418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
endrodiz #394718 Ismerem a 122-44-t, ezzel a tankkal van legtobb meccsem. Sokaig ez volt az elso szamu farmolos tankom. De ez, amirol beszelek, nem a szokasos 122 mm-es hisztije, amit mar megszoktam. Ez most valami mas mar egy ideje. Ezert kerdeztem ra. Hatha tud valaki valamit. -
Angelus1991ster #394717 Magas a dpm-je, ezért valamit le köll rontani. -
ja tényleg elég régóta olyan,haver szidja is TSen rengeteget ha épp előveszi a játékot :) -
Nem,az ilyen,már régóta.Van amikor full beszűkülve sem talál el semmit se.Van mikor 40km/h val robogva fordulásból beveri a 300m levő tankot
-
Mivel med ezért az MM ben gyakrabban dobálja magasabb tierbe mint mondjuk a heavyket. A buff sokat javított rajta, a lövege egész jól használható, gundhandlig buff is volt ha jól emlékszem, ezért jól szűkül és nem ugrik szanaszét a célkereszt mozgás közbe annyira, menetből is lehet lövöldözni, a kupolája sokant ront a használhatóságán. A Pilot nemrég volt szinte ingyen fika küldikkel megszerezhető, annál nem jobbak a vehető medek sem, tehát ha csak nincs valami legénységképzési szándék tök felesleges vétel. Én eleve nem csipázom a prém 8 as medeket, sokkal érzékenyebbek az MM-re mint a nehezek, pen sem túl acélos, persze még rosszabb választás lenne vlmi tierlimites 8-as prém, bár a supperzsa azért kivétel, meg buffokat is beígértek a limitesekre már jó ideje, csak győzzük kivárni... -
realcsabi #394713 30%-os akcióval az 59-Patton 5883 forint volt. :)
Részben igazad van, azt nem is néztem hogy a T-34-3 is akciós, annyira célirányosan rámentem a pattonra. Ezért a T-34-3 alap árához viszonyítottam ami most nézem hogy 12500 forint. Viszont akciósan is 8600 forint, ami még mindig lényegesen drágább, illetve maga a tank sem túl vonzó a számomra, az egyedisége a lövegben rejlik, párban a revóval neki van a legnagyobb alfája. Ugyanakkor túl sokszor volt már szerencsém más tankokon találkozni azzal a lövegkarakterisztikával, és tudom hogy tier 7-ig jó, afelett viszont szenvedés. Más egyedi tulajdonsága nincs annak a tanknak, így a pattont sokkal különlegesebbnek tartom, régóta fájt is rá a fogam. :) -
endrodiz #394712 Sracok! Lehetseges -e, hogy a Su122-44 kapott szep csendben valami pontossag nerfet, vagy valami hasonlot? Mostanaban olyan szar koreim vannak vele, hogy valami csuda. Lassan celoz es rohadt nagy melleket lo full beszukulve.
Lassan nem is szeretem elovenni,,,
Utoljára szerkesztette: endrodiz, 2017.07.20. 12:52:13 -
MuldR #394711 De hát most az akcióban kb 1500 ft volt a különbség a patton59 és a t-34-3 között. -
realcsabi #394710 Tegnapelőtt megszegtem a szavam és hosszú idő után költöttem a játékra. Sőt, duplán szegtem meg a szavam, mert egy nyolcas tankot vettem annak ellenére, hogy mennyire csehül bánt az utóbbi hetekben az mm a nyolcas tankokkal.
Nevezetesen az 59-Pattonra fizettem be, és gurultam is vele 40 csatát 2 nap alatt. A tank alapvetően nem jó. Max átlagos löveg és mobilitás jellemzi. Az álcája legendásan szar, a páncélozottsága medekhez mérten a jobbak közé sorolható. A torony páncélozottsága nagyom kellemes csalódás, a várakozásaim felett teljesít. A tank tragédiája az hogy neki van a legjobb látótávja a medek között(400m), ugyanakkor a legszarabb álcája, ezért hiába látok vele mindent, engem is lát mindenki. Sőt még kinézetre is ocsmány a tank. Az a Bástya méretű kupola nagyon furcsa helyzeteket szül, megnehezíti az amúgy sem egyszerű oldalazós hulldownt, kilóg a bokrokból, meg eleve olyan helyzetekben is rám látnak amikor nekem még esélyem sincs tüzet viszonozni. Az első 10 csatám katasztrófa volt vele, utána viszont megindult a szíve neki, olyannyira hogy a a Revo mellett a kedvenc 8-as tankommá avanzsált.
Mivel a harci adottságai átlagosnak mondhatóak, le lehet vele hozni ugyanazt a sebzést, mint a többi meddel, egy pershinggel, sta-val vagy társaival. Viszont az a látótáv amivel rendelkezik a tank, valami egészen zseniális. 2000 spotdmg könnyedén összehozható vele, tényleg ügyelni kell arra hogy engem is könnyen észrevesznek, de megvan a technikája a dolognak, a pekaboo spotolás formájában. :) fedezék mögül kinézek aztán vissza. Alapszabály hogy kétszer ugyanott csak fővesztés terhe mellett szabad, és két pekaboo között le kell esnie rólam a spotnak, máskülönben fakereszt. Nyílt pályákon a tipikus spotter helyeket, ahol könnyű tank lehet az ellenfélnél, kerülni kell mert azonnal észrevesz. Ezt betartva viszont a pálya többi részén a látóhatáron mozogva jól meg lehet élni, mert konkrétan a spottereket leszámítva mindenkivel szemben előnyt élvez a tank.
Erre alapozva eszméletlen jól tudok vele keresni, az assist nagyon szépen megdobja a büdzsét. Ha jól tudom ráadásul most kap még buffot is a tank, szóval jóban leszünk úgy érzem.
És hát igen, azért kellett nekem a tank, mert hiányzott az ambíció a kínai med ághoz, a T-34-3 pedig nekem nem ér 11000-et. Feleannyiért viszont az 59-patton jó választásnak bizonyult. Sajnos a legénységem ehhez mérten zöldfülű benne, de még ezzel együtt és az első 10 rémséges csata ellenére is élvezem vele a játékot. Ajánlani nem tudom merném-e, mert nagyon szuszakolósak vele a csaták, résen kell lenni végig, mintha 2m-es magassággal szaladgálnánk egy házban ahol minden ajtókeret 1.80 magas :) Érzésre ilyen ez a tank.
A másik kellemes meglepetés hogy viszonylag sok 8-as csatám volt sőt, 6-os tankokat is többször láttam. Ezt nyilván nem a tank számlájára írom, de ha általánosságban is kedvezőbb egy picit az mm, akkor végre vissza tudok térni farmolgatni. :) -
Retards on the tour 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Tegnap előtt én megcsináltam a küldetést na nyomjunk szakaszban pár meccset. Hát csak kárára voltam a csapatoknak :D Megyek előre IS2-vel lövök persze kicsit visszahúztam, mert sokáig tart a töltés. Hát letolattam a light-ot mögöttem.... Ok nem baj miért áll oda lövök még 1-et tolatok vissza másik light-ot is.... Most komolyan miért áll bele a seggembe? Nem forgolódhatok minden másodpercben, hogy éppen szaglásszák-e a seggem a többiek vagy játszanak.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.07.19. 15:34:07 -
Az egyik klántárs mondta,hogy a world of RNG-nek küldjem el,ott lehet aranyat is nyerni.
Csak fogalmam sincs hová,és hogyan
De neki is elküldöm
-
Angelus1991ster #394706 Ezt kell küldened a Tőgy videós Volvo_elcsapnak. XD -
Nem tudom miért csinálta igy,sosem használtam azt az opciót. -
Angelus1991ster #394704 Privátként jelzi. -
Nekem lejátssza
-
Angelus1991ster #394702 Videó nem elérhető.
Ez a Maraton olyan egyszerű vót, hogy két accra is megcsináltam. Ennél már csak a 2015 augusztus eleji 200 ezer XP-s Dicker Max maraton volt könnyebb.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.07.19. 14:39:40 -
Gondoltam reggel befejezem a fiamnak is a küldit,az egyszerűbb módszerrel, A csata nem volt érdekes,arra mentem,hogy meglegyen az 5 sebzés.de a 2 blindshot az feldobta a reggelemet,leginkább azt a szerencsétlen foglalni óhajtó SkorpioG-t sajnáltam
Az a BP meg valami mega retard lehetett,ha nem csapok bele az artijukba,megölte volna
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Írják is a poszt végén:
"SovietTD: The hull resembles the Grille 15 and is likely either a derp gun upgrade for the Grille 15 or a tier 8 premium with a 12,8cm." -
Plata #394699 Na nekem már megvan a T34-85m,tele van vele minden T6-7 csata.
-
yossarianHUN #394698 Nos - meglepő módon - a WT E 100 az E 100 alvázát használta. A képen látható, hogy az nem egy E 100 alváz, tehát inkább valami Grille 15 buherálásnak tűnik. -
Nagyon fun volt az a masina,még a nerf ellenére is,szerintem.Nem volt vele könnyü a jàték,mert ritka fos camoja volt,és ha meglàttak akkor ment az össznépi fokusz.Viszont ha sikerült befészkelni magadat,valami jó susnyàsba,iszonyat sebzést ki lehetett tolni vele.A 6-os tàrral rendszeresen eljàtszottam vàrosi pàlyàkon,hogy a sarokról eleresztettem 2öt valamibe,majd visszahuztam,amire böszen ràmjött majd megkapta a maradék 4et is:-DD
Föleg a medekkel lehetett ezt eljàtszani.volt anyàzàs sokszor.
Murovanka varàzserdö az is egy vicces hely volt.:-DD -
Plata #394696 Őszintén fingom sincs milyen volt E100 td régen.
A wt ág nem érdekelt akkoriban sem.
Ezt a pletykát csak most láttam. -
yossarianHUN #394695 A teste Grille 15, nem pedig E 100 test, úgyhogy nem valószínű. -
Plata #394694 Mobilról írok ha szar a link akkor bocs. -
Plata #394693 katt -
Plata #394692 Azt hallottam a Wt E100 td visszatér prém T8 tankként.
Tudtok róla valamit? -
Jó ötlet
-
Angelus1991ster #394690 Át is írhatnád a neved KolompárKránkenvágen-ra. XD
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.07.18. 16:40:09 -
Na begurult a Kránkenvágen
Igaz a T92 bánta,de remélem jó csere lesz.
A felszerelésről vélemény valakinek esetleg?Távcső helyett kelleni fog az egld,vajon?Majd csak este tudom kipróbálni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
IS2-vel T7-T9 csatákban nem is tudom utoljára mikor gyulladtam ki. T5-T7 csatákban első lövésre T5, vagy T6 kigyújt... És nem csak egyszer hanem minden ilyen csatámban így járok (szemből is), pedig nem megyek bátrabban előre akkor is ugyanúgy próbálok mozogni mint a nagyokkal. Átok van ezen a tankon. -
Plata #394687 A nagy többség nem,ma csupa csupa vérszar csatában voltam.
Megint lemming hordák minden felé.
Iszonyat rossz hogy nulla védelemmel ott hagyják a bázist és megindulnak libasorban és megdöglenek.
Mostani csatában megint ott hagyták a bázist,elmentek a hegyre.Na persze az összes ellenség meg a bázisra jött,hárman próbáltuk megvédeni,ezeket a hülyéket meg a hegyen szarrá lövik.Sikerült Emil-t megijeszteni,jött szembe csak a tornya látszott bele lőttem 951 sebzés lőszerrekesz és lövegkezelő kampec.De irtó csúnya bukta lesz.Hárman védtük volna a bázist minimum tízen jöttek ránk. -
Mit akarsz stabil javuló tendenciát mutat :D :D :D -
Plata #394685 Olyan már nincs hogy csehszlovák,vagy cseh vagy szlovák.
-
Angelus1991ster #394684 Hát mer csehszlovák :D -
besti #394683 Ezt csak úgy "személyes ajándékként" adták, nem tudom mi alapján (RNG?).
Most jól jött ezen a hétvégén a 2. kínai light legénységhez, booster nélkül 1106-os alap XP-s körből prémiummal jön 12940 crew XP
Utoljára szerkesztette: besti, 2017.07.18. 00:36:30 -
Valószínű kikényszerítette a Tk-t
-
Plata #394681 Miből gondolod hogy ha reportoltad a srácot akkor bannolták? -
Still_I_Rise #394680 Legalább nem magyarhülye'
lol
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.07.17. 23:47:48 -
Gyuszopapa #394679 jeduna
Ezek élő emberek lennének?Ennyi tudással hogy bírta feltelepíteni a játékot.De a pénzt tölti rendesen bele.