418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Oszt még single player rész sincs. XD
  • Rammsch31n
    Elég lassan hegesztenek... pedig mennyi pénzt kapnak már omg...
  • tothgyorgy
    Valószínűleg még hegesztik. Talán jövőre.
  • Rammsch31n
    jaja... de az pont valami hasonló amit írsz... csak télleg nagy a kuss körülötte. :D
  • joe662
    Sandbox-on volt ilyen,a 30v30 néven talán.Elég jó kis mód volt,nem tudom mi lehet vele.Nagy a csend körülötte,mostanában.
  • kigyi
    Megtehetnék azt is, hogy aki foglal annak mondjuk 50% után 25%-ot javítana a tankon, vagy választhatna, hogy lőszert kér valamennyit. Beleférne a javítás, mert úgy is bázisról van szó az ott nem gáz. Azért ez jó bónusz lenne és így jönnének talán segíteni is bázist foglalni :)
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.07.03. 13:53:20
  • tothgyorgy
    Nekem is tetszene. :)
  • R3nton
    vagy csak simán a BF-ből kéne átcopyzni a 2 bevált módot, a rusht, meg a conquestet. És akkor lenne valamennyi respawn. Mondjuk a Rush az sztem rohadt jó. Lenne egy hosszúkás pálya, egyik csapat védne, másik támadna, és ha elfoglalnák a 2 pontot, hátrébbcsúszna a védekezés, új pályaszakaszra tolódna át a játék. Valami szart kéne kilőni...
  • tothgyorgy
    Lehetne olyan játékmód, ahol lenne 5 stratégia pont: 2 a csapatnál,2 b csapatnál 1 középtájt. A 2 birtokpontnál lőszer és legénység, közepesnél javítás. Az győzne, aki vagy kilő mindenkit, vagy birtokolja mind az 5 pontot. (lehetne 3 is, 1 itt ,1 ott, 1 semleges)
  • Angelus1991ster
    Dühöngő vagy Rampage módban amikor a javító körben maradtál, a modulok, a legénység mellett a lőszerkészlet is feltöltődött. Úgyhogy ez egyszer már megvolt csinálva. Itt a random módban a báziskörnek egy új funkciót kellene adni, a meglévő mellé.
    Állnál vagy köröznél 5 mp-ig a csapatod, az ellenfél vagy a semleges báziskörben majd lassan újra feltöltődne a lőszerkészlet épp amelyik lőszertípus van beállítva (alap/gold/HE stb.). Csata után meg elszámolná a tankolás költségét.
    Báziskörben így is megvannak rajzolva utánpótlásos dobozok, legyen hasznuk.

WoT X-box One-s verziójának tutorial-jában láttam, hogy van felszedhető lőszerutánpótlásos doboz. Randomban is van ilyen?
  • Plata
    Szerintem még az is lehet hogy valamiképp itt is lehet lőszer utánpótlást szerezni.
    Mint abban a szar War thunderben,ha elfoglalsz egy bázist a harckocsid a bázison feltöltik lőszerrel.
  • Angelus1991ster
    Az is egy korrekt lépés lenne. Szívesen fizetek kreditet érte, ha 3-5 ezer kredites Sőt a ratyi lőszerkapacitásos tankok (Sturer Emil, Hellcat, T67, Halálcsillagok) problémáját megoldaná. És pont ugyanolyan jogosan lehetne a játékban, minta 90 mp-enként újrafelhasználható medikitek.

De mit várunk egy olyan bandától, akik az arty reform-ot is évekig halogatták mikor pontosan tudák, hogy a játékosok nagyrészét felcseszi. De megmaradt 4-5 térkép a HD-vá varázsolása az fontosabb mindennél.
  • Plata
    Majd kitalálnak erre is valamit.
    Kaptam hülye svéddel kiválóság jelét,csak fura hogy a lófing sebzéses csatámnál adta be.

