompenzálják a motort, HP-t, ágyú már most is T10-es, egyéb nem hiszem hogy lesz.
patchaou
Töltésgyorsító és függõleges stabilizátor.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Milyen felszereléseket érdemes venni az IS-3-ra? Ventillátor van.

Én ezt használom mutat mindent a beépített kijelzéseket meg ki is veszi az se zavar bele.

Köszi akkor kihúzom. Kap az Is-4 új (10-es szintû) modulokat? Mert a lánc, torony, motor 9-es. Mi lesz az IS-7-el? Azt kivonják a forgalomból?
Pales27
Király csak az a baj vele, hogy a töltési diagrammot nem mutatja a célkereszt körül. Ha meg beteszem az eredetit az meg ugye nem ott van ahol a célkereszt.
Vmi töltés kijelzõ kéne mellé.

Thx a linket.
Sippie
már csak azért is érdemes rámenni, mert az IS4-bõl hamarosan tier10 lesz, és helyére lép másik tank, így kapásból lesz egy Tier10, és egy plusz T9 tankod, vagyis ajándék +slot. Ismerve ivánék sebességét, bõven lesz még idõd rá.
A 97 vereségem mellett a kõkemény 65 gyõzelmembõl kb 40-et azóta szereztem mióta megvan ez a löveg (máséfél hete). Mostmár néha nem csak epizódszerep jut nekem. Rájöttem, hogy nem kell mindig megvárni míg beszûkül a célkereszt, lehet durrantani is. Néha betalál. Kezdem becsülni ezt a jószágot. Már minden megvan rá. Érdemes rámennem az Is-4-re? Kb 2 hónap alatt lenne meg ha nem veszek prémium fiókot. Mennyire más azzal menni? Az is ilyen lepattanós?
32-re emlékszem
darki81
lehet, csak kicsit megijedtem mert a barátnõm nem rég tette rá a T29-re a tornyot, nehogy már visszategyék a sebzést rá 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Igen arra, azt hívom fülnek 😊
😄 gondolom a turret oldalsó/hátsó részére gondolt
I.C.ram
Még ha a T29-re is gondolt, annak se sebzõdik már semmit a füle.
darki81
T32 fülét?

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. február 23. 21:53:15
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 799
Szerzett kredit: 22 031

Ez most történt nemrég. Tudom, hogy láma teljesítmény, de hatalmas játékélményt adott. Fõleg amikor eltaláltam a T-32 tank fülét és lement 43%-ról 9 %-ra a HP-ja. Marha jó ez a 122mm BL9 csõ. Egy Ferdit védtem.
MatchDiabolo
Pedig az milyen jó mikor az énpicipónim telibetalál<#nevetes1>

Vajon a pink pónisat ki a faszom választja?

Sippie
Na gondoltam egy duplára beugrok ma, hát elsõ csatán tigrissel 2 lepattanó a KV-ról, egyik telibe a torony felsõ részérõl, és egy nulla sebzéses critical. Ühüm, elég is vót 😄
Ez nekem teljesen uj infó! Köszi a tippet.
Trabant93
Ez a 105-ös valami csoda,hogy mikre képes.Például erre:
Vereség
Csata: Fjords 2012. február 23. 20:44:35
Jármû: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 738
Szerzett kredit: 23 857
Csatában elért Achievement: Pusztító, Top Gun, Mesterlövész, Védõ

Egyedül maradtam egy 16%-on lévõ kv ellen,elkapta a lövés,de persze,hogy 0 damage,így nem lett meg a 10 kill 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Victory!
Battle: Steppes 2012. február 23. 20:35:05
Vehicle: T-28
Experience received: 794
Credits received: 12 168
Battle Achievements: Oskin's Medal

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Trabant93
Már jelentkeztem én is,ezt akartam csak kérdezni,remélem jön idõben 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

MatchDiabolo
Ez ilyen nagy szám akkor megosztom én is lehet kitüntetések nem voltak de ilyen köreim általánosak majd ha lesz egy 1200es megint akkor villogok én is.

Victory!
Battle: Abbey 2012. február 23. 20:26:32
Vehicle: BDR G1B
Experience received: 861
Credits received: 26 674

Eagle16
Ja, jelentkeztem.

A kérdésekre már nem emlékszem, gyere fel a WoT chatre és akkor ott elmondom.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Amúgy sign uppoltál? Mert ha igen mondd már meg a kérdésekre a választ, tankmániás vagyok nem repülõ mániás, nincs kedvem googlezni 😄

WoT: Nishizumi77

Pusztán arról van szó, hogy tartják magukat a WoT-os hagyományokhoz. (Patch 3 hetes csúszással, kiadás fél éves csúszással érkezik.)

De azért látom már ráfanoltál, a kis képedbõl ítélve 😄

WoT: Nishizumi77

na megvan a KV utod :-)

Defeat
Battle: Fisherman's Bay 2012. február 23. 19:11:10
Vehicle: BDR G1B
Experience received: 901
Credits received: 27 268
Battle Achievements: Reaper, Top Gun, Master Gunner, Sniper
8 kill
90 mm-es ágyu nagyon komoly tud lenni
Használod a szerveroldali célkeresztet? (Caps lock + Ö)

Érdemes, mert ingame sokszor látod teljesen beszûkülve a célkeresztet, míg a valóságban semmi sem történt vele.

