418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• WR104
    Az emberek egyre igenytelenebbek a szorakozast illetoen. A munkatarsammal beszelgettem a mult heten, hogy milyen partikra jar bulizni. Mikor megkerdeztem milyen zene szol nem is tudta meghatarozni a stilust. Aztan kiderult, hogy neki teljesen tokmindegy mi szol csak be tudjon baszni/cuccozni meg legyenek csajok.
    En mikor bulizni jartam legfokepp a zene miatt mentem az M47-be es egyaltalan nem volt mindegy milyen zene szol meg ott sem.
    A mostani fiatalok kozul sajnos csak kevesen kepesek a minosegi kikapcsolodasra.
  • Plata
    Sok sok francia medet csaptam én meg t54-el.Az első t10 francia kill is rammal volt.
    De vicces volt Tigrissel Emilt feltekerni sziklára vagy falra.
  • MuldR
    Én anno a KV-5-el élveztem a ramolást. Megindultam full sebességgel és a henschel tigris meg az IS-3 csak úgy kenődtek föl a falra. :)
  • R3nton
    Ja igen, az a 330penes heat a T-54nek nevetségesebb, mint a pershing 268as apcr-je. Pershing azért balanceoltabb jóval.
  • robogo81 #394073
    Köszi Mindenkinek!
    Én is ezeket vizionáltam,de kellett a megerősítés.Meg tényleg a tapasztaltabbak/jobbak tudják mi a jó(persze ez egyénfüggő).
  • R3nton
    T-54 jóval több HP-t veszít ha neki megy a franciának. Az 50-60 tonna kb. Egyébként pont, hogy a francia heavyvel jókat lehet rammolni. De az a legjobb, mikor E50-el belevágsz 400-t a T-54be, lerammolod 600 HP-val és veszített 1000-ret kapásból. Volt olyan, hogy mountainpasson, mentem le vele a völgybe 13-90 jött szembe, frontálisan ütköztünk full speedel, max HP-ról felrobbant lel, nekem meg kb leszedett 10hp-t :D

