World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Majd idóvel te is hozàszoksz,Münchausen bàró kalandjaihoz:-DDD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Valaki megmondanà mi a minimum tier?
Kószi!
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Csak a papír francia heavykkel nem szoktam az első vonalban harcolni, oda meg minek a távcső.
angelus1991ster.blogspot.hu
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
A második napi küldetésnél meg már nincs token említve.
Már nem emlékszem hogy konkrétan miket adott tegnap reggel, amikor az első meglett, de majd este ránézek.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Van ez a T25 Pilot marathon. Első napi ajándékok között volt egy napi küldetés token, de a második napiban már nincs token.
Az első nap kapott tokennel lehet kiváltani mondjuk egy nem teljesített napi küldetést?
Ami szar a Tiger P-ben, az az, hogy az ágyú rosszabb mint a sima Tigrisnek. Lassabban tölt, lassabban céloz, pontatlanabb . Nem sokkal, de érezhető.
Nyilván a kérdés az az, hogy melyik ágra akarsz menni, viszont ízelítőnek csak annyit, hogy a VK10001 P valami nagyon brutális. Tényleg egy kicsi Maus tier 8-ban. Kb 20 meccset mentem vele és 2600 átlag blocked damage van vele. Volt olyan meccs ahol 6,3K-t pattintott.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Két rohadt hp-m maradt meg.<#vigyor>#vigyor>
Nem gondoltam volna hogy túlélem,bementem a városba a T9-10 csordába,amx 13-90 meg rám szállt mikor látta hogy szinte nuku hp-m,nem talált el én meg fordulás közben telibe nyomtam.Erre E75 sárgára lőtte a láncom.<#vigyor5>#vigyor5>
Legfeljebb nem lesz meg. Annyi baj legyen. Ha meg mégis meg lesz, elfér az sp mellett.
Ha nem idegeskedek öt kill lett volna,de elbasztam mit szépítsem.<#idiota>#idiota>
Nagyon siettem,közben már vártak is rám,így elbasztam a lövést.<#nemtudom>#nemtudom>

A tegnapi is kicsit nyögve lett meg, mert nem volt sok időm rá. Szerencsétlen Turánnal + a T-24 -el szar köröket megyek napok óta. Remélem 1x visszafordul a szerencse. A csöcs3 + az oi-ex mentette meg a helyzetet.
Sok balfék úgyis arannyal fog lőni,akkor meg mindegy mennyi a páncélod.
O-I + gold lőszer,és hamar megvan 😄
Ha tényleg ilyen könnyű lesz a többi, akkor kis acc-on is meglesz a t8-as Pilótakeksz
angelus1991ster.blogspot.hu
Azt hittem majd a Skorpio szakasz ledarál mindenkit<#hehe>#hehe>
Ha nem tartom fel a mezőt overlordon akkor bukjuk,persze a k..ög medek otthagytak mint a sz@rt,amikor látták hogy túlerő van<#action>#action>
Készüljetek az ádáz fraglopásra!!<#banplz>#banplz><#boxer>#boxer>
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.03.12. 22:04:18

Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.03.12. 21:05:47
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Már csak a light 15 másodlagosa kell és megvan a T55A

Az a sok chat ablak meg azért van mert mind érdeklődött hogy sikerült-e😊
Faith in this game is restored! 😄
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2017.03.12. 20:22:20
Trance&Friends nothing more..
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD