418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Nyilván ezért nem jut akkor elég T10-es tank az alacsonyabb tierűek mellé, így a T9-esek sokszor lehetnek a lista tetején.

Kihúzom a Maust, de amíg ez így van, addig nem biztos, hogy költök rá 6+ millió kreditet.
  • yossarianHUN
    Az hát, T10-ben most már gyakorlatilag csak CW felállású full T10 körök vannak. Hogy rohadna meg, nem azért húztam ki egy T10 tankot, hogy csak más T10-ekre lövöldözzek, hanem hogy 9 tier után végre egyszer én legyek a tápláléklánc csúcsán, kisebb tankokat szadizva (ne legyünk álszentek). De hát ez kellett a népnek, csak kisírta az egy szintes csatákat a sok lóf***jancsi, aki nem tud mit kezdeni 2 tierrel nagyobb meccsben (se).
  • R3nton
    Elkéne egy rebalance ezekre a tankokra. Vagy kapjanak akkor egy normális ágyút, és vegyék el a limitet, vagy limitálják toptiernek, és akkor ne rakja be őket 9esbe se. Még így is hatalmas szívás lenne patriot, defender, liberte, 8-as VK, chrysler meg ilyenek ellen menni...
  • diegho™
    Mert mi értelme van a kötvénynek? Sokkal jobban megéri t8-ban legénységet húzni prém tankkal, mint kötvényért játszani.
  • tothgyorgy
    Ne álmodozz!
  • Angelus1991ster
    Számomra akkor lenne értelme annak a módnak és az ahhoz szükséges Tier 10-esek kirindelésének, ha csatánként és nem csak időszakonként kapnánk ezt a Kötvény nevű dolgot.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.27. 14:09:26
  • diegho™
    Aminek ugyebár semmi értelme nincsen.
  • Angelus1991ster
    Pedig ott a Rangsorolt csata mód, ami a tier 10-essel játszók nagy részét hivatott felszívni.
  • asolyom
    "hogy tier 7 T71-el többször vagyok top tank, mint nem"

Pont ez van nálam is, és hasonló a tapasztalatom a Mäuschennel is. Nyilván ennek is tudható be, hogy mindkettővel 2300+ WN8-nál vagyok, és 60% körüli a WR, holott azért nem vagyok akkora májer ebben a játékban.

Talán ezért nem is hajtom nagyon a Maust. Ahogy hallom a T10-es tankok majdnem mindig full T10 csatában vannak.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.06.27. 12:48:56
  • Angelus1991ster
    Mostani sémás MM-s azért még mindig jobb mint régi MM, amikor berakott a legaljára és egyedül voltam pl. t6-os egy rakat t7 és t8-as közt. (Meg Tier 3 is tierlimitet kapott.)
    Csak a 3-5-7 elég gyakori míg az azonos tieres és az 5-10-es séma meg ritka. Bár olyat is láttam, hogy 2-2-11-es leosztás.
  • MuldR
    Unalmas lenne. WG szerint.
  • Sir Charles
    Hát ugye az a baj, minél nagyobb tier-ben játszik az ember, annál kevesebb a játékos -kivéve a tier 8-at, a kredittermelő prémek miatt.
    Mivel az új MM vegyes csatákat próbál csinálni, ez okozza azt , hogy a tier 8 mindig tier 10 ellen van és kevésszer top tank tier 6 ellen.
    Ami a furcsa, bár nem véletlen,-mivel a tier 5-6 még a legnépesebb tábor- , az, hogy tier 7 T71-el többször vagyok top tank, mint nem.
    Úgy kellene működnie az MM-nek, hogy először azonos tier-ű csapatokat kellene megpróbálnia összerakni, és ha ehhez nincs elég tank, akkor halásszon alacsonyabb tierből először csak -1-el, utána -2-vel.
    Így lehetne az megint , hogy a tier limites tankok kicsit használhatóbbak lennének, bár nem sokkal, a többi prém miatt.
  • endrodiz
    Igy mar oke. Azert en megprobalom majd. Szep lassacskan. Nem sietek vele. (Amugy sem)
  • asolyom
    Akkor nem jól fogalmaztam, az O-Ho-val nincs gond, azon megvan a kályhacső. Viszont ez nem használható a Type 4-en, erre külön troll ágyút kell fejleszteni.
  • endrodiz
    Most nem ertelek. Az O-ho derp gunja mar az OI-n kifejlesztheto es onnan alapbol megvan az O-ni-ra is. Amit viszont te irsz, azt feltetelezi, hogy:
    a; ugy mentel at Oi-n es O-ni-n, hogy szopattad magad az egyeb gunokkal,
    b; free xp-vel atugrottad oket, hogy O-ho-d legyen
    Barmelyik is igaz, ...
    Utoljára szerkesztette: endrodiz, 2017.06.27. 12:23:56
  • asolyom
    Nem csak a tier limites tankokat szívatja. Pl. a Löwe is szinte mindig T10-be megy, és nem csak nálam. Szerintem az új MM óta T6-os tankot nem is láttam vele.
  • PrasCo
    Miután én a.) mocskosul tehetségtelen vagyok a játékhoz, b.) relatíve nemrégen kezdtem (tulajdonképpen WoWs-ra készült az account és egyértelműen az a főprofilom) és c.) alig ülök le elé, ezért a legmagasabb szintű járműveim hatosak. A fentiek miatt erősen nem értelmezhető statisztikailag, amit tapasztalok, mégis: én folyamatosan T8-ba kerülök, ezért aztán ami keveset játszok, ma már azt se T6-tal teszem.

