World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Támadó felfogásban játszom és soha nem érdekelt a bázis foglalás(ez látszik is a statomon,9 megszálló 7000 csata alatt)de ezzel az objectel valahogy sokszor egyedül maradok miután törve zúzva átgyalogolok a pályán és a két hét alatt mióta megvan,már 5 megszállót szereztem vele. :-)
Szereteeeeem... :-)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Én ezt használom mutat mindent a beépített kijelzéseket meg ki is veszi az se zavar bele.
Vmi töltés kijelzõ kéne mellé.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Csata: Himmelsdorf 2012. február 23. 21:53:15
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 799
Szerzett kredit: 22 031
Ez most történt nemrég. Tudom, hogy láma teljesítmény, de hatalmas játékélményt adott. Fõleg amikor eltaláltam a T-32 tank fülét és lement 43%-ról 9 %-ra a HP-ja. Marha jó ez a 122mm BL9 csõ. Egy Ferdit védtem.
Vereség
Csata: Fjords 2012. február 23. 20:44:35
Jármû: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 738
Szerzett kredit: 23 857
Csatában elért Achievement: Pusztító, Top Gun, Mesterlövész, Védõ
Egyedül maradtam egy 16%-on lévõ kv ellen,elkapta a lövés,de persze,hogy 0 damage,így nem lett meg a 10 kill 😊
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Battle: Steppes 2012. február 23. 20:35:05
Vehicle: T-28
Experience received: 794
Credits received: 12 168
Battle Achievements: Oskin's Medal
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Victory!
Battle: Abbey 2012. február 23. 20:26:32
Vehicle: BDR G1B
Experience received: 861
Credits received: 26 674
A kérdésekre már nem emlékszem, gyere fel a WoT chatre és akkor ott elmondom.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
WoT: Nishizumi77
WoT: Nishizumi77
Defeat
Battle: Fisherman's Bay 2012. február 23. 19:11:10
Vehicle: BDR G1B
Experience received: 901
Credits received: 27 268
Battle Achievements: Reaper, Top Gun, Master Gunner, Sniper
8 kill
90 mm-es ágyu nagyon komoly tud lenni
Érdemes, mert ingame sokszor látod teljesen beszûkülve a célkeresztet, míg a valóságban semmi sem történt vele.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Szóval jelentkezni kell
wot nick: PsychoTrooper
De ez mondjuk nem kis csúszás a feb 27-re tervezett open bétához képest.
http://eu.worldofwarplanes.com/
© Lord Baal
Nekem pár perce még mûködött.
wot nick: PsychoTrooper
Karácsony óta van Type-om, akkor nagyon sokszor robbant be, néhány hétig. Azóta viszont egyszer se (nálam). Minden modult szétlõnek, de robbanni nem robbantam. Az IS-3-as is csak az elején robbant, mostanában nem.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Akkor majdnem sírtam,mert nekem a td és a francia a fekvõ ág,mégsem ment.Már-már feladtam,akkor írtam ide..Jól tettem.Tanácsodra,elmentem az ágyúig,azóta a kedvencem lett.
Tanácsodra,mert úgy gondoltam,h felesleges a 14.4k az ágyúra,inkább gyorsan átlépem 25.8k-val(ugye majdnem 50%).Tanácsodra viszont nem átléptem,hanem megvettem a nagy ágyút.Jól döntöttem,h hallgattam rád.Hihetetlen lett.
Másnak tanács,Miért?Mert tier 5:Mindenki ugrik rám,amikor meg osztom a 300dmg szeretetem,csak pislognak.(su-100 és su-152 jött lemmingként és leöltem õket)
Szal thx,adtam neki idõt/esélyt.Azóta pedig pazar.Tier8 sem gond,simán sebzem õket,mindössze bújni kell(45mm armor in front).
Emlékszel,h linkeltél 1 morál növelõ repley-t?Megnéztem és rá pár napra beadta.ua csináltam,mint te(ha emlékszel)( a pálya neve nem ugrik be).Délen kezdtünk és ua a bokorba elbújtam..Csak figyeltem,h jöttek a pofonért..ugyanott és ugyanúgy.(ott sem volt repley és bántam,mert hidd el a te másolt mérkõzés volt(majdnem).8killig mentem..Már eszembe jutott a te csatád..sajna a végén pz4 és vk3601h volt az ellen(neked anno sturmpanzer2,ha emlékszel és nyertetek,nyertél),a pz4-et leöltem,de a vk emiatt meglátott(hiba volt,ma már várnék 10sec-et)és nem volt rá lehetõségem,h végezzek vele.De majdnem összejött a te csatád másolata😊Talán figyelmetlen voltam.
bétában ezért kötelezõ volt a WET rack (hogy legalább ne robbanj fel).
Most megint T44-el (is) tolom, most is van wetrack (ugye annó a tapasztalatok miatt) de elég ritka hogy az ammo rackkal lesz valami. Nem akarok hülyeséget mondani, de mintha lett volna vmelyik régebbi patchban hogy kicsit turbóztak a rackján.
Mostanában a typeok robbannak hamar, minden este van 1 vagy 2 type ami így hal meg tõlem. Persze az is lehet hogy statisztikailag nem robban gyakrabban, csak annyian vannak hogy többet lövök rájuk mint más típusra. 😊
Az oroszlán is macska, /csak kicsit nagyobbacska/