World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
én nem próbáltam,de mindenképp a Jumbora mennék.nem véletlenül hívják a másikat easy eight-nek,olyan könnyű kilőni 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Múltkor mentem a T49el, átugrattam westfielden a viadukton, közben rám lőtt a T92, de lepattant, szerintem AP volt neki betöltve, Ugratás közben rálőttem a Mausra és szemből ammorcakeltem full HP-ról 😊
<#fogmosas>

joe662
Nem kell a rage:-)
Majd idóvel te is hozàszoksz,Münchausen bàró kalandjaihoz:-DDD

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Megint vacillálok... Úgy tűnik, hogy ez a T1 Heavy nekem nem igazán fekszik. Top ágyúval meg mindennel szinte kivétel nélkül elvérzek, így gondoltam (mivel megvan még az M3), hogy elindulok a MT ágon. T6-ban választás előtt állok: M4A3E8 Sherman vagy M4A3E2 Sherman Jumbo a játszhatóbb? Különbség a sebességben van illetve a lassúbb jobban páncélozott. Van olyan, aki mindkettőt próbálta? Szívesen fogadok véleményeket. (Eddig számomra a fürgébb/pörgősebb játékmenet jobban testhez állt...)
joe662
Na,hogy megy a kill lopkodàs?:-)
Valaki megmondanà mi a minimum tier?
Kószi!

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Nyilván tier 9 ben én sem álltam le izmozni egy E75-el, de egy heavy-nek nem az a dolga, hogy spottoljon, még ha sniperkedik is, ezért szerintem fölös rá a látótávnövelő felszerelés bármelyik is.
Azt hiszem a hisztiből hogy te voltál az e75-ben.<#hehe>

Mondok én is valamit!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Te vagy a WOT történelem legnagyobb hazudozója! Ló[email protected] pattintottál te, nem E75-öt.

Mondjuk a Tigris ebben a játékban nem front harcos. Különösen a H.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Nálam heavy tankoknál szinte mindig Rammer, venti és Toolbox van fönt.
Csak a papír francia heavykkel nem szoktam az első vonalban harcolni, oda meg minek a távcső.
Mivel fut nálad a P? Rammer és venti alapvető. Sokan raknak rá optikát vagy távcsövet.

Aki a napi missziót megcsinálja az megkapja a tokent. Csak nincs megírva és megszerkesztve az ehhez kellő látható Tokenek táblázat és nincs megrajzolva a hozzá való UI/Gui elemek sem.

angelus1991ster.blogspot.hu

Ha jól emlékszem én sem kaptam tokent.

kigyi
A szemetek nekem nem dobott tokent csak ellátmányt kaptam 😞 Az nem szép dolog.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Mondok valamit.
Nézz te replayt arról amire gondolok.<#banplz><#mf2>

A wotinfon olvasom a napi küldetéseket, és ott szerepelt a token az első napi ajándékok közt.
A második napi küldetésnél meg már nincs token említve.
Már nem emlékszem hogy konkrétan miket adott tegnap reggel, amikor az első meglett, de majd este ránézek.

kigyi
Nem tudom mire gondolsz nekem az első napiban sem volt semmi... 😞

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Sziasztok!
Van ez a T25 Pilot marathon. Első napi ajándékok között volt egy napi küldetés token, de a második napiban már nincs token.
Az első nap kapott tokennel lehet kiváltani mondjuk egy nem teljesített napi küldetést?

Nem olyan rossz a Tiger P és igenis sokat számít a 200 mm frontpáncél. Most fejlesztettem ki a VK10001 P-t és tök jó kis csatákat mentem vele(mármint a Tigrissel). Ha 45 fokban forgatva kidugod a sarok mögül, megvárod míg rád lőnek és utána ki mész ki lőni, akkor sok lepattanót generál a front páncél.
Ami szar a Tiger P-ben, az az, hogy az ágyú rosszabb mint a sima Tigrisnek. Lassabban tölt, lassabban céloz, pontatlanabb . Nem sokkal, de érezhető.
Nyilván a kérdés az az, hogy melyik ágra akarsz menni, viszont ízelítőnek csak annyit, hogy a VK10001 P valami nagyon brutális. Tényleg egy kicsi Maus tier 8-ban. Kb 20 meccset mentem vele és 2600 átlag blocked damage van vele. Volt olyan meccs ahol 6,3K-t pattintott.
Ezt az E75 pattintást szívesen megnézném replay-ben. <#boxer>

Ha nekem volna T-49-m, a következőképpen zajlana 1 csata: mellé, mellé , mellé, rám lő átüt garázs.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Tegnap 2 azaz két hp-val öltem amx-et és még az e75 is pattant a láncomról.
Két rohadt hp-m maradt meg.<#vigyor>
Nem gondoltam volna hogy túlélem,bementem a városba a T9-10 csordába,amx 13-90 meg rám szállt mikor látta hogy szinte nuku hp-m,nem talált el én meg fordulás közben telibe nyomtam.Erre E75 sárgára lőtte a láncom.<#vigyor5>

Ha meglátok 1 T49-t , mindenki mást hanyagolok, és megpróbálom kiszedni. Néha sikerül, néha nem. A múltkor 13-90-el 2x lőttem földbe állva, beszűkülve, ő meg kapáslövésből garázsba küldött .(2-300m) Nagyszerű ez a random. 😞

Ja és én is úgy gondolom, hogy fokozatosan nehezedni fognak a küldetések , és az utolsókhoz már unikum kell majd.
Legfeljebb nem lesz meg. Annyi baj legyen. Ha meg mégis meg lesz, elfér az sp mellett.

