World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
1. Ez a wg készítménye és csak ők csinálhatnak benne, bármit is.
2. Anno az arty volt A sebzéskiosztó a wot-ban - "érdekes", akkor (7.4-7.5) sokkal jobban szerettem...
3. Amikor ezen próbáltak meg változtatni - már, ha egyáltalán megpróbálták és valóban ez volt a céljuk - , akkor csak annyit értek el vele, hogy még több arty lett ("arty-nerf" - minden tier kapott arty-t) és pont ahhoz nyúltak hozzá, amihez nem kellett volna -> onnantól az rng "játszik" helyetted - mint "kompenzálás"...
4. Most az volt soron, hogy minden osztály legyen egyenlő -> a light tankok többet sebeznek az Istenverte, domb hátán púp pályákon, mint a TD-k...
(Eddig a pontig nagyon nem vették figyelembe a játékosok véleményét, vagy csak a húgyagyúakéra építettek, innentől meg már szinte mindegy is, hogy mit csinálnak, amíg nem óhajtanak az olajkályhához visszatérni!)
5. Az arty-k debuffer szerepkörbe kerülnek a sandbox szerint, teljesen felborítva a megálmodáskori, MŰKÖDŐ erőegyensúlyokat.
Mint látható elég szép ívet írnak le az artyk - és ezzel együtt (sajnos) a wot is - a csúcsról a legaljára - de egy ilyet a TD-kről is le lehetne vezetni...
Az ilyen mértékű és mélységű átszervezések bennem a nagyon elfogják qurni képét vetíti előre - mint ahogy ennek előszelét már évek óta érezzük is a "játékban"!
Az arty-kkal max az lehetett a gond, hogy:
- eleve betették őket, mint "érdekesség", "változatosság"
- nem a túlzott sebzésüket nyesték vissza, hanem a számukat szaporították (mire T10-ig kihúzza, mennyivel is több csatában kell arty-stát látnunk?)...és ezen hibájukat egy még nagyobbal próbálták meg "helyrehozni": az rng (szóráskép, MM) mértéktelen és a játékra előnytelen mértékű megnövelésével.
Sz'al, csak a wg-nek köszönhetjük, hogy az egykor szórakoztatóan játszhatóból mára idegörlő kínszenvedés lett!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
angelus1991ster.blogspot.hu
Ezek itt tegnapról valók. Igaz a harmadik elvileg meglehetett volna, de 2 perc után 2:9 volt az állás és valahogy elment a kedvem.
(kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 181)
Padlógázzal elindultam a hegyre nem jutottam messzire,csapattársnak kellett spot küldihez 4k spot és hátba lőtt mert le előztem.
De rábaszott a 4k spotja nem lett meg,kinyírta a csapat.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.22. 17:31:58
Shermannek kell a Sherman! 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Telefonnal bejön,erről meg csak authenticating duma végtelenségig.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.22. 17:16:56
Nekem kell ez a kis cuki.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/615925-supertest-news-thunderbolt/page__pid__13874261
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Super Pershing és az Easy Eight találkozása: M4A3E8 Thunderbolt VII
128 mm-es front.
Remélem, amikor behozzák ez a prémtank cserélgetést, akkor az újakat is meg lehet majd így szerezni, mert van amit gondolkodás nélkül becserélnék.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Kicsi, gyors, táras ágyú lehet felderíteni, flankelni vele.
Mondjuk speciel jó mázlim volt, mert berakott tier 10 meccsbe Swampon és ha jól emlékszek egy Grille 15 platoon(2 TD) volt az ellenél. Az egyikbe belepirítottam egy full tárat, a következőnek meg a fele Hp-ját lőttem el, mert pont egymásután felspottolták őket és szinte csak én tudtam lőni.
Bár az is igaz, ha nincs TD az ellennél, akkor mindegy mivel vagy.
Mellesleg aki nem tud játszani egy átlőhetetlen tornyú, 12 fokos gun deppel rendelkező tankkal, az azért szégyellje el magát kicsit, mielőtt a tankot kezdi szapulni 😊
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Remélem holnap hozzánk is beteszik,a mezítlábas verziót is.Nem csak a csomagosokat.<#beka3>#beka3>
Egyébként T62A-nak kicsi az alfája, kiszedik előled a célpontot/megzavarnak mielőtt eleget lőnél. Patton pedig túlságosan papír, kilőnek mielőtt eleget tudnál sebezni. Szerintem a legbiztosabb, ha a lehető legnagyobb sebzést a lehető legrövidebb idő alatt viszed be.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Van híre valakinek az orosz szerverekről? Hogy alakult a német heavy ág bevezetése?
A Maus a garázsban, illetve kifejlesztett állapotban kérdésre gondolok.
Ezért kéne egy t10 med talán.

Ez a ferde hajlamú volt az:

Azért látható, hogy tankokkal nem olyan penge a srác.
A sandbox arty legalább az ilyen problémát is megoldaná - nem hiszem hogy tényleg ezt akarták az artikkal a játék készítői, csak menet közben nagyon félrementek a dolgok és képtelenek orvosolni.
Utoljára szerkesztette: besti, 2017.02.22. 12:14:07
Saor Alba
Mondjuk én se tudom minek veszem a 10es tankokat mikor csak a garázst diszitik<#banplz>#banplz> Valami miatt T8-ban szeretem magamat szivatni<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ez hogy működik? Megveszed egyszer, és annyiszor használod, ahányszor kell, egy darab áráért?
Vagy annyi darabot használ el a raktáradból, ahányszor alkalmazod? Illetve a használatok számával szorozza fel a darabárat a meccs végi elszámoláskor?
Viszont ha megveszem valamelyiket nem marad pénzem,nem tudom mikor jönnek a T10 lightok,arra kellene pénz,gondolom T10 light is lesz vagy 6 misi.
De nem baj,majd csak elérem a Krankenvagent.<#beka3>#beka3>
Addig is csak farmolok,hogy meg tudjam venni az új 10es németet+a Maust<#wilting>#wilting>
Elhiszem hogy hulldownban erős,de ha neked jön arcoskodva és felkened a falra hogy az oldalára fordul sokat nem ér vele.Városi pályán Is7-el a ház oldalára nyomtam fel legutóbb,T110E4-el meg sziklafalra.De benyúlták előlem,mögöttem kukkoló gyökerek mikor látták nekimegyek és felkenem a sziklára előbújtak és mire betöltött az ágyúm szarrá lőtték.
Jah már Tigrissel is toltam fel emilt például szintén sziklafalra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.22. 06:54:13
A tízes meg könnyű, de ez baromira nem egyenlő azzal, hogy papír szar. Mondjuk messze a legütősebb hulldown tank T10-ben.
Ha bejutsz mögé gyors tankkal pillanatok alatt fejre lehet fordítani és lőni sem kell.<#vigyor5>#vigyor5>
Egyébként meg a T10 heavy is ugyanolyan papír szar mint az Emil.Is7-el vagy T110e4-el úgy fel lehet tekerni a falra mint a vécépapírt.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Győzelem!
Csata: Overlord
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 995
Szerzett kredit: 25 252
Csatában elért Achievement: Kamikaze, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...