418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #394358 Szerencsére nincs facebookom.
-
Rammsch31n #394357 Na meg ne felejtsd el... nyári szünet van... :) facen bent vagyok egy WoT-os csoportba... hát ami ott megy az kabaré... :D -
Plata #394356 Követelmény még nem is volt gáz,de a küldetést tolta mindenki,mindenki azt leste hogy mikor hogy lophatja előled a killt,vagy kempelt a sok idióta vagy egymást csesztették vagy egyéb baromságokat műveltek,de a küldi alatt az amúgy is dilinyós játékosok átmentek hülye baromba. -
Rammsch31n #394355 Mondjuk igaz... attól függetlenül ha lesz rá időm én megpróbálom... ha tűrhető lesz a követelmény. Bár a játék így is játszhatatlan főleg pénteken meg a hétvégén is... -
Plata #394354 Hát ha olyan lesz mint pilot akkor nem érdekel,pilot küldi miatt is játszhatatlan lett a játék a sok baromtól. -
Rammsch31n #394353 3 nap múlva kezdődik a T34-85M maraton... de még sehol semmi infó... :"D -
Plata #394352 Szar ügy,de láthatod csata is 0.Vagyis valamiért nem megy a mod. 
Egyébként rankeden sem működik,de eddig randomban ment.Ma viszont szerinte 0 csatát mentem.
-
endrodiz #394351 WN8:0 EFF:0
Talan pont most ertekel objektiven.
Egyebkent ez a 'cukizas' tenyleg eleg buzisan hangzik. Kezdek ketelkedni a szexualis egeszsegedben...
-
Nem jönnek be a "langyi" dolgok? :) -
Plata #394349 Nem tehetek róla szeretem a cuki tankokat.
-
Plata #394348 Az előbb megint T8-ak ellen dobott be,udes homár skorpió meg hasonlók,a skorpió meg hihetetlen de pattant erről a t6 kis fosról,én meg kitáraztam rá. 
Sajna udes nem pattant rólam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #394347 Ettől a cukizástól falra mászom komolyan... -
Plata #394346 Nem moralizálok,csak nem érzem magam annyira balféknek hogy gold ammora szoruljak.
Nekem igen is ciki lenne goldot használni.Szánalmasnak érezném magam ha gold ammo-t kéne vennem ahhoz hogy játszani tudjak,még rankeden sincs nálam gold ammo.
Meg hagyom a stat homároknak és egyéb állatfajoknak.
-
Angelus1991ster #394345 Jó kis tank, csak kevés hp-ja van. Persze ezt a t6-os med mezőnyben legalacsonyabb HP-t kompenzálja a táras ágyúja, nem mint a Skoda T40-nél.
Nicols és Top gun a Strv 42-57-el. -
realcsabi #394344 Jobb vagy annál hogy gold ammora szorulj? Ez valami moralizálós dolog? -
Plata #394343 Nekem nem.
Heavy tank,lassú unalmas,hülyék ellen biztos jó,de akinek van egy csöpp esze az be fogja lőni.
Olyan prém kellene amivel a játékot lehet élvezni,egy lassú dög heavy minden csak nem élvezet.
Ha jön egy light és cuki prém az kelleni fog.Mert azzal úgy kereshetek pénzt hogy közben ökörködök. -
MuldR #394342 Jelenleg a patriot a legjobb t8 premium. -
Plata #394341 Francba t6 svéddel bemegyek csatába,erre Is3 skorpio meg a bánat tudja mi jött még szembe,kedves t150 csapattárs meg lazán kitolt elébük.
-
Plata #394340 STO mostanában kicsit hanyagolva van,STO-ban nekem sok ezer dollárnyi cuccom van,de ingyen,sosem fizettem érte,itt ott kihasználtam egy két bugot. 
No meg sokat farmoltam.
GTA-ra kb egy hónapja nem volt időm,sosem vettem GTA Online-ban semmit pénzért,annál jobb vagyok hogy valódi pénzért kelljen GTA pénzt vennem.tisztességes bankrablásból pénzhamisításból autólopásból is megszedtem én magam.
GTA online-ban valódi pénzért GTA dollárt venni kb olyan szánalmas dolog számomra mnt a gold ammó.Jobbnak tartom magam annál hogy rá szoruljak,
Mellesleg valami gebasz van a stat moddal,mentem két csatát és ez a véleménye a mai csatáimról.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.04. 10:27:23 -
Angelus1991ster #394339 Te emellett még STO-ozol és GTA-zol :D Azokra is el kell a della. -
Plata #394338 Patriot nekem sem tetszik.Majd ha lesz light arra költök,ha nem lesz drága.
Mert kapok a pofámra ha sokat költök játékra.Igaz stikában szoktam venni dugi bankkártyáról.De néha így is kiderül.
-
Angelus1991ster #394337 Lófaszt, ha van pénzem azt az autómra költöm.
