World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fogadjunk városi pályán csináltak veled.
a jó win ratehez az kell, hogy ne játssz hetekig, de minimum napokig... a WG algoritmusai ( xDDD <#banplz>#banplz>) ezt észreveszik, és kompenzálnak...
ezért lehet az, hogy tegnap is meg ma is csak győzelmem van, vagy 10 zsinórban. 😛
ezért lehet az, hogy tegnap is meg ma is csak győzelmem van, vagy 10 zsinórban. 😛
Replay gondolom nincs...
Cc, üres kifogásokkal tele a padlás, ellenben nem láttam tőled semmit a prémrerejszoláson kívül, veled ellentétben én elég sok konkrét példát linkelek a témádan, megnézek jó pár tankelemzést (ciff féle piáros szart is ahol hülyeségekkel oltja a jónépet, mmint pl. Is7 tanktest emlegetése az objekt kapcsán), fórumokat, gameplayt ha nincs pont olyan tankom és e miatt elég jól meg tudom ítélni hogy mi a szitu, nem az első eset hogy leszarozok valamit az elején amire hőbörgés jön, aztán valahogy mégsem lesz népszerű....
És az 1550 sebzésre amit okoztak a 110-emnek kaptam 1600 kártérítést... nagy fer a dolog
Most baszott bele a csapattárs M12 2db lövést a tankomba és a szakastársa (egy e25) 3 lövéssel befejezte a munkát.
Egyik sem lett bannolva. Akkor hogy a vérbe is van ez a team damage dolog???
Beveheti Sherb meg az egész bandája az elbaszott rendszerükkel együtt.
Egyik sem lett bannolva. Akkor hogy a vérbe is van ez a team damage dolog???
Beveheti Sherb meg az egész bandája az elbaszott rendszerükkel együtt.
Miért osztod az okosságot, amikor olyanról beszélsz amit meg sem tapasztaltál ?
Majd meglátjuk milyen lesz, de abból kiindulva, hogy az újabb prémek nem nevezhetők gyengének, bízom benne, hogy ez se lesz az. Aztán persze lehet, hogy belenyúlok...
öööö?!?!? Nem sértegettelek. Érdeklődtem. De választ egy kérdésemre sem kaptam. Szóval? Hány csatád is van eddig?
Ja, és a negyedik (kijelentő) mondatoddal igazat szólsz. Irígy vagy mi? Nem gond. Néhány éven belül te is fogsz látni. <#mf1>#mf1>
Ja, és a negyedik (kijelentő) mondatoddal igazat szólsz. Irígy vagy mi? Nem gond. Néhány éven belül te is fogsz látni. <#mf1>#mf1>
Egyébként csak én látom úgy, hogy gumiabroncsok vannak a Lóri felfüggesztésén? 😄 Érdekes.
Ha olyan lesz a lóri mint a 9-es őse akkor bottal se nyúlnék hozzá. Egy igazi trágyaszóró volt az a tank. Lomha, nagy, papír dög volt egy egész tűrhető ágyúval.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.02.24. 22:52:02
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.02.24. 22:52:02
Na azért nem tudom, mennyire lesznek ezek OP-k. A Lóriról nem sokat tudok, csak hogy 4 lövéses tárja lesz, és 40 milli páncél, ami ugye határeset, hogy beverik-e HE-vel.
A svéd a legutóbb, mikor láttam az adatait még masszívan fostalicskának tűnt, igen rossz mozgékonyság, nulla páncél, cserébe kap 288 vagy hány pent, ami meg tök felesleges. Az ágyúja adatai is kifejezetten gagyinak tűntek, de ugye itt meg kell jegyezni, hogy ha ez is ilyen siege módos lesz, mint a többi high tier svéd TD, akkor letalpalva biztos javulnak a statjai.
A svéd a legutóbb, mikor láttam az adatait még masszívan fostalicskának tűnt, igen rossz mozgékonyság, nulla páncél, cserébe kap 288 vagy hány pent, ami meg tök felesleges. Az ágyúja adatai is kifejezetten gagyinak tűntek, de ugye itt meg kell jegyezni, hogy ha ez is ilyen siege módos lesz, mint a többi high tier svéd TD, akkor letalpalva biztos javulnak a statjai.
