418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nyár van,hétvége és maraton együtt,nem kell csodálkozni :D -
Feladom mára is,egyszerűen ennyi idiótát nem mostanában láttam. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Nyílván nem lett szar, sosem volt az, sőt túl op volt a hd modell egy ideig amíg a kupoláján sem lehetett belőni, nerf után pont lehozták a többi heavy szintjére...külön grat a 3 marknak, így 700 csata után biztos megérdemelten jött
-
diegho™ #394795 Az E5 most szar lett vagy mi van? Játszogattam vele pár kört erre beadta a 3. gunmark-ot. Abszolút nem érzem rossznak amúgy, csak fura, hogy 3. mark így derült égből jött. -
lammaer #394794 höhö és tényleg... ISUval lőttem kettőt T9 csatában :D
Egész jó a ruszki % jel... :) -
Plata #394793 Nekem legelső meccsen be adta. -
tothgyorgy #394792 De kellene hogy fedezze! Mint a felelősségbiztosítás a kocsiknál:az okozott kárt megtéríteni. És ha már levon némi xp-t akár vétlen sebzésért is, azt is kapja meg a sértett.
Ja és aki szándékosan folyamatosan kárt okoz társainak, azt egyre jobban büntetni. Aki naponta többször is csinálja.
-
endrodiz #394791 aAz elso meccseden be fogja adni. A csapatod sebzesenek 5%-at kell sebezned... -
lammaer #394790 Szóval akkor csak játszogasak azt majd beadja :D -
Plata #394789 Szerintem rosszul van ki írva.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Túl ópé vagy,ezért a wg kompenzàlt kicsit:-DDD
Szerintem mod lesz a ludas,inditsd el a jàtékot safe módban,nézd meg úgy. -
lammaer #394787 Vki fel tudna világosítani hogy a mai maratonos küldetés mit jelent?
"x5 - ratio of damage caused by you to the total amount of damage caused by your team"
Namost vagy én nem tudok angolul vagy a WG, de nekem azt jelenti hogy sebezzek 5x annyit mint a csapatom összesen.... ami ugye khm... -
Plata #394786 Biztos valami mod.
Amx-et ledupláztam,asszem grille 15 skoda t50 idegbajt kapott.Gold lőszerrel a láncom tudták csak leszedni.
Kéne egy kis segítség.
Nyaralás előtt még megszereztem a 2. gunmarkot TVP T50/51-re és most, amire hazaértem nincs rajta és a % is 78-on van csak. (van róla screenshot is)
Most a modok kavarnak be, vagy valami korábbi időszakra állt vissza a profilom? -
Rammsch31n #394784 Nem az arty lesz lassan a cancer, hanem a random... -
Gyuszopapa #394783 Életképtelenek tömege van jelenleg.Volt 15-0-ás csatám is.Vagy azért szopik az ember mert agyhalott a csapat vagy azért mert rádjön egy statpadder-reroll-reset accos és okádja a drágalőszert.Napi szinten bejön egy levasaló medál mert egyfolytában bottom tier az ember.
Ha meg 20-25 csata után berak topnak sem mondható csak saját tierű meccsbe.Akkor meg azért kell emberfeletti teljesítményt kiadni magadból mert 6-7-8 játékos csak azért van a csapatodban mert hülyén nézne ki a csapatok játékosfelsorolásnál hogy csak 7-8-9-en játszotok 15 ellen. -
Plata #394782 Fedezi a fenét.
De megvoltak veszve,nem csak engem de még másik két tagot is a csapattársa lőtt ki. -
Plata #394781 Mentem egy majdnem jó csatát T49-el.
Fel csaphatnék állat idomárnak,majdnem minden állatot sikerült engedelmességre tanítani,4 tankból 3 aminek azt mondtam hogy fekszik meg is feküdt.
Egyszer mellé lőttem,de az meg leszedte egy grille láncát,amit nem is láttam.
-
tothgyorgy #394780 Sajnos. Mondjuk a kárpótlás is lehetne nagyobb. Nem tudom a teljes okozott kárt fedezi-e, de kellene. -
Plata #394779 M41-el bemegyek az ellenség közé,skorpio g,challenger,e25,m41gf és kv85-el harcolok,skorpióba egy lövés kellene már csak,erre megöl csapattárs valahonnan hátulról. 
De nem csak engem öltek meg,3 tem kill lett a csatában.
Kárpótlás meg szart sem ér.
Vereség
Csata: Live Oaks
Járművek: M41 Walker Bulldog
Szerzett tapasztalat: 287
Szerzett kredit: 12 892 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 1 489)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.22. 11:37:47 -
Plata #394778 Még több a szar meccs,sok retardált állat van T6-ban most. -
tothgyorgy #394777 Nem volt pöcs? Mintha lett volna valami.