Egy csatára futotta az időmből.
Ha nem idegeskedek öt kill lett volna,de elbasztam mit szépítsem.<#idiota>
Nagyon siettem,közben már vártak is rám,így elbasztam a lövést.<#nemtudom>

Már biztos, hogy ma 10 kill-t kell csinálni. Ez az én képességeimmel 10-12 kör. Hacsak nem lesz rengeteg lopás, mert akkor több.
A tegnapi is kicsit nyögve lett meg, mert nem volt sok időm rá. Szerencsétlen Turánnal + a T-24 -el szar köröket megyek napok óta. Remélem 1x visszafordul a szerencse. A csöcs3 + az oi-ex mentette meg a helyzetet.

Pont ez az, a P egyetlen előnye, hogy több tank fejleszthető belőle. Mondjuk maga a Tiger I is, viszont fordítva nem megy, így logikusabb a P-vel kezdeni a grindot.

Szerintem P-vel jobban jársz,több felé mehetsz,akár td-re is.
Sok balfék úgyis arannyal fog lőni,akkor meg mindegy mennyi a páncélod.

Még mindig nem tudom eldönteni, hogy Tiger I vagy Tiger P legyen a befektetés. A Tiger P szinte mindenben gyengébb, viszont több jármű fejleszthető belőle. Sokat nem számít a 200-as front, mert tele van gyenge pontokkal, és totál lapos, így bárki belövi ezen a szinten.

Miért 8-kor van vége a küldinek? nem lett volna jobb a szokásos szerver váltásnál? 😄
Solten
Na ez esetben ujra elo a Tilda.

Saor Alba

Igen én is erre agitáltam lejjeb, meg még sokan mások is más oldal hozzászólásaiban... Tipikus húzás lenne... és cseppet sem meglepő... Meglepő az lenen, ha tényleg ilyen könnyen adnának egy 8-as tankot...
Azért várjuk ki a végét. Ha én ravasz üzletember lennék, könnyűre csinálnám a misiket az elején, és rohadt nehézre a végén. A végére már mindenkinek megvannak a könnyűek, és mérgükben "most már csak nem hagyom veszni" alapon inkább megveszik a megmaradt tokeneket, minthogy feladják az egészet a nehezek miatt.
Én is azt gondolom, hogy nem egy csatában kell a 10 kill-t megcsinálni.
O-I + gold lőszer,és hamar megvan 😄

Ha tényleg ilyen könnyű lesz a többi, akkor kis acc-on is meglesz a t8-as Pilótakeksz

angelus1991ster.blogspot.hu

joe662
Végül sikerült magamnak is,igaz 13 csata kellett hozzá,és közben majdnem agyembóliát kaptam<#wilting>
Azt hittem majd a Skorpio szakasz ledarál mindenkit<#hehe>
Ha nem tartom fel a mezőt overlordon akkor bukjuk,persze a k..ög medek otthagytak mint a sz@rt,amikor látták hogy túlerő van<#action>

be is baszna. 😄 egész nap sztem... de vajon ezek a küldik mennyire fognak eszkalálódni, hogy a nehéz küldikért perkáljon a nép??!?

Készüljetek az ádáz fraglopásra!!<#banplz><#boxer>
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.03.12. 22:04:18
joe662
De gondolom nem 1 csatában<#hehe>

állítólag a leakek alapján 10 killt kell csinálni holnap... wtf?
grat...sztem a lightos annyira nem nehéz... a medes, na az az volt... meg se lett csak elsődlegesen 😄 így muszáj volt artyzni xD
Tono34
Új orosz T9 arti 😄 1 lövés és meglett volna a TD15 ..

Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.03.12. 21:05:47

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

xotyi
Köszönöm!<#bohoc>

Trance&Friends nothing more..

Itt is grat <#wave>
xotyi
Végre fene tudja mennyi idő után meglett a TD15 másodlagossal, ráadásul csapattársak engedték hogy az utolsó 200 dmg-et bevigyem a 6000-hez , ilyenben sem volt még részem, főleg nem úgy hogy unicum playerek is voltak és nem halászták le az utolsó enemyt😊
Már csak a light 15 másodlagosa kell és megvan a T55A

Az a sok chat ablak meg azért van mert mind érdeklődött hogy sikerült-e😊
Faith in this game is restored! 😄
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2017.03.12. 20:22:20

Trance&Friends nothing more..

pedig ez még nem is nehéz...hacsak nem annyiból, hogy 7vége van. 😄 nyugi holnap már hétköznap, majd adnak egy mission impossible-t...szószerint. 😄 <#banplz>
HTS s3rg1nh00
2,5 órája játszom és 4 win.szét fog b@szni az ideg ettől a maratontól,már most látom...

Mydgard
Jah az OMC xvm kavar be, a J1mbo-nal nem jelenik meg.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Gondolom leszedtél valami mod packot,ötletem sincs mi féle lehet,nekem csak stat mod van fent,hogy tudjam mennyi lóvét keresek.

Mydgard
Csao! Valaki meg tudna mondani, hogy ez milyen damagelog es hogy lehet eltavolitani? Csak ugy megjelent egyik naprol a masikra.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

HTS s3rg1nh00
ja valószínű minthogy én vagyok a noob,bocs hogy a 217 apcr sehol nem viszi át szemből 😄 😄