Na jah ha ufp-n és tornyon lövöd szemből akkor szokj hozzá hogy nem fogod átütni, a tornyot mondjuk a lövegpajzs szélén átlövik, az ufp meg akkor pattint ha egy vonalban van veled, kicsit feljebbről már gond nélkül átütik az is. Egyébként Op akkor lesz az Objekt U ha buffot kap mondjuk a látótávja, meg az oldalpáncélja és esetleg a löveg töltés ideje és szűkülése, meg talán kicsit lejjebb csavarják az ammorack érzékenységét, nem tartom kizártnak hogy a sok sírás miatt egy kis idő múlva még javítanak rajta...<#hehe>#hehe>
Szerintem is jobb ha abbahagyod.
Ha pár hetes kezdőként már a többi hülye játékos idegesít, akkor mi lesz később?
Keress valami nyugisabb játékot. Én a 40.000 csataszámhoz közelítve sem érzem ezeket a negatív hullámokat. <#vigyor0>#vigyor0>
Ha pár hetes kezdőként már a többi hülye játékos idegesít, akkor mi lesz később?
Keress valami nyugisabb játékot. Én a 40.000 csataszámhoz közelítve sem érzem ezeket a negatív hullámokat. <#vigyor0>#vigyor0>
Azt hiszem a lorr-ra beruházok. Legyen nekem is egy OP prémem. 😊
Ettől függetlenül nem tetszik az irány.
Ettől függetlenül nem tetszik az irány.
jönnek az opébbnál opébb cuccok 😄 a svéd nagyon randa, de a lorraine baba
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.02.24. 21:52:10
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.02.24. 21:52:10
Tudsz olvasni, de szöveget nem tudsz értelmezni. Én hol sertegettelek? De akkor legyen. Puncit láttál már, de nem csak képen. Szerintem nyugodtan gondold át te az életed te tankász.
Prém Lorraine:
Svéd prém lepény:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Svéd prém lepény:

Ez az Emil II-re vonatkozott. Az Emil I tornya közel sem átlőhetetlen.
Nagyon le lehetett izzadva az object, mert T30-al egymás után 2x csúszott le róla a lövésem. Tier 8-asnak geci OP az a tank. Nem tudom miért akarja WG kinyírni a játékát ennyire nyilvánvaló p2w-el, mint ami mostanában megy, de még néhány kis szuper prém, és a játékosbázis nem fogja megköszönni. Tipikusan koreai játékokat szoktak így elkúrni, aztán csodálkoznak, amikor fél év múlva konganak a szerverek az ürességtől.
Hát passz, 9-es Maus nincs. VK sztem azért gyengébb lett. Én is meg vagyok lőve, hogy melyik 9-es heavyt lenne érdemes megvenni, ha a jövőben lesz még ilyen pattintós küldi. Bár lehet az O-I-t 😄
Purchased: 'Maus' successfully purchased. Spent credits: 6 100 000. Béta óta várom, hogy egyszer meglesz 😊
Mit érdemes rápakolni?
Mit érdemes rápakolni?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Tisztára mint az életben. Egy csapatban, munkahelyen stb. vagytok és alád vág a kollégád, társad, "barátod". Ezen nem kell meglepődni. Vérmérseklettől függően kezelni kell. <#vigyor3>#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: Faboo, 2017.02.24. 17:45:25
Utoljára szerkesztette: Faboo, 2017.02.24. 17:45:25
Hali!
Érzésre melyik a jobb?
A 9-es Maus vagy a 9-es Béla?
Melyik az erősebb?
Érzésre melyik a jobb?
A 9-es Maus vagy a 9-es Béla?
Melyik az erősebb?
Hány csata után sikerült ezt a sommás megállapítást tenned? Meddig jutottál néhány hét alatt? T5-ig is talán? Te milyen játékos vagy? Biztosan másokban van a hiba? (Tudjuk, hogy mindig másokban, na de azért mégis...) Gondold át az életed!
Meg tudja venni más is, csak inkább berakom a csatába az M55-t azt telibe baszok egy ilyen szart 😊 Remélhetőleg pont a tiedét 😄
Végre.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Sziasztok! Pár hete kezdtem csak játszani a játékkal. Nem voltam benne valami nagyon penge, de eljátszadoztam vele. Viszont a napokban egyre több idiótával találkoztam. Most is például beállok egy helyre a páncélvadászommal és kiosztok egy sérülést, erre hátulról belém jön a saját csapattársam és kilök a fedezék mögül. Azt hiszem nekem ennyi elég volt. Az utóbbi napokban ezt már párszor eljátszották.