Amúgy azt elismerem, hogy T-54-el, T-55el, T-54 lighttal, brutál mód lehet szadizni a light tankokat, mivel mozgékonyak és könnyebb vele rammolni őket, mint egy E-50el, de sztem felesleges rá a skill, ott már kb nem oszt nem szoroz. Inkább az E-50nél jön jól mikor középnehéz heavyket rammol vele az ember meg más medeket.
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.06.26. 16:23:15
  • asolyom
    Más sem tud belépni a teszt szerverre? Reggel 8 körül többször próbáltam, de nem sikerült. A live szerver simán megy.
  • Plata
    Annó t9-t10 franciákat hazavágta szépen t54.
  • R3nton
    ja a japán nehezek nagyon durvák, azokkal vigyázni kell, német heavykkel is
  • diegho™
    Mikor meglett az E50M 1100 körüli hp-m volt és megláttam a Maus-t 150 körüli HP-val, na mondom ezt most agyonvágom. 60-al bele. A Maus nem sérült én meghaltam. Ki kellett próbálni, utolsó tank volt életben, tehát már régen nyertünk.
  • HTS s3rg1nh00
    még régebben egy A-43 vagy T-43 átlósan megsúrolta az OI-m láncát...-750 hp,nekem meg leesett a lánc 0 dmg,alig bírtam kilőni úgy röhögtem
  • R3nton
    Mint halottnak a csók annyit ér...ezek a szovjet medek 30 tonna körül vannak. Gyakorlatilag 1-2 könnyebb med és TD-n kívül, meg az emileken kívül semmit nem érdemes megrammolni vele. E50, E-50M már más tészta, na azokkal lehet aprítani.
  • kigyi
    A probléma ott kezdődik, amikor pl. én előttük végzek a sorban tehát folyamatosan top5-ben (egyre gyakrabban top sebzéssel) vagyok csapaton belül. Persze ez főleg a vesztes csatákra vonatkozik. És a probléma itt jön, hogy én (nem szégyenlem) még piros vagyok, de török felfelé csak idő kérdése és ez változik szépen :D Sajnos az elején 70-80 tankot kipróbáltam és nem képztem legénységet sem bléjük csak toltam ez pedig a béka segge alá tolta a WN8-at. Most már hozom vissza stabilan csak így lassú menet lesz :D
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.06.26. 14:08:06
  • Plata
    Miért mi a baj vele?
    Szerintem harmadik vagy negyedik skillnek nagyon jó a ramm.
    Jókat lehet vele szórakozni.Annak idején mikor bejöttek a franciák még sokat játszottam ruszki meddel,nagyon jót szórakoztam vele,végsebesség határolóval párosítva irtó mókás volt.
    Látod t49-el még t62-t is öltem ramm skillel.
    Amikor még T8 tank volt,szerintem jó sok vidám percet szerzett nekem a ramm skill.
    Egyébként nem értem miért de T49 most T9 tankként jobban rammol 90 valahány százalékos legénységgel mint Sheridan 5 skilles bandával akinek ramm is van.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.26. 14:02:46
  • yossarianHUN
    Ezt a helyedben nem reklámoznám.
  • Plata
    Orosz mednél a ramm kötelező nekem.
  • Sir Charles
    Alapvetően azt lehet mondani, hogy a med tankoknak a minél nagyobb látótávolság és a minél gyorsabb és pontosabb lövés a cél.
    Nekem most az Obj 430 II-in néz ki a legénység
    Parancsnok: BIA, Hatodik érzék, Helyzetfelismerés, Felderítő
    Lövegkezelő: BIA, Pillanatkép,Álca, Javítás
    Vezető: BIA, Sima utazás,Álca, Off road vezetés
    Töltő: Bia, Bizt. elhely., Álca, Javítás
    lehet, hogy nem a legideálisabb, de nekem bejön eddig
  • Plata
    Én szeretem BIA-val kezdeni.
    Utána a járgánytól függően alakítom.
  • yossarianHUN
    Igazából egyéni preferencia kérdése. Én első sorba perkeket szoktam rakni (smooth ride, snapshot, safe stowage), másodikba javítás, vagy álca, ha sunnyogós medről van szó, harmadikba BiA.
  • robogo81 #394058
    Sziasztok!
    Lenne egy gyors kérdésem,a ruszki med vonalon, milyen skilleket kell adni a legénységnek,ha csak úgy másfél skill sorjuk van(a t34 járnak),a parancsnoknak persze 6. érzék van,de mi legyen az első sor:a képességjavító skillek(löveg/mozgás/látótáv),vagy a javitás,vagy az álca? és mi menjen a 2 sorba?
    Utoljára szerkesztette: robogo81, 2017.06.26. 12:55:55
  • Angelus1991ster
    Van az amikor rászolgál a Churchill Get Cancer becenévre.
  • R3nton
    Az elég beteg, még így szorzókkal is :D Szerintem néha menj ki a levegőre is :D
  • MuldR
    Nem olyan vészesen szar az. A nagy lövege brutál +Álca+teleszkóp kell rá és hátul kell maradni.

Iszonyat nehéz ezt megszokni, de akkor lehet vele pár jó kört menni. Rá kell érezni, nem kell félni tőle.
  • Plata
    Irtózatosan sok a hülye kemper.
    Mountain pass-on a medek a bázis melletti hegyre felmentek,ahonnan semmit sem lehet látni és ott dekkoltak.Sajnos hülye magyarok is köztük voltak.

Sörgyárban ugyanaz,idióták egy bandában kempelnek.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.26. 10:26:26
  • Angelus1991ster
    Ahhoz még kell egy 100 xp. AZt is csak az LT-15 miatt fejlesztem ki, hátha azzal könnyebben sikerül. Mert T49 csak 5k összt tudtam eddig összeszedni.

At-7-re gyűjtöm az xp-t és ez az út Churchill GC-n vezet át.
    Azt sose tudják buffolni? Még ha nem is kaphat 200 mm-s frontpáncélt, egy nagyobb horizontális lövegkitéríthetőséget (5/5) azért kaphatna.
  • Plata
    De nekem még mindig 152-es van fent.
    Sheridan már sebzi type 5-öt.
    Swamp-on csak láncolni próbáltam hogy arty meg szeretgesse,egyedül volt kint a vár alatti domboknál,megpróbált elkapni,az egyik kis domb körül fogócskáztunk,én mindig láncon lőttem,az első görgőt céloztam,nem csak láncolta de többször sebeztem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.26. 08:59:48
  • Angelus1991ster
    Én előttem a 46 db-os 90 mm-s lőszerkészletét :D hála egy Type 5 Titánnak, amit csak távolból mertem láncolgatni, hogy a többiek ( BC és Centi 7) szedegessék.
  • Plata
    Úgysem tudod el lőni mind egy csatában,egyébként meg nem is akartam lövöldözni,megint elkapott a rodeó hangulat és csak baromkodtam az ellenséges tankok közt.Öszvissz kettőt lőttem,a kranvagenbe beleszaladtam.
  • Plata
    Látod bazz,én pont erről pofázok már rég,hogy pont ezért van tele a garázsom light tankokkal.
    Bár nekem t8-10 is van,nem csak kicsi.
  • yossarianHUN
    Atya ég, megint itt tartunk?
  • Angelus1991ster
    Ejj az a T49. De kevés lőszere van annak is.
  • HTS s3rg1nh00
    mentem ma 10 kört.
    9 lose,1 win.
    nem érte meg a helyet a winyón.
  • TiborTamas
    Nekem pl. az volt a kedvenc részem az egészben... :D
  • yossarianHUN
    Ohh, elnézést, így már mindjárt indokolt az ordibálás
  • Scheff
    Annyi különbséggel, hogy én voltam az FC. Amúgy Vk 30.01 (P) grind zárás ma pár percen belül.

• MuldR
    Nos pl sógorom direkt kis lightokkal megy, kb versenyautónak használva. Azt élvezi, hogy cikázik velük és közben gépágyúval lő.
    Leszarja a WNszart a winratet meg bármit.
    Kikapcsolódik vele.
  • Plata
    Én nem tudom mennyi a wn8-am,de én sokszor ha olyanom van akkor el baromkodom a csatát.
    Néha elkap a hülyeség és olyanokat csinálok amit tuti nem kéne.
    Valamelyik nap T49-el mentem egy duplázót,de elkapott a hülyeség és átmentem kamikazeba,be az ellenség közé mert az jó hecc.
    Ott rodeóztam sok gyökér közt,és komolyan azt élveztem hogy nem tudtak eltalálni,halál jól szórakoztam azzal hogy ott repkedtek a golyók körülöttem.Végül egy t10 tankot megcéloztam és kamikazeee.
    Meg lett a kamikaze medál is.Lehet hogy szar lett a wn8-am,nem tudom mennyit kaphattam azért a csatáért,de én halál jól elszórakoztam.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.25. 17:54:11
  • ROMOTO
    Felesleges a magad technokrata hozzáállásából kiindulva minősíteni mások játékélményét, kb.8-60 éves korig játszadoznak vele, meló után egy sörrel levezetésképp lövöldözni jó móka, vagy suli után-hétvégén tankokkal játszadozni a gyereknek szintén ha épp arra van kedve... attól hogy nem vágja fejből az összes tank páncélértékét, meg az összes kavicsot a térképeken még ugyanúgy jól szórakozik vele, esetenként még jobban is mint te mert nincs rajta nyomás hogy hozza az átlag wn8-át meg hasonlók...pl. aki maximalista és tegyük fel nyomasztja az arty fókusz vagy lerohanják a babuinok és szarrálövik egy szerencsétlenebb helyzetben sztem. többet idegeskedik, mint aki szarik a wn8 mutatókra...
  • yossarianHUN
    "hogyan tud valami kikapcsolni és lekötni, amiről nem tudsz semmit?" - Simán. Vezetni is szeretek, pedig nem vagyok autószerelő. Tudom hol a kormány, sebváltó, pedálok, de nem tudnám felskiccelni egy szalvétára a négyhengeres belső égésű motor keresztmetszetét és működési folyamatábráját. Ugyanakkor nem is szeretném, nekem ennyi elég.

Ugyanígy a tomátó is tudja, hol a W, hol az S, hol a zászló, amit be kell húzni. Egyébként meg tank, lánctalp, ágyú, dirr-durr, néha még sebez is valakit, úgyhogy jól szórakozik. Nem kell fejből sorolnia a különböző heavyk frontjának effektív védelmét, vagy a medje effektív látótávját és álcázását ahhoz, hogy élvezze a játékot. Nemtom mit nem lehet ezen érteni, én is így toltam még anno a béta alatt, volt, hogy seggel támadtam a KV-3-mal, de baromi jól szórakoztam közben. Gondolom te sem WoT-májerként kezdted a játékot, eleget baromkodhattál te is az első párezer csatád alatt, mégis biztos jól szórakoztál, mert ha nem szórakoztál volna jól, most nem játszanál a játékkal.

"hányszor láttok lilát ragelni a kör elején, hogy milyen szar a csapat?" - Hát mondjuk Szakesz (Scheff) anno arról volt híres, hogy ordibált az FC-vel, ha valami nem úgy ment CW-n, ahogy mennie kellett volna. De Kukibébinél is rendszeresek voltak a hisztirohamok még randomban is, csak aztán annyi savazást kapott érte a nézőitől, hogy azóta kínosan ügyel a viselkedésére a streamek alatt.

Ettől függetlenül biztos az unikum is élvezi a játékot, csak teljesen másban találja meg az élvezetét, mint az átlag tomátó. Az átlag tomátó azt élvezi, hogy egy marha nagy tankban dübörög fel-alá, hatalmasakat durrant az ágyújával, néha meg még ki is lő ellenséges tankokat, ami aztán a katartikus öröm netovábbja. Az unikum ezzel szemben kompetitív szellemben játszik, azaz minden áron győzni akar, földbe akarja döngölni az ellenséges csapatot, és úgy általában jobbnak akarja érezni magát az ellenfélnél, mert neki ez adja a játékélményt. Amiért sokan mégis azt gondolják, hogy az unikum nem élvezi a játékot, az az, hogy utóbbi mentalitás sokkal ritkábban ad lehetőséget a játék tényleges élvezetére, mint előbbi, aminél csak az eksönért meg a szép robbanásokért megy fel a játékos a szerverre. Miért? Mert egy 15v15 csapatjátékban lehetsz te akármilyen jó, a meccs menete ettől még elég sokszor nem úgy fog alakulni, ahogy te szeretnéd. Tomátót a meccs menete abszolút hidegen hagyja, ő csak puffogtatni akar, lehetőleg egy minél nagyobb tankon lévő minél nagyobb ágyúval.
  • diegho™
    Pont az lenne a lényege, hogy ez egy játék, amit kikapcsolódásból csinálok, de hogyan tud valami kikapcsolni és lekötni, amiről nem tudsz semmit? Egy 500WN8 alatti játékos 2-300 csatánként tudja a saját hp-ját kisebezni, nem ismeri a tankokat, a pályákat, a taktikát, az egész működéséről fingja nincs. Képtelenség, hogy bármit is élvezne benne. Egészen elképesztő, hogy még mindig nem hiszitek el, hogy a top játékosok azok, akik élvezetből játszanak (azt a pár kivételt most hagyjuk, akik ebből élnek) hányszor láttok lilát ragelni a kör elején, hogy milyen szar a csapat? Mindig a középszerűek nyihognak mindenért, ők anyáznak, ők okoskodnak. A top játékos leszarja milyen csapatba kerül, mert csak játszik.