418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
És naponta 900k-t??
Minden rosszindulat nélkül,csak érdekelt volna hog milyen tankokkal mentél és hàny csata,àtlag sebzés,stb.
Tölem sosem làthatàl olyat h kioktattam volna valakit,mert op lennék.Mivel nem vagyok az,és nen titkos a nick nevem,meg lehet nézni. -
realcsabi #394757 mind a kettőből istenes mennyiség a 900k. Kicsit meghúztad a 2. és 3. napot na. :) -
Kotomicuki #394756 Free XP-t, NEM sima XP-t! Amúgy, miért érdekel egy ződ acc', nem hiszel nekem, vagy csak csámcsogni óhajtanál, hogy te annál fél kézzel és csukott szemmel is jobbat csinálsz?
-
Esetleg megnézhetnénk mi is ezt a csoda accot,amin naponta 600-900k xp t termesztel:-)DDD -
Kotomicuki #394754 Igen, arra gondoltam, köszönöm!
-
Angelus1991ster #394753 "svéd L/60-as" Nem inkább az Strv M40L-re gondoltál?
Az L-60-as tank az tier 2-es és retekszar átütésű, csak golddal használható.
Strv m40L az valóban magas átütéssel tank. Fun miatt érdemes megtartani a Borg-Toldit. -
Kotomicuki #394752 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mivel "kaptam" inv'-kódot, ezért kezdtem egy újabb acc'-ot, megnézni, hogy most milyen is a wot, ezen a téren.
500 gold + T-127 (50%-os legényekkel), a betanítás után még +500 gold és 1-1 T2és T3 gép, szintén 100%-os lepénységgel; a 7+3 nap prém' mellé.
Az első nap kimerítettem a tankeladási limitet és kerestem 1,5k free XP-t, úgy, hogy minden gépet ledupláztam: minden simán ment, 90%-ban jó, győztes meccseim voltak és élveztem is azokat.
Második nap csak 900k free XP jött össze, de már elkezdte, igaz, csak 1-2 alkalommal a +1 tier-t és bizony nőtt a vereségek aránya, ill. a győzelmeknél is megnőtt az épp, hogy pontot kaptam is.
A harmadik nap 600k free XP-t hozott és már alig volt új tank vétel (ez is közrejátszik a csökkenésben, nem csak a csaták színvonalának esése). A csatákban már előjöttek a felmossák velük a padlót csapattagok vs. 2x3-as szakasz a másik oldalon (természetesen az adott szinten kissé OP gépekkel) "színvonalú" csaták és eléggé sok lett a mellé-lepattanó is az első naphoz képest (alig képeztem át a legénységet, hiszen 10 csatán belül amúgy is tankot váltanának, de ehhez képest is sokkal több lett a bosszantó elem a "játékban").
Negyedik nap, 1k free XP, de ez a sok vereség miatt (2-3x több idő volt a géppark leduplázása az elsőhöz képest). A 80-800 pontos vereségek között, néha 1-1 600-1000 (x2-zve) pontos győzelem és nagy ritkán, az OP gépekkel a 2k-s győztes körök.
Itt már minden csata szenvedés volt (max. Tier 3), leginkább a csapat miatt: alig mozognak és csak állnak, de észre nem vennék, hogy tőlük egy sarokra, egymás után darálja be az ellenfél a mieinket. Az ellenfél ritkán használ gold ammo-t, azt is főként T 3-ban: pl. SU-76M, svéd L/60-as, amiknek amúgy is magas volna az alapátütésük is...
Nem azt mondom, hogy nem volt olyan, hogy a mieink nyertek 15-0-ra, de ezekhez az idő előrehaladtával egyre kevesebbet tudtam hozzátenni.
Summázva: a mézesmadzag nagyon érződik az elején, de utána az a váltás az első napi, minden jól sikerülttől a 4. napi, már-már mindegy milyen lesz az n+1. vereségig...
Hihetetlenül igényelné a random miatt a gold-ot már a low tier is (hiába, az üzletpolitika is fejlődött az idők folyamán - a játékos számára nem éppen előnyére), mert vannak benne olyan gépek, amiket oldalról sem lehet pár tank top ágyújával sem sebezni - és derp/normális HE sincs már mindegyikhez; ill. a csak a páncéljukból élő (és ezért "fegyvertelen", ill. csak gold-dal elfogadható) tankoknak is több ellenfelük lett (legfőképpen a prémiumlőszer képében, ami azért viszonylag ritka jelenség "odalent").
