World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ha a csapat hp-ja adott es a medek, heavyk es td-k kevesebbet sebeznek akkor valaminek tobbet kell sebezni nem? Kulonben hova tunik a megmaradt hp?

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Nem, az átlagosan leadott sebzés. Ez gyakorlatilag minden nem-arty osztályra érvényes volt, globális pontosság-nerfről beszélünk. Azért ezeket az osztályokat emelték ki, mert ezeknek a szempontjából volt érdekes a dolog, elvégre miattuk volt az egész kísérlet. A lightok egyébként sem damage-dealer class, az artykról meg tudjuk, hogy totál át vannak dolgozva sandboxon.
"..medek sebzése csökkent a sandboxon 20-25%-kal, a heavyké és TD-ké 10-15-tel"

Ez a alfa sebzesre vonatkozik? Ha nem akkor ezek szerint a light-ok meg az arty-k sebzese kellett, hogy nojjon ha minden mase csokkent.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

ROMOTO
A sandboxban én csak amcsival meg angollal mentem, de láttam sandboxos gameplayt batchat artyval, szánalmas volt, a heavykbe volt hogy 8dmg sebzett, mausba 0-át, splash neki a legkissebb, assist emiatt kevesebb jön a stunból....
ROMOTO
Igen, jó a helyesbítés, rosszul emlékeztem.
Nekem meg hattal több!! Vagyis, hogy a tízes helyiérték több hattal... <#wilting>

Azt mondták, egyelőre jegelik a dolgot, de gondolkodnak alternatív megoldásokon. Mind tudjuk, hogy ez WG-léptékben legalább fél, de inkább egy év nyugalmat jelent. Egyébként meg ha kitalálnak egy olyan metódust, ami nem rossz (ergo nem fogják elkaszálni a teszterek sandboxon), akkor felőlem jöjjön. A sandbox most már azért elég jó garancia arra, hogy nem kerül be átgondolatlan marhaság a játékba.

Egyébként pont a medek sebzése csökkent a sandboxon 20-25%-kal, a heavyké és TD-ké 10-15-tel.
Még 19 tank van hátra, hogy az összes a játékban szereplő tank ki legyen fejlesztve.

Utána már csak az SH, meg a Fun mód jön. Illetve ha még hoznak be új ágakat, akkor azok. <#vigyor0>

Ez még csak a sandboxról szól igaz?

Nemrég indítottam a grindet a francia kilencessel. Az a jó benne, hogy alig esik szét a célköre a torony forgásakor.
Viszont már így is alig talál el valamit, ha még ezt is nerfelik, akkor tényleg kukába való.

Mindenképpen kihúzom a tízest, remélem még azelőtt sikerül, mielőtt a homokozó alapján változtatnak élesben.

HTS s3rg1nh00
ja a legfontosabbat elfelejtettem,jelenleg venti+rammer+bino kombóval 105% a legénység és az első skill mindenkinél camo 65-67%-nál...csak ennyire OP<#eplus2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

ROMOTO
Az orosz a legpontosabb és ráadásul majdnem annyit sebez mint az angol-amerikai, azt nerfelném a legjobban <#banplz> egyébként jó hogy ilyen lepkefing átütést kaptak, láttam hogy papír szarokat sem tudnak kivenni 1 lövésből, kíváncsi leszek hogy mennyi xp-t kapnak az asszisztból, mert lehet hogy akkor jobban megéri majd a nagy splasht okozó járgányokkal menni, a franciával a sandbox alapján valszeg 2x több csatát kell menni hogy kifejlessze valaki a tier 10-et....
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.21. 12:16:08
HTS s3rg1nh00
kösz,ja lett volna legalább 2 opcióm,az elején nem is figyeltem mert a kedvenc lemezem kedvenc száma ment,csak puffogtattam,aztán mikor sikerült resetelni kicsit a pulzusom is megemelkedett és a végén sikerült rossz döntések sorát meghozni,de ilyen ez<#bohoc>
újra kellene raknom a játékot szerintem,mert egy vicc hogy 4-5 óra után a GTX1060 3 GB ramját is teleszemeteli (legalábbis mivel többeknek is volt hosszú idő után fps dropja itt is,mi haverral arra tippelünk,minél több térképen játszom annál jobban visszaesik az fps,40-50 közt nem épp kellemes egy 144Hz-es monitoron 😄)

kabel15
Én élvezem OBJ 261 el. <#banplz> Remélem azon nem változtatnak és így kerül majd be a frissítés. <#eplus2>

BattleTag: kabel15#2672

ROMOTO
Ha a sandboxból indulok ki akkor artytól függ, a nagy kaliberes artik továbbra is túl sokat sebeznek, a francia használhatatlan, egyébként meg túl pontosak, ha tehetném mindet lenerfelném a francia szintjére és elvenném a pontosságot, meg csatánként 1 lehetne max, hogy órákig várjon amíg sorra kerül...
kabel15
Mi a véleményetek az új arty szerepről? Nekem eléggé bejött, bár az új lőszer sorozatban pattogott a maus ról sebzés nélkül. Viszont az új célzás mód sokkal jobb mint ha külön módot kéne használni. Sokkal jobban használható.

BattleTag: kabel15#2672

A "beáll" persze kimarad. :-)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Hehe...úgy látom, hogy mire pénteken hazajövök külföldről beáll már az upgradelt Centurionnal játszhatok. <#awink>

Sunsetjoy
És talán annak a srácnak voltak magyarul is feliratozva a videói (talán YT-feliratok voltak, de jók). Ő tanítani akart, nem nagyzolni. 😊
(Megnéznék mondjuk egy Sovietwomble-streamet WOT-tal 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

ROMOTO
Én sajnos azt olvastam hogy attól még hogy most nem vezetik be attól még a szándék fennál, keresik a módját, nehezek kb 20%, td-k 10-19% szarabb találati aránya miatt elvetették, holott gondolom a lézerpontos med lövegek kapáslövéseit akarták kiiktatni...
Ha minden igaz, holnapután jön.
Lásd: pontosság nerf.
barret
Nagyon jól toltad,utólag könnyű mondani,hogy nem kellett volna rámenni arra a szarra😊 Te is tudod,mit kellett volna csinálnod.

Bérbe vehet? reklámfelület...

ROMOTO
Engem a tervezett szóráskép nerf aggaszt...
Izé, jól tudom hogy most a héten jön az új patch? Kellene 70K xp a VK45 bélába és az esélyeimet latolgatom hogy meg lesz-e addig. 😊
Ezért nem kell egyébként hisztérikusan reagálni a sandboxos fícsörökre. Amit ott elkaszálnak a játékosok (márpedig a hülyeségeket elkaszálják), az nem megy tovább. Ebben szerintem hatalmasat lépett előre a WG, ez már tényleg kooperáció a játékosokkal. Nincs az, mint régen, hogy beleerőszakolják amit gondolnak a játékba, aztán akinek nem tetszik, ellehetinnenmenni.

Más: Úgy tűnik nerfelt átütéssel, de megtartja majd az ELC a 90mm-es ágyúját az új lightok bejövetelekor. A kisebb ágyúkhoz teljesen körbeforduló tornyot kap, a 90-essel olyan lesz, mint most. Képek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ja, hogy az valami gépi narrálóprogram? Akkor azért vérzik tőle a fülem...
Na közölték a Sandbox második fordulójának tanulságait.

Amit a negatív visszajelzések hatására elvetettek, így nem megy tovább a harmadik körbe:
- pontosság nerf
- növelt átütéscsökkenés a távolság függvényében
- alfa sebzések macerálása

Ami viszont siker volt, úgyhogy megy tovább a Sandbox 3-ba:
- arty rebalansz (csökkentett sebzések, nagyobb splash, stun)
- többször használható fogyócikkek
- korlát oldalanként max 3 artyra
- UI finomítgatások (új jelzések a csatában főleg artyknak, gyári battle assistant, stb.)
Az a narrátor borzalmas, tuti, hogy a faszi indiai vagy pakisztáni.

Sajnos szinkronizáló színészek (még) nem stream-elnek, jelenleg csak vlog-okat gyártanak. Pedig akkor nézni is tudnám ezt a "műfajt".
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.20. 23:13:28

angelus1991ster.blogspot.hu

Kinek mi. Nekem sokkal inkább az Emil, mint az 50-100 😊
Nem ez az EMIL egy nagy NEM. Foshalmaz, még akkor is ha lehet vele jó köröket menni. 50-100 minden tekintetben jobb. Az legalább teper mint az állat és jó az ágyú rajta. Ezen meg még van valami illuziód a páncélról, amíg a t49 oldalba nem lő egy 1000-ressel
HTS s3rg1nh00
a nap failjét én szolgáltatom,avagy miért ne vegyél tomatoként E25-öt!<#banplz>
http://wotreplays.com/site/3365300#highway-givemefuel-e_25

