418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Still_I_Rise
    Valószínűleg volt egy fragsteal-ja 50 HP-ról. Tipikus rankedban, el se mozdulnak a bázisról a szláv hordák.
    Érdekes, hogy a WG felszopók milyen csöndben vannak...
  • tutyimutyi2
    Azt árulja már el nekem valaki hogy rankeden aki 980-at sebez meg 1k-t blokkol az hogyan kap több xp-t mint az aki 2,8k-t sebez?
  • Myke28
    Nem 1 farm tank az bizos 1000pénz /lövés . Első csata +3000 pengö:(
  • Plata
    Én még ki sem próbáltam.
  • Myke28
    El sem hiszem :) (tudom nem nagy dolog de sokat szenvedtem vele,mármint megszerezni a tankot)
  • yossarianHUN
    Akkor a torony oldalát ütötted át.
  • yossarianHUN
    Na igen, a behozása utáni első peccsig, ha jól rémlik :) Azóta már eleve hitbox nélkülire csinálják az ilyen dobozokat a tornyon.
  • Blacus27
    valóban hajdanán a t29 tornyán a két fül hit pont volt
  • HTS s3rg1nh00
    az azért poén,mert nekem általában beadta...
  • yossarianHUN
    Azért nem mutatja, mert a füleknek nincs hitboxa, csakúgy, mint a T29-en, vagy az E75-ön. Kollega rosszul tudta.
  • HTS s3rg1nh00
    tanks.gg valamiért nem is mutatja,pedig a toronynak pont a fülek a weakspotjai,vagyis én még így tanultam kollégától (ha nem látod a kupolát,ami elég gyakran előfordul)
  • ozbom
    Nem tudom, lehetséges. Sajnos nem vagyok annyira otthon az ilyen témában.
  • Plata
    Az Ip cím nem változik állandóan?
    Úgy emlékszem valami 4 óránként változik.
  • ozbom
    Megnéztem az IP címemet és nem az, amit leírt. Így egy kicsit megnyugodtam, hogy lehet csak üres fenyegetőzés volt. De akkor is ez érdekes, mert nem találkoztam még ilyennel és lehet túl reagáltam a dolgot. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy érdemes vigyázni. A support annyit írt, hogy felveszik velem a kapcsolatot. Mindenkinek további sikerélményekkel teli játékot! :)
    Utoljára szerkesztette: ozbom, 2017.06.17. 18:58:34
  • bekescsaba
    Hali!

Ez a hitbox része?

Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2017.06.17. 18:52:04
  • ozbom
    Nem igazán vagyok nagy gépguru, de amit nem ismerek nem nyitom meg. Ha valami gyanús akkor inkább hagyom. Vírusirtó van, meg amennyire tudom karban tartom a gépet. Tűzfal bekapcsolva csak azzal játszok neten, amit ismerek.
    Sunsetjoy, most ez jó kérdés, de valami hasonló, lehet hülye vagyok hozzá, nem tagadom. De ismerősnek tűnt a cím. :/ Most nem igazán érek rá, később meg tudom nézni. Amúgy remélem üres fenyegetőzés volt. Ha gondoljátok leírom ki volt az, aki ezt írta nekem és így remélhetőleg el tudjátok kerülni.
  • Sunsetjoy
    És TÉNYLEG az az IP címed, amit leírt?
  • tothgyorgy
    Ó az nem olyan veszélyes, de azért jó hogy írtál a sup-nak.
    Valszeg üres fenyegetőzés. Azért vírusírtó, túzfal aktív legyen! Malvare is, és remélem kétes üzeneteket nem nyitsz meg?
    Olyat meg pláne ne ami települni akar!
  • ozbom
    Eddig csak fenyegettek, annyit írt a srác vagy lány. Hogy fel fogja törni a gépem. És közzé is tette az ip címem. Igazából nem az érdekel, hogy felfogja vagy fel tudja törni a gépem, hanem az, hogy ennyire lealjasodni még nem láttam embereket. Kaptam már hideget-meleget, tudom nem vagyok jó játékos. Van 1600+ csatám 45%-os sikerességgel. Azt is tudom rossz mutató, de nem hibáztatok senkit, mert én béna vagyok benne. Tudom, hogy nem 20 kör után lesz valaki benne profi. Én soha nem leszek benne az, mert időm sincs rá. De ezek után elgondolkozom azon, hogy van-e értelme folytatnom.
    Utoljára szerkesztette: ozbom, 2017.06.17. 16:51:53
  • tothgyorgy
    Nagyon sok hülye van. Én sem vagyok jó, én is kapok néha üzeneteket (sz@rok rá), de ilyenem nem volt.
    Nem értem hogy lehet vki ilyen gyopár. Ez egy JÁTÉK!!!!!!!
    Mi értelme a másikat szidni? Ha azt írná vki: te ezt nem jól csináltad, így és Így kellett volna. Ennek volna értelme.
    Minden esetre én már ritkábban jövök föl. Pár kör, és eldöntöm érdemes e maradni, ha nem akkor kilépek.
  • yossarianHUN
    Most akkor megfenyegettek, vagy meg is tették?
  • ozbom
    Már írtam nekik, félig magamtól, félig fordítóval. Majd kiderül mit lépnek. :/ Azért érdekes, mert ilyen még nem fordult elő velem, hogy megfenyegetnek és kirakják az ip címem. Az igaz, hogy nem vagyok jó játékos, meg csak azért játszom, mert kikapcsolódok vele. Viszont így számomra elásta magát az egész játék és nem azért, mert béna vagyok, ezt megértettem, hogy nem az én játékom és soha nem leszek benne profi, de szórakozni jó. De az azért kiábrándító, hogy nálam gyengébb képességű játékosok osztanak az oké, mert mindenki emberből van, de hogy megfenyegetnek, hogy feltörik a gépemet és kirakják az ip címem, ez azért felháborító. :( Majd jelentkezem, hogy mi lett a fejlemény.
  • tothgyorgy
    Valószinüleg oda, és ékes angolsággal. Ha nem tudsz angolul, írd be magyarul egy fordítóba (google) és másold be . Meg fogják érteni. Hogy tesznek e valamit, az már más kérdés. De egy próbát megér.
  • ozbom
    Nagyon szépen köszönöm még egyszer!

Gondolom alá, ahova lehet írni ott kell megfogalmazni és megírni, hogy ki volt az a személy aki kirakta az ip címem?
    Utoljára szerkesztette: ozbom, 2017.06.17. 15:57:17
  • Sherman0070

talán ezt kéne
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.06.17. 15:55:14
  • ozbom
    Értem és köszönöm a választ.
  • Sherman0070
    Support-nak kéne írni, csak nem tudom, hogy milyen tickettel.
  • ozbom
    Nem én arra gondolok, aki megnézte az ip címemet és közzé tette wotban.
  • Sherman0070
    Hacker?
    Nem inkább cheater-re gondolsz?
  • tothgyorgy
    Feltörték a fiókod?
    Support! De rögtön!
  • ozbom
    Sziasztok!

Hackert hol tudok feljelenteni a wg-nél?
  • tutyimutyi2
    Elég hülyén jön ki hogy csinálnak akciót az amx 40-hez... de nem képesek leakciózni azt is
  • yossarianHUN
    Jöjjenek, de spoilerba.
  • Scheff
    Jönnek a kacsák! :)

• diegho™
    Nem is tudsz vele játszani, mint tudjuk.
  • Plata
    Nem az van rajta.
  • diegho™
    A 90 milis valóban a legjobb T9 light löveg.
  • Plata
    T49 ágyúja még mindig nagyon jó,csak 93%-os legénységgel mellé hord.Most lőttem ki tök véletlen egy leopard pta csapattársat.
  • joe662
    Gondolom ez ugyan az,mint amikor én àtlövöldözök a tankokon sebzés nélkül:-/
  • MuldR
    Ilyet már én is tapasztaltam párszor. Gondolom valami lag lehet.
    Utoljára szerkesztette: MuldR, 2017.06.17. 08:53:52