World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Trance&Friends nothing more..
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ha lesz megveszem a sajátomra is,tetszik<#eplus2>#eplus2>
Most jöhet a sajátom,utána a gyermekemé<#wilting>#wilting>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ott van még a Chi-to is...már kifejlesztettem, de nem vettem meg.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Enemyben 3 arty +TDk + medek
Erre kirushol tőlünk 4 retard és easy lose.
Tegnap is full hülye volt mindenki, akkor ma már negatív IQ-val fognak támadni? 😄

Szegény M41-et lőttem ki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.12. 12:59:37
Igaz véletlen,Jagdtigerre lőttem,azt is találtam el,de arra ment csapattárs és röhej de őt is megölte a lövésem.<#ijedt>#ijedt>
Győzelem
Map: Siegfried Line
T49
900 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 2) 22 800 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 572)
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Legénységi XP: 900
Javítás: 9 882
Lőszer: 3 750
Fogyóeszköz: 3 000
Összes: 6 168 WN8: 4 225 (100)
Ilyen hülyén mutatja a játék mod miatt a jelentést.<#whatever>#whatever>
Az ilyeneket marhára szeretem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.12. 12:31:27
Én meg fos LTTTB-vel vk42b rhm dicker max és 110-el kimertem állni,ott szekáltam őket közvetlen közelről,és sebeztem beléjük rendesen,ez meg ilyen kis szarokkal nem mer leállni.
Màs:lehet nyerni,mert 15 vin kell ma:-))
Oszt t6-8 tankokkal harcolt.
Hallod most láttam egy csatában defendert,nem merte megtámadni strv 74 vk30p párost aki foglalta a bázisunkat.<#hehe>#hehe>
Jézus és vesztettünk mert nem merte őket megtámadni.<#wilting>#wilting>
Tiger kifilézte az idióta defendert.
Vereség
Map: Arctic Region
LTTB
539 16 738
Legénységi XP: 539
Javítás: 7 600
Lőszer: 1 925
Összes: 7 213 WN8: 2 158 (75)
A stat addon miatt ilyen hülye a jelentés.

Valaki nem szarozott a T25-tel <#nevetes1>#nevetes1> A SU-122-44 el is kezdte faragni egyből indulás után, akkora lelki törést szenvedett.
Ciki hogy t9-10 heavy tankok voltak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.12. 10:11:04
így meg szépen lassan szopok a csatánkénti 700 átlagsebzéssel,de ma 3 csatából 2 volt 0 dmg (a másodikban t9 only apcr...5 hit 0 pen,úgy felbaszott a játék hogy alt+f4et nyomtam mikor kilőttek 😄 😄)
Bannoltak a chat-ről mert szidtam a WGs fejlesztőket mint a bokrot miután az MM berakott a mi piros wn8-as t-34-2 platoonunkkal szembe egy Defender kék wn8-as platoont. És miért érdekes ez? Azóta ahány csatát megyek mind vesztes és 90%-a a lövéseimnek nem sebez. Mondok egy példat, lövöm az afk kv13 tornya alatti részt szemből 200m-ről és sorjában: jobb lánc, bal lánc, jobb lánc, bal lánc, jobb lánc kiszedi az artynk.... Persze hogy nincs Ivánnak egy kapcsolaja amit tekerget mikor baszogatják. Csak a random blablabla... Biztos én sem tennék egy ilyen kapcsolót a játékba ha írnék egyet...
Utoljára szerkesztette: sempike, 2017.03.11. 21:23:52
Kacérkodtam a gondolattal, hogy megveszem ezt a VK4503-at, de féle, hogy úgy járnék vele, mint azok, akiknek megvan a su-122-44, hogy feszt tier 9-ben kell játszani.
Ezt a VK4503-as tankot inkább reward tanként adtam volna.
angelus1991ster.blogspot.hu
VK 45.03
Ritka jószág, peccs óta kb. 2-őt láttam, persze mindegyik a saját csapatban volt.
Teszem is át Amerikaira az XVM-em zászlaját. 😄
Igaz elosztva több accountra.
Lehet több is.
Akkor készülj,mert érik a "nolife"jelző is a rerollgoldnoobstatpadder után<#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
Már +600 csatám van IS-3al...
Ez csak a tegnapi eredmény... 😄
Hegyen a földön szántott két ember,az asszony húzta az ekét a pasi meg ment utána.<#buck>#buck>
Aki vidáman integetett nekünk.<#zavart1>#zavart1>
Telóról meg ugye..