World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az FCM szerintem egyáltalán nem OP, nincs kiemelkedő tulajdonsága. Ami miatt igazán kellemes az a tierlimit. Ettől jó az a tank, hogy elkerüli vele az ember az igazán szopó csatákat. Viszont top tierként egyáltalán nem mondanám rá hogy OP. Kellemes vele játszani, de top tierként egy IS-3-mal, O-HO-val ugyanolyan kellemes, sőt, egyszerűbb. 😊

Én értem azt, hogy örülünk annak hogy végre igazán jó prémiumtankok vannak a shopban, és végre nagyobb élvezetfaktora van az elköltött pénznek. Ezt a részét teljesen megértem, nyilván egyénileg ez a legfontosabb szempont. Viszont a játékra gyakorolt hatása szerintem bőven aggasztó, tekintettel arra, aki nem farmolni jár tier 8-ba, hanem tankot grindel, nempláne ha kezdőről van szó. Én emlékszem amikor anno az első 8-as tiger II tankommal szüttyögtem és azért persze voltak bajok, de egy löwe vagy T-34 messze nem volt legyűrhetetlen. Ha most kezdenék játszani, 100biztos hogy nyakon fosnám magam az ilyen defender, liberté, patriot vonaltól, mert ezek a tankok a kicsit ügyetlenebbek kezében is nagyon jól viselkednek, ha pedig ügyes játékos ül benne, akkor esélytelen lennék. És azt is hozzátenném, hogy a tier 8-as prémiumtankokat általában nem 10-20 csatára veszik meg az emberek. Rendszerint inkább több száz csatát mennek ezekkel a jószágokkal, és ez is további előnyt jelent... párszáz csata után sokkal jobban ki lehet tanulni egy tankot, úgy megismeri az ember mint a tenyerét. Szóval eddig is az volt, hogy hiába volt rosszabb a te kis.. mondjuk Superpershinged, mint az ellenfeled xy normál tankja, ha te mentél vele 800 csatát ő meg 30-at, akkor azért van egy kis tapasztalatbéli különbségből adódó helyzeti előny a javadra. A lentiekkel egyetemben ezek azok a dolgok, amik szerintem eddig nagyon jól kompenzálták azt, hogy a prémiumtankok egy kicsit gyengébbek voltak ugyanazon tier-ű normál tankoknál.
Plusz (szóljatok ha rosszul tudom és van erre valami szabályozás) nem beszélve arról hogy simán adhat az mm olyan csatát ahol az egyik oldalon mondjuk egy Skorpion G az egyedüli top tier, a másikon pedig mondjuk egy jt88. Igen mondhatjuk azt hogy a jt88 azért gyengébb mert könnyített mm-mel rendelkezik, de attól még az adott csatában az egyik csapat erősebb tankot kapott mint a másik, hiába megy a következő csatájában a Skorpion G tier 10-be, a jt88 újra tier 8-ba, attól még abban a csatában ahol találkoztak, az a csapat jobb pozícióból indult, ahol a Skorpion G volt. Ez csak egy példa, de szerintem tovább tudjátok gondolni a lényeget, hogy ez a kiegyenlítetlenség is torzítja a tier 8-as csatákat. Remélem érződik hogy nem az irigység beszél belőlem, nem az a bajom hogy hű de nagyon akarok egy libertét, de sajnos csóró vagyok és anyu se veszi meg vagy ilyesmi... 😊
És tőletek sem sajnálom, használjátok egészséggel, de attól még a játékra gyakorolt hatásukat illetően bőven vannak aggályaim. 😊
HTS s3rg1nh00
a 9.17.1 egyetlen szempontból igazi megújulást hozott:az fps dropnak vége,ma kb.100x alt+taboltam a játékból és (aslain modpack nélkül) az utolsó körben is hozta a fix 127 fps-t a game<#finom>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Kvivi elég objektíven mutatta be. T10-ben pillanatok alatt szétkapják. Szerencsére lassú is, ezért gyorsabb tankokkal könnyedén ki lehet játszani, oldalába kerülni, flankelni. Az oldala már nem túl erős. Meg hát az a durva, hogy most már tier8ban is olyan eszement cuccok vannak. Udessel ma ronggyá lőttem egyet. Ultra high pen 288as ágyú, picit szarul van forgatva, vagy felette vagyok, látom az alját, oldalát aztán szevasz. Egyébként a t8 svéd prém TD nagyon durva lesz. Gyakorlatilag egy UDES klón. Arra lehet be kéne ruháznom.
Szerintem kétféle prémtankos játékos van. Az egyik a piroska fingja nincs semmiről fazon, a másik a már tapasztalt, de farmolni/fejleszteni kívánó játékos. A hülyéje bármilyen tankkal is van, free frag. A másik oldal, és engedjétek meg hogy magamat is ide soroljam, legényeket akar húzni, pénzt akar keresni és erre hajlandó áldozni is, és legalább közepes szinten játszani is tud. Nos, engem például zavart az, hogy megvettem egy tankot pl. 12.000 Ft -ért, és voltak elvárásaim is vele szemben, de mindig volt valami bibi. Most van néhány prém tank amiben nem nagyon van bibi. Mondjam azt, hogy itt az ideje. Egyébként FCM régóta van, és azért az egy eléggé OP járgány, hozzáteszem nekem éppen nem jön be, de csodálom azokat, akik profik vele.
Mint mindig most is megoszlanak a vélemények. Vannak akik megvették, vannak akik megvennék, és vannak akik nem tudják megvenni. Kb, ennek megfelelőek is a vélemények. Én a Defender változatot vettem meg, és ahogy láttam ebből van a több. Egy előnyét látom, van gyári álca, legalábbis álca festést nem lehet rá tenni. A Tank páncélja kiemelkedő. Tény, hogy az LFP 230+ -al átüthető, de az UFP 320+ a toronyról ne is beszéljünk. Az alfa bizony adja, nekem a max. 545 ! volt. Az ágyú pontatlan távolra, de ez tank az arcba mászásról szól. Emil II közelről mind a 4 lövését megszívta. A tank nem mindenható, ebbe a hibába én is beleestem, meg is szívtam. Ha megfontoltan használod akkor viszont egy nagyon ERŐS heavy. Sokkal jobb, mint IS6 - IS3A. Nem kell azt hinni, hogy sebezhetetlen vagy. Kredithozam nagyon jó, 3000 sebzés prémmel 100.000 körüli hozam. Pattintás 2000 mindig meg van, csak LFT -t dugni, és nem kell szögbe állni. Szerintem megéri a pénzét, nem véletlen, hogy első nap van és már tömegével látni. Saját tierjében egyedül az a geci nagy új VK -val gyűlt meg a bajom, de az én roofom jobb volt, átütésem kicsit jobb, alfám ugyanannyi, nyertem. A gondom csak az, hogy minden kib.szott arty engem akar.Az ára pedig pusztán lehetőség kérdése. Aminek nagyon örülök, az pedig az, hogy a mostoha testvér T34-85 M lett az elit fiú. Jobb lett mint a másik kettő testvér, ideje volt .
Szerintem ez csak abban az esetben gáz, ha ugyanaz az ember sírt akkor, mint most. Én tökéletesen elégedett voltam a régi prémiumtankokkal, amik némely tulajdonságaikban gyengébbek voltak a normál tankoknál. És azért nem volt ez gond, mert ellensúlyozni lehetett a hátrányt a 4-5 skilles legénységgel, és a tudattal, hogy a kreditbónusz miatt büntetlenebbül lehetett a gold lőszerhez nyúlni. Most viszont zavar hogy már gyárilag kellemesebb tulajdonságokkal rendelkeznek az újabb prémiumtankok, és szerintem nem sértek meg senkit ha ennek hangot adok, bár megjegyzem, ha nem ez lenne a téma alapból, akkor én is csendben maradtam volna. 😊
Én például épp most húzom a Caernarvont, mivel toggal és excelsiorral nem igazán játszottam főleg az előnytelen legénység leosztás miatt, csak egy gyengécske legénységgel játszok tier 8-ban, a második sor van kb. 80%-on. Nem megy rosszul a játék vele, de tudom hogy ahányszor rányomok a csata gombra, vért fogok pisálni, mert ha szembejön egy liberté, vagy patriot akkor igencsak erőlködnöm kell hogy én jöjjek ki győztesen a szituból, mert alapból kellemesebb körülmények között játszanak mint én, úgy a tank statjai miatt, mint... és most tegyétek a szívetekre a kezeteket, de nekem ne mondjátok hogy nem alsó hangon 3-4, esetleg több skilles legénységekkel szaladgáltok/szaladgálnak a srácok a skorpion g-ben vagy libertében és társaikban. 😊
Megvenni egyetlen ok miatt nem fogom ezeket a tankokat: van fcm-em, jt88-am, IS-5-öm. Sajnos számomra pénzherdálás lenne az hogy 12 ezret költsek egy olyan tankra, amire nincs szükségem, mert van egy valamennyivel gyengébb alternatívám legénységhúzásra. Sajnos nekem nem fér bele hogy ezért ilyen pénzeket költsek no nem azért mert nem tudnám összespórolni, de egész egyszerűen nem lenne ésszerű lépés, nem ér annyit... de őszintén, ha bele is férne, engem akkor is zavarna ez az újabb irányvonal, ami a tier 8-as prémiumtankokat illeti. Egy másik szemszögből szintén zavar, de ezt régebben leírtam és nem hiszem hogy sokmindenkit érdekelne az hogy magamat ismételgessem. 😊
szerk: yossarianHUN #387834-re lett volna ez a válasz, de valamiért nem jött össze a válasz gomb használata 😊
Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2017.02.23. 22:24:04
Igen csak a gyors tankokkal általában könnyebb nagyobb tierben játszani, pl cromwell, még nichols medálom is van vele.
Sherman0070
Skorpion G sem a legjobb ha nem a tierjében van. Ugyanez igaz a játék összes tankjára kb.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Én tuti nem venném meg ezt a defendert. Tierjében jó, mint a T-54 proto, de ha feljebb rakja, akkor szívás. T-54 protot már kicsit megbántam. Inkább vettem volna rajta egy skorpiót. Annyi prém tankom van, hogy már sajnálok kidobni rá pénzt. Van 6 8-as prém tankom. Igaz T34-t cserekor kaptam, WZ-111, SP küldis tankok ugye. Panther88-t akciósan vettem, nem is bánom. FCM is jó sztem. T-54protót kicsit megbántam.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.02.23. 22:03:19
Sherman0070
Azt sem tudom mi történt...
olyan gyorsan történt minden
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sherman0070
Le kell szarni azt, aki sír érte. Mindig lesz ok sírni valamiért.

Régen amiatt sírtak az emberek, hogy szarok a prém tankok, és nem élvezet velük játszani. Most kijöttek a jó prémtankok, most azért sírnak, mert pay to win. Én már nem mondok semmit <#whatever>
Igazából a DPM miatt lett nagyon jó. Az armorbuffot annyira nem lehet megérezni szerintem. Ma mentem vele, és találkoztam egy másik maussal, betöltöttük mind a ketten a goldot. És a régi weakspotját a toronyfrontot simán be lehet lőni most is.
Hát mi más a pay to win, ha nem ez? Régebben az volt a szöveg, hogy a prém tank kicsit gyengébb, mint a hasonló tierű normál tank teljesen kifejlesztve. No ennek az Objektnek a lába nyomát nem szagolja az IS-3 ami a páncélt és az alfát illeti. Jó a soft statok vacakabbak, meg a talajellenállás, de egy HT-nál ez nem annyira számottevő tényező. ha 300-400 m-re lövöldöz az ember.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Szevasztok. Eddig még nem írtam a fórumra, de rendszeresen olvasom.
A Maus buffal kapcsolatosan, akinek nincs meg húzza ki mert félelmetesen jó lett!!
Pár kép (nem dicsekvés képpen teszem ki, csak bizonyítéknak)
http://kepkezelo.com/images/2lwzli0kjogsbwsizr3g.jpg
http://kepkezelo.com/images/etfkczeysnj948k4epud.jpg
http://kepkezelo.com/images/4i3mwwd7b7q0puj8sg6z.jpg
http://kepkezelo.com/images/z2cpl3tcqxcd1chdr43e.jpg

😊

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Annyira kellett egy újabb fasszopó szarrá döntött mesepáncélos köcsög orosz tank lóbaszó ágyúval. Tényleg óriási szükség volt rá.
Legközelebb mi jön ? Egy darab kazánlemez rajta egy ágyúval ? A tank leírása pedig.
2014-ben Putyin parancsot adott egy......
Sherman0070
Voltmár? 😄

Plata szövegét én is fenntartásokkal olvasom, de azért ha meglátok 1 t49-et, azonnal megcélzom, és eddig pozitív a sebzésrátám ellenük.
Múltkor a spic-cel szétszedtem 1-t. 😊 A pálya szélén volt 1 ház, ami mögé bebújt. Nem vette észre, hogy a segge kilógott a pályán kívülre. No nem sokat, csak annyira, hogy beletárazhattam. Nem élte túl. 😄
Néha érik kis örömök az embert.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

ROMOTO
NA szerón ki sincs rakva, kiváncsi vagyok mennyit késik.
xotyi
Mostanában már 1300+ base-re megadja az ászt? Akkor már sokan kihúzták, nekem 1500 felett adta csak be. Ha jól gondolom megszeretted a kis dögöt😊 Gratula a körhöz!😊
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2017.02.23. 18:14:30

Trance&Friends nothing more..

Sherman0070
Lehet, hogy túlzásba vitték. 😄

joe662
Majd holnaptol tudok csak jàtszani vele<#szomoru1>Ma mèg a fiam uralkodik a wot felett<#beka3>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Azért kéthetente nem adnék ki 12 ezer forintot erre a játékra 😄
Sherman0070
Ha nem tudsz ellene játszani, játssz vele 😉

ROMOTO
Ne fogd vissza magad, nyomasd kicsit vele és kérünk elemzést :p
joe662
Eddig 2 csatát mentem vele,only T8 top<#hehe>
Az elsö csata az a tipikusan rohansz a sebzés után,kapkodsz,hogy legyen sebzésed,800dmg,win.
A második,már kicsivel jobb volt.Az ágyú szerintem nem olyan vészesen pontatlan,néha még a kapáslövés is bemegy.Igaz az Is7 4 skilles brigádja van benne,de majd lecserélem,az Is4 0 skilleseire.Az biztos nagy élmény lesz<#bdead>
Most még érzetre van visszatartó ereje,T8ban,mert nem nagyon mertek rájönni,cserébe hagyták magukat szétlövetni.A páncélt se kellett még használnom<#wilting>
Majd arra leszek kíváncsi T10ben mi lesz,de már a kláncseten érdeklődtek,hogy más is only t10ben megy-e?

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

ROMOTO
ROMOTO
Bocsesz telórol nem ment motyi prohardveres hsz linkje, de mivel megvette elég hihető amit írt róla...a scorp g meg a játék legjobb prémtankja, mivel az első naptól megvan remélem így is marad 😊
Hát a Skorpiont is aki így betette, a kezét letörném. Az állítólagosan foshalom kamójuk ellenére úgy kapnak szét rendszeresen 100 méterről, láthatatlanul azok a retkek, hogy öröm nézni. Arról nem is beszélve, hogy Mutzban ülve úgy legyorsulnak, hogy csak a port nyelem. Balanced.
ROMOTO
https://m.prohardver.hu/tema/world_of_tanks_mmo/hsz_131382-131382.html
Hát ebben a háromban pont szénné OP-zzák. Mondjuk nekem se tűnik annyira brutálisan imbának, de az tény, hogy pl. a régi limites T8 prémekben free food lesz az ember neki.
ROMOTO
Joe662 beszerzte, majd referál gondolom, egyébként én kb. 5 tankismertetőt néztem eddig, érdekes hogy egyik streamer sem akarja megvenni...
Hát ma láttam ahogy egy panter 2 szemből face to face szarászedte.Pedig jó játékos ült benne.A városi részen nem is volt gondja de kint a terepen igen.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

kabel15
Az eddigi videokbol nem ez jon le.

BattleTag: kabel15#2672

Előbb-utóbb biztos előásna egyet, nem is az, csak úgy adja elő ezeket a dolgokat, mintha tök átlagos jelenségek lennének minden egyes csatában. Ami nettó röhej. A 780 körüli T49 átlagsebzés is másról árulkodik, de erre szokott jönni a remek szöveg, hogy "csak mert időnként hülyülésre használom a tankot". Aha, nekem meg azért van csak 1700 átlagsebzésem Emillel, mert minden második csatában poénból vízbe ölöm magam.
Pedig engem arról is meg lehetne győzni, hogy vannak földönkívüliek, csak szálljon már le előttem egy csészealj! Elhinném én Plata hőstetteit is, ha látnék róluk replayt... De hát ami nincs, az nincs... <#alien2>

Jogos. Én nem szoktam ide irogatni, csak olvasgatok. DE! Szerintem már mindenkinek tele van a t..... Plata T49 hőstetteivel.
ROMOTO
Az E50-en igazából a csőlehajlás jelenti a legjobb buffot, ez lehetővé teszi a dombharcot és azzal a döntött ufp vel meg a toronylemezzel így szinte mindent meg lehet fogni, mondjuk nem tudom az E50M megkapta-e a 8fokos csőlehajlást...
Hát majd meglátjuk mennyire ad hozzá a tankhoz a buffolt LFP, amúgy sztem idáig is jó volt, csak hát lehetne kicsit több dpm, a gyenge pontja marad a torony, de az ágyú kárpótol mindenért, meg azért masszív kis cucc ez. Körbevettek egy csomóan és állta a sarat.
E-50 nagyon jó lett az L100-assal, nagyon brutál sniper, panther1 szintén nagyon baba a buffal. Panther2-m nincs, de visszafogom venni. Amúgy is nagyon szeretem ezt a vonalat. Első medes vonalam, mindig egyik kedvenc ágam marad.
A tornyán az a +20 mm se segített volna. Ha az is belőhetetlen lenne, ordasul OP lenne a tank. Ugyanazt kell vele csinálni, mint amit a T-54-gyel. Ferdén kidugod a frontját a sarok mögül, aztán mikor mindenki rálőtt és lepattant, kimész, és beléjük nyomsz egyet.
Cseszheted, ha tornyát szemből túlnyomórészt beverik normál lőszerrel. + 20 mm oda is mehetett volna.
ROMOTO
M4A3E8 Thunderbolt VII 4:37 nél vannak páncéladatok, akit érdekel...
https://www.youtube.com/watch?v=sCuNqz9kgBQ

ROMOTO
Jó ötlet, lesz egy pontatlan heavyd amivel közelharcolni kell hogy eltaláljon valamit de közelről szanaszét lövik mert nem lehet beforgatni, csukaorr, orbitális lfp, 2db. parancsnoki kupola, üreges páncél hiány az oldalán... jó szórakozást hozzá, jah és abból a lövegből 60-70% ban az alfa alatti sebzést fogod kitolni, csak hogy érzékeltessem mi lesz a helyzet, pár órányi gameplay alatt láttam talán 2x 500 dmg feletti sebzést, de 350 est láttam 1 csatában 2x is...<#hehe> jah és készülj fel arra hogy általában mire betöltessz jó esetben csak 1x találnak el de az átlag 2, egyébként meg mire kigurulsz és becélzol valakit garantáltan meglőnek...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.23. 13:47:27
kabel15
Mi a vélemény róla?
MrScheff stream je alapján elég OP. Én elehet benevezek egyre egy Löwe és Mutz mellé 😊

BattleTag: kabel15#2672

Egy defendert már láttam,ronda a festése,a bázison dekkolt bokorban egy skorpióval.
Asszem platoonban voltak.

Öröm és bódottá... Most majd küszködhetek ezekkel a szarokkal 175 mm pennel, miközben farmolom az e4 árát. <#falbav>

Pont most filózom rajta, hogy visszaveszem az 50M-et. Ha tényleg 120 millire buffolták az LFP-jét, elég penge lehet a frontális védelme.

Apropó, Panther II-t próbálta valaki? 150-re buffolt front, és megkapta az E50 hosszú 88-as szívószálját. Régebben utáltam, de most elég csábító lett.
Elöl voltam egész félpályáig,de kiküldtek hátra hogy menjek a hegyre spotolni,útban a hegyre rálőttem kranvagenre,és rábaszott.<#mf2>
Láthatod épp át akarok kelni a sineken,csak nyomtam féket és lőttem.
Az arty ma egész jó,Is7-et láncoltam,erre úgy telibecsapta az arty hogy kinyiffant.