Régebben (7.5 környéke) sokkal hangulatosabb volt és tier 5-ig az is maradt, nem voltak benne ekkora és hirtelen váltások, nem függött ennyire a csapattól és a random-script-től a játékos. Igaz, akkor még a HE is működött, abszolút nem hiányzott a gold ammo, így sokkal ritkább volt a "na, ezzel nem tudok mit kezdeni" (az ágyúcső mindkét végéről nézve) tank a játékban...
Sz'al, sokat és nem előnyére változott a wot (elkezdése) az idők folyamán! -
ja a type 64 elég jófajta,én majdnem 50-50ben töltöttem ap/apcr-el,amúgy megérte rávágni a 75-ös legénységre annyi aranyat amiből 100as lett a commander és adtam neki mentort,így a lehető legeffektívebb a legénységhúzás szvsz. -
Nem tudom 
Egyébként már nem kell sokat várni,2 mentem kb 1perc volt a várakozás.
Most meg mennem kell vissza melózni
-
Rammsch31n #394749 hazudik... :D -
Igy már megvagy 
Viszont miért csak 3 csatát ír nekem,mikor annál többet mentem
-
Rammsch31n #394747 megkereslek... :D
elvileg bejelöltelek...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.07.21. 15:50:10 -
Nem talál ilyen néven,én kolompar007 vagyok ott
-
Szerintem meg,nekem abból a 2.5k bol lett type64-em 
Igazi pedo szerkezet,csak 0-ról kellett kezdenem a legénységet,így egy kicsit esetlen még,de tetszik,igaz nem vagyok Lt májsztro
-
Megéri megvenni az 5500 gold + 2500 goldos csomagot? Elég jó vételnek tűnik.
+ még vennék 5db tokent, mert nem volt időm az összes misszióra
úgy néztem, hogy a T/34/85M elég jó dpm-el rendelkezik -
Hát igen,szólóban elég nehéz érvényesülni,ha olyan csapatot kap az ember.Most nálunk a klánban elég sűrűn van T10 előrenyomulás,ami tök jó+tetszik is De állt 8 kor kezdik,amikor én még dolgozok,és nem mindig marad elég ember a következőre.Olyankor szoktam átmenni oda.Bár soxor nem voltam,csak tegnap lestem,hogy mennyi kreditet ad,minimális sebzésre.
Mára meg már el is ment a kedvem az egésztől
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Rammsch31n #394742 nekem ez a nevem ott is... illetve rövidítve, hogy Rammsch... ha rámkeresel megtalálsz... sztem megérné, mert amit random összedobál az kész agyrém :D
ha sikerülne szerezni ilyen Faceit pontokat... még akár goldot vagy tankot is kaphatnék/kaphatnánk belőlük. :D
+ még az ingame mission is teljesülne, amit a tournamentekre ad :D (mondjuk már csak 1 hiányzik xD)
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.07.21. 14:53:07 -
Rammsch31n #394741 hogyan nyernéd meg? az azoknak van, akiknek már megvan a tank, mint már neked is........ -
pett3rson #394740 hali,
Ha jól látom már többeknek megvan a T-34-85M. Kellemes kis tankocska, eddig nekem is bejön.
Nekem magáról a maratonról lenne annyi kérdésem, hogy tegnap már 14/13 vagy mennyinél jártam és a következő 1,5 milla pénz és egy garázshely volt mutatva. Az elvileg ma lesz - még melóba vagyok, szóval csak kíváncsiságból kérdem, hogy most akkor azt is meg lehet nyerni? mert az jól jönne. Egy ideig nem játszottam és most olyan mínuszokkal találkozom még arty-knál is, hogy csak lesek ki a fejemből...Fasza kis nerfeket gyártottak megint, eddig csak az M6 mamutom lett elbaszva, de most már majdnem minden tankom szar amivel szeretek vagy szoktam játszani. -
Nincsen.De lehet megérné csinálni 1et. bár én jellemzően este tudok többet játszani.Akkor mondjuk nem olyan sok a várakozási idö.
