418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Jeff_JN gondolom Jeff_Johnson kollega innen ebből a topikból.
  • ToxiMaxi
    Ahogy én látom most elég aktívak és minden hsz-re válaszolnak. Amit beírt Angelus is egyből ment rá a válasz.
    Lehet lecserélték a régi bandát aztán most az újak lelkesebbek. Nem tudom, egy próbát megér. Vagy te kinek írtál? Wargaming-nek? Lehet konkrétan a fordító srácnak kellene írni.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.06.20. 12:57:56
  • yossarianHUN
    Nem remélnék sokat, anno én is írtam nekik, hogy tök ingyen és bérmentve javítanék szívesen a játék magyar fordításán, konkrétan lekoptattak egy szabvány robotüzenettel. Nem hiszem, hogy ki lehet húzni belőlük értelmes reakciót.
  • kopaszeger
    szia privát üzenet ment
  • ToxiMaxi
    Akkor jó irányba haladok mert a Su-100 hamarosan meglesz.
  • Angelus1991ster
    Grille 15 ág és az Object 268 ágak ilyenek.
  • ToxiMaxi
    Melyik az a magyar klán, amelyik még aktív és főleg "idősebb" 25-30+ tagok vannak benne?
  • ToxiMaxi
    Nekem talán az olyan TD-k jobban fekszenek, ami nagyobbat lő de lassan tölt újra, a mikiegér tankokkal nem vagyok a legjobb.
  • ToxiMaxi
    Ezt én is észrevettem, hogy mindig az az akcentussal beszélő faszi mondja a szöveget, meg miért stratégia shooter? Stratégiai jobban hangzana talán, bár ez is olyan dolog, hogy ízlés kérdése.
  • Angelus1991ster
    Köszi:)
    Melyik? Hát az FV 183b :D
  • ToxiMaxi
    Asszem angol kliensben is Track destroyed van. Most láttam, hogy hivatalos fórumon az egyik fordító segítséget kért, hogy kijavíthassa az összes hibát.

Lehet érdemes segíteni neki és akkor jobb lesz a kliens. Én összeszedtem 1-2 hibát, amit találtam, majd elküldöm neki.
    Link

Jut eszembe, melyik most az a TD ág, ami a legszórakoztatóbb?
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.06.20. 10:04:34
  • Angelus1991ster
    Hányszor hazudtak már...
  • Angelus1991ster
    Tévében most láttam egy WoT-os reklámot. " Vedd át az irányítást a stratégia súter játékban" "tankjáték.hu" .
    Csodálatos.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha már reklámoznak, nem lehetne ezt is igényesebben megcsinálni? Pl. rendesen megírni a szöveget, aztán valamelyik szinkronstúdiótól megrendelni a jobb szinkront? Nem Kautzky Armand vagy Háda Jánosi nagyságokban gondolkodom csak hát eléggé elüt a reklám szinkronja a reklámtól.
  • Plata
    WoWs-ban is irtó röhejesen néznek ki az anime hajók.
    Egyet sem szereztem meg,kimondottan okádékul néznek ki.
  • yossarianHUN
    Hálistennek. Azért a jóízlésnek is vannak határai.
  • Rammsch31n
    We have no plans to release any of these tanks on the EU server.

This is of course something we considered, but judging by the feedback we have seen from the EU server, the majority of you don’t want to have these “fantasy tanks” available here.

Please do however remember that this is a game and that we have no aspirations to be a historical tank simulator ;)

Nem lesznek anime tankok elvileg... viszont az utolsó mondaton jót röhögtem... mert hogy tudjuk vazze! :D
  • yossarianHUN
    Ez a BL-10 egy okádék fos ágyú ám még mindig. Hol vannak már azok az idők, mikor az ISU volt a nagy OP közellenség T8-ban, mert hogy 286 pen meg 750 alfa. Kár, hogy egyébként a csupasz hegyoldalt se lehet eltalálni vele, ha meg mégis talál, akkor láncol, vagy pattan (Sheridanről sikerült pattannom vele). Efelett a gép felett is eljárt az idő, inkább kapna egy kisebb alfás ágyút normális karakterisztikákkal.
  • Angelus1991ster
    Ez a 3 ellenfél leláncolós is kipipálva. Igaz elsődlegesen lett meg.
    Persze emiatt is ugatnak nekem csata után:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mungan3447 (2017.06.20. 0:19:05) IDIOOOOOOOT
    mungan3447 (2017.06.20. 0:19:11) BRAINLESS FUCKING RETARD
    mungan3447 (2017.06.20. 0:19:15) DONT PLAY
    mungan3447 (2017.06.20. 0:19:18) DOOOONT !!
    mungan3447 (2017.06.20. 0:19:22) FCUKING STUPID !!!
    blabla és bla

Engem is zavar, hogy csaták sora bukik el mert szutykos IM előbbre valóbb. De inkább mentem és láncolgattam az arty-t, mintsem, hogy reseteljek (mintha odaértem volna....)
  • Rammsch31n
    a küldiket jobb eredeti nyelven nézni, pont ezért!!!
  • Angelus1991ster
    De jó, hogy a besárgult lánctalpra a csata összesítőben azt írja, hogy "Megsemmisített".
    Ki fordítja a klienst? A gugli fordító?
  • Rammsch31n
    ...na meg egy 30%-os kupont még 6 napig, azt hogy kell beváltanom ha netán vennék valamit? :)
  • Rammsch31n
    ...csak kaptam 200 bondot... délelőtt meg itt értetlenkedtem. :DDD
  • Angelus1991ster
    Ú de ismerős :D Jó ideig szívtam ezzel a csodálatos misszióval. Volt, hogy T28 Proto-val egy lövésnyire voltam a missziótól, akkor jó időre jegeltem az agyfaszt okozó IM-et.
    Később megvettem a misszióhoz a SU-100-at és Su-122-44-et, de úgy sem sikerült.
    Így meguntam a francba és full goldba nyomtam a Hellcat-tal. N.edik csatára beadta:
  • asolyom
    Elég bosszantó tud az ilyen lenni.

