418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• HTS s3rg1nh00
    nyár van,hétvége és maraton együtt,nem kell csodálkozni :D
  • joe662
    Feladom mára is,egyszerűen ennyi idiótát nem mostanában láttam.

• ROMOTO
    Nyílván nem lett szar, sosem volt az, sőt túl op volt a hd modell egy ideig amíg a kupoláján sem lehetett belőni, nerf után pont lehozták a többi heavy szintjére...külön grat a 3 marknak, így 700 csata után biztos megérdemelten jött
  • diegho™
    Az E5 most szar lett vagy mi van? Játszogattam vele pár kört erre beadta a 3. gunmark-ot. Abszolút nem érzem rossznak amúgy, csak fura, hogy 3. mark így derült égből jött.
  • lammaer
    höhö és tényleg... ISUval lőttem kettőt T9 csatában :D

Egész jó a ruszki % jel... :)
  • Plata
    Nekem legelső meccsen be adta.
  • tothgyorgy
    De kellene hogy fedezze! Mint a felelősségbiztosítás a kocsiknál:az okozott kárt megtéríteni. És ha már levon némi xp-t akár vétlen sebzésért is, azt is kapja meg a sértett.
    Ja és aki szándékosan folyamatosan kárt okoz társainak, azt egyre jobban büntetni. Aki naponta többször is csinálja.
  • endrodiz
    aAz elso meccseden be fogja adni. A csapatod sebzesenek 5%-at kell sebezned...
  • lammaer
    Szóval akkor csak játszogasak azt majd beadja :D
  • Plata
    Szerintem rosszul van ki írva.
  • joe662
    Túl ópé vagy,ezért a wg kompenzàlt kicsit:-DDD
    Szerintem mod lesz a ludas,inditsd el a jàtékot safe módban,nézd meg úgy.
  • lammaer
    Vki fel tudna világosítani hogy a mai maratonos küldetés mit jelent?

"x5 - ratio of damage caused by you to the total amount of damage caused by your team"

Namost vagy én nem tudok angolul vagy a WG, de nekem azt jelenti hogy sebezzek 5x annyit mint a csapatom összesen.... ami ugye khm...
  • Plata
    Biztos valami mod.

Amx-et ledupláztam,asszem grille 15 skoda t50 idegbajt kapott.Gold lőszerrel a láncom tudták csak leszedni.
  • Sherman0070
    Kéne egy kis segítség.
    Nyaralás előtt még megszereztem a 2. gunmarkot TVP T50/51-re és most, amire hazaértem nincs rajta és a % is 78-on van csak. (van róla screenshot is)
    Most a modok kavarnak be, vagy valami korábbi időszakra állt vissza a profilom?
  • Rammsch31n
    Nem az arty lesz lassan a cancer, hanem a random...
  • Gyuszopapa
    Életképtelenek tömege van jelenleg.Volt 15-0-ás csatám is.Vagy azért szopik az ember mert agyhalott a csapat vagy azért mert rádjön egy statpadder-reroll-reset accos és okádja a drágalőszert.Napi szinten bejön egy levasaló medál mert egyfolytában bottom tier az ember.
    Ha meg 20-25 csata után berak topnak sem mondható csak saját tierű meccsbe.Akkor meg azért kell emberfeletti teljesítményt kiadni magadból mert 6-7-8 játékos csak azért van a csapatodban mert hülyén nézne ki a csapatok játékosfelsorolásnál hogy csak 7-8-9-en játszotok 15 ellen.
  • Plata
    Fedezi a fenét.
    De megvoltak veszve,nem csak engem de még másik két tagot is a csapattársa lőtt ki.
  • Plata
    Mentem egy majdnem jó csatát T49-el.
    Fel csaphatnék állat idomárnak,majdnem minden állatot sikerült engedelmességre tanítani,4 tankból 3 aminek azt mondtam hogy fekszik meg is feküdt.
    Egyszer mellé lőttem,de az meg leszedte egy grille láncát,amit nem is láttam.
  • tothgyorgy
    Sajnos. Mondjuk a kárpótlás is lehetne nagyobb. Nem tudom a teljes okozott kárt fedezi-e, de kellene.
  • Plata
    M41-el bemegyek az ellenség közé,skorpio g,challenger,e25,m41gf és kv85-el harcolok,skorpióba egy lövés kellene már csak,erre megöl csapattárs valahonnan hátulról.
    De nem csak engem öltek meg,3 tem kill lett a csatában.
    Kárpótlás meg szart sem ér.
    Vereség
    Csata: Live Oaks
    Járművek: M41 Walker Bulldog
    Szerzett tapasztalat: 287
    Szerzett kredit: 12 892 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 1 489)
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.22. 11:37:47
  • Plata
    Még több a szar meccs,sok retardált állat van T6-ban most.
  • tothgyorgy
    Nem volt pöcs? Mintha lett volna valami.
    Utoljára szerkesztette: tothgyorgy, 2017.07.22. 11:22:04
  • tothgyorgy
    Nem a maraton nehézsége a baj, az szerintem is túl könnyű. A csaták minősége szar. Az új mm semmivel nem jobb mint a régi.
    Az erők elosztása nagyon gyenge. Ugyan úgy 15:3 rengeteg meccs mint eddig. És amikor már a 3. mellét vagy lepattanót lövöm sorozatban, már biztos a vereség. És nem kis vereség várható, mert a többiek is így járnak. Néha kompenzál és hihetetlen találatokat bead. És lőn győzelem.
  • Plata
    A stat modom sem műkszik,sőt a hegymászó sem.
  • Rammsch31n
    vmit elkúrtak, igen... de már írtam lentebb is...
  • Plata
    Srácok már kb 3 napja nem is játszottam a játékkal,de még sincs egyetlen tankomon sem duplázó a napi első csatáért.Ez valami bug vagy mi?
  • Plata
    Troll van most sok.
    Bementem első csatába t34-el,még ki sem próbáltam,sajna nincs pénzem felszerelésre..
    Elindulok vele a szokásos utamon és azt látom hogy épp csak elérek a pálya felére már 0-12 az állás.Körbe vett vagy 7 tank és nemsokára én is meghaltam.
  • joe662
    A troll acc hàtrànyai:-DDD
  • Plata
    Basszus,te nem vagy ép.
    Én két év alatt nem farmolok ki 600 ezer free xp-t.
    Be kötötted magadnak a kávét és 24 órában nyomtad vagy mi?
  • Rammsch31n
    Heh hülye WG... van ez a Dunkirk promó... a szorzózást konkrétan nem mutatja a játék... bemegyek a hajósba szétnézni... erre a képernyő lefagy egy helyen és nem tudok csinálni vele semmit... mi a jó francra költik ezek a krva pénzt, amit fizetnek nekik? Istenverte idióta bagázs..,.
  • Rammsch31n
    Szerintem lemérték, hogy mennyien játszanak egy ilyen cuccért nyáron, és majd most utána megnézik, hogy mennyire lesz pangás... mert az lesz...
  • Lokker
    Pedig ez elég laza "maraton" volt. Egyik küldetés se követelt többet 1-2 csatánál. A jutalom tank meg elég jó a tierjében és még pattintani is tud szóval ez most kivételesen win-win volt a WG-től. Mondjuk meglepő hogy ilyen is az eszükbe tud jutni eu-ra.
  • Rammsch31n
    Ettől egyszerűbb maratont... hát még egy elég OP járgányért, nem tudom hova szeretnél többet... ha most sík ideg lettél a nehezebbeknél mi lett volna/mi lesz?

• tothgyorgy
    Este megnéztem, és tényleg meg lett a t34. Csak hát ideg lettem és meg sem vártam a végét. Valakivel beszéltem fórumon és az írta, hogy még 2 kell, én meg utána sem néztem, csak elfogadtam.
    Tegnap 3 tűrhető kört mentem , de előző nap kriminális volt. Nem csoda, hogy fölforrt az agyvizem.
    Az 1 heti átlagom 40% wr, folyamatosan csökken(0%, 40%, 33% utolsó 3nap).
    Nem tudom mivel akarnak csábítani több játékra, de valamit kitalálhatnának. 1 hónap alatt 100 kört mentem, és ebben benne van a t34 maraton.
  • Angelus1991ster
    Tényleg. Azt látod elfelejtettem.
    Nem csináltam meg tegnap a kisaccal a napi missziót. De ha egyszer már azon is meg van a tank.
  • joe662
    Most esett le,elfelejtettél átjelentkezni
  • joe662
    1.5m freeXp 126 csstàval.lel:-DD
  • Kotomicuki
    Jaaaaaaaaaaaaaaaaa, hogy a 2 nap odatettem és ott is felejtettem a "k-t" - néhányszor átszerkesztettem, de mégis bent maradt, az én hibám!
    Bocsi, de nagy a meleg és hasonlóak...
  • Angelus1991ster
    Az csak egy elírás volt.
  • Kotomicuki
    Akkor beszéljétek ki! Addig sem politizáltok...
    Eddig nem használtam prémium lőszert, de az acc' még prémiumos és csak tier 3-ig jutottam - sok tankon még fogyóeszköz sincs, nemhogy felszerelés (a free XP-ből is csak csipegettem, a döntő többsége még megvan). A 4. nap mentem +2 csatát, csakhogy meglegyen 1-1 fejlesztés, amúgy mindig csak a leduplázásig "hajszoltam" a gépeket.