418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• HTS s3rg1nh00
    igazából az időn múlik szerintem,ha van egy jó crew akkor kb. mindegy hány light van melletted,neked adja a spotot :)
  • Angelus1991ster
    Akkor is átlagban 5 light volt egy csatában?
  • realcsabi
    Más is ilyen körülmények között csinálta meg, szóval még mindig nem érzem azt a fenenagy igazságtalanságot. :)
  • Angelus1991ster
    Nem elég, hogy light-os misszióhoz ez az mm sajnos szar, meg a pályák 2/3-a alkalmatlan a light-ozáshoz. Ehhez még az is hozzájön az, hogy minimum 3 db light van egy csatában. Tegnap volt olyan csata ahol 7 light-al kellett osztoznom a felderítésen.
  • tothgyorgy
    Utána néztem, ha a 75mm-es ágyút kapja vissza , a he felejtős, a dpm 1857-ről 1500-ra esne némileg kisebb átütés mellett (124/130).
    Azért ez egy kicsit erős nem? Ilyen dpm -el megeszik pillanatok alatt. A kicsit pontosabb ágyúval sniperkedni messziről? Hát nem tudom. Újra kell tanulni a tankot, vagy kuka.
    Az xp-ben nem volt igazam, az ígyis - úgyis kellett az ágyúhoz, de kredit kellett. És ha nincs meg a csúcs 75, megkapom ingyen?
  • Plata
    Nézd nem tudom honnan szedték,csak mondtam hogy most kezdem húzni free xp-ből a japó nehezeket erre azt mondták hogy már minek mikor armor nerfet kap meg He ammo nerfet vagy mi a tökömet,valami olyasmi volt hogy kevesebb lesz a he ammo penje meg sebzése.
  • Lokker
    Nofene, szóval az OI exp-et most már nem az összes tank fogja keresztül lőni hanem csak pár tank híján az összes és cserébe sebezni se fog rendesen? Egyre kiegyensúlyozottabb lesz az az ág.
  • tothgyorgy
    Jól hallom? Nerfelik a japókat?
    Elveszik az oi-ex jó ágyúját? Az a tank legjobb része! Visszakapom a belefeccölt xp-t és kreditet? Nem kapom vissza.
    Kapok helyetee erősebb páncélt, de annyira nem erőset, hogy normál löszerrel át ne hugyozzák. Remélem lassabb is lesz, ne már hogy játszható legyen a kedvenc tankom. :(
    Majd meglátom mennyire teszik tönkre. Lassan egy jó tank sem marad, amivel mehetnék. Szerencsétlen Nashornt az mm-el vágták hanyatt . Full t8. És vereséghalmez. Már elő sem veszem, és lassan nem veszek elő semmit. A Turan meg egyedül nem boldogít.
    Majd redukálom a napi csaták számát 5-ről 2-re.
  • realcsabi
    Miért, kisebb lett a mobilitása és a látótávja a T49-nek? :)
    Amikor jöttek a 10-es lightok, T49-el mentem majd két hétig, és 2-3 naponta megcsináltam vele az obj.260 lt15-öt, Pedig én aztán nem vagyok nagy könnyűtankos és akkor csapatonként volt 6 light. Egy értelmes pálya kell és nem kapkodni, toptierként is bőven meg lehet csinálni, az mm sokkal kevésbé számít. De ha szar a pálya akkor ne erőlködj rajta hanem engedd el már visszaszámlálásnál. Malinovka, Erlenberg, Redshire, prohorovka a potenciális pályák, de sand river, serene coast, karelia, steppes mapokon is könnyen kijöhet a lépés. A többi pályán elenyésző az esély. Támadás/védekezs csatamód hasznos ahhoz a küldetéshez, karelia és Sand river miatt. Ha jó pályát kapsz akkor viszont már nagyrészt csak rajtad múlik hány próbálkozásból ügyeskeded össze, a fenti pályákon azért 20-ból egyszer beadja a spot jackpotot a játék. Mondjuk annyit hozzátennék hogy nem a legideálisabb választás a T49, van annál azért alkalmasabb tank is.
  • Angelus1991ster
    LT-15 aktiválva. Há naná, hogy top tier vagyok az esetek nagy részében T49-el. Méne?
    Régi MM-el könnyebb volt megcsinálni az LT-15-öket. Persze akkor még volt mobilitásuk és látótávjuk a light-oknak.
  • yossarianHUN