Utoljára szerkesztette: tothgyorgy, 2017.07.22. 11:22:04 -
tothgyorgy #394776 Nem a maraton nehézsége a baj, az szerintem is túl könnyű. A csaták minősége szar. Az új mm semmivel nem jobb mint a régi.
Az erők elosztása nagyon gyenge. Ugyan úgy 15:3 rengeteg meccs mint eddig. És amikor már a 3. mellét vagy lepattanót lövöm sorozatban, már biztos a vereség. És nem kis vereség várható, mert a többiek is így járnak. Néha kompenzál és hihetetlen találatokat bead. És lőn győzelem. -
Plata #394775 A stat modom sem műkszik,sőt a hegymászó sem. -
Rammsch31n #394774 vmit elkúrtak, igen... de már írtam lentebb is... -
Plata #394773 Srácok már kb 3 napja nem is játszottam a játékkal,de még sincs egyetlen tankomon sem duplázó a napi első csatáért.Ez valami bug vagy mi?
Plata #394772 Troll van most sok.
Bementem első csatába t34-el,még ki sem próbáltam,sajna nincs pénzem felszerelésre..
Elindulok vele a szokásos utamon és azt látom hogy épp csak elérek a pálya felére már 0-12 az állás.Körbe vett vagy 7 tank és nemsokára én is meghaltam.
A troll acc hàtrànyai:-DDD -
Plata #394770 Basszus,te nem vagy ép. 
Én két év alatt nem farmolok ki 600 ezer free xp-t.
Be kötötted magadnak a kávét és 24 órában nyomtad vagy mi? -
Rammsch31n #394769 Heh hülye WG... van ez a Dunkirk promó... a szorzózást konkrétan nem mutatja a játék... bemegyek a hajósba szétnézni... erre a képernyő lefagy egy helyen és nem tudok csinálni vele semmit... mi a jó francra költik ezek a krva pénzt, amit fizetnek nekik? Istenverte idióta bagázs..,. -
Rammsch31n #394768 Szerintem lemérték, hogy mennyien játszanak egy ilyen cuccért nyáron, és majd most utána megnézik, hogy mennyire lesz pangás... mert az lesz... -
Lokker #394767 Pedig ez elég laza "maraton" volt. Egyik küldetés se követelt többet 1-2 csatánál. A jutalom tank meg elég jó a tierjében és még pattintani is tud szóval ez most kivételesen win-win volt a WG-től. Mondjuk meglepő hogy ilyen is az eszükbe tud jutni eu-ra. -
Rammsch31n #394766 Ettől egyszerűbb maratont... hát még egy elég OP járgányért, nem tudom hova szeretnél többet... ha most sík ideg lettél a nehezebbeknél mi lett volna/mi lesz?
-
tothgyorgy #394765 Este megnéztem, és tényleg meg lett a t34. Csak hát ideg lettem és meg sem vártam a végét. Valakivel beszéltem fórumon és az írta, hogy még 2 kell, én meg utána sem néztem, csak elfogadtam.
Tegnap 3 tűrhető kört mentem , de előző nap kriminális volt. Nem csoda, hogy fölforrt az agyvizem.
Az 1 heti átlagom 40% wr, folyamatosan csökken(0%, 40%, 33% utolsó 3nap).
Nem tudom mivel akarnak csábítani több játékra, de valamit kitalálhatnának. 1 hónap alatt 100 kört mentem, és ebben benne van a t34 maraton. -
Angelus1991ster #394764 Tényleg. Azt látod elfelejtettem.
Nem csináltam meg tegnap a kisaccal a napi missziót. De ha egyszer már azon is meg van a tank. -
Most esett le,elfelejtettél átjelentkezni 
-
1.5m freeXp 126 csstàval.lel:-DD -
Kotomicuki #394761 Jaaaaaaaaaaaaaaaaa, hogy a 2 nap odatettem és ott is felejtettem a "k-t" - néhányszor átszerkesztettem, de mégis bent maradt, az én hibám!
Bocsi, de nagy a meleg és hasonlóak...
-
Angelus1991ster #394760 Az csak egy elírás volt. -
Kotomicuki #394759 Akkor beszéljétek ki! Addig sem politizáltok... 
Eddig nem használtam prémium lőszert, de az acc' még prémiumos és csak tier 3-ig jutottam - sok tankon még fogyóeszköz sincs, nemhogy felszerelés (a free XP-ből is csak csipegettem, a döntő többsége még megvan). A 4. nap mentem +2 csatát, csakhogy meglegyen 1-1 fejlesztés, amúgy mindig csak a leduplázásig "hajszoltam" a gépeket.