Persze megint én voltam az idióta "noob" T71, akinek le kellene törölni a játékot.
  • Plata
    Nekem sem megy.
    Conway-el próbálom de kevés sikerrel.
    Mt küldiben 2 szinttel nagyobb heavyt kéne ölni.
    Svéddel mindig t8-ba rak de szinte sosincs t8 heavy.
    Vagy ha van meghal mielőtt meglátom.
    Lt küldi spotoljak 6 ellenséget anélkül hogy spotolnának.Csupa városi pálya állandóan.
  • yossarianHUN
    Tartom, és emelek. Igaz nem sokat játszom mostanában, de hónapok óta próbálom megcsinálni a T-55A sebezd le a HP-d 4x-esét küldijét TD-vel.

4040 kellett volna.
  • asolyom
    És kb. 2 mp-en múlott. Egy utolsó lövés hiányzott a VK-ba.
  • asolyom
    Hiába a Tank Ász, és a többi érem, nem tudtam nyerni.
  • asolyom
    Pedig biztos rohad OP egy dög, ha nekem 2600+ WN8-am van vele. Képzelem, hogy a szuper unikumok hogy tolják vele.
  • suba53
    Remélem nem fogják. Most elég nagyot módosítottak a light tankokon, valószínűleg nem ez a kategória lesz amit a közeljövőben basztatnak.
  • asolyom
    Én sem értem a jelenséget, de addig bohóckodom a T71-gyel, amíg ott a WG-nél fel nem ébrednek, és lenerfelik.
  • asolyom
    Hát pl. új legénységet húzni.
  • suba53
    Miért akarod ezeket visszavenni? Inkább vedd meg a T-43 at, vagy a Centuriont.
    Gondolom nem adtál el úgy tankot, hogy nem volt kifejlesztve az utódja !
    Ha mégis, akkor erről le kellene szoknod.
  • HTS s3rg1nh00
    tudnám mit akarnak ezek a wgnél,oké hogy a bulldog elég OP volt a táras ágyúval de a T71-el szemben most van egy ugyanolyan tárú,pontatlanabb ágyúja ami +30 pen-ért kapott másfélszeres tárazási időt?hát ezeknek ha volt valaha józan eszük,azt tuti elkábszizták az elmúlt 1,5 évben mióta a játékkal játszom...legalább akkor 8-as lenne a bulldog tár,most ez az összehasonlítás csúnyán kiborított...
  • asolyom
    Én most sokkal inkább azon gondolkodom, hogy a T-34-85-öt veszem vissza, vagy netán a Comet-et.
  • asolyom
    Nekem most a T71 az új kedvencem. Még csak 21 csatát mentem vele, de 980 az avg dmg, 1.29 avg kill, 1.76 avg spot; és 57% WR. Fain kis jószág.
  • Sir Charles
    Fantasztikus, hogy ezzel a RU 251-el mennyire nem tudok egy normális, átlagos teljesítményt hozni.
    Pedig szerintem fasza kis tank, gyors, agilis, szuper ágyúval, de képtelen vagyok egyenletes teljesítményt kihozni belőle.
    41%!!! a winrate 120 meccs után, magasan a legszarabb stat az össze tankom közül(már amivel értékelhető számú meccset mentem).
    Még az sem mondanám, hogy nem tudok vele játszani, csak iszonyatosan változó mindig, amit lejátszok vele.
    Gyakorlatilag 3 féle meccset játszok vele: szinte 0 sebzés veszít a csapat; 0-1 k sebzés veszít vagy nyer a csapat(inkább veszít);
    illetve a másik véglet: 2,5-3,5 k sebzés és lehozom a meccset szinte egyedül. Egyszerűen nem találom meg azt a játékstílust, ami feküdne nekem és a tanknak is.
    Most néztem a WOTlife-on, hogy még így is átlag fölött teljesítek vele, de iszonyúan zavar a sok 0-ás meccs.
    Nem vagyok egy nagy statbuzi, de az 1200 WN8 sem a világ teteje, főleg, hogy 1850 WN8 az átlagom.
  • Rammsch31n
    azthittem most is kapok 200 bondot... hát ööö nem. :DDD
  • kigyi
    Nem olyan rossz az ennél sokkal, de sokkal rosszabb tankokkal is találkoztam már rövidke pályafutásom alatt. Meg istartottam egyenlőre legénységet húzok benne lassan meg van az első skill :D
  • bekescsaba
    Túl vagyok az 5-ösön, 300 aranyam bánta.

Megyek a 6-ossal, mondom ez még szarabb, mint az ötös. Nem talál el semmit, össze-vissza lő. Na mondom eladom, ennyit nem ér pár ősz hajszál.

Éppen jelölöm ki, akkor vettem észre, hogy elfelejtettem átképezni a legénységet.

Adok neki így egy új esélyt....-)