World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Egyébként van még 1 elég jó videós Dezgames. Baromi érdekes videókat szokott felrakni. Látni rajta, hogy nem szuper unikum, meg az angolja se a legjobb, de éppen ezért jó.
Egy századtársam érdeklődik, hogyan tudná kimenteni a csata eredményét?
Segítene valaki? Én még sosem próbáltam.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Értelmes videóst találni kb olyan nehéz mintha fehér hollót keresnél frakkban.<#hehe>#hehe>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Süketperzsával belerongyoltam oldalról erre úgy elcsaptam azzal a lassú tetűvel mint a fene.
http://beta.tanks.gg/v09171ct/tank/tiger-ii-h
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.20. 10:36:09
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Lehet hogy már volt szó róla, de most feltűnt egy gameplay nézése közben.
Miért váltanak vissza zoom-ból normál nézetre a lövés előtti pillanatban?
Bezoomol, céloz, majd kivált zoomból, és tüzel, majd vissza zoomba.
Valamilyen effektus miatt így jobb a találati, átlövési arány?
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.20. 10:16:43

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.20. 09:37:29
Nem baj,akkor megmarad free xp-nek:-)))
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Egyébként a többi streamer sem ekézte agyon a tankot csak kb. egyik sem venné meg magának, de attól még mindnél elhangzott hogy aki szereti a random betaláló gépeket és a random páncélt mert nem hullik tőle a haja az nyugodtan vegye, farmolni lehet vele, valszeg majdnem annyit mint pl. egy Löwével...<#hehe>#hehe>
5k ft ért egy T8 prémet.LeL
Az lenne a valós, főleg a prém tankoknál, ha max 1-2 skilles legénységgel,akár prém előfizu nélkül, szinte 0 arany lőszerrel és pótellátmány nélkül a tápláléklánc aljáról-közepéről mutatna egy átlagos(vagy kicsit jobb) nyertes meccset, ahol termel mondjuk 25-30000 Cr-t hasznot és akkor elmondhatná, hogy ennyire "használható a tank a mindennapokban".
Csak hát tudjuk, hogy a PR hogy működik, nem ez a fajta, a valósághoz közeli videó nyitja ki a vérpistikék apukájának pénztárcáját.
Mindenesetre akkor megnyugodtam, hogy nem csak nálam játssza ezt a játék (amitől nem lesz kevésbé bosszantó).
Bérbe vehet? reklámfelület...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Helyette inkább tolom a Kerbal Space Programot, Subnauticát, és egyéb sandbox dolgokat,(Karrier módban,)úgyhogy jó néhány hónapig lesz mivel foglalkoznom. A legjobb bennük, hogy ha valami nem sikerül, azt kizárólag, a saját figyelmetlenségemnek köszönhetem, nem pedig a randomnak, vagy a "csapattársaknak".
Néha azért elolvasok itt néhány HSZ-t, hogy újra tudatosítsam magamban, milyen jó is most nekem. 😄
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
A kör se rossz, de amiért feltöltöm: 9:10 környékén látható a jelenség, amit egyre gyakrabban tapasztalok, és rohadt idegesítő. Nevezetesen, hogy külső nézetben ráviszem a T34-re a célkeresztet, de az valamiért "fennakad" méterekkel felette a levegőben, és át kell váltanom belső nézetre, hogy rá tudjak lőni. Különböző szituációkban, de többször is beleszaladok mostanában, Sacred Valley-n pl. délen, a híd melletti szikláknál rendszeresen előfordul. Tapasztalja ezt más is? Baromi kellemetlen tud lenni, főleg kiélezett helyzetekben, ahol minden tizedmásodperc számít.