World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Akkor az miért van neked? Nekünk?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
De volt hogy 35-ről felugrott 100 fölé a ping.
Conway-al vettem észre hogy durva lag van,mert az ágyú csöve métereket ugrott fordítás közben.
Jah meg is7-nél volt hogy telibe nyomtam Vk42b-t miközben köcsög t62-t céloztam.
Én Eu2-n játszottam reggel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.14. 10:27:43
Előtte nem volt iylen problémám...
Kíváncsi leszek ma mit ad a random csapat, 15k sebzés nem gáz még úgy sem, hogy max T5-el megyek, mert még kezdő vagyok.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
De a mutz nem sokat tett hozzá.
Ez a mai küldi is igazából nagyon könnyű volt... 3 10-es TD-vel egy óra alatt se meglett a 15k....
Ezt még tegnap este lőttem,persze ekkor már nem kellett a kill.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.03.14. 08:43:46
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Viszont egyszer a saját artynk majdnem eltalált.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.14. 07:43:44

Fogadok máskor nem éltem volna túl.De most hogy kerestem a halált a taligával azért sem adta be,még a ferdi sem talált el.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.14. 07:24:02
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Fogja magát és lekapcsol,olyan mintha elmenne az áram.Ez most úgy hiányzott mint egy falat sz@r<#falbav>#falbav>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Honnan töltötted le?:-D
Nagy duzzogva elővettem a KV 1-et, megtöltöttem arannyal a 122-es kályhát, aztán első csata 7 kill (Ensk) második csata 6 kill (Ruinberg). Kb 7 perc alatt megvolt.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Már látom fürdeni menni a sok őrültet. Na ne már aznap nem lehet majd játszani.... Amúgy meg ki tudja mi lesz ez a lista nem jó😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.03.13. 15:07:43
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Itt vannak a következő küldik<#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
Remember, you have 1 day to complete each mission, you must complete 13 of them to get the T25 Pilot for FREE!
Mission 1: Win 5 matches, you must be in the top 10 XP earners on your team
Mission 2, Grinding on Up!: Earn 20k xp
Mission 3, Power Player!: Destroy 20 enemy tanks
Mission 4, In-penetrable: Block 8k damage
Mission 5, The Doombringer: Deal 20k damage
Mission 6, High Speed Embarassment: Ramkill 1 tank while driving a SPG
Mission 7, Jenga your Way to the Top: Stack 5 ELC's on top of each-other
Mission 8, Underdogging: Achieve an Ace Tanker badge in the Churchill Gun Carrier
Mission 9, UK Cookout: Set 10 Cromwells on fire
Mission 10, Everyone's Friend: Destroy 6 artillery in one match
Mission 11, Scuba Time: Survive underwater for more than 10 seconds
Mission 12, Hold my Beer: Ramkill a Type 5 Heavy with a CDC
Mission 13, Time Traveler: Play for 25 hours straight
Mission 14, Evel Knievel: Jump 3 Maus while driving a BatChat
Mission 15, Easy Peasy: Kill a SU-76i at A0 on Ghost Town while driving a MTLS-1G14
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Ez miféle jószág?Szokták még néha árulni?Mokás tank,bár kissé kancsal ez az ágyú is,de bejön<#hehe>#hehe>
Hamar le is tudtam a10 killt<#beka3>#beka3>
Sz'al, ha nincs jobb ötleted (javító láda, mer' mindenki 100%-on szerel; repeszpáncél, mer' annyira azér' nem hullanak a legények és az arty sem "szeret"😉, sokszor jó hasznát venni, pláne, az ütközetek legelején (egy célzásnyi idővel előbb veszed észre az ellent...) és a legvégén (amikor ismét sokat jelenthet, hogy ki látja meg előbb a másikat...) az optikának. BiA és ventivel még elfogadható volt a célzásideje, emlékeim szerint - a 8-as széria elején mentem vele 500 csatát, akkor még élvezhető volt a gép így, az akkor még jóval nyíltabb pályákon...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
T49 mondás - kalap vagy kabát, de legalább mókás tank 😛
Poénból mentem Matilda BP-vel egy kört meg T14 dagi macával.Mind a kettőét számolta.Meg is lett a 10 velük.