Az 50t-re gondolsz,vagy a 36 pak 40-re? Az egyik egy kalap szart ér manapság, a másik meg OP ennyi a különbség😄D
Trance&Friends nothing more..
Szerintem neked (sem) lesz jobb, sem a 9-es, sem a 10-es. Úgy tűnik hsz-eid alapján, hogy a medeket, lightokat és olyan TD-ket szereted, aminek jó a gun handling-je. Na most az Emil II/Kranvagen pont ebben a legszarabb (az Emilt már megtapasztaltad). Lassan tölt, lassan ürít, sokáig céloz (ez a legfájdalmasabb nekem), nem forog a tornya. A HP-ja kevés és sérülékeny (ennél az egy tanknál fejlesztettem a jack of all trades skill-t a parancsnoknak és volt is értelme). Az artik első számú célpontja, teljes csőlátásuk lesz és ők azért szépen csapkodják is (még ilyen 7-8-as franciska is 1000 fölött tosz bele). Végsebesség már OK (főleg a tizesnél), de nem agilis (már a medek is simán leforogják őket). Summázva szerintem túl sok mindent kell feláldozni azért az átlőhetetlen toronyért, emiatt nem élvezets vele a játék. AMX-szel nagyságrenddel szívesebben megyek mint ezekkel (de még szerintem a T57-el is).
Inkább csak túl van sztárolva ez az új orosz "csoda". Nem kapsz róla 'valós' értékelést a streamerek által és most mindenki hasra van esve mekkora OP jószág, közben meg nem. Szerintem átlag prémium tank.
azért az átlőhetetlen torony elég erős kifejezés
Most hova szarjak? Egyébként 1 szaros prém járgány árának kiköhögése szemszögéböl tök mindegy...
<#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
"Mellesleg aki nem tud játszani egy átlőhetetlen tornyú, 12 fokos gun deppel rendelkező tankkal, az azért szégyellje el magát kicsit, mielőtt a tankot kezdi szapulni 😊"
"Mellesleg aki nem tud játszani egy átlőhetetlen tornyú, 12 fokos gun deppel rendelkező tankkal, az azért szégyellje el magát kicsit, mielőtt a tankot kezdi szapulni 😊"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Hogy jutottunk el az Ojjekt 252 képességeitől a havi paycheck lobogtatásáig? 😄
Ez minden tankra igaz. Ennyi erővel nem is érdemes különbséget tenni a tankok között, mert a jó játékos kezében minden jó, a bénáéban minden szar.
Én meg hetente, ha szar a hónapom <#mf2>#mf2>
Nem a szívás az, hogy ezek hárman ott álltak felsorakozva. Persze az se rossz, hogy nálunk papír volt a fél csapat...
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Lehet az a tank akármilyen jó, ha egy idióta ül benne úgy lövöd szét ahogy akarod. Tegnap találkoztam velük Löweben, full hp-ról gyorsan lebontottam és csak egyet tudott pattintani. A jó játékos kezében meg a többi tank is jól fog muzsikálni akár csak ez.
Ok, de ugyanakkor egy IS3 még mindig jobb tank mint egy object u, egyszerűen a jobb lövege és soft statjai miatt nincs annyira kiszolgáltatva a pályáknak és az MM nek, az objectel 9-10 ben már izzadni kell az eredményért, 8 tierben meg a topban meg az is3 is ugyanúgy alázza a többit..
omg egyre jobban az undor kerülget amikor az emillel kell mennem. Nagyon nem fekszik nekem ez a tank... Hát megkockáztatom, hogy nekem talán a második legszarabb tier8-as tankom amivel valaha játszottam. A legszarabb a TVP-volt. Nagyon remélem, hogy a 9-es jobb lesz.
Rendben mindenki érti , hogy Neked nem jön be ez a tank, fikáztad már eleget.
" szvsz kimaradt a felsorolásodból hogy vannak akik azért nem veszik meg az új prémet mert egyszerűen felesleges pénzkidobásnak tűnik a scorp g mellé egy gagyibbat venni, és anyagiaknak ehhez nem sok köze van csak a rációnak."