Mor3llo
Gondoltam ma kihúzom az Strv 103B-t.
1. csata: 3 tomato az ellennél 4 perc után befoglal
2. csata: Karélián lelök a hegyről csak úgy a saját AT15-ünk
3. csata meg ez: 10(!) azaz TÍZ DARAB TETVES ARTY
Értem én a viccet WOT, csak a k*rva any*d! Ezt kéne rendbe rakni, nem a 400. sohanemlétező prémet behozni.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Orzanel? Angliába szakadt román steamer. Több tripla gunmarkja van, mint bárki másnak akit eddig láttam. És nem egy speckó tankon is.
Utoljára szerkesztette: csagataj, 2017.02.20. 20:59:14
xotyi
Na a mai nap valami katasztrófa, nem elég hogy elfelejtettem játszani 2 nap alatt, de ma 4x megtehette az ellenfél, hogy 5 tank mögöttem van mégis rám yolozhat büntetlenül.. ezek a birkák meg csak nézik, persze mind bukó..

Trance&Friends nothing more..

Így van, talán ő volt a legelső aki oktatóvideókat készített wothoz.

És mindig vacsora közben artyzik😄

Ha pedig szarkasztikus stílusú wot streamet akar nézni valaki akkor Sirfoch (Circonnal együtt játszottak régen) streamjét ajánlom. Szintén unikum, ami viszont egyedivé teszi, hogy goldot csak szökőévente lő.

Egyszer azért sikerült egy értelmes csapatot kifogni a Comettel. <#awink>

Ettől eltekintve 9-16 a mai mérleg vele, de meglett végre a Centurion. <#worship>

Én már nem vagyok naprakész ezekkel a streamerekkel. Mondjuk az egész "fejem a sarokban, miközben lukat pofázok a kedves néző hasába" stílus nem az én világom. Anno RiisingSun (ez volt a YT csatornája, asszem Highflyer16, vagy valami ilyesmi volt az ingame neve) videóit néztem, na azok tényleg jók voltak. Ő is unikum volt, és a legtöbb videójában nem volt locsogás, ehelyett megállította a kulcspillanatokban, és kiírta a képernyőre, hogy mire kell figyelni. Felhívta a figyelmet a térképre, az ellenséges és baráti tankok pozíciójára, ezáltal hogy miért megy arra, miért teszi azt, amit. Tényleg egész edukatív volt, és még a fejét se kellett nézni a sarokban, mint Kviki idióta mókusképét. Sajnos már abbahagyta a játékot.
És Sircircon-t ismeritek? Iszik stream meg videózás közben. Egy tirpák állat, de szuperunikum ő is. Elég jól bemutatja a tankokat.
Na nekem meg pont Dezgamez-től borsódzik a hátam (nem mintha a többit nézném). Az az idióta hanglejtés, amivel beszél... Mikor először hallottam, percekig nem tudtam eldönteni, hogy ez most komoly, vagy csak direkt hülyéskedik ezzel a beszédmóddal. Aztán jött a sokk, hogy komoly.
joe662
Wgl-es skinek,egynémelyik nagyon jó:-)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

<#banplz>
... vagy esetleg a replays mappában kéne szétnézni.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.02.20. 19:05:09
Most mié?'
Múltkor is a 9.17.1 változások bemutatásakor olyan emberien köhögött.
Valami suhancok összefirkálták a tankodat. <#fogmosas>
Hát marhajó hogy menekülni kell a bázisról mert az idióták válogatás nélkül lőnek mindenkire bazd,az ellenség meg tök lazán bejön mert a hülye banda azzal van elfoglalva hogy egymást lője.

barret
Ez életkor függő ...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Atyám a tömeges tk az új hobbi a játékosok közt vagy mi a szentséges istenért lövik rommá egymást egyből.
Megint 4 killel kezdtük a csatát.Nem volt se szóváltás se semmi,csak elkezdték lőni egymást ketten amibe még páran be csatlakoztak és egyből 4 halott barom.

Na a mai Kamikaze medál is megvan,tudom nem vagyok normális,de egy T62A-t le rammoltam.<#idiota>
Győzelem!
Csata: Pilsen
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 653
Szerzett kredit: 13 697 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 117)
Csatában elért Achievement: Kamikaze, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
A poén az hogy túléltem.<#vigyor5>

joe662
Csak kérni kell<#banplz><#hehe>

Szerencsétlen E100 azért megpróbált bázist védeni,de 10mp-ig élt<#beka3>
Csodával határos modon megnyertük,és 2. legtöbb xp kaptam<#wilting>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Nekem QB-től egy perc alatt áll a hátamon a szőr. Meg ahogy össze van vagdosva a videó, nehogy már lássuk emberből van és nem egy WG bérenc felolvasó gép.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.02.20. 15:51:36