Majdnem dupla ennyit sebeztem vesztes csatában,de akkor nem adta meg.
    Néha nagyon szar ezzel a svéddel játszani.Amikor löwe defender meg hasonlók jönnek szembe sok szart nem tudok csinálni vele.
  • tothgyorgy
    Ezt így elfogadnám, de úgy sem csinálják meg.
    De tehetnének be fogyóeszközként lőszeres ládát, amibe 5-10 lőszer férhetne, kézi tűzoltó áráért.
  • Angelus1991ster
    Hogy lehet tier 2-es artyval játszani? Olyan mintha csalánnal dörzsölnéd az agyadat.
  • Plata
    Nem jó,nekem nem 4.38 a percenkénti lövés Is7-en.
    5.19 lövés percenként,harminc lőszer van benne.
    Többször is előfordult már velem hogy 1 vagy 2 lőszerem maradt.
  • Angelus1991ster
    3,3 mp-es töltésidővel (rammer+venti+bia) számolva a 32 lövés 1 perc 46 mp folyamatos lövöldözést jelent.
    A játékban leggyorsabban ellőhető lőszerkészlettel rendelkezik ez a tank.
    Ha már impotensek a 32-t átírni max. 52-re (mert fasiszta tanknál muszáj a történelmi hűséget betartani) akkor a sebzését növelhetnék 110-ről 150-re, persze így a töltésidőt is növelni kéne 4,5 mp-re, hogy a 2000-es dpm maradjon. Így a legrövidebb idő alatt ellőhető 32 db lőszer ideje 105,6 mp-ről (1,76 perc) 144 mp-re nőne (2,4 perc). A maximális kiosztható sebzés meg 3520-ról 4800-ra növekedne, ami így is az egyik legalacsonyabb érték a t5-ös medek közt (Pz III K 4400, Crusader 4,8k ).
    És csak azért lenne jobb a dpm-je 250-el, mint a svéd Strv m42 dpm-je, mert a svéd jobb mobilitással, nagyobb látótávval és -15 fokos csőlehajlással rendelkezik.
  • kigyi
    Köszönöm akkor nyugodtan mehetek tovább a fejlesztési ágon :)
  • Plata
    Győzelem
    Map: Mines

M40/M43

1 494 (x2 minden nap az első csatáért) 15 664

Csatában elért kitüntetések Bombavető, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"

T10 és E50 túl közel állt egymáshoz.
  • tothgyorgy
    Most nem tudom megnézni, csak az online-t.
    IS-7 = 28 lövés, percenként 4,38 lövés, kb 6,5 perc lövöldözés
    Turán 3 = 32 lövés, percenként kb 14 lövés, kb 2,5 perc lövöldözés
  • MuldR
    Nekem eddig csak 1x fogyott el a lőszerem valami 2-es német artyval. Elmentem befoglaltam. :) Be creative. :D
  • tothgyorgy
    Lőjj kevesebbet :)
  • Plata
    Bakter,Is7-ből is kifogy.
  • tothgyorgy
    Áldozz be egy kis kreditet a 75% átképzésért, ha goldot nem akarsz(tudsz).
    Semmi nem vész el. A kihúzott skill megy 100% alatt is, csak nem fejlődik tovább, amíg ismét 100% nem lesz a legénység.
  • kigyi
    Megint egy kezdő kérdés, ha egy legénységet átképzek másik tankba és még nincs kihúzva a skill akkor elveszik az xp amit addig oda farmoltam, vagy megmarad és majd újra 100%-nál onnan folytatódik? Olyan 75-80% között lehet most még nem választottam skill-t hozzá csak gyűlik. Ha elveszik akkor már inkább kihúzom a maradékot (T5-ös tank és már mennék azért tovább).
  • tothgyorgy
    Jó az a tank. Csak a lőszermennyiség iszonyat kevés. Azzal a tűzgyorsasággal kiapad hamar.
  • tothgyorgy
    Nálam ritkán fogy el. Csak biztosra lövök, meg legtöbbször kilőnek mielőtt elfogyna. (lerohannak vagy hárman)
    Szinte mindig t+2. Az már üdvös, ha legalább arty nincs.
    Talán 2-3 meccs volt , ahol már csak az öklömet rázhattam.
    Tény hogy nagyon kevés ez a lőszer. Sokkal bátrabban lőne az ember bizonytalanra, amiből 1-2 sebzés bepottyanna. :)
  • Plata
    Mi a fenének játszol turánnal?
    Vegyél egy értelmes prémet és játssz azzal,hagyd a frászba a turánt.
  • Angelus1991ster
    Azon hogy lépsz át, hogy Turánnal elfogy a csata 2/3-ánál a lőszer? Én azon nem tudok túllépni, hogy pl. radley medált bukok el emiatt a Bug miatt. Olyankor jogosnak érzem: "az elmentek ti a jó büdös útszéli kurvaanyátokba..." böfögést.
  • tothgyorgy
    Erről van szó. Ha valaki nagyon akarja, kredit nem számít, ideje van, hát csinálja.
    Kár nekifeszülni. Ha csuklóból megcsinálsz egy szintet , tedd meg. Ha már görcsölni kell, hagyd abba.
    Én bele sem kezdtem. Egyetlen meccset sem futottam benne.
    Mióta napi 2-3 csatát megyek (azt is t5-7), a vérnyomásom is helyreállt.
  • MuldR
    Igen picit fura lett a vége.
    Az első héten még simán hoztam a 2-es ligát. Második, harmadik héten a 3-as ligát, de 4-ik héten láttam, hogy a 3.-ba nincs is esélyem felkerülni, így inkább nem is játszottam. Ha megfeszülök, belenyomok olyan 2 millió creditet lehet felkerülök, de akkor minden estém rankedre megy el előtte meg credit farmra. Hát ennyit nem ér meg.

