World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap mondtàk,hogy van ilyen csalàs:-)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.03.02. 17:50:39
Nemrég láttam Ívűl Dzsót,a nagy magyarunk már 178K csatánál jár.
Igaz nem sokat tett a csatához,beállt védeni a bázis közelébe.
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2017.03.02. 16:21:44
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Sárkány ellen sárkányfű!
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.03.02. 15:57:46
Volt vmi oldal ahol visszamenőlegesen fenn van az összes kliens, és bizony nem volt más mód, onnan kellett lekapni a hozzávalót...
(megígértem neki hogy egyszer tán még összehozok egy platoont neki A CELEBbel, de sajnos már nem tudom utólérni sehogyse.. 😞 )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.03.02. 15:51:04
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Első csatába bemegyek,Overlord,T110E4 és BC25T öngyilkos lesz egyből.<#csodalk>#csodalk>
Az egész banda lemegy a partra és irtó hamar vesztünk.
BC25 meg nekünk ugat,közben ő ugrott le a szikláról és halt meg a csata kezdetén.
Második csata elején Emil2 meghülyül és kinyírja t34-et,erre a T34 platoon társa egy defender vissza lő rá,erre összeveszik a fél banda és már 0-5-nél járunk.<#ijedt>#ijedt>
Jah egyébként valami puruttya nyelven ezek veszekedtek már visszaszámláláskor.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.02. 15:04:22
Válasz
-red ball
Mondom az mi ?
-egy mod , ami jelzi hogy hol voltál a lövés pillanatában.
És mondom ez nem illegális ?
-Azt mondja neki már rég fent van, és eddig még nem volt gond, de a baráti körében sem.
Na szóval ennyit a WG féle húdemegleszelbüntetvehacsítelszkisköcsög kampányról.....
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.03.02. 13:44:43
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Érdekes régen minden tomato a gyenge prémek miatt sírt.
4:49
azért kemény egy bomba most látni is (igaz a bmp csak 33mm max)
3:35 a robbanás és 4:49 az utóhatása
Utoljára szerkesztette: CommanDos, 2017.03.02. 02:29:16
CommanDos23
30kx40eur<#fejvakaras>#fejvakaras><#wow1>#wow1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

5k sebzés + győzelem STB-vel 667 base XP. Akkó jóvanakkó.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.03.01. 23:05:08
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ez az M2 Light tank mit tud, hogy mindenki azzal csinál 6K wn8-at?

Esküszöm csak este játszom ezentúl,akárhány csatába bemegyek valami hétszentség közbe jön,vagy telefon vagy valaki jön.<#falbav>#falbav>
Négy csata 3 győzelem,de kb a csaták felét sem láttam.<#rinya>#rinya>
Muhahaha,megmondtam,ötödik csata,beléptem erre jöttek értem.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.01. 14:32:54
Másik meg mikor elmentem EMIL-el kilőni az artyt, mert szerintük a cap felé kellett volna menni. Igaz az IS-3 nem noob, aki jött utánam.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Köszi.