418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
rahotep #393956 Sajnos nem tudom már szerkeszteni se törölni mert nincs szerkesztési lehetőség a posztok felett...
-
rahotep #393955 Értem. Azt hittem én kaptam be vmit...
-
Plata #393954 Tudom csak trollkodok. 
A trójai nem valós,valami gebasz van a fórum egyik scriptjével vagy mi a bús istennyila. -
rahotep #393953 Felraktam,a reklám eltűnt a trójai riasztás maradt...
-
rahotep #393952 Elnézést! Használni fogom csak már régen posztoltam ide és elfelejtettem...
-
Plata #393951 Nem tudom hogy igaz-e,kérdezd meg a telekom-ot.
Úgy tudom elég szarban van,gondolom azért van 25%-os akció.
Vagy használj adblockot és nem lesznek reklámok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.22. 10:20:39 -
Angelus1991ster #393950 Szia! Ha nem gond használnád a spoiler gombot. Páran mobilnetet használnak és eléggé leszívja a keretüket a nagyméretű képek megjelenítése. -
rahotep #393949 Ez igaz?
-
rahotep #393948 Sziasztok! Nyári szünetben fókavadászat only!!!
Magasabb tierbe csak elrontják a játékot...így én is igyekszem elvenni a kedvüket! -
"Ezt a kérdést már részben megválaszoltam az előző pontban. Mindenképpen lesz arra lehetősége a játékosoknak, hogy a normál játékmódban is kötvényeket szerezzenek majd küldetések teljesítésével vagy bizonyos akciók, hétvégi ajánlatok keretein belül. Egyelőre most figyelnünk kell a kötvények számát annak érdekében, hogy megfelelően tudjuk majd meghatározni a későbbi feltételeket."
Na mit mondtam,hogy lesznek itt még kötvények pénzért is:-DDD -
kár volt megcsinálni a missiont 1 nap prémért,úgy felbaszott a szaros csapatleosztás a mai nap hogy a kétharmada megy a levesbe.ennyi szarfaszúval aki 2 perc alatt hagyja hogy hátbalőjenek a saját zászlóról én nem vagyok hajlandó játszani,majd jövök szeptemberben amikor újraindul az óvoda... -
Angelus1991ster #393945 Pl. Günmark-ok megszerzése az ágyúcsőre. Na az egy jó és ösztönző dolog.
Vagy ez az időszakos missziók.
De ez a PM....fele nem is rajtad múlik ha nem az úgynevezett csapattársakon, a csillagegyüttállásokon, hogy az MM szöge mikor zár 66,6 fokot a Nibiru szuperplanétával meg a Szíriusszal.
TD-15-hozhezhöz is kell egy fél év, mert hosszú az út amely a Halálcsillagig vezet. Churchill GC nem annyira rossz TD, AT 7-től jobban félek. -
yossarianHUN #393944 Ezt is meg tudom érteni, csak sok emberből a legrosszabbat hozza ki ez a felfokozott versenyszellem :) -
bekescsaba #393943 Nem hiszem, hogy bennem "túlteng a teljesítménykényszer és az exhibicionizmus".
Pont fordítva. A Personal Misson miatt nem töröltem a játékot.
Sajnos, én nem élvezem a játékokat kihívás nélkül. Nem tudok fogadás, vagy valami kupa, tét nélkül játszani, sajnos nem élvezem a játékot a puszta öröméért. Ez anno sok pénzembe került, de megtanultam koordinálni.
Így nekem óriási élmény volt a PM, nálam pont ellenkező hatást váltott ki, játékra sarkalt, minden csata plussz kihívást rejtett. S ezt élveztem. -
előre hozzátéve,hogy én is szoktam nyafogni: bizony jelenleg elég sok kitartás kell nem csak az itt olvasott nehezebb td-15,mt-15 missziókhoz,de 1-2 alatta lévőhöz is...ezt vagy elfogadja az ember,vagy menjen inkább mással játszani :) -
Angelus1991ster #393941 Sbolyler!4!4! -
Scheff #393940 Scheff-féle aprítás 20:10-től! :))
-
yossarianHUN #393939 Ja, nincs is jobb, mint rágörcsölni a játékra, hogy aztán két nappal később tele legyen a fórum a habzó szájú asztalcsapkodókkal, akik a fejlesztők anyját szidják (lásd kettővel lejjebb). Kinek mi, de szerintem nem éri meg hetekig, hónapokig alárendelni a szórakozást annak, hogy legyen egy pöcsló... státuszjelző tank, amit aztán szökőévente egyszer fog használni az ember. Aztán persze mindig van, akiben túlteng a teljesítménykényszer és az exhibicionizmus. -
bekescsaba #393938 Hali!
Ha komolyan akarod az Objectet, akkor rá kell állni. Úgy nem lehet személyes missziót csinálni, majd bejön, hogy majd megadja egyszer. Nekem kb 2 éve lett meg az Object, (talán másodiknak a fórumról), de akkor alárendeltem mindent neki. Volt olyan tank (nem is egy), amit csak egy adott küldetés miatt vettem meg/vissza. Sőt, ezekbe a tankokba visszaképeztem 10-es tankokból is a legénséget. A cromwellre ráraktam a derp ágyút, mert láncolásos küldim volt, etc....
