World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
:-DDD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Hajrà a fanyalgóknak is, itt a remek alkalom:-DD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Hanyagolom a játékot amíg nyugodtan nem tudok játszani.<#whatever>#whatever>
Sokkal.Bááár,talán ha T8-t10 tankokat le duplázom megvan.
De van amelyiket már évek óta nem vettem elő.<#whatever>#whatever>
Vajon ha használok xp növelőt bele számít?
Mondjuk én vagyok a hülye,ilyenkor úgysem tudok nyugodtan játszani,ha bemegyek egy csatába fix megfognak zavarni.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.15. 07:15:54
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Beszéltem egy Dell szervizes sráccal,úgy néz ki szerinte,hogy a Vga csip 1 lába leválik a nyákról amikor felmelegszik,és akkor lekapcsol.
Most bányászhatom majd ki,aztán mehet a wot az hd4600al<#wilting>#wilting> sd kliens low graf<#hehe>#hehe>
Ez ekkora profi tank,hogy nem lehet akármilyen legénységet belerakni?<#eplus2>#eplus2>
Az 5 win-es küldit az első 5 meccs alatt sikerült megcsinálni, na most volt cserében szopatás rendesen.
De tegnap nagyon kellemes érzés volt amikor az első 5 kill után a francia kilences arty-val top gunt lőttem.
Ilyen is van. <#vigyor0>#vigyor0>
angelus1991ster.blogspot.hu
Mindegy O-I és SU-100Y, meglett 5 csatából, de csak T8 és a tapasztalat... PRICELESS

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Vadászat különböző típusokra? (ez nem hiányozna)
ha benehezül én megpróbálom, de nem fogok agybajt kapni, ha nem jön össze...
Ha irreális küldetések jönnek a végefele és még kellene én nem fogok vele szenvedni meg pénzt adni érte, akkor inkább veszek egy csörcsil hármat. 😄
Sajnos az is rendben van,56-58 fok a Cpu+Gpu is,a wot alatt,ventik mennek.Azt mondják sanszos,hogy a Gpu döglődik<#szomoru1>#szomoru1>
Levettem a grafikát minimumra,így csak 30%eszik belőle,és így még nem kapcsolt ki.Majd este letiltom a 970-t aztán meglátjuk,hogy az Igp-vel mit csinál.Azt is mondják,lehet driver,vagy valami szoftveres gond,de akkor nem kékhalálozni kellene?Mert erről szó sincs,csak katt azt elmegy minden,mint amikor lecsapja a zárlat a biztosítékot<#fejvakaras>#fejvakaras>
Egyébként van olyan nyavalygó, aki még ezek miatt a küldik miatt is rinyál, hogy sok időt vesz el (lol?)...
Komolyan a WoT közössége semmit nem érdemelne egyébként... a WG se kutya, de a playerek zöme sem kispiskóta. 😄
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/