A felesleges pénzkidobás az azt jelenti, hogy nincs rá pénzed, mert ha lenne rá pénzed akkor ha csak a garázsban is akarnád nézegetni, akkor is megvennéd, és akkor legalább saját tapasztalatokat tudnál megosztani.
Ha valakinek valamire van pénze, az az én olvasatomban azt jelenti, hogy nem érdekli az ár, csak maga a termék😊 .
" szvsz kimaradt a felsorolásodból hogy vannak akik azért nem veszik meg az új prémet mert egyszerűen felesleges pénzkidobásnak tűnik a scorp g mellé egy gagyibbat venni, és anyagiaknak ehhez nem sok köze van csak a rációnak."
A felesleges pénzkidobás az azt jelenti, hogy nincs rá pénzed, mert ha lenne rá pénzed akkor ha csak a garázsban is akarnád nézegetni, akkor is megvennéd, és akkor legalább saját tapasztalatokat tudnál megosztani.
Ha valakinek valamire van pénze, az az én olvasatomban azt jelenti, hogy nem érdekli az ár, csak maga a termék😊 .
Húúú, mekkora szívás! Egy T5 tankkal belefutottál két T6 tankba? Aztabetyárkutyaúrismegnemis! Szemét MM! Report!
Azért az igazság kedvéért szögezzük le, hogy a 252 drabális LFP-je 210-220 mm körül véd, míg az IS-3 csukaorra az illesztéseknél 175-180 pen ellen nyújt védelmet, amit ugye forgatással se lehet növelni (a 252 UFP-je elég erős kis mértékű forgatáshoz). Ez annyit jelent, hogy SP-ben ülve egy IS-3 ellen van esélyed, de ha szembejön egy 252, akkor vetheted a keresztet szorgalmasan.
Na tegnap megszívatott a játék rendesen. T34 Type-al spurizok a házak között erre egy sarkon befordulva satu fék, mert előttem áll 2db O-I és egy O-I Exp. Volt humora a szervernek ami besorsolt ellenük. Nálunk csak egy db O-I volt a csapatban és egy Exp sem jutott mellé.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
object u páncél tesz cromwellel szépen megmutatja mennyire op az a páncél, 100méterről ap val lövi a kupolát, arannyal meg az lfp-t....oldaláról nem is beszélve...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.24. 11:16:43
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.24. 11:16:43
Az ugye tiszta hogy az objekt oldala papír szemben a rétegelt páncélzatú is3 al ami nyeli a lövedéket? a másik hogy a toronyán az objektnek 2 db kupola van szemben az is3 löveg feletti tetőlemezével amit jóval nehezebben lehet eltalálni, mint ahogy az objekt lfp-je is másfélszer nagyobb az az is3 nál amit már a saját tierje is beüt, az ufp meg toronyfrontra hivatkozni páncél ügyben meg elég noob dolog heavyknél hiszen oda lőnek a legritkább esetben...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.24. 11:05:32
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.24. 11:05:32
Nekem az első prém tankom a MUTZ volt, elsődleges cél a pénzkeresés volt, aztán elkezdtünk haverommal szakaszban játszani és ezért vettem a LÖWE-t hogy amíg az egyik csatában van tudjunk menni a másikkal, ha éppen pénz keresés a cél. Most gondolkdok azon ha bejön még egy OP tank akkor azt megvegyem e. Tegnap első csatában LÖWE vel szépen megszívattam az új orosz csodát, rám jött hogy csak a tornyára tudtam lőni, viszont a kupolákat innen simán be lehetett lőni, ő meg pattogott a tornyomról.
BattleTag: kabel15#2672
Amióta megvan a scorp g, sokkal magasabbak az elvárásaim, black mutz-ot pl.6k ért sem vettem meg mert nem láttam értelmét annak hogy ott rohadjon a garázsban, liberté, patriot, object u, közül még mindig talán a patriotot venném ha nem lenne T34 em azon a vonalon, szvsz kimaradt a felsorolásodból hogy vannak akik azért nem veszik meg az új prémet mert egyszerűen felesleges pénzkidobásnak tűnik a scorp g mellé egy gagyibbat venni, és anyagiaknak ehhez nem sok köze van csak a rációnak.