Így sosem lesz meg, ha csak vársz rá.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2017.06.21. 19:36:17 -
Angelus1991ster #393937 Öröm lenne az ilyen 15-30 ezer csatás "csatánként 1-et lövök oszt jónapot" figuráknak az acc-ját resetelni. -
asolyom #393936 Szerintebb sem több, mint alacsonyabb tierben, csak legfeljebb nagy az arcuk, meg a szájuk, mert hogy ők már idáig eljutottak.
A minap egy vérpiros T26E5 pofázott nekem, hogy noob vagyok. Folyamatosan az Egérkém mögött bújkált, de mondom a végén már megnézem mekkora májer a csávó. Egy, azaz 1 sebző lövést sikerült leadnia, mielőtt kilőtték. -
Angelus1991ster #393935 Fel is adom a csába, ott rohadjon meg. Remélem az a szar aki ezeket írta és percet nem látott a WoT-ból boldog attól, hogy sok játékos agybajt kap ezektől a "személyesnek" hazudott misszióktól. Csak abban reménykedem, hogy a 2978-ban debütáló 2. IM-et nem ez a gennyedék pszichopata írta.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.21. 17:07:58 -
yossarianHUN #393934 Ugyanannyi a hülye ott is, mint lejjebb. Sőt, ha azt nézzük, hogy a legnagyobb nabok valószínűleg kevesebbet T10-eznek, mert nehezükre esik kitermelni a kreditet, amit az irdatlanul deficites T10 köreik elvesznek, akkor talán egy árnyalatnyival jobb is ott a helyzet. -
Plata #393933 De t10-ben már hatványozottan sok a hülye. -
diegho™ #393932 Érdekes. T49-el nem teljesen mindegy milyen tier-be rak és milyen pályára? Egyedül talán Ensk, amin csak szökőévente lehet jó kört menni vele, de minden máshol jó. A dpm-je nagyon magas, a 212 átütés általában bőven elég, nem értem mi a bajotok vele. -
Gyuszopapa #393931 De. -
yossarianHUN #393930 És ez nem így van minden tierben? -
Plata #393929 Több a hp igen,de hiába spotolsz te akár 12 tankot is fel,majd csak leskelődsz hogy 0 spot sebzés,mert a csapat a bázison bassza a rezet. -
Angelus1991ster #393928 T49-el is ez van.
Szar pálya, csapat 1/3-a light, alig lövik a felderítettjeimet.
Érdekes mód régen 8k spot sebzéssel lett meg a T28 HTC LT-15-je, most meg egy 4-5k-t úgy kell kisajtolni. A Sheridan-nel talán könnyebben meglesz mivel, hogy t10-eseknél több a hp. -
Plata #393927 Ne,szarabb.
Sheridan elvan átkozva.
Mindig szar pályát kap és fix hogy lesz mindig 3-5 light. -
Angelus1991ster #393926 Asszem ebből Sheriden vétel lesz, talán azzal többre megyek. Nem mint ezzel az állandóan top tier T49-el. Csak ne lenne akkora karton tejesdoboz alakja. -
+1 -
Angelus1991ster #393924 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szokás szerint nem fogalmaztam meg rendesen a dolgot, mert csak egyféle fizetési mód jutott eszembe a nekem segítő játékos kifizetésére, nem pedig a hagyományos "számlaszám elküld én előre utalok". Az pedig lőn, hogy a drága jó Wg-nek kifizetem bankkaresszal a meghatározott gold összeget, azt pedig "gift" címen a nekem segítő játékos megkapja. Így a mélyen tisztelt Wg és a játékos is profitál.
A T-55A-t hanyagoltam is 1 évig. Csak aztán SPG-ken annyira könnyítettek, hogy még nekem is sikerült megcsinálnom. Most 3db 15-ös csodás misszió van aktiválva, az LT-15, TD-15 és még csodálatossabb MT-15. TD-15 ami skillen múlik, a többit a rendszer meg a csapat nagyban befolyásolja.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.21. 13:36:14 -
tothgyorgy #393923 Tán arra gondol, hogy akinek ő fizetne, az meg a wg-nek fizet. -
tothgyorgy #393922 :)
A magam részéről lezártam a pm-eket. Nem az én szintem. Én játszani szeretnék, szórakozni. Ha így nem megy akkor nem is érdekel. Azt sem tudom mik vannak bekapcsolva. A stug4 meg lett és kész. -
realcsabi #393921 Biztos velem van a baj, de nem értelek. :) -
Angelus1991ster #393920 Az a bankkártyával befizetett összeg mégis kinek menne, ha nem a Wg-nek? -
realcsabi #393919 Miért járna jól a wg azzal ha te másnak fizetsz hogy csinálja meg neked?
Annak mi értelme lett volna ha olyan egyszerűre készítik a személyes küldetést hogy 1 hét alatt bárki végigpörgetheti?
Szerintem megint ott kezdődnek a gondok hogy a személyes korlátok beismerése helyett gondolkodás nélkül rendszerszintű hibában keresed az okot a sikertelenségért.
Egyébként pont ilyenkor tud jó lenni a szerencsefaktor, mert a kitartó próbálkozásnak akkor is meglehet az eredménye ha amúgy esélytelen küldetésről van szó. Ha jól sejtem a T55A küldetésnél tartasz, ha így van akkor jövő héten szívesen megcsinálom neked, fizetned sem kell érte semmit. -
Angelus1991ster #393918 Ah faszom inkább megfizetek majd valakit, hogy csinálja meg. Úgyis erre megy ki az egész a manipulált szarjukkal. -
realcsabi #393917 Akkor is. :)