A másik jó móka állítólag ,ilyen piroska klánokhoz beszállni Sh-ba,mert hasonlóakkal rak össze,és ott szépen le lehet farmolni őket.+lehet húzni a stock sz@rokat,mindenféle statrombolás nélkül
-
tothgyorgy #394738 Miért ne. Biztos enne rá jelentkező. (Én nem.) :)
Új járművek (vagy a jelenlévők átdolgozása), némi új pályaelem, és kész is volna. -
MuldR #394737 Én sem szeretném, hogy a WOT elanimésedjen, de egy külön GuP játék akár wot motorral, jó lenne.
Csinálhatnának ilyet. Nem sok erőforrás kellene hozzá. -
tothgyorgy #394736 Mivel 1-t passzoltam, (deríts fel 10-t) elm tegnap meg kellett jönnie ezek szerint. Csak kissé fölhúztam magam és kiléptem mielőtt megnéztem volna.
Majd este megnézem. -
tothgyorgy #394735 Érdekes. Majd otthon megnézem. -
Plata #394734 Nekem már napok óta megvan. -
Plata #394733 
WoWs-ban is azok a szánalmas animés hajók gusztustalanok. -
Rammsch31n #394732 ... szerdán meglehetett, ha minden nap megcsinálta az ember... valami rosszul rémlik neked... -
tothgyorgy #394731 Többen írták, hogy már meg van nekik a t34. Vásárlással? Én 1-t passzoltam, és ha jól rémlik 2 kell még. -
Rammsch31n #394730 akkor jó... csak mert én nem akarom látni.. :) -
MuldR #394729 Már benne van kb 2 éve. Van hivatalos WG GuP mod. Csak az látja aki felrakja. -
Rammsch31n #394728 nincs csapatod? :) mert ez a sorban várakozás rohadt uncsi :x -
Rammsch31n #394727 Ha beraknak ilyet úgy rakják be, hogy a több player ne lássa a skint rajta... -
Angelus1991ster #394726 Ha be is raknak pl. egy GuP-os Panzer 4 H tankot, akkor úgy tegyék, hogy úgy kezelje az MM, mint ha egy sima Panzer 4 H-t sorolna be a rendszer. -
Plata #394725 Felőlem akár milyen tankot belerakhatnak,akkor is csak egy hülye rajfilm marad,amire csöppet sem vagyok kíváncsi.
-
Rammsch31n #394724 Én most akarnám kipróbálni, de egyelőre nincs elég playa... mondjuk reggel érthető... :D -
endrodiz #394723 Ilyen konnyen meg soha nem kaptunk ilyen jo tankot a WG-tol. Azt hiszem baratok leszunk, bar nagyon rosszul indult a dolog, nehany horror szar meccsel, aztan csak kiegyenesedett . (3.5K damage) 
Utoljára szerkesztette: endrodiz, 2017.07.21. 01:57:34 -
Valaki szokott itt rendszeresen Faceit-ezni?Mentem 1-2 kört,de mintha jobban hozná a kreditet,mint a random.Vagy csak beképzelem?
It pl lófing sebzésre 71k.
netto 64k
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.07.20. 22:36:22 -
Zoli105 #394721 Az új Girls und Panzer :D meg a Ps4-es verzió ( brutál lett nagyon :O )
Bár Magyarok még mindig nem lesznek bár kitudja ... , de megjelentek a Maginot Lányok :D Duce ellenfelei xD
S-35 Souma , FT-17, Char B , meg talán az ARL 44 :) érdekes lesz :) bár magyar és finn kibontakozásnak jobban örülnék , de 6 részes lesz szóval bármi lehet :D
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2017.07.20. 20:28:40 -
Sir Charles #394720 Nem rossz kis tank ez a T34-85M.
Most kaptam meg, beállítottam a legénységi skilleket és nyomtam a Battle gombra.
Már a meccsben voltam, amikor eszembe jutott, hogy se felszerelést, se fogyóeszközt nem pakoltam föl.
Na mindegy: lőttem 1100-at, vesztettünk, de kaptam 28K kreditet. -
Szerintem ez is csak a "mindig a tosszra emlékezünk" esete.
Màr amikor nem felejtem el szoktam menni vele,de nem tapasztaltam semmi kirívót.
Valamelyik nap nekem a skorpióG nem müködött.10 lövés 3 talàlt 1 sebzett:-/
Màr szemeztem a billzettel,hogy öt fogom be büntetni ezé:-))