World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Bocs de ezt nem tudtam kihagyni<#hehe>#hehe>
asolyom
Ne <#rinya>#rinya> 51% az 1k recented,ergo többet nyersz mint buksz<#bohoc>#bohoc>
Én kb október óta abbahagytam az artystáskodást<#banplz>#banplz>,azóta nem nagyon van okom panaszra<#eplus2>#eplus2>
Persze néha engemet is kiborít a sok retard,és elsiránkozom magam.<#hawaii>#hawaii>
októberi stat
Tegnapi
Utoljára szerkesztette: progi11, 2017.02.18. 21:25:51
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.02.18. 13:22:51
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Emil 2-t a tornyán át sebeztem,a domb mögül csak a tornya látszott,a balfasz mellém lőtt én meg sebeztem a tornyát.Nem tudom az Emil-ek ágyúja mennyire pontatlan,de ilyen közelről mind a kettő mellém lőtt.<#buck>#buck>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.18. 11:22:22
754-759 ment két német td-be,az rhm-ből csak az ágyúja látszott ki a bázis előtti rom mögül.
Én a saját bázisunkról lőttem ki,a Wt-t közelről futás közben.

T10 csatába kerültem,amíg én elöl spotoltam és sebeztem,addig t10 td-k heavyk egymást lőtték a bázison.<#buck>#buck>
Ráadásul az egyik magyar is volt,jpze100 seggel az ellenségnek,lövi a csapattársát.Onnan gondolom hogy magyar volt mert hun benne volt a nevében.
Elég jónak néz ki,tuti sok lesz belőle.
Egyébként ezt a gyökér taktao-t is ignoráltam,mint a többit.
Jah írtad hogy valami moderátor,de én akkor sem ismerem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.17. 15:39:02
Áhh...<#falbav>#falbav> jó érzés magadnak írogatni ilyeneket kis acc-okról?
angelus1991ster.blogspot.hu
majd beírom mi a vélemény.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Csak nem akadt egy rajongód ? 😄 Jó látni 😄
Valami fogyatékos hülye ezzel a murete nevü alakkal cseszeget,de asse tom ki az.
Taktao (2017.02.17. 15:10:46) és észrevehetné hogy van ötven accountom és akkor baszom szájba amikor akarom, csak unom az ilyen barmokkal való foglalkozást.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.17. 15:24:00

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ha meg csak el baromkodom nyerek.
Conway-el nem találok el semmit halál beszűkülve,T49-el meg 400 méterről object 140-et meglövöm domb mögül úgy hogy csak a tornya teteje látszik.Ráadásul egymás után többször is.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.02.17. 14:52:32

Vereség
Csata: Pilsen
Járművek: M41 Walker Bulldog
Szerzett tapasztalat: 264
Szerzett kredit: 11 598
Csatában elért Achievement: Kamikaze
De túléltem.<#hehe>#hehe>
Bár OI-ból, Tigris 1-esből faragnék prémium tankot.