Hát ilyet se láttam még.
  • Angelus1991ster
    Városi pályák közül a Párizsban lehet jót passzív spotolni. Áldja az ég azt amelyik a map editorral "odaültette" azokat a bokrokat.
    Meg is adta az T-55A LT-14-et.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.20. 23:44:01
  • Angelus1991ster
    Esküszöm, ezt az """egyéni""-nek hazudott missziókat egy nyomorult wg-sem csinálta meg. LT-15-hozhezhöz nyugodtan írhattak volna 9 ezer összsebzést, csak hogy még kevesebb legyen rá az esély.
  • asolyom
    És mi lészen a Maus-szal? Röpke 200k xp és már meg is van. Addigra tutira az is nerfelve lesz.
  • HTS s3rg1nh00
    a 105ös ágyú volt az egyetlen amiért érdemes volt a tankot használni,hát most aztán full értelmetlen lesz...biztos túl bonyolult lett volna a sebzést csökkenteni és/vagy növelni a reloadot...újabb szuper döntés.
  • yossarianHUN
    Az O-Ho fog kapni gold AP-t (eddig csak HE-je volt), az O-I Exp. meg elveszti a 105-ös ágyúját, cserébe erősödik a páncélja.
  • yossarianHUN
    Így azért már lesz esélye a T9-10 heavyknek átütni a frontjukat gold nélkül. Szerintem ez így pont jó, az egész ág a nagy, lassú, mozgó bunker stílusra épít, ha gold nélkül tutiba átlőhető weak spotokat tennének a frontjukra, semmi értelmük nem lenne, nagy, lassú HP-zsákokká válnának. Így még mindig igen pattogósak lesznek, de azért időnként beverik majd őket szemből gold nélkül is, úgyhogy sokkal inkább észnél kell majd lenniük.
  • R3nton
    nagy nerf xd :D Halottnak a csók. Így is úgyis golddal kell rájuk lőni, az a 10mm nem oszt nem szoroz, pláne ha nem szög egyenesen áll veled szemben...
  • Jeffjohnson
    Supportal egyáltalán nincs kapcsolatunk, nem tudom kiknek küldik az infót.
  • Plata
    És a fegyvereik?
    Állítólag a lőszerüket is nerfelik.
    Én pont most kezdtem bele a heavy ágba free xp-ből,erre azt mondták szarabb lesz az ágyúja és a páncélja.
  • yossarianHUN
    Nerfelik a japán tehenek páncélzatát.

Kivéve az O-I Exp.-et, az erősebb lesz.
  • yossarianHUN
    Nem tudtam, hogy van külön magyar fordítóbrigád, azt meg főleg nem, hogy te vagy a feje :) A supportnak írtam, de rövid úton le lettem koptatva.
  • TiborTamas
    Nekem az Obj. 260-nál az a láncolós az egyetlen medes küldi, ami még mindig nem sikerült kitüntetéssel. Soha nem lesz meg... :D

Sőt azon kívül is már csak egynél hiányzik a kitüntetés az összes küldi közül, ez pedig a HT-6. Viszont most olvastam, hogy ezt az új MM miatt a következő patch-ben módosítják VÉGRE: "HT-6: Lőj ki legalább 2 nálad legalább 2 tierrel nagyobb nehéz tankot (és sebezz minimum 3000-et) ⟶ Lőj ki 4 nehéz vagy közepes tankot (és sebezz minimum 3000-et)"

Ez így már easy lesz. Már csak tényleg azt a láncolóst kéne valahogy behúzni, hogy az Obj. 260 képe is meg legyen animálva, mint a többi. :)
  • Angelus1991ster
    Szint úgy :) Közép tiert én is jobban kedvelem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha magyar páncélosokat kijavítanák, akkor szinte csak azokkal játszanék lévén, hogy magyar tank buzi vagyok.
  • MuldR
    Tegnap én is pont találkoztam egy S1-essel, aki a medekkel együtt rohamozott. Lesokkolva álltam és néztem, hogy ez most vagy tud valamit, vagy irdatlan retard.

Az utóbbi volt. :)
  • MuldR
    Nem vagyok magamra valamit is adó. Én imádom a tier 5-6-ot. Nem sealclub, csak van pár tank amit nagyon szeretek és azzal tolom. :)

Fordításhoz:
    Azért baromi nehéz lehet nekik. Abból kiindulva, hogy nekünk most a cégnél spanyolul kellene leveleket kiküldeni úgy, hogy senki sem tud spanyolul. Akit meg tudnánk kérni az meg nem tud angolul rendesen. És ez egy majdnem világnyelv. Akkor a magyarral mit szenvedhetnek, ha nincs külön pár magyar anyanyelvű kollégájuk, aki oroszul/angolul is tud.

• Gyuszopapa
    Ja tele is a tier 8 agyilag oda nem való játékosokkal.Nagyon jó bottom tierként végigszopkodni a csatát a sok piros színű barom miatt aki televásárolja magát 8-as prémtankokkal,csatánként meg 1 sebző lövés leadására sem képes.

• Jeffjohnson
    :D
  • Angelus1991ster
    Jó, hát szolgák mindenhol vannak. :D
    "Mondjuk az ő munkájuk sem lehet egyszerű." - jó ezt tuti röhögve írtad :D balanszosok melója tingli-tangli. Szerintem egy része azt se tudja mi az a WoT :D
  • Jeffjohnson
    Köszönöm! Rendes tőled!

Hidd el ők is emberből vannak és csak a munkájukat végzik. Hatalmas lett a cég azóta, mióta kijött ez a játék, rengeteg részleg, tonnányi új ember. Akiket ti nem szerettek, az a játékegyensúlyért felelős részleg :) . Mondjuk az ő munkájuk sem lehet egyszerű.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2017.06.20. 15:38:29
  • Angelus1991ster
    Ezúton szeretnék bocsánatot kérni ezért a kijelentésemért:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Ki fordítja a klienst? A gugli fordító?"

Amúgy is elég zsibbasztó lehet a holmi wg-seknek nevezett fajjal üzenetet váltani.
  • Rammsch31n
    Ezt mondd a sealclubbereknek. :DDD
  • Angelus1991ster
    Meg hát magára valamit adó játékos tier 8 alatt nem is játszik...
  • Jeffjohnson
    Nekem sajna nem jött semmilyen üzenet, pedig minden segítséget szívesen látok.

Szeretnék változtatni a Wot fordításon, hogy minél jobb legyen és ne panaszkodjanak miatta. Akik korábban fordították a játékot szinte teljesen lecserélődtek. Én igyekszek a lehető legaktívabb lenni és mindent kijavítani. Persze a dolog nem olyan egyszerű. Csak nagyobb, fordítást is tartalmazó patch-ben van lehetőség javításra. Többnyire viszonylag kevés infót kapunk, bár ez mostanában megváltozni látszik és a Wargaming rendszere is sokat fejlődött és segítőkészek a kollégák.

Részletekbe nem mennék bele de magát a klienst nem mi szerkesztjük, egy excel táblázathoz hasonló fájlt kapunk, ahol megvan az angol szó és azt kell lefordítani. Google fordítót sohasem használunk! Ha hülyén hangzik valami az azért is lehet mert sok a változó a mondatban és nem látjuk előre mi a pontos szerkezet. Persze lehetnek hibák a mi részünkről is, de ezért is próbálok jobban a community-re támaszkodni, hogy ezeket megtaláljuk mert szóról-szóra való tesztelésre nem nagyon van lehetőség. Sokszor csak utólag lehet látni a hibát.

Ha nem nagy probléma, akkor kirakhatnál egy linket a bannerba, ami a hivatalos fórum fordítási hibák topicjára mutat, azt rendszeresen fogom olvasni és minden javítok, ami oda bekerül.

Itt a link:

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum/313-forditasi-hibak/
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2017.06.20. 15:28:13
  • Rammsch31n
    Persze, mert a T8 a legdrágább... :D
  • kigyi
    T VIII-at nyomják rettenetes módon az elmúlt időszakban.
  • Plata
    Itt van a szünet,sokan most ballagnak és ilyenkor ha jó ajánlat van talán elcsábulnak és a pénzt amit ballagásra kaptak elköltik a WoT-ban.
    Nem hülyeség ilyenkor akciókat csinálni.
  • Rammsch31n
    Igen csak elszaporodtak a prémium ajánlatok...csak nem süllyed a hajó? :DDD
  • kigyi
    Jajj a VK100-as mit kapott az előbb :D Szemben álltunk egymással ugye IS2-vel esélyem sem volt, de lőttem azért rá párat, hogy tartsa felém az orrát továbbra is (a többiek elindulhattak oldalról támadni). Hát nem rájuk fordult én meg nézem még egy kicsit még egy kicsit naa és Heat-el kiszedtem több mint 1K hp-ról :D szegény. Majdnem leestem a székről annyira röhögtem. Ugye, ha az RNG is úgy akarja :)
  • ToxiMaxi
    Passz, nem tudom.