Eagle16
Most lehet ugyan jelentkezni az alfa tesztre nyíltan, de azt írják hogy ne várjunk gyors választ...március elején meg már a zárt béta tesztnek kéne indulnia, szóval nem tudom hogy lesz ez...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Elgépeltem

Szóval jelentkezni kell

wot nick: PsychoTrooper

Ha jól rémlik már folyamatban van a tesztelõk felvétele, csak jelenteni kell.
De ez mondjuk nem kis csúszás a feb 27-re tervezett open bétához képest.

http://eu.worldofwarplanes.com/

© Lord Baal
Nekem pár perce még mûködött.

wot nick: PsychoTrooper

Hajlok rá, hogy kikapcsolva maradjon, de még szoknom kell.

Karácsony óta van Type-om, akkor nagyon sokszor robbant be, néhány hétig. Azóta viszont egyszer se (nálam). Minden modult szétlõnek, de robbanni nem robbantam. Az IS-3-as is csak az elején robbant, mostanában nem.
Valaki tudja, mi történt az efficiency mod- dal? Miért nem mûködik?
Trabant93
Van valami tipp arra,hogy mikor jön a world of warplanes alpha test?

Tuvok
A javítás után is pukkan sokszor, ahogy a T-54 meg Type is .

Na ezek buktam egy Boeltert. Szu-122-vel mentem Steppes-en, amikor két megmaradt ellenfélnél, 5 killnél beragadt a billentyûzetem, gyors ki-be dugdosás nem segített, csak reset.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Pales27
@virkir kösz srácok!

Köszönöm,mert anno úgy kezdtem vele 17/3(amire emlékszem csata/gyõztes csata)és kb 6.-ra adta be az 1.dupla xp-t.
Akkor majdnem sírtam,mert nekem a td és a francia a fekvõ ág,mégsem ment.Már-már feladtam,akkor írtam ide..Jól tettem.Tanácsodra,elmentem az ágyúig,azóta a kedvencem lett.
Tanácsodra,mert úgy gondoltam,h felesleges a 14.4k az ágyúra,inkább gyorsan átlépem 25.8k-val(ugye majdnem 50%).Tanácsodra viszont nem átléptem,hanem megvettem a nagy ágyút.Jól döntöttem,h hallgattam rád.Hihetetlen lett.
Másnak tanács,Miért?Mert tier 5:Mindenki ugrik rám,amikor meg osztom a 300dmg szeretetem,csak pislognak.(su-100 és su-152 jött lemmingként és leöltem õket)
Szal thx,adtam neki idõt/esélyt.Azóta pedig pazar.Tier8 sem gond,simán sebzem õket,mindössze bújni kell(45mm armor in front).
Emlékszel,h linkeltél 1 morál növelõ repley-t?Megnéztem és rá pár napra beadta.ua csináltam,mint te(ha emlékszel)( a pálya neve nem ugrik be).Délen kezdtünk és ua a bokorba elbújtam..Csak figyeltem,h jöttek a pofonért..ugyanott és ugyanúgy.(ott sem volt repley és bántam,mert hidd el a te másolt mérkõzés volt(majdnem).8killig mentem..Már eszembe jutott a te csatád..sajna a végén pz4 és vk3601h volt az ellen(neked anno sturmpanzer2,ha emlékszel és nyertetek,nyertél),a pz4-et leöltem,de a vk emiatt meglátott(hiba volt,ma már várnék 10sec-et)és nem volt rá lehetõségem,h végezzek vele.De majdnem összejött a te csatád másolata😊Talán figyelmetlen voltam.

Ez nem off. Innenletudod tölteni a WoT tweakert. Azzal kikapcsolgathatod.
Löwével is gyakorlatilag 10-bõl 7* ammo rack-os lesz. Monsjuk fel még nem robbant.
Régen klasszikus volt a T-44 és az ammorack. Csak tornyon kellett lõni oldalról vagy hátulról, minimum volt hogy elszállt a rackja, de az se volt ritka hogy felrobbant.

bétában ezért kötelezõ volt a WET rack (hogy legalább ne robbanj fel).

Most megint T44-el (is) tolom, most is van wetrack (ugye annó a tapasztalatok miatt) de elég ritka hogy az ammo rackkal lesz valami. Nem akarok hülyeséget mondani, de mintha lett volna vmelyik régebbi patchban hogy kicsit turbóztak a rackján.

Mostanában a typeok robbannak hamar, minden este van 1 vagy 2 type ami így hal meg tõlem. Persze az is lehet hogy statisztikailag nem robban gyakrabban, csak annyian vannak hogy többet lövök rájuk mint más típusra. 😊

Bocs az offért. De valaki megmutatná,miként kell beállitani, hogy ne látszódjon tüzelés után , a füst és a láng.

Az oroszlán is macska, /csak kicsit nagyobbacska/

Te jó ég kezdem megútálni az IS3-at. Nem hiszem el h mikrõl pattan le, és olyan ghostshell-eket produkál h a hajam égnek áll tõle! Videm is van....Azt hittem szétb@sz az ideg. 10 méterrõl nem találja el a KV13-at de ugy h még a célzókörbõl is kilóg a tank olyan közel van.
Én meg ha német tankot látok, erre hajtok... És elég sokat látok. De egyszer se jött össze... Pedig nálam nem sokan akarhatnak látni végre egy ammorack robbanást...😄