Az első hét még suli időszakban volt, pl keresztgyerek is rá volt kattanva, de akkor még csak pár meccset tudott menni, viszont a második hétre már annyi pont kellett volna, hogy a ligába kerüljön, hogy esélye sem volt, így hagyta.

Szóval ez megint annyira van a plebsnek, mint a CW revard tankok, amiket minden évben ugyanannak az ezer játékosnak osztanak ki, akik a büdös életben nem mennek vele (kivéve o907), mert nem metatankok és csökken kettőt az epéniszük. :)
  • ROMOTO
    Most erre mit mondjak? Tartós ranked 5 szintről beszéltem, erre jössz a 4k-s wn8 randombeli hőstettekkel, hidd el láttam elég streamet ranked témában 4k wn8 felettiektől is...
  • tothgyorgy
    Romoto matekja kifejezi a lényeget. Más is írta már: rossz játékosok nélkül nincsenek jók sem!
    Ha 30 egyforma játékos kerülne csatába, nem lennének sem unikumok, és nem lennének pirosak sem.
    kb mindenki hozná a hp-ját sebzésben, és átlag 1 killel végezne.
    HTS neked is igazad van. 1-2 Diegho szintű játékos eldönti a csatát. Főleg ha az mm egymás mellé, és nem ellen teszi be őket.
    Ez magyarázhatja a rengeteg 15:3 eredményt.
    A ranked engem nem érdekel. Legyen a jó játékosok gondja.
  • Rammsch31n
    Nagyon sikeres lehetett ez a ranked, ha 881 ember van csak a Gold... és 2202 az ezüstben 4404 meg a bronzeban... :D ergo... a végére elfogytak és/vagy leszarták már az egészet az emberek, akik nem kerülhettek oda az elejére.... :D
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.07.03. 06:31:18
  • HTS s3rg1nh00
    feleslegesen koptatod a billentyűzetet,ő teljesen más ligában játszik mint az átlag játékos.a 4-5 kill/csata teljesen alap,gyakorlatilag egy oldalt le tud hozni egyedül,még ha a többiek agyhalottak is olyan sokat tud hozzátenni egy random csatához amit te vagy én sosem.ezt nem szarkasztikusan írom,egyszerűen vannak olyanok akik annyi időt fektetnek a játék megtanulásába ami skillben kijön és kész.
  • ROMOTO
    "Abban pedig ne legyél olyan biztos, hogy az igazi super unicum nem lenne full lila meccsek alatt is lila"
    szimpla matek, de ki is lehet próbálni, akármilyen unicum és akármilyen módon szedte össze a 4k feletti wn8 at, tendenciózusan esni fog az a stat...nagyjából azonos tier, azonos setup mindenkinél, sőt sztem. ha elegendő számú meccset mennének minden lila bekékülne, egyszerűen a skill már abban a közegben nem jelent annyi előnyt mint a normál randomban, nincs szakasz, stb. ami szintén előnyt jelent. Szólóban egyszerűen túl nagy kihívást jelent a megfelelő sebzés összeszedése és saját hp megőrzése, és ahogy írtad full campeléssel sem lehet olyan jó wn8 at menni...ahogy a rewardokat begyűjtik a prok le is lécelnek, hacsak nem raknak bele valami normális creditbónuszt meg egyéb nyereményeket a ranked kihal...
  • Plata
    Én ma nem voltam t6 prémmel t6 csatában,T8-al meg csak T10 volt.
  • Rammsch31n
    mi van? :D milyen random ranked? :D most vagy random vagy ranked... nem? :D
  • Sherman0070
    Kb. az összes tankot csak fel teszi...
    Régi mm-el kevesebb +2-t éreztem.
  • Nirz
    Micsoda a random rankedet is megváltoztatják skill alapúra?
    Ha ez így van/lest akkor hagyom is az újrakezdést.