Felteszem, mivel aránylag érett játékról beszélünk amiben megkockáztatom, hogy a top tier számottevő része fektetett már annyit a játékba, hogy ne legyen gond annak fenntartása, ezért, valamint a kompetitív oldal miatt is gondolom, a felsőbb tier-ek viszonylag "megteltek", úgyhogy az MM számára mindig egyszerűbb fentebbről válogatni.
    Legalábbis a WoWs-ban hasonlót tapasztaltam, amíg a játék új volt és haladtam a hullámmal, számottevő mértékben voltam top tier, ma viszont, ahogy az emberek felburgonyálták/vásárolták magukat T10-ig, már a T8 is egyérteműen szop, mint a torkosborz. Igaz, ez az ottani kifacsart és teljesen retardált MM-nek is köszönhető - személy szerint összetenném a két kezem, ha "csak" olyan MM-ünk lenne, mint amilyent a WoT használ.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2017.06.27. 12:24:42
  • tothgyorgy
    Az sp a múltkori buffal együtt is ratyi eléggé.
  • Gyuszopapa
    SP-vel 4-szer láttam 8-asnál kisebb tankot 36 csata alatt.Vagy full tier 8 vagy tier 9.Már elő sem veszem mert marha élvezetes Defenderek és Patriotok és egyéb Meta tankok ellen játszani,kreditfarmolást el lehet vele felejteni.
    Többen is észrevették hogy gond van,tierlimites tankokat nagyon szívatja az MM.Mintha azokat valahogy elfelejtette vona WG beleírni rendesen az új MM-be.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.06.27. 11:51:34
  • MuldR
    Firefly-al és O-I-val folyamatosan tier 8 premek ellen harcolok. :(
  • Plata
    Akkor én mit szóljak,kedvelem a t6 svédet,rendes svéd tankom nincs is kifejlesztve,de mindig t8 csatába kerül,most is mivel kellett harcolnom? t7-t8 td-kkel,Rhm t28prot e25.Sokszor szinte egyből kinyírnak,főleg ha T8 heavyk elkapnak.Lófing hp-ja és páncélja van.

• Plata
    Conway néha meg tud lepni,az előbb t30 pattant róla,én meg szemből kilőttem udes-t és t30-at.Udes mondjuk el sem talált,előttem levő földet lőtte.
    Viszont seggfej ferdi csapattárs folyton belém jött.Majdnem bele lökött a szakadékba is.
  • Sir Charles
    Pont tegnap fogalmazódott meg a gondolat, hogy nyugdíjazom a KV-5-öt(várva egy esetleges buffra), mert teljesen játszatatlan manapság.
    Régen minden második meccsen top voltam, ki lehetett osztani 2-3k sebzést és jött a lóvé.
    Most meg kb minden tizedik meccsen vagyok top tier, de akkor is tele a pálya Defenderekkel, Patriotokkal, Vk10001-el és a többi szar prémmel.
    Nagyjából 500 és 1000 között tudok sebezni(jobb esetben) és végem van.
    Az meg, hogy a tier 9 light hordák gyakorlatilag 1-1-ben is kivégeznek,már csak a hab a tortán.
    Ma reggel pl: T49 vert belém egy lövéssel 300 m-ről 500 sebzést + két legénységi tagot vitt el utána meg belémvágott még 400-at és végem volt.(közben más is sebzett engem)
    Úgyhogy nemtom mi lesz ezzel a tankkal, de remélem hamarosan kap egy kis "erősítést", mert így nem élvezet vele játszani, hiába termeli még így is a kreditet.
  • tothgyorgy
    Lehet igaza van (lesz), jobban informált nálam.
  • tothgyorgy
    Nem tudom milyen szalvétaskicc tankok jönnek még? Bár igaz, itt nem korlátozza a valóság a képzeletet.
  • Plata
    Asszem Yossarian mondta hogy lösz tiger 2 prém,ha nem akkor bocs,de ő rémlik.
  • Plata
    Süketperzsával voltam kicsik közt top.
  • tothgyorgy
    :)
    Egyébként hallottam Tiger 272-ről is, de az is Tiger 1. Tiger 2 prémről nem tudok, de lehetne, historikus felszereléssel t7.
    http://www.achtungpanzer.com/gen10.htm
    2 kt ász (angol)
  • R3nton
    Azért ez is durva, hogy a t8 prém tankok vagy tier10ben mennek, vagy full tier8ban jobb esetben. 7-eseket uram bocsá' 6osokat a büdös életbe nem lehet velük már látni. Nagy ritkán a tierkorlátossal, de hát azok használhatatlanok lettek. Azok is főként t9, full t8ban mennek, kalap szar átütéssel. Közben meg tele lett szarva a játék átlőhetetlen tankokkal...
  • kigyi
    Ne tudd meg múltkor én is lövöm az IS-t 40 hp-ja volt belesebeztem 30-at utána meg 4-et :D loool. 1 lepattant majd kilőttem a fenébe gold-al, mert már elegem volt belőle :D ok type T34-em volt előtte a másik IS-t 7 gold-al szedtem szét :D Hogy anyázhattak azok is.
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.06.27. 10:34:11
  • Plata
    Azt tudom de én a nagyobb tigrisre gondoltam.Tiger 2.
    Az előbb voltam egy csatában artyval,meglőttem Is7-et és stunoltam,közben a többiek lőtték,nem tudom mi a jó istennel lőtték,3 csapattárs lőtte is7-et 1 és 10 sebzéseket vittek be neki.
    Ha jól láttam Löwe meg két t10 tank lövöldözte,de nem tudom mi a rákkal.Gondolom a löwe nyomatta bele a 10-et mert elég sűrűn kiírta hogy 10 sebzés.De valamelyik meg kő kemény 1-et sebzett bele.
  • tothgyorgy
    Tigris 131 (t6) jelenleg is van, legalábbis tegnap volt csatában.
  • Plata
    Van egyébként arról valami infó mikor jönnek új prém járgányok?
    Írtatok itt régebben arról hogy jön tiger 2 prém klón szerűség.Meg amcsi light prém.
    Tigrist végén nagyon megszerettem lehet hogy egy prém tigrist beszereznék,sajna egyenlőre E75 nekem stock tankként tök szenvedés,tigris is jobb volt nála.Tegnap ahogy vergődtem a csapat háta mögött 14 km-es sebességgel az kurva ciki volt.
    Annyival ment az a rohadt dög.
    Viszont lehet a prém lght is kéne,mert azzal meg úgy kereshetnék pénzt hogy csak baromkodok.
    Főleg mivel ha igaz akkor egy veszett gyors kis köcsög lessz,végig fogok randalírozni vele minden meccset.
  • Plata
    Tegnap este mentem sheridannal 2 rankedet.Egész jó lett mind a kettő.
    Sajna többre nem volt időm.
    Jah meg előtte randomban type5 bocival harcoltam megint,jól elvoltunk ketten.Három arty miatt nem álltam le vele nyiltan harcolni.Házak közt kergetőztünk.
    Nem tudott eltalálni én meg csak láncát lőttem volna.Be vallom be voltam tőle szarva.Ha eltalál akkor kampó.
    De kétszer kigyulladt attól hogy hátul meglőttem utolsó görgőjét hogy le jöjjön lánc.
    Jah 3 artynk volt,végig láncoltam de rá sem lőttek.Bezzeg én kaptam az ellenséges artytól.
  • asolyom
    Hm...egy próbát megér. Azon a szinten még viszonylag több papír tank van, és ha a HE átüt, akkor csap 440-et, de ha nem, akkor is 200 körül sebezhet. Meglátjuk. Bár azért a 9.20-ra még várni kell egy kicsit, előbb jöjjön a 9.19.1.

Ez az új péncélzat 115-155 effektív értékekkel arra jó lesz mindenképpen, hogy mondjuk az azonos szintű nehezek (pl. KV-1, T1) ne hugyozzák át sima AP-val. A HE lőszer meg olcsó, és ha sebez, akkor sima a kredit gyűjtés.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.06.27. 09:20:49
  • tothgyorgy
    Hát lehet hogy az alap gunnal kell majd tolni, de az a pontosság...... :)
    Az ap felejtős, he vagy gold. Meglátjuk. Nem szívesen mondanék le róla.
  • MuldR
    OI-Exp-et nem kukáznám. A stock troll ágyúja elég fun és most hogy lesz páncélja közel lehet menni, hogy betaláljon. Igazi kis browler lesz. :)
  • asolyom
    Régen mentem már az O-I Exp.-el, de lehet, hogy ezután nem is fogok. Csak azt nem tudom, hogy a legénységgel mit kezdjek. Elméletben az O-Ho-val kihúzhatnám a Type 4-et, de nem sok kedvem van hozzá, mivel abba is 2x64k xp-t kellene beletolni, hogy a derp ágyú meglegyen.
  • tothgyorgy
    Tegnap mentem a Turánnal, t7 mint szokásos, kb 13. a listán, mint szokásos. 13 lövést adtam le, mind talált 1 ütött át. 12x a kv3 oldalába, mert más nem volt a közelben (nem is volt spotolva elérhető távon belül), végül jött még valaki akibe belesebeztem 1x.
    Másik meccs: 2 lövés, 1 mellé 1 sebzés, közelről. Lerohantak a t6-ok és kivégeztek.
    Az oi-ex még tűrhető volt. Kedvenc tankom nerfelés előtt áll. Elveszik a jó ágyúját. A 75mm-es elég kaki. Lehet majd goldot lövöldözni vele, miközben a dpm a t24 szintre süllyed.
  • Angelus1991ster
    Úgy ám XD
    De még milyen igénytelent.