Oké illik és kell fizetni a WoT-ért, ha már évek óta nyűvöd. De ilyen Patrióta tankra nem költök, max majd ha megjön az eszük a wg-seknek és behozzák magyar (lengyel Pudli után szabadon út) vagy német ágra a Tas-t. Majd arra költök.
szerk: "hogy ha van egy testvéred és te és egy számítógépen WoT-oztok mindenki a saját acc-jával?" -
Plata #394336 Ne nekem mond,én csak ezt hallottam,nem tudom most merjek-e kis accountal hülyülni vagy ne.
Mert ha azt is nézik hogy több accountal játszol-e akkor szopás.Nem akarnám elveszíteni emiatt a fő accom. -
Rammsch31n #394335 Inkább vegyétek a függetlenség napi jó kis Patriotot....
-
Angelus1991ster #394334 Azt hogy küszöbölik, hogy ha van egy testvéred és te egy számítógépen WoT-oztok mindenki a saját acc-jával? Bér-Wot-ozás ide vagy oda, ezért büntetni elég nagy faszság lenne. -
Plata #394333 Azt hallottam azt is nézik majd hogy nem-e húzod más accját,vagy nem több accountal játszol-e.
Parázok is hogy merjek-e még játszani a két kissebb accommal.Bár velük csak randomozni szoktam.
Azt akarják elérni hogy mindenki maga jusson el oda ahova tud.
Ne pénzért húzassa az accját. -
plutoka #394332 ez megint nagyon komoly vizsgálat lesz, pfff :) Hivatlos wot oldalról: "Ranked Battles are subject to the same rules as Random Battles; "
szóval pl össze számolás szerintem a randomba se volt eddig büntetve, bár ott azért meg nem nagyon müködött. A klán tagokkal első héten még mi is szórakoztunk vele, 1-2 csillagos csatákba, de általában egymás ellen pakolt minket, szóval sok értelme nem volt. 2.-3. héten meg összesen 2-an játszottunk már csak rankedet, a többiek meg csak unták az anyázásokat tőlünk :P
gondolom inkább az illegális modokat, auto aim-ket, stb szürik, és azért a ranked után, mert így csak azokat kell megnézni, akik kapnának rewardot. tipikus WG logika, amig csalsz és szétcseszed a mások játékát, de a végén nem kapsz érte semmit, nem számit. De ha kapsz, jön a vizdgálat és a bünti, mert nem volt elég az 1 hónapos agybaj. -
Rammsch31n #394331 ...klánok megpróbálhatnak összeszámolni vagy haverok... mondjuk itt ennek nincs akkora jelentősége, mint rubiconnál... de akkor is. :DDD -
bornofakone #394330 2 hét...jó ég...tipikus WG módszer. Mit lehet ezen a rankeden riggelni amúgy, vagy csalni? :D -
Rammsch31n #394329 na a magyar gyerek sem jelent meg... már csak azt nem tudom, hogy ilyenkor mi van... ha továbbjutottam a csoportból :DDD -
Rammsch31n #394328 2. technical victory... én is jártam már így... azthittem ki is estem az egész tournamentből... xD (3.-nak meg valami magyar gyereket kaptam) :D de kvázi a csoportkörből már továbbmentem... :)
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.07.03. 17:23:35 -
Rammsch31n #394327 lol... indultam 1vs1 torunamentbe... az. 1 csoportközbe nyertem cromwellel egy skoda T25 ellen... a másik 2 ember a csoportba meg ledöntetlenezett... :DDD jobban nem is kezdődhetne, de lekopogom. :) 10 perc múlva jön a kövi. :) így csoportelső vagyok és most jön a többi lel. :)
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.07.03. 17:12:57 -
Rammsch31n #394326 Párat talán... bannhullámot nem várok. :D -
Plata #394325 Kíváncsi vagyok hány embert fognak bannolni.
Szerintem nem foglalkoznak ezek vele igazán. -
Rammsch31n #394324 Elvileg 2 hét mire megkapod... valahol olvastam, meeert még lesznek ilyen vizsgálatok, hogy ki csalt meg ki nem... :DDD tudod riggerkedés. :D -
Plata #394323 Mivel magasról szartam a rankedre így passz.
Na jó most hétvégén letoltam jó pár meccset,de főleg csak Sheridan-el.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.03. 16:08:04 -
bornofakone #394322 Véget ért ez a csodás ranked béta, megkaptam a szokásos 500 bonds-omat a stage end után, de a season is véget ért, viszont sehol nem látom a liga1-s reward-jaim. (5k körüli bonds, 2k gold, 1 hét prém stb.)
Más se kapta meg? Illetve lehet tudni mikor kapjuk meg? -
Az elsönél kellett nekem is pár csata mire rájöttem mi a lényeg
-
tothgyorgy #394320 Jó munkához idő kell, a lassúhoz meg még több.
-
diegho™ #394319 Az első verzióban még volt fantázia, a második egy rakás szar lett. Az elsőt pedig a teszt alapján félő (sőt biztos), hogy a játékos bázis zöme nem tudná játszani, mert nem értik a lényeget.