World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Ez a alfa sebzesre vonatkozik? Ha nem akkor ezek szerint a light-ok meg az arty-k sebzese kellett, hogy nojjon ha minden mase csokkent.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Egyébként pont a medek sebzése csökkent a sandboxon 20-25%-kal, a heavyké és TD-ké 10-15-tel.
Utána már csak az SH, meg a Fun mód jön. Illetve ha még hoznak be új ágakat, akkor azok. <#vigyor0>#vigyor0>
Nemrég indítottam a grindet a francia kilencessel. Az a jó benne, hogy alig esik szét a célköre a torony forgásakor.
Viszont már így is alig talál el valamit, ha még ezt is nerfelik, akkor tényleg kukába való.
Mindenképpen kihúzom a tízest, remélem még azelőtt sikerül, mielőtt a homokozó alapján változtatnak élesben.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.21. 12:16:08
újra kellene raknom a játékot szerintem,mert egy vicc hogy 4-5 óra után a GTX1060 3 GB ramját is teleszemeteli (legalábbis mivel többeknek is volt hosszú idő után fps dropja itt is,mi haverral arra tippelünk,minél több térképen játszom annál jobban visszaesik az fps,40-50 közt nem épp kellemes egy 144Hz-es monitoron 😄)
BattleTag: kabel15#2672
BattleTag: kabel15#2672
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
(Megnéznék mondjuk egy Sovietwomble-streamet WOT-tal 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Más: Úgy tűnik nerfelt átütéssel, de megtartja majd az ELC a 90mm-es ágyúját az új lightok bejövetelekor. A kisebb ágyúkhoz teljesen körbeforduló tornyot kap, a 90-essel olyan lesz, mint most. Képek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amit a negatív visszajelzések hatására elvetettek, így nem megy tovább a harmadik körbe:
- pontosság nerf
- növelt átütéscsökkenés a távolság függvényében
- alfa sebzések macerálása
Ami viszont siker volt, úgyhogy megy tovább a Sandbox 3-ba:
- arty rebalansz (csökkentett sebzések, nagyobb splash, stun)
- többször használható fogyócikkek
- korlát oldalanként max 3 artyra
- UI finomítgatások (új jelzések a csatában főleg artyknak, gyári battle assistant, stb.)
Sajnos szinkronizáló színészek (még) nem stream-elnek, jelenleg csak vlog-okat gyártanak. Pedig akkor nézni is tudnám ezt a "műfajt".
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.20. 23:13:28
angelus1991ster.blogspot.hu
http://wotreplays.com/site/3365300#highway-givemefuel-e_25
1. csata: 3 tomato az ellennél 4 perc után befoglal
2. csata: Karélián lelök a hegyről csak úgy a saját AT15-ünk
3. csata meg ez: 10(!) azaz TÍZ DARAB TETVES ARTY
Értem én a viccet WOT, csak a k*rva any*d! Ezt kéne rendbe rakni, nem a 400. sohanemlétező prémet behozni.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Utoljára szerkesztette: csagataj, 2017.02.20. 20:59:14
Trance&Friends nothing more..
Ha pedig szarkasztikus stílusú wot streamet akar nézni valaki akkor Sirfoch (Circonnal együtt játszottak régen) streamjét ajánlom. Szintén unikum, ami viszont egyedivé teszi, hogy goldot csak szökőévente lő.

Ettől eltekintve 9-16 a mai mérleg vele, de meglett végre a Centurion. <#worship>#worship>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
<#banplz>#banplz>
... vagy esetleg a replays mappában kéne szétnézni.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.02.20. 19:05:09
Múltkor is a 9.17.1 változások bemutatásakor olyan emberien köhögött.
Megint 4 killel kezdtük a csatát.Nem volt se szóváltás se semmi,csak elkezdték lőni egymást ketten amibe még páran be csatlakoztak és egyből 4 halott barom.
Győzelem!
Csata: Pilsen
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 653
Szerzett kredit: 13 697 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 117)
Csatában elért Achievement: Kamikaze, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
A poén az hogy túléltem.<#vigyor5>#vigyor5>
Szerencsétlen E100 azért megpróbált bázist védeni,de 10mp-ig élt<#beka3>#beka3>
Csodával határos modon megnyertük,és 2. legtöbb xp kaptam<#wilting>#wilting>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.02.20. 15:51:36