World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Talán mást is, de ez a 2 jutott eszembe. 4-5 mill kreditet rászánnék/db, de ilyen úgy sem lesz, még 10m-ért sem.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ki milyen tankot alakitana àt,ha tehetné?
Plata a tiedet tudjuk szerintem.😄DD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nem próbáltam,de ugye elvileg ez a 2 dolog közős az accon.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.02.16. 21:17:15
A másik accon húztam mostanában a light ágat a t10 light miatt,ezen az accon napok óta nem játszottam.
Ha feltörték volna az accom azt csak észrevettem volna.Bár van a fő accomon telefonos mi a szar.
Ez olyan bagoly mondja verebnek szituacio.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Asszem az első nyertes meccs.Ráadásul még pattogtak is rólam.<#wow1>#wow1><#wow2>#wow2>
Ilyet sem pipáltam még.
Bár megnézve az adatlapját úgy nézem neki van több csatája,de sokkal szarabb statja,akkor nem tudom mit dumál.<#whatever>#whatever>
Nem emlékeztem rá így fejből,mondjuk az ilyen balfaszokra nem is szoktam emlékezni.
Küldtem neki egy kedves üzenetet mikor felmentem és ignoráltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.16. 17:43:33
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Miért? mert megérdemled 😄<#eplus2>#eplus2>
angelus1991ster.blogspot.hu
Nem is szoktam olyankor fent lenni,főleg nem is ezzel az accountal játszottam hanem az alton húztam a light-ot hogy ott is meg legyen az xp.
-rakás ellen heavy,városi map,3 perc alatt kivétel nélkül minden csatában átrohannak rajtunk és 4 perc alatt vége a csatának
-nyílt arty map,maximum 1 ellenséges heavy,de hiába szarom a heat-et,300-akat sebzek és semmi esélyem
eddig 1100 sebzés volt a max.heavybe ma<#whatever>#whatever>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2017.02.16. 15:27:02
Trance&Friends nothing more..
-Cseh SPG vonalra?
-Brit LT és HT vonalra?
-Japán TD vonalra?
-Kínai TD vonalra?
-Svéd LT és 2. TD vonalra?
-3. Szovjet TD vonalra?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.16. 12:35:14
A Svédek tank ága is elég vegyesre sikeredett. Még jó, hogy viszonylag hamar eljutunk a nyolcasig, és onnan homogén.
Olyan ágaknak, pláne új nemzeteknél, amelyek befejeződnek tier6-7 környékén, semmi értelme.
Adnak pár hét játékidőt, amíg eljutsz a végéig, és kész. Szerintem minden ágnak valahogy el kell jutni tízig, hogy legyen benne kihívás.
Szépen, napi duplázgatásokkal görcs nélkül át lehet jutni rajta. A hetes kicsit jobb, és állítólag az UDES-től meg kifejezetten jó.
Több tankot húzz párhuzamosan, akkor egy egy tank bosszantóan rossz eredménye nem lomboz le annyira.
Sajnos rá kell döbbenjek, hogy nem való nekem a TD játék. Amellett, hogy a legtöbb pálya totálisan alklamatlan rá, még nem is vagyok jó TD játékos. Azt hiszem, hogy maradok a közepes tankonál, azok szinte az összes pályán jól működnek.
Vagy egy cuki Pz3.De nem a J hanem a sima mert az szép.
+3-at egylövéseztem belőlük ebben a 2 napban.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nem eszetlenül tolom, hogy csak lövök "össze-vissza az RNG majd beadja". Mindig próbálom a legkönnyebben kilőhető célpontot lőni + a minimap segítségével nézem hol tudom hasznossá tenni magam. És ez ki is fizetődik. Most az elmúlt 2 napban nagyon sok szép meccset mentem M12-vel, amikben az ellenség hibáit szépen büntettem.
Eddig 50 meccsből nagyjából 2x volt, hogy az RNG miatt találtam be és nem amiatt ,mert rá voltam célozva.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szándékosan el akarják venni a játékosok kedvét az alacsonyabb tierektől, mert abból nincs bevétel. Feljebb már farmolni kell és a goldammo is kézzelfogható előnyt ad, ezért megveszi a nép a prémfiókot/prémtankot, átváltja az xp-t, stb. Ki van ez találva.
Az alsó tier (1-3) sajna tudatosan van leszarva. Messze jobb lenne a játszhatósága, ha nem ilyen nyamvadt 100-300 hp-kal lennének "megáldva", hanem 800-900 hp-kal (ez esetben egy Maus max . 5000 hp-s lenne).<#gonosz3>#gonosz3>