World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Sok tomato szar nem értette mi az a pl. 193mm-273mm érték...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
M40/M43-ban az a 85% halál. 😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.26. 10:43:59
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Pl. a "Válassz a következő témalehetőségek közül:" teljesen hasznavehetetlen, legalábbis Internet Explorer-en.
Vírus riasztást meg már megszoktuk.<#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.25. 22:53:08
angelus1991ster.blogspot.hu
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Az eme topicnak a bannerjében az ESET 9-em trójait észlel! (Vagy false positiv) Tudtok róla?!
Sztem jó lenne ha lecserélnétek egy másikra a banert, mert mindig felugrik, a topicba belépéskor!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Strv 81-est kik veszik majd? svédek? gyűjtők? Centurió mániások?
Ha svéd lennék alapból akkor az összes svéd harcjárművet beszerezném (19 ingyenes + 4 prémium) az biztos. 😊
#387936 Újra tanulja? Hmm: <#alien>#alien><#eplus2>#eplus2><#email>#email>

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.25. 22:39:46
Van is 40% winrétem,ma<#action>#action>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
viszont 00:00 után már nem lehet resetelni,tehát ez csak capnél van így.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Amúgy mindegy, mert mondom ammo rackkem volt, 4 en voltak, nagy nehezen megöltem 3at, az isura 290 hps volt rálőttem gold ammoval és lepattant az elejéről, hasáról..... de ez azután volt miután befoglalt 2-el
Amúgy mennyi az is6 ammo rackje töltéssel 9,66 al töltök, de baromira visszadobta az időt a game. Az a baj hogy nincs visszajátszásom...
25 s volt volt egy egy lövéses Super pörsing. mondom rámegyek az isura kilövöm mert foglal és nem lesz időm betölteni.
Meglátja ezt az SP, elindul a ház mellöl és oldalba lövöm, meghal, kb 20 volt vissza és nem tudtam betölteni az is6-all..... Nem értem...
Sebeztem 3000ret volt kb ennyit is pattinthattam és egy 1000ret sebző hevel lövöldöző Isu nyert.
Aztán mikor megnyerjük a csatát sebeztem vagy 600 at és úgy sikerül leszorzózni. Ez felbassza az agyamat....
És mi van akkor ha az enemy foglal és egy lövés lenne? És befoglal és én 2-s múlva töltök be és rálövök és megölöm? Elveszik a foglalást mert meghalt az utolsó tank? vagy befoglalt?
Amúgy mindegy mert nem töltöttem be mert kb 2 másodperc kellett volna neki de golddal rálőttem az isu152 es hasára is6 al és lepattant. lehoszhattam volna simán a kört........
Nem ám kiadnának egy Ödönke által használható Mod toolkit-et. Neeem, minek mi a faszomnak. Mostani faszomtudjánál még a tavalyi minimum 3-4 programmal összehozható hangmód mizéria is könnyebb volt.<#falbav>#falbav>

Pár csata T28-al és lemondtam róla.
Lehet hogy mozgékonyabb lett.
De csapat kb szarik segíteni ha bajba kerülök.

Sandbox pls.
Becéloztam jpanther2-t de mikor fullra beszűkült volna a célkereszt felugrott a sarokba.Egyszer sem tudtam rálőni full beszűkülve.Mert elugrott a célkereszt.
Ugyanez volt conway-el.Végül kénytelen voltam úgy lövöldözni hogy nem szűkült be a célkereszt.De így meg szart sem találok el.

Na mi lett az eredmény?

Ha meg már célkereszt bugok: nekem a patch óta külső nézetben bugosak a célkeresztek, teljesen beszűkülve is nagyobbak, mint kellene.
De sniper módban a célkereszt nem oda mutat ahova a tankom néz hanem rendre jobb felső sarokba ugrik.Rohadt idegesítő.Főleg td-vel jön elő.
Másik:
Másnak is megvan az a bug, hogy néha teljes képernyőből ablakba vált át? Igaz, hogy az Alt+Enter félig orvosolja, de van más tartósabb megoldás erre? Mert ezt tesztszerver alatt is csinálta.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/615356-toldi-iii-and-turan-iii-pt-need-a-little-upgrading/page__p__13857420#entry13857420
Támogatást előre is köszönöm! 😊
Meg egy kis "fan fiction", hogy hogy is nézhetne ki a Tas a WoT-ban:

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.25. 15:05:06
According to the Russian youtubers and target audience, various tanks’ stats have started to stand out and this increase is not very good.
Currently, statistics and information will be collected actively. After that, measures will be taken to correct some of these tanks. One of these examples is the Maus, which shows incredibly good stats!”
Na ne éljétek bele magatokat a buffolt tankokba, mindjárt jön is a nerf nekik <#nevetes1>#nevetes1>
Hogy a WG behoz egy centurion copy svéd MEDIUM prém tankot majd... mikor már van a svéd medeknek egy crew képzőjük...de az ág meg heavy tankként ér véget... 😄 Ergo aki a 10-es legényeket akarja húzni, bassza meg magát, mostmár duplán is majd. 😄DD
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Mert nàlam ha csak a wot megy több óràt,akkor van hogy majdnem 5Gb-t eszik.Igaz nekem nem okoz gondot,mert 18 van:-)
De akinek kevesebb van,ott ez okozhat